kızlar ikea hensvik beşiğe karar verdim şimdilik,kendi sitesinde 229 tl
Eki Görüntüle 901897
nasıl kullanışlımıdır acaba araştırmadayım daha.
iç paneli asansörlü ve bebek büyüdükten sonra ön korkuluk komple kalkabiliyor.
Eki Görüntüle 901903
bana yakın ikea olmadığı için alırsam netten alacağım.şayet ikeaya yolu düşen arkadaşların fikirlerinde almak isterim.
Yine çooooook yoruldum yinebişiler hazırladım yarın için buzdolabının içini temizledim ovaladım ki en zoru buydu salonu süsledim ve bitti bunlarda söz verdiğim resimler
Eki Görüntüle 901884 Eki Görüntüle 901885 Eki Görüntüle 901886
Eki Görüntüle 901888 Eki Görüntüle 901889 Eki Görüntüle 901892
Eki Görüntüle 901895 Eki Görüntüle 901896 Eki Görüntüle 901898
Bu kadar kıslar yarın masa hazırlanacak birde pembe plastik çatal kaşık ve tabaklarla işte bu
Herkese iyi geceler bu kız yatar
Bende ayni besigi alicam canim yilbasindan sonra birde dolabi var onu alicam yatak odama koycam ilk zamanlar bebis cok sik uyaniyo gazi oluyor diger odaya git gel tepe sersemi olmamak icin yani basima koycam hem dogumda misafir odasi cok is gorecek
Tırnağın varsa başını kaşı demişler bende öyle bir sorun olmadı Allah razı olsun annem de Kv de çok yardımcılar benden daha hevesliler ama üzülüyorum böyle şeyler okuyunca sanki yabancı bir bebek gelen öz be öz torununuz geliyor niye böyle uzak soğuksunuz ki anlamıyorum
Yine çooooook yoruldum yinebişiler hazırladım yarın için buzdolabının içini temizledim ovaladım ki en zoru buydu salonu süsledim ve bitti bunlarda söz verdiğim resimler
Bu kadar kıslar yarın masa hazırlanacak birde pembe plastik çatal kaşık ve tabaklarla işte bu
Kizlar izim park yatagimiz var ogluma almistik fakat cok yatmadi simdi kizima onu kullanicam ama yatagini almamistik. Oyun park yatagi nasil olmali sizce viskoyu pek tavsiye .etmiyorlar sunger tercihler arasinda ama yine de sizlere sormak istiyorum
herşey çok güzel görünüyor emeğinize sağlık ve bol eğlenceler şimdiden
bizimde odamız bugün geldi kıyafetlerini yıkayıp yerleştirince resim paylaşıcam inşallah sizlerden fikir almak güzel olur
günün konusuna gelince bende prima premium aldım 3 bedene kadar premium daha sonra prima aktif bebeğe geçmeyi düşünüyorum çevremden aldığım tavsiyelere göre
bebek şekeri yaptıracakmıyım hala bilemiyorum. hastane için şöyle güzel süslü çikolata almayı düşünüyorum bide yapabilirsem bebek kurabiyesi yapıcam. kalıplarım hazır bebişim de beklerse yapmak istiyorum. kapı süsü ve altın yastığını hastanem hediye olarak veriyor. ayrıca bebek fotoğrafçısı da hastanenin hediyesi güzel bir albümü de olacak bebeğimin inşallah
Hersey cok guzel olmus canim ellerine saglik partide iyi eglenceler bizim yerimize de eglen:)Yine çooooook yoruldum yinebişiler hazırladım yarın için buzdolabının içini temizledim ovaladım ki en zoru buydu salonu süsledim ve bitti bunlarda söz verdiğim resimler
Eki Görüntüle 901897
Eki Görüntüle 901903
bana yakın ikea olmadığı için alırsam netten alacağım.şayet ikeaya yolu düşen arkadaşların fikirlerinde almak isterim.
Kizlar bende bu besiklerden dusunuyodum ama sallanan olmasi ve buyuyen olmasj daha mantikli geldi.gittj gidiyorda ........da bu tarz hersey dahil sallanan buyuyen besikler var indirimde inceleyin derimBende ayni besigi alicam canim yilbasindan sonra birde dolabi var onu alicam yatak odama koycam ilk zamanlar bebis cok sik uyaniyo gazi oluyor diger odaya git gel tepe sersemi olmamak icin yani basima koycam hem dogumda misafir odasi cok is gorecek
Kizlar bende bu besiklerden dusunuyodum ama sallanan olmasi ve buyuyen olmasj daha mantikli geldi.gittj gidiyorda ........da bu tarz hersey dahil sallanan buyuyen besikler var indirimde inceleyin derim
Bence biz dogum yapip isbasi yapariz,o zamana bile cikmamis olur bu iZin,1senedir cikcak guya[/QUOTE]muhasebeyi aradım eğer şu yeni doğum izni yasası onaylanırsa doğum izninde de olsak 2 hafta daha eklenecekmiş iznimize
haberiniz ola
Eki Görüntüle 901897
Eki Görüntüle 901903
Bende durum farkli ya ablam sleper diye bisey var onu verdi daha sonra mama sand.olan bi icat yarim saate bir kuruyosun muzikli sallaniyor ondan sallanan besige ihtiyacim yok ayrica yatak odama koycam kullandigu kadar kullansin sonra guzel bi oda yapicam besigi atsam icim yanmaz cok uygun fiyati
kızlar galiba bu sallanmıyo sabit sallanır bişey almanız daha mantıklı oldu yaa uyumayan bi bebek mecbur sallıcanız gece ayaktada kimse sallamak istemez zor yani
Tabi canım çok nazlı benim kocam eee bir evin bir oğlu el bebek Gül bebek büyümüş :)) ben alıyorum onun havasını zaman zaman :)))
Tırnağın varsa başını kaşı demişler bende öyle bir sorun olmadı Allah razı olsun annem de Kv de çok yardımcılar benden daha hevesliler ama üzülüyorum böyle şeyler okuyunca sanki yabancı bir bebek gelen öz be öz torununuz geliyor niye böyle uzak soğuksunuz ki anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?