2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Yazılar bunlar;
sleep-positioners-a-suffocation-risk/
safe-sleep-bedding-pillows-safety-and-more/

Mothercare'i de araştırıyorum bulursam link koyarım...

anladım canım o zaman haklısın evet, kendin bakarsın hem bebeğine gözün arkada kalmamış olur hayırlısı olsun inşallah canım hakkında o zaman

Canım aynısı bende oldu doktora gittim enfeksiyon çıktı hem de bol. Bi idrar tahlili yaptır istersen

adet sancısı çekiyorum yaw sanki
belimde ince bir ağrı var adet olacağım zamanki gibi
kasıklarımda da
acaba nolduki üşütmedimde eminim sıcak tutuyorum kendimi her zaman
böyle bişey yaşayan var mı

Yazılar bunlar;
sleep-positioners-a-suffocation-risk/
safe-sleep-bedding-pillows-safety-and-more/

Mothercare'i de araştırıyorum bulursam link koyarım...

Cok saol canım gerçekten guael paylaşım ama makalede bahsedilen burun deliklerinin kapanarak nefessiz kalma durumu yastıksız yatarkende mevcut. bebek kendiside neden olabiliyo boyle bişeye. Benim bahsettiğim yastıklarda delikler var. Bebek yuz ustu yatsa bile nefes alabiliyo. Onun dısında yastık kullanımına bende karsıyım. Hatta annemler bebek yastıga konulmaz der hep. Eskiler bile biliyo bunu yani. Benim amcamın ilk bebeği beşikde uyurken olmus. Ben nedense o yuzden korkuyorum. O yuzden hava alan yastıkları arastırırken buldum bunu.

Hmmm bak pozisyon yastıklarının delikli olanları olduğunu bilmiyordum ben de :)

evet belki dediğin gibi üzüldüğü benide üzmek istemedi bişeyler vardır ama ben böyle daha çok üzülüyorum birkaç günde ben trip
atayım yemeğe gidelim barışırım

evet öyle gir gel ne olduğumuz belli değil bazen çok anlayışlı sabırlı oluyorum şaşıyorum kendime bazende
canavara dönüşüyorum

Çok geçmiş olsuncanım Allah şifalar versin tez zamanda iyileş inşallah. Canım bn de girdim kaç kere nst'ye hep sol yana yatırıyorlar aslında
bilmem beni hep düz yatırdılar işkence gibiydi.....

saol teşekkür ederim ....

canım zaten kendim hiç aklıma bile gelmedim ateşim çıktığı zaman ağlama krizi geliyodu bebeğime bişey olacak diye çok korktum ......kuzum iyi olsunda bana bakma ...

ben de bu beşiğin oda takımını alacağım inşallah çok güzel.unisex bir model.takıma 2700 demişlerdi.iyi günlerde kullanın inşallah:)

saol teşekkür ederim ....

canım zaten kendim hiç aklıma bile gelmedim ateşim çıktığı zaman ağlama krizi geliyodu bebeğime bişey olacak diye çok korktum ......kuzum iyi olsunda bana bakma ...

aynen canım bende öyleydim. hamilelik sırasında ateş tehlikeliymiş bebeğe geçebilirmiş bende yaklaşık bir ay önce piyelonefritten dolayı hastanede yattım yani böbrek enfeksiyonu. idrar yolu enfeksiyonum vardı ve önlem alınmadığı için böbreğime sıçramıştı. yüksek ateş, titreme, kusma, böbrek ağrısı vs çok çok kötüydüm. böbreğim haşat durumdaydı ama o an kendimden çok hep bebeğimi düşünmüştüm, ona bişey olacak diye aklım çıkmıştı :18:

ben de bu beşiğin oda takımını alacağım inşallah çok güzel.unisex bir model.takıma 2700 demişlerdi.iyi günlerde kullanın inşallah:)

bende bu oda takımı alcam. Butcem en uygunu bu hemde oda yapamadım dıye uzulmem. Tasınırken odam bozulacak dıyede korkmam. Bebeğimde istediği gibi kırar döker boyar hiç içim yanmaz..

Eki Görüntüle 902312

Kızlar alısveris eksikleri konusunda heralde en az eksik bendedir çünkü uzuuun sayfalar dolusu eksik listesini bitirdim sayılır. 2 eksik kaldı;
1- bebek bakım çantası, model olarak kraft ın bi çantasını begendim nar çiçegi rengi magazada yoktu haftaya gelecekmiş o zaman gidip bakıp alıcam. Telefondan girdigim için resim ekleyemiyorum 😔
2- bebek arabası, onu da joker den bebe confort streety modeli alicam. 1 aya kadar gidip onu da alıcaz biticek. Çünkü ocak ayının ilk haftası doğum çantasını hazırlamayı düşünüyorum.

Ya göğüs konusu da açılmışken aynı sorun bende de var. Benimkiler baya küçük 75b kullanıyodum hala da büyümedi öyleler😳 geçen gün emzirme sütyeni alıyodum en küçük 85 beden oluyomus mecbur öyle aldim insallah büyük olmaz. Tecrübeli anneler söylese sütle o kadar büyür mü göğüsler ??

Kızlar göğüsleriniz ne durumda benim hiç büyümedi sizinkiler nasıl son aydamı büyüyo endişelendim

Benimki hamile olduğumu öğrenmeden başlamıştı büyümeye be göbeğimle yarış edicek nerdeyse :) ama sütle alakası yok büyüklüğünün diyolar kuzenlerimin o minicik göğüsleriyle 2 yaşlarına kadar emzirdiler :))) endişelenme bence

Canım yaa geçmiş olsuun çok üzüldüm.. ben de dün geceden bogaz agrısı öksürük başladı gözlerimde filler var sankiii,, bilmiyorum beklesem mi gitsem mi erkenden doktora...

Çok geçmiş olsun destina
Sonunda ikinizin de iyiolmanıza çok sevindim

947 gr olmusuz çok şükür iyiymişiz
Ocak la beraber hazırlığa başlıcaz inşallah
Hazırlık konysunda çok cahil hissediyorum paylaştıklarınız için çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…