ben bi tane alt acma battaniye takımı aldım canım. Bi ikinciyi dusunuyorum bu şekilde. diğeri port bebe gibide oluyo. Mothercareden değilde sevi bebenin setini düşünüyordum ben en altta koymustum onun resminide bide mother care ye bakayım.Onunkide oyle bişey mi canım? Yastık hakkında okudugun yazıyı paylaşırmısın canım ne diyorduki??
Canım muhtemelen rapor bitiminde cıkarırlar. Çunku yerime birisini almak zorundalar. Tabiki ben haklarımı almadan gitmem ugrasırım onlarla ama oylesi benimde işime gelir çünkü işe git gel 350 tl yol parası veriyorum su anda. 600 700 tlde bakıcı parası bana kalan alacagım işsizlikle aynıya geliyo. O yuzden bebeğim buyuturum kendim diyorum. Ama kovmazlarsada aynen calışmaya devam etcem mecburen..
Selam Kızlar,
Uzun zamandır iş yoğunluğundan takip edemiyordum bi konusa bilginize ihtiyacım var, 30 haftalık gebeyim, son 1 haftadır
bebeğim oynadıkça altıma işeyecek gibi oluyorum resmen vajinama acı veriyor, acaba sizinde böyle mi bebek aşağı indiği için mi
döndüğü için mi normal mi lütfen yardımdı olun..
Yazılar bunlar;
sleep-positioners-a-suffocation-risk/
safe-sleep-bedding-pillows-safety-and-more/
Mothercare'i de araştırıyorum bulursam link koyarım...
Cok saol canım gerçekten guael paylaşımama makalede bahsedilen burun deliklerinin kapanarak nefessiz kalma durumu yastıksız yatarkende mevcut. bebek kendiside neden olabiliyo boyle bişeye. Benim bahsettiğim yastıklarda delikler var. Bebek yuz ustu yatsa bile nefes alabiliyo. Onun dısında yastık kullanımına bende karsıyım. Hatta annemler bebek yastıga konulmaz der hep. Eskiler bile biliyo bunu yani. Benim amcamın ilk bebeği beşikde uyurken olmus. Ben nedense o yuzden korkuyorum. O yuzden hava alan yastıkları arastırırken buldum bunu.
evet belki dediğin gibi üzüldüğü benide üzmek istemedi bişeyler vardır ama ben böyle daha çok üzülüyorum birkaç günde ben tripcanım daha önceki sayfalarda Amaginin yazdıgı hamile bayanlar genel haklar bildirgesi vardı. Onu kendine göre biraz dfeğiştir. Cıktsını al kocanın cebine yada cuzdanına en cok göreegi yere koy. Ben yaptım hem esprili davranıslar bazen daha cok işe yarar. Sen suanda hamilesin daha duygusalsın tabiki ama belki kocanında sana anlatarak seni üzmekl istemediği bişeyler vardır. Benim kocamda oyle olmustu. ;İki gun soguk davrandı boyle bişey yaptım altından neler cıktı. Neler cekmiş bebeğim benim. Aslında en cok bebek onlar. Gercekten yaaa. Benim kocam 37 yasında ama goormen lazım
iyi yapmışsın kuzum ses çıkartmayıncada iyice kafayı yiyolar saldım çayıra mevlam kayıra.Ama gerçektewn zaten duygusalız hamilelikten insan ilgi bekliyo,şımartılmak istiyo...Bende depresyondayım ztn herşeye ağlıyorum:OO
Mothercare banyo kiti bunun başka bir versiyonuydu, içinde oda termometresi, su termometresi filan bile var...
eğer Türkiyede de bu fiyattan satıyorlarsa sevibebeden daha ucuza geliyo canım. Onumuzdeki ay indirimde bi bakayım oraya.
bilmem beni hep düz yatırdılar işkence gibiydi.....Çok geçmiş olsuncanım Allah şifalar versin tez zamanda iyileş inşallah. Canım bn de girdim kaç kere nst'ye hep sol yana yatırıyorlar aslında
saol teşekkür ederim ....geçmiş olsun canım yaa çok dikkatli olmak lazım artık. bende hamileliğimin başından bu yana çok şeyler atlattım ve hala da bazı sıkıntıları yaşamaya devam ediyorum ama ne yapalım bebeklerimiz iyi olsun da onlar için katlanıyoruz biçok şeye
kızlar sonunda beşiği aldık 2 aydır bakıyorduk hem yatak odama sığacak hemde bütçemize uygun bulamıyorduk ben pek park yatak sevmediğim için onlara bakmıyorduk sonunda çilekten aldıkEki Görüntüle 901700 Eki Görüntüle 901701 Eki Görüntüle 901702
bunu aldım içime sindi doğrusu geçenlerde burda kundak meselesi vardı annem örüyor demiştim bitti paylaşmak istedim isimli kundağımız bitti hazır almaya bile deymek 2 iple çıkmış annem söyledi hemde isme özel oldu diğer mavilide benim söz tepsimdi kendim süsledim hastanede çikolata evde lahusa şerbeti tepsisi yapmaya karar verdi
saol teşekkür ederim ....
canım zaten kendim hiç aklıma bile gelmedim ateşim çıktığı zaman ağlama krizi geliyodu bebeğime bişey olacak diye çok korktum ......kuzum iyi olsunda bana bakma ...
ben de bu beşiğin oda takımını alacağım inşallah çok güzel.unisex bir model.takıma 2700 demişlerdi.iyi günlerde kullanın inşallah:)
Kızlar göğüsleriniz ne durumda benim hiç büyümedi sizinkiler nasıl son aydamı büyüyo endişelendim
günaydın kızlar .......
hatırlarsınız en son son hastalanıyorum galiba yazmıştım....ve evet çok fena hastalandım....
pazartesi çok çok kötüydüm yerimden kalkacak halim yoktu .akşam eşim gelince acile götürdü 2 tane serum taktılar özel hastaneye gittik hemşire saolsun sağ kolumdan damarı bulamadı ğineyi içerde oynattı durdu sonunda yanlış taktı serum kolumu şişirmeye başladı, sonra sola geçtiki orda zaten hiç bulunmaz en son sol elimin üstünde taktı serumu,.. gece yine fenalaştım devletin acile gittik ordada cins bi hemşireye denk geldim oda epey bi damar aradı en son sağ elimin üstüne iğneyi çok fena sapladı resmen canımı yakmak için yaptı sanki yaaa 1 serum daha derken sabahı zor ettim..
acilde kadın doğum doktorumuza gitmemizi yoksa 10 günden önce ayağa kalkamayacağımı söylediler...
salıda kendi doktoruma gittim bikaç gün hastanede yatmamı önerdi.....yatışımı yaptırdık önce kbb sonra göğüs hastalıkları dr'larına gönderdiler üst solunum yollarım felç olmuş.....faranjit, nezle, orta kulak iltihabı, sinüzit ....yok yok......
hemen serumlar , antibiyotkler falan ilk gün 3 kere nst'ye bağladılar ordada fenalaştım sırt üstü yatırıyolar tansiyonum falan bi tuhaf oluyo nefes alamıyorum bayılacak gibi oldum .....ama ateşim çıktığı için sürekli bakmaları lazımdı tabi. ertesi günde 2 defa bağladılar nst'ye her ne kadar hastalıktan gözümü açamasamda bebğimin kalp atışlarını duymak müthişti... allahtan kuzumuda hiç bi sorun yok ona bişey olacak diye aklım çıktı dr'umda ateşe çok dikkat etmemi söyledi eğer çıkarsa hemen gel dedi....... derken anca dün çıktık hastaneden halada tam toparlayabilmiş değilim .....
Çok geçmiş olsun destinagünaydın kızlar .......
hatırlarsınız en son son hastalanıyorum galiba yazmıştım....ve evet çok fena hastalandım....
pazartesi çok çok kötüydüm yerimden kalkacak halim yoktu .akşam eşim gelince acile götürdü 2 tane serum taktılar özel hastaneye gittik hemşire saolsun sağ kolumdan damarı bulamadı ğineyi içerde oynattı durdu sonunda yanlış taktı serum kolumu şişirmeye başladı, sonra sola geçtiki orda zaten hiç bulunmaz en son sol elimin üstünde taktı serumu,.. gece yine fenalaştım devletin acile gittik ordada cins bi hemşireye denk geldim oda epey bi damar aradı en son sağ elimin üstüne iğneyi çok fena sapladı resmen canımı yakmak için yaptı sanki yaaa 1 serum daha derken sabahı zor ettim..
acilde kadın doğum doktorumuza gitmemizi yoksa 10 günden önce ayağa kalkamayacağımı söylediler...
salıda kendi doktoruma gittim bikaç gün hastanede yatmamı önerdi.....yatışımı yaptırdık önce kbb sonra göğüs hastalıkları dr'larına gönderdiler üst solunum yollarım felç olmuş.....faranjit, nezle, orta kulak iltihabı, sinüzit ....yok yok......
hemen serumlar , antibiyotkler falan ilk gün 3 kere nst'ye bağladılar ordada fenalaştım sırt üstü yatırıyolar tansiyonum falan bi tuhaf oluyo nefes alamıyorum bayılacak gibi oldum .....ama ateşim çıktığı için sürekli bakmaları lazımdı tabi. ertesi günde 2 defa bağladılar nst'ye her ne kadar hastalıktan gözümü açamasamda bebğimin kalp atışlarını duymak müthişti... allahtan kuzumuda hiç bi sorun yok ona bişey olacak diye aklım çıktı dr'umda ateşe çok dikkat etmemi söyledi eğer çıkarsa hemen gel dedi....... derken anca dün çıktık hastaneden halada tam toparlayabilmiş değilim .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?