2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Çocuğun duygusal desteğe ihtiyacı olabilir. Varsa okulun rehber öğretmenine, yoksa RAM'a göndermeniz çocuğun yardım almasını sağlar. Ayrıca bu durumda ablaya SHÇEK ödeme de yapabilir, bunu da rehber öğretmen ya da RAM'ın araştırması gerekiyor, çocuk en azından yük olmamış olur bir nebze.

Çook geçmiş olsun neler yaşamışsın umarım en kısa zamanda toparlanırsın.. Şimdi 2 kat daha fazla dikkat et lütfen kendine

Çok güzel bilgiler vermişsin sifredesifre, umarım yardıma ihtiyacı olan çocuklar bir şekilde huzur bulurlar...

Ne guzel bir hastaneymis o canim fitografci hediye etmesi super hangi hastane o birde dogum fuyatlari nekadar

ben izmitte yaşıyorum canım. konak hastanesine gidiyorum. epidural normal doğum fiyatı 1300 civarında sezaryanı sormadım ama o da yaklaşık 1500dür diye düşünüyorum

Belki son ay süt falan dolunca büyürler umarım inş yani:))vermeyince mabut neylesin kel mahmut:)))milletin kocaman oluyo göğüsleri ben bu küçücük göğüslerle emzirmeyede utanırım hahahah:)))

aynen yaa benimde fazla büyümedi 75 kullanıyordum şuan 80 takıyorum ama içini tam doldurmuyo sadece daha rahat olduğu için 80e geçtim 75 sıkmaya başladı. inşallah doğuma kadar büyür yoksa bende utancam milletin içinde buarada daha öncede söylemiştim benim kahverengi kısım da büyümedi emzirenlerin o kısım hep büyük olur nie acaba çok merak ediyorum:26:

adet sancısı çekiyorum yaw sanki
belimde ince bir ağrı var adet olacağım zamanki gibi
kasıklarımda da
acaba nolduki üşütmedimde eminim sıcak tutuyorum kendimi her zaman
böyle bişey yaşayan var mı

bende de bu hafta başladı aynı ağrılar. ama normalmiş rahim kendini doğuma hazırlıyormuş. yarın kontrolüm var bide doktora sorcam bakalım

ben geçen hafta iç çamaşır mağazasında sormuştum hemde bez değil süngerli 80 beden kalmamıştı ama gelecek dedi beklemedeyim. bez olanları kesinlikle takamam ya bişe yok zaten nasıl olcak:44:

canım çok geçmiş olsun Allah tekrarlatmasın. hepimizi ve bebişlerimizi korusun Rabbim

Kızlar yalnız ben cumartesi pazar girmiyorum ya, günün konusu olunca mutlaka başlığa yazın da pazartesi olaya dahil olayım

merhaba göbekdaşlar sabahtan yoğundum şimcik yoğunluk gitti
gününkonusu bana uzak galiba çünkü çok eksiğim var başlamadıkki daha almaya

bende de bu hafta başladı aynı ağrılar. ama normalmiş rahim kendini doğuma hazırlıyormuş. yarın kontrolüm var bide doktora sorcam bakalım

niye doğuma hazırlıyor kendini daha çok var ama
hazırlamasın doğuma falan benim kızım büyüyecek daha
ay ben korktum :18: ama neyse doktora sarayım

kızlar mompery den alışveriş yapan oldu mu hiç? nasıl bir site güvenilir mi acaba?

birde bu astronot tulum kabanlardan alan oldu mu? kullanışlı oluyor mu? aşıya falan götürürken giydirmek için almayı düşündüm. 18 liraya düşmüş bu sitede çok uygun geldi fiyatı. aziz bebe ürünleri de var fiyatları çok çok uygun.

Son düzenleme:
niye doğuma hazırlıyor kendini daha çok var ama
hazırlamasın doğuma falan benim kızım büyüyecek daha
ay ben korktum :18: ama neyse doktora sarayım

doğuma çok var ama vücudun da alışması gerekiyo yavaş yavaş

abimin eşi sürekli ordan alışveriş yapıyor bi sorun yaşamadı şimdilik

Aklıma bazı fikirler gelmeye başladı ama bu konularda bilgisi olan varsa danışmak istiyorum.
Mesela strafor/köpük ne ile boyanır?
Boyanınca parlak olur mu?
Parlak yapıştırılabilen taşlar nereden bulunur?

Canım aynısı bende oldu doktora gittim enfeksiyon çıktı hem de bol. Bi idrar tahlili yaptır istersen

Ayyyyy yapma yaa ( valla anlamadım kimisi normal diyo acaba bebek aşağı mı indi diyorum, çünkü son günlerde bel ağrım kuyruksokumu ağrım oluyo, aynı adet dönemınde olduğu gibi vajinam uyuşuk gibi hafif agrı var gitsem mi doktora acaba

Strofor oyanınca parlak olmaz ama sim kullanabilirsin. Parlak pullar yapıştırabilğrsin. Ben öğrenciyken öyle şeylere çok meraklıydım. Aradığım her türlü taş ve boncuğu eminönünde bulabiliyordum. Ama sen şu anda çok ayakta kalmazsan iyi olur. Bol bol dinlenmen gerek.

Hemen doktora git. Birşey yoksa bile için rahat eder.

çok çok geçmiş olsun canım inş hemen iyileşirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…