kızlar malesef benim yazdıklarım da arada kaynıyor. aslında üzülüyorum bu durumahamiş hassaslığı da var tabi :)
konuya gelecek olursak ben de premium care den aldım inşallah oğluşumun poposuna iyi gelir. ama hala magnet ve kapı süsü konusunda karar veremedim.
bu arada bugün okulda bir olaydan çok etkilendim. derse giridiğimde bir öğrencim ağlıyordu. tüm öğrenciler çocugun başına toplanmış. çocuğu elini yüzünü yıkaması için lavaboya gönderdim. sınıfa sordum durumu. başka sınıftan bir öğrenci çocuğun annesine kötü sözler söylemiş. çocuğun da şöyle özel bir durumu var. öz annesi çocuk bir yaşındayken onu bırakıp gitmiş. babsı başka bir kadınla evlenmiş. üvey anne eziyeti görmüş. sonra o kadın da başka bir adamla kaçmış. babası da vefat etmiş. çocuk ortada kalmış. evli olan ablasının yanında kalıyor. öğrtemen arkadaşlar evine ziyarete gitmişler kümes gibi bir evmiş tek göz odada.. şimdi bu çocuk onu bırakıp giden annesi için ağladı. içini çeke çeke ağladı. ben derse zor devam ettim gözlerim defalarca doldu. hayatımın en zor dersiydi.
günaydın kızlar .......
hatırlarsınız en son son hastalanıyorum galiba yazmıştım....ve evet çok fena hastalandım....
pazartesi çok çok kötüydüm yerimden kalkacak halim yoktu .akşam eşim gelince acile götürdü 2 tane serum taktılar özel hastaneye gittik hemşire saolsun sağ kolumdan damarı bulamadı ğineyi içerde oynattı durdu sonunda yanlış taktı serum kolumu şişirmeye başladı, sonra sola geçtiki orda zaten hiç bulunmaz en son sol elimin üstünde taktı serumu,.. gece yine fenalaştım devletin acile gittik ordada cins bi hemşireye denk geldim oda epey bi damar aradı en son sağ elimin üstüne iğneyi çok fena sapladı resmen canımı yakmak için yaptı sanki yaaa 1 serum daha derken sabahı zor ettim..
acilde kadın doğum doktorumuza gitmemizi yoksa 10 günden önce ayağa kalkamayacağımı söylediler...
salıda kendi doktoruma gittim bikaç gün hastanede yatmamı önerdi.....yatışımı yaptırdık önce kbb sonra göğüs hastalıkları dr'larına gönderdiler üst solunum yollarım felç olmuş.....faranjit, nezle, orta kulak iltihabı, sinüzit ....yok yok......
hemen serumlar , antibiyotkler falan ilk gün 3 kere nst'ye bağladılar ordada fenalaştım sırt üstü yatırıyolar tansiyonum falan bi tuhaf oluyo nefes alamıyorum bayılacak gibi oldum .....ama ateşim çıktığı için sürekli bakmaları lazımdı tabi. ertesi günde 2 defa bağladılar nst'ye her ne kadar hastalıktan gözümü açamasamda bebğimin kalp atışlarını duymak müthişti... allahtan kuzumuda hiç bi sorun yok ona bişey olacak diye aklım çıktı dr'umda ateşe çok dikkat etmemi söyledi eğer çıkarsa hemen gel dedi....... derken anca dün çıktık hastaneden halada tam toparlayabilmiş değilim .....
Çocuğun duygusal desteğe ihtiyacı olabilir. Varsa okulun rehber öğretmenine, yoksa RAM'a göndermeniz çocuğun yardım almasını sağlar. Ayrıca bu durumda ablaya SHÇEK ödeme de yapabilir, bunu da rehber öğretmen ya da RAM'ın araştırması gerekiyor, çocuk en azından yük olmamış olur bir nebze.
Ne guzel bir hastaneymis o canim fitografci hediye etmesi super hangi hastane o birde dogum fuyatlari nekadar
Belki son ay süt falan dolunca büyürler umarım inş yani:))vermeyince mabut neylesin kel mahmut:)))milletin kocaman oluyo göğüsleri ben bu küçücük göğüslerle emzirmeyede utanırım hahahah:)))
adet sancısı çekiyorum yaw sanki
belimde ince bir ağrı var adet olacağım zamanki gibi
kasıklarımda da
acaba nolduki üşütmedimde eminim sıcak tutuyorum kendimi her zaman
böyle bişey yaşayan var mı
Kızlar alısveris eksikleri konusunda heralde en az eksik bendedir çünkü uzuuun sayfalar dolusu eksik listesini bitirdim sayılır. 2 eksik kaldı;
1- bebek bakım çantası, model olarak kraft ın bi çantasını begendim nar çiçegi rengi magazada yoktu haftaya gelecekmiş o zaman gidip bakıp alıcam. Telefondan girdigim için resim ekleyemiyorum 😔
2- bebek arabası, onu da joker den bebe confort streety modeli alicam. 1 aya kadar gidip onu da alıcaz biticek. Çünkü ocak ayının ilk haftası doğum çantasını hazırlamayı düşünüyorum.
Ya göğüs konusu da açılmışken aynı sorun bende de var. Benimkiler baya küçük 75b kullanıyodum hala da büyümedi öyleler😳 geçen gün emzirme sütyeni alıyodum en küçük 85 beden oluyomus mecbur öyle aldim insallah büyük olmaz. Tecrübeli anneler söylese sütle o kadar büyür mü göğüsler ??
günaydın kızlar .......
hatırlarsınız en son son hastalanıyorum galiba yazmıştım....ve evet çok fena hastalandım....
pazartesi çok çok kötüydüm yerimden kalkacak halim yoktu .akşam eşim gelince acile götürdü 2 tane serum taktılar özel hastaneye gittik hemşire saolsun sağ kolumdan damarı bulamadı ğineyi içerde oynattı durdu sonunda yanlış taktı serum kolumu şişirmeye başladı, sonra sola geçtiki orda zaten hiç bulunmaz en son sol elimin üstünde taktı serumu,.. gece yine fenalaştım devletin acile gittik ordada cins bi hemşireye denk geldim oda epey bi damar aradı en son sağ elimin üstüne iğneyi çok fena sapladı resmen canımı yakmak için yaptı sanki yaaa 1 serum daha derken sabahı zor ettim..
acilde kadın doğum doktorumuza gitmemizi yoksa 10 günden önce ayağa kalkamayacağımı söylediler...
salıda kendi doktoruma gittim bikaç gün hastanede yatmamı önerdi.....yatışımı yaptırdık önce kbb sonra göğüs hastalıkları dr'larına gönderdiler üst solunum yollarım felç olmuş.....faranjit, nezle, orta kulak iltihabı, sinüzit ....yok yok......
hemen serumlar , antibiyotkler falan ilk gün 3 kere nst'ye bağladılar ordada fenalaştım sırt üstü yatırıyolar tansiyonum falan bi tuhaf oluyo nefes alamıyorum bayılacak gibi oldum .....ama ateşim çıktığı için sürekli bakmaları lazımdı tabi. ertesi günde 2 defa bağladılar nst'ye her ne kadar hastalıktan gözümü açamasamda bebğimin kalp atışlarını duymak müthişti... allahtan kuzumuda hiç bi sorun yok ona bişey olacak diye aklım çıktı dr'umda ateşe çok dikkat etmemi söyledi eğer çıkarsa hemen gel dedi....... derken anca dün çıktık hastaneden halada tam toparlayabilmiş değilim .....
Selam kızlar
Günün konusu var mı bugun
bende de bu hafta başladı aynı ağrılar. ama normalmiş rahim kendini doğuma hazırlıyormuş. yarın kontrolüm var bide doktora sorcam bakalım
niye doğuma hazırlıyor kendini daha çok var ama
hazırlamasın doğuma falan benim kızım büyüyecek daha
ay ben korktum :18: ama neyse doktora sarayım
kızlar mompery den alışveriş yapan oldu mu hiç? nasıl bir site güvenilir mi acaba?
birde bu astronot tulum kabanlardan alan oldu mu? kullanışlı oluyor mu? aşıya falan götürürken giydirmek için almayı düşündüm. 18 liraya düşmüş bu sitede çok uygun geldi fiyatı. aziz bebe ürünleri de var fiyatları çok çok uygun.
merhaba göbekdaşlar sabahtan yoğundum şimcik yoğunluk gitti
gününkonusu bana uzak galiba çünkü çok eksiğim var başlamadıkki daha almaya
bu çerçeveyi ikea da gördüm bende alıcam bu hafta :)
Canım aynısı bende oldu doktora gittim enfeksiyon çıktı hem de bol. Bi idrar tahlili yaptır istersen
Aklıma bazı fikirler gelmeye başladı ama bu konularda bilgisi olan varsa danışmak istiyorum.
Mesela strafor/köpük ne ile boyanır?
Boyanınca parlak olur mu?
Parlak yapıştırılabilen taşlar nereden bulunur?
Ayyyyy yapma yaa( valla anlamadım kimisi normal diyo acaba bebek aşağı mı indi diyorum, çünkü son günlerde bel ağrım kuyruksokumu ağrım oluyo, aynı adet dönemınde olduğu gibi vajinam uyuşuk gibi hafif agrı var gitsem mi doktora acaba
Hemen doktora git. Birşey yoksa bile için rahat eder.
günaydın kızlar .......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?