hımmm siz yazında bende liste yapayım. daha birşey almadığım için eksikten bol birşey yok bu durumda
aslında yarın bir gün katı gıdaya geçtiğinde de en basitinden sıcaklığına bakmak için bile olsa deneyeceksin sen biraz daha erken başlamışsın o kadar.
aslında seyde var gecede cok tuvalete kalkıyoruz yaa haniiii. Rahat rahat uyurduk yani.........Sabahda bakardık pişik varmı diyeee..... ama işte benim suanki popomu sıgdıracagım bi bebek bezi...zor beee..Bak mesela alt acma bezleride olur suyun geleceği zamanlardaa...
aynen bende öyle düşündüm
şu soğukta tuvalete kalkmakta ayrı zor aslında iyi olurdu
deneme boyu falan yokmudur ki bebek bezlerinin
yani anne için bence çok mantıklı
bunu birileri iletmeli bebek bezi firmalarına
hımmm. milupa bana hediye paketi gönderid.İçinden pirinç unu mamsı cıktı. Raf ömrü 4 aydı. Benim bebeğim doğacak 6 ay bitecek ohoooooooo... Ben bi deneyim dedim. pirinç unu mamasınada karsıyımdır bu aarada. Süt kullanılmadan hazırlanıyor bu guzel bişey... AAma tadı ki ben severim pirinç unu mamasını ama cok fenaydı..Ondan almam hiç meselaa.
tamam işte bak sadece şimdi değil o zaman bile her yaptığımızın tadına bakacağız
hem önlem hem de düşünsene senin yemediğini çocuğuna yedirir misin
Yani ben deneyerek doğru bir şey yapmaya başlamışım bile öyle mi? :))
ayyy ben bayılırım bebek mamalarınaa. Kuzuma yedirirmiiym hiç teyzesi benim yemediğimi.. kızlar bu arada 6 aydan sonra inek sütü verilmemeliymilş. Bende yeni öğrendim arastırırken. Mamaları anne sütü ile hazırlayabilir miyizki:??
Hemen süt konusunda da bir yazı paylaşıyorum...
yaa kızlar lütfen baan cevap verinnsizdede oturduğunuz yerde göbek kımı olsun belin solu sağı olsun böle sanki böcek geziyomuş gibi kaşıntı oluyomu yüreğim şişti yaa
yaa kızlar lütfen baan cevap verinnsizdede oturduğunuz yerde göbek kımı olsun belin solu sağı olsun böle sanki böcek geziyomuş gibi kaşıntı oluyomu yüreğim şişti yaa
kızlar ben cıkıyorumm...Hepinizi optum kendimi hiç iyi hissetmiyorum.. Aksam doktora gıtcem karar verdimm.. Öpüyorum hepinizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?