2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

hımmm. milupa bana hediye paketi gönderid.İçinden pirinç unu mamsı cıktı. Raf ömrü 4 aydı. Benim bebeğim doğacak 6 ay bitecek ohoooooooo... Ben bi deneyim dedim. pirinç unu mamasınada karsıyımdır bu aarada. Süt kullanılmadan hazırlanıyor bu guzel bişey... AAma tadı ki ben severim pirinç unu mamasını ama cok fenaydı..Ondan almam hiç meselaa.

aynen bende öyle düşündüm
şu soğukta tuvalete kalkmakta ayrı zor aslında iyi olurdu
deneme boyu falan yokmudur ki bebek bezlerinin
yani anne için bence çok mantıklı
bunu birileri iletmeli bebek bezi firmalarına

yani aslında bir hafta kullanabilirz. Yada dogumdan önce su falan gelirse diye. Çokda iyi olurrr....İletsekmi kiiii???

tamam işte bak sadece şimdi değil o zaman bile her yaptığımızın tadına bakacağız

hem önlem hem de düşünsene senin yemediğini çocuğuna yedirir misin

tamam işte bak sadece şimdi değil o zaman bile her yaptığımızın tadına bakacağız

hem önlem hem de düşünsene senin yemediğini çocuğuna yedirir misin

ayyy ben bayılırım bebek mamalarınaa. Kuzuma yedirirmiiym hiç teyzesi benim yemediğimi.. kızlar bu arada 6 aydan sonra inek sütü verilmemeliymilş. Bende yeni öğrendim arastırırken. Mamaları anne sütü ile hazırlayabilir miyizki:??

Hemen süt konusunda da bir yazı paylaşıyorum...

Son düzenleme:
Hemen süt konusunda da bir yazı paylaşıyorum...

Bu konuyla ilgili science directe yayınlanmış cok makale okumustum canım. Keçi sütü inek sütünden cok daha iyi. Hatta eşek sütü anne sütüne en yakın olanı ama etik açıdan piyasada satısına izin verilmiyor. Ama yınede alerjik. Ki benim keçi sutu ile yapılan ürünlere de alerjım var. Bebeğimin olması kuvvetle muhtemel. Piyasada esek sutude olmadıgı için ben inek sütünüde keçi sütünüde kullanmayacagım sanırım...

o kadar çok şey yazılmış ki okuyup cevap yazmak çok zor bugünün konusu lisetemizdeki eksiklerse benim bebek bezi,banyo kovası ve maşrapası ve bebek çantam eksik bebek bezi konusunda prima primium care almayı düşünüyorum umarım memnun kalırım en kararsız olduğum konu da bebek çantası :26::26: ben sade düz kocamaaaaaan olmayan ve kola takılır bir model istiyorum istediğim ürünü de buldum aslında aventin seyehatçantası resmini de ekliyorum fiyatıda 300 tl tam tamam bu olsun diyordum ki yakın arkadaşım saçmalama buna bu kadar para verene kadar adam akıllı marka büyük ve 2 gözlü normal çanta al (pierre cardin,calvin clain,lacoste,tommy gibi) hem işini görüyor hemde dışarı çıktığında çok şık duruyor dediiii ve benim bütün hatlar karıştı hala düşünme aşamasındayım o nedenle büyük eksiğimiz o ... bir de bazı arkadaşlar sudokrem konusunda şunu söyleyim ben sebamed ürünlerinin tüm çeşitlerinden (uygun da olduğu için) fazla fazla aldım ama mothercare alışverişimde görevli kişi çok ısrarla önerdi hatta 1 sene sonra gelip 2. ürünü alacağıma bile garanti verdi bende deneme amacıyla aldım çok da ikna oldum umarım pişman olmadan doyaaaa doyaa kullanırım

yaa kızlar lütfen baan cevap verinn sizdede oturduğunuz yerde göbek kımı olsun belin solu sağı olsun böle sanki böcek geziyomuş gibi kaşıntı oluyomu yüreğim şişti yaa

Reactions: gcy
yaa kızlar lütfen baan cevap verinn sizdede oturduğunuz yerde göbek kımı olsun belin solu sağı olsun böle sanki böcek geziyomuş gibi kaşıntı oluyomu yüreğim şişti yaa

Yüreğinin şişeceği bir şey yok canım, kılcal damarlardan dolayı öyledir.
Bir de genişliyoruz ya.
Ben geçen gün kaşıdım ve kanattım hatta
Ama hafif soğuk suyla kaşıntıyı durdurup üstüne krem sürünce rahatlıyor.

ya oluyo arada ama. Bugun milliyette bununla ilgili bi yazı vardı. Bende tırstım bi oku istersen canım. internet sitelerinde de varr.. Zehirlenme belirtisi olabilirmiş. Onun dısında gerilmeden yada bebeğinin yaptıgı enteresan bi hareketten oluyo surekli ise endişe etmek gerek galiba.

Aynen benimde dün akşamdan beri oluyor sanırım çatlama belirtisi sürekli yağ sürüyorum ama kaşıntı ara ara oluyor geçmiyor

bugün gün içinde hep oldu şuanda bile oluyo yani aynı yer değil örneğin bi göbeğimin üstünde hemen ardından belimin yanında sonra birdenbire kasığımın üzerinde millet dicek bu kız kendini niye okşuyo

kızlar ben cıkıyorumm...Hepinizi optum kendimi hiç iyi hissetmiyorum.. Aksam doktora gıtcem karar verdimm.. Öpüyorum hepinizi...

resmen gökmen oldum ben bu hafta :))) badana bitti ve evim harika oldu istediğim gibi duvar kağıdımı da yaptırdım. nerdeyse 1 haftadır kaynanam da kalıyorum ev boya kokuyor diye.şimdi sıra temizlikte pazar günü kadın gelecek annemde yardıma gelecek ama ben yarın herşeyi yıkayıp ütüleyip hazır edicem... yoğun ve yorucu bir hafta sonu beni bekliyor ama cok mutluyummm.... evim yeni düzeniyle de harika olacak yeni tablolar biblolar alıyorum... siyah gri ağırlıklı evimi beyaz renkle açıyorum. objelerimide acık ve güzel renklerden seçtim değişiklik iyi gelecek:) ya ben yeniden evleniyor gibi heycanlıyım :) bebeğimin eşyalarıda haftaya tamamlanacak sonra tek eksik bebeğim kalacak :) offff cok heycanlıyım cokkkkk :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…