2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Çok güzel kullanışlı bişeye benziyo , yalnız haddim olmayarak 2. Çocuk işini 1. Doğduktan sonra düşün ben de senini gibi düşündürdüm ama kızım sağolsun beni hayattan bezdirdi bi daha mı Allah olmayanlara versin derdim. Nitekim de öyle gibi oldu kızım 10 yaşını dolduracak Mart'ta ve sırf onun ısrarı ve isteği üzerine eşimle oturup karar verdik sonra geç olmasın, haksızlık etmeyelim dedik ve Allah'ın izniyle oldu

Ben beyaz tenliyim ve kızımda çatır çatır çatladım tabi bunda 31 kg almamında büyük etkisi oldu şuan kadar ekstra bi çatlağım yok bakalım

size bir sey sorucam kızlar benim bebiş bazen bi tarafta toplanıyo o yalancı sancı mı oluyo yoksa bebiş cidden bi tarafta toplanıyo mu herkes baska bi şey soyluyo bide size danısayım dedim :44:

size bir sey sorucam kızlar benim bebiş bazen bi tarafta toplanıyo o yalancı sancı mı oluyo yoksa bebiş cidden bi tarafta toplanıyo mu herkes baska bi şey soyluyo bide size danısayım dedim :44:

Canım çok sık yaşıyorsan doktoruna danış,nst'ye bağlıyor sancı olayına bakıyo banada geçen ay ve bu ay bağladılar bişey çıkmadı şükür

Nasilsiniz guzel anneler iyisiniz insallah beni soracak olursaniz iyiyim cok sukur:)Biraz once aciktim gidip 2 dilim tam bugday ekmgne tost yaptim yanina corba 1 bardakda sut ictim rahatladim:)Ac ac uykum bile gelmiyor ya saat kac olursa olsun aciktim mi yemem lazim:))

Yaa herkes böyle söylüyor, korkutmayın gözümü :) ben birlikte büyüsünler hem kendileri hem de benim için iyi olur diye düşünüyorum :)
Abla kardeş doğum tarihleri aynı mı denk gelicek yoksa? biz ablamla öyleyiz 17 aralıkta ablam 18 aralıkta da ben doğmuşum aile için büyük kolaylık ama çocuklar için pek hoş bir durum olmuyor :)

kızlar çalışan arkadaşlara bir sorum olacak doğum iznini nasıl yapacaksınız.37. haftaya kadar çalışabilir raporu aldıktan sonra 34-yada 35 te ayrılabiliriz değilmi:18:

Ben de 37. haftaya kadar çalışabilir raporu almayı düşünüyorum bi aksilik olmazsa ama arada ayrılabilir miyiz bilmiyorum

Nerden aldın canım, ben de bunlara benzer bişeyler istiyorum en azından 1 takımı böyle olsun diyorum

Aynı olmaz herhalde kızım 24 Mart 2004 bu kızım 1 Mart gözüküyor ama Şubat'ın sonunda da olabilir benim plesentam rahim ağzına biraz yakın çünkü o yüzden Mart olmayabilir kısmet bakalım hep birlikte görcez. Benim kardeşimle aramda 14 ay var, annem bir keresinde 3 ay dışarı çıkmadım kışın demişti. Küçükken çok zor ama büyüyünce çok rahatlık ben göze alamadım şahsen

canım çok geçmiş olsun.aman dikkat et kendine...

dün dr randevum vardı.bebişim 971gr olmuş :)
ama hoş olmayan haberler de aldım.kızımda damar yapısal bozukluk varmış.yani atardamarlarından biri yemek borusunun arkasından geçiyormuş.doğduktan sonra şiddetli kusmalara yutkunma zorluğuna yol açabiliyormuş.Dr um doğumda bir kalp damar uzmanı da bulundurucam dedi.çok küçük ihtimal ama doğar doğmaz müdahele edebilir dedi.tabi bunlar en kötü ihtimaller.belki de hiç bir sıkıntı yaşamaz bebek.hiç sorun olamayabilir de dedi.yeni keşfedilen birşeymiş.şu an sizde ben de bile olabilir dedi.
bir de erken plasenta yaşlanması varmış dikkatli takip edicez artık.muayenelerim 15 günde bire düştü.kilo ve tansiyonumu takip edicem.erken doğum riskim yüksek anlayacağınız kızlar.dr um da gerekirse müdahele edip alıcaz bebeği dedi.yani ben 40 haftayı görmicem.
anlayacağınız dünden beri sıkıldım çok.inşallah sıkıntısız sağlıkla alırım kızımı kucağıma.

Geçmis olsun canim bence hiiç bisey olmaz yeterki sıkınti stres olmasin hayatinda ben 15. Haftadan beri tansiyon ilaci kullaniyorum ve kan sulandirici igne aliyorum her gun bi ara erken dogum riskim cok fazlaydi doktor işi birak dedi evde vakit geçirdim stresden uzak simdi hiç risk yok kafa çok onemli biz iyisek bebeklerimizde iyi eger sende mecburi sezeryansan benim gibi zaten 40 haftayi beklemiyorlar

çok teşekkür ederim canım.o yüzden telkin ediyorum sürekli kendimi,herşey yolunda gidecek diye.kızımla da konuşuyorum;benim kızım güçlüdür,sağlıklıdır diye :)
normal doğum yapıcam canım.yani dr um da zaten normal doğum yanlısı.epidural normal yapıcaz bi problem olmazsa tabi.suni sancıyla müdahele edecekmiş gidişat iyi olmazsa.

canım benim bak onlar da doktor olarak seni en kötüsüne hazırlıyorlar.
ama inan bana dualarımız seninle. hepimizin bebekleri inşallah tam zamanında
sağlıkla, sıhhatle dünyaya gelirler. lütfen moralini bozma herşey senin elinde
sen ne hissedersen o da aynısını hissediyor.
herhangi bir sağlık sorunu olmasın varsın 37. hafta da doğsun ama rabbim
ne sana ne de hiç kimseye evlat acısı göstermesin.

şimdi moralimizi bozmuyoruz eskisinden daha dikkatli oluyoruz tamam mı canım bundan sonra öncelik sen ve bebeğinsin.

Bugün kimsecikler yok heralde herkes uyuyo:))Ben yine iş yerindeyim cmt çalışan olarakbugün çok zorlandım kalkarken şu bir ay gelsede keyfime baksam:))

Toplam 11 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 4 ziyaretçi)
genic, elam77, sadem_karamel, CananUz, furuzan2, smyrnaaa, mellers

herkes geçmişi mi okuyor acaba :44::44::44:

Zuzumanji canim gecmis olsun.kizlarinda dedigi gibi bencede bisey olmaz sen stres yapma aklina kotu seyler getirme ALlahin izniyle vaktinde saglikli geli insallah bebisin dualarim seninle

çalışan anneler için bebeginiz için süt soklamayı düşünüyo musunuz ya da yapan oldu mu nasıl yapacagımı bilmiyorum ve güvenli mi bu şekilde???

günün konusu bu olsun mu
ben çok merak ediyorum bu konuyu
yani napıcaz bebkleri süt almak zorundalar tamam emzirme izni cartu curtu var ama iş yeri çok uzak olan arkadaşlarımız var
çalışmaya devam edersem ben zaten il değiştirmek zorunda kalıcam
süt nasıl saklanmalı yada saklanmalı mı
yada saklanan süt nasıl bebeğe verilmeli
bilgisi ve tecrübesi olan arkadaşlar yazabilir mi
ben şöyle yaptım diyecek var mı aranızda
benim kardeşim hiç anne sütü alamadı
o yüzden daha 15 yaşındayken 5 tane dolgu yaptırmak zorunda kaldı
doktor dişlerinin çok sağlıksız olduğunu söyledi ve anne sütü hiç mi vermediniz buna dedi
bağışıklık sistemi de çok zayıftır kış boyu hasta gezer

zuzumanji inşallah bebeğin çok sağlıklı olur
iyi düşün iyi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…