Çok güzel kullanışlı bişeye benziyo , yalnız haddim olmayarak 2. Çocuk işini 1. Doğduktan sonra düşün ben de senini gibi düşündürdüm ama kızım sağolsun beni hayattan bezdirdi bi daha mı Allah olmayanlara versin derdimbiz de bugün 28+0mışız kontrolümüz vardı, kızımız 1167 gr 36cm olmuş ama doktorumuz gayet güzel dedi, haftasıyla uyumlu dedi, sizin de maşallahınız varmış artık koca koca bebeklerimiz var maşallah diyelim :)
Eşim doktora şimdi doğsa çok sıkıntı çeker mi dedi, doktorumuz da bugün sabah 17 haftalık bebek doğurttuğunu, sıkıntılı günler beklediğini söylediküvezdeymiş, Allah o bebeğe ve ailesine yardım eder inşallah.
Bir de Destina arkadaşım, çok büyük geçmiş olsun, zor günler atlatmışsın umarım bundan sonra sıkıntı yaşamazsınız..
.
Bugün biz de beşiğimizi aldık kızlar hiç aklımda olmsyan birşey aldım, çok pratik olması, hafif ve tekerlekli olması beni ikna etmeye yetti, park yatak gibi ama ahşap, biz zaten peşpeşe 2 çocuk istiyoruz, 2. bebeğimiz geleceğinde kızımıza oda hazırlıycaz. bugün yine gelgitler yaşadık oda mı alsak acaba diye ama mantıklı olan bu sanırım.
Eki Görüntüle 903284
Eksik olarak da sadece bebek bakım ürünlerimiz ve lohusa pijamam kaldı, bir baktım ki herşeyimizi almışızbir sürü oyuncağımız bile olmuş :)
akşam oldu ya dağılmış kızlar
yapı meselesi galiba canım ya.
bide şöyle bişey duydum ne kadar doğru bilmiyorum ama;
beyaz tenliler daha çok çatlıyormuş,esmerler daha az.
ben ne esmerim ne beyazım arada kaldım: )
ben aktarlarda ve hatta A101 de satılan badem yağı,kayısı yağı var ya?
onları sürüyorum aklıma düştükçe.
bide evde bebekyağı var.bazende onu sürüyorum ama ne yalan söyleyeyim günü gününe kullanmıyorum hiç birini.
bende ergenlikte çok çatlamıştım.benim bacaklarım kalın ve ergenlikte birden şişince ve bu şişme belden aşağı olunca kalçam ve bacaklarım ful çatladı
alışkınım yani ama göbeğimde olmazsa sevinirim: (
bu arada beşiğini gördüm şimdi çok güzelmiş güle güle kullansın bebişin
Teşekkür ederiz :) ben beyaz tenliyim demek ondanmış :) bahanem de var artık :))
size bir sey sorucam kızlar benim bebiş bazen bi tarafta toplanıyo o yalancı sancı mı oluyo yoksa bebiş cidden bi tarafta toplanıyo mu herkes baska bi şey soyluyo bide size danısayım dedim :44:
Çok güzel kullanışlı bişeye benziyo , yalnız haddim olmayarak 2. Çocuk işini 1. Doğduktan sonra düşün ben de senini gibi düşündürdüm ama kızım sağolsun beni hayattan bezdirdi bi daha mı Allah olmayanlara versin derdim. Nitekim de öyle gibi oldu kızım 10 yaşını dolduracak Mart'ta ve sırf onun ısrarı ve isteği üzerine eşimle oturup karar verdik sonra geç olmasın, haksızlık etmeyelim dedik ve Allah'ın izniyle oldu
Canım çok sık yaşıyorsan doktoruna danış,nst'ye bağlıyor sancı olayına bakıyo banada geçen ay ve bu ay bağladılar bişey çıkmadı şükür
oooo süper gerçekten doğru seçimmiş demekki:):)
bende doldgulu düşünüyorum ama kendim yapcammmmmm
kızlar çalışan arkadaşlara bir sorum olacak doğum iznini nasıl yapacaksınız.37. haftaya kadar çalışabilir raporu aldıktan sonra 34-yada 35 te ayrılabiliriz değilmi:18:
Selam en güzel göbeklere sahip arkadaşlarım
günü konularına gelince
1. ben kızımda prima premium care kullandım. çok memnundum.
2. bebek şekeri konusunda ben tüllü modellerden çok sıkıldığım için şeker yerine lavanta keseleri yapmayı düşünüyorum.. hem uğraş olur hem de daha az masraf gider...
Eki Görüntüle 901569
ayrıca ben pijama işimi de kendimce hallettim. daha önce de belirtmiştim lahusa takımlarında rahat edemem diye.. böyle bir uydurmasyonla bu işi de bitirdim... üstelik hepsi 90 tl tuttu...
Eki Görüntüle 901570 Eki Görüntüle 901571 Eki Görüntüle 901572
Eki Görüntüle 901574 Eki Görüntüle 901575 Eki Görüntüle 901576
Yaa herkes böyle söylüyor, korkutmayın gözümü :) ben birlikte büyüsünler hem kendileri hem de benim için iyi olur diye düşünüyorum :)
Abla kardeş doğum tarihleri aynı mı denk gelicek yoksa? biz ablamla öyleyiz 17 aralıkta ablam 18 aralıkta da ben doğmuşum aile için büyük kolaylık ama çocuklar için pek hoş bir durum olmuyor :)
günaydın kızlar .......
hatırlarsınız en son son hastalanıyorum galiba yazmıştım....ve evet çok fena hastalandım....
pazartesi çok çok kötüydüm yerimden kalkacak halim yoktu .akşam eşim gelince acile götürdü 2 tane serum taktılar özel hastaneye gittik hemşire saolsun sağ kolumdan damarı bulamadı ğineyi içerde oynattı durdu sonunda yanlış taktı serum kolumu şişirmeye başladı, sonra sola geçtiki orda zaten hiç bulunmaz en son sol elimin üstünde taktı serumu,.. gece yine fenalaştım devletin acile gittik ordada cins bi hemşireye denk geldim oda epey bi damar aradı en son sağ elimin üstüne iğneyi çok fena sapladı resmen canımı yakmak için yaptı sanki yaaa 1 serum daha derken sabahı zor ettim..
acilde kadın doğum doktorumuza gitmemizi yoksa 10 günden önce ayağa kalkamayacağımı söylediler...
salıda kendi doktoruma gittim bikaç gün hastanede yatmamı önerdi.....yatışımı yaptırdık önce kbb sonra göğüs hastalıkları dr'larına gönderdiler üst solunum yollarım felç olmuş.....faranjit, nezle, orta kulak iltihabı, sinüzit ....yok yok......
hemen serumlar , antibiyotkler falan ilk gün 3 kere nst'ye bağladılar ordada fenalaştım sırt üstü yatırıyolar tansiyonum falan bi tuhaf oluyo nefes alamıyorum bayılacak gibi oldum .....ama ateşim çıktığı için sürekli bakmaları lazımdı tabi. ertesi günde 2 defa bağladılar nst'ye her ne kadar hastalıktan gözümü açamasamda bebğimin kalp atışlarını duymak müthişti... allahtan kuzumuda hiç bi sorun yok ona bişey olacak diye aklım çıktı dr'umda ateşe çok dikkat etmemi söyledi eğer çıkarsa hemen gel dedi....... derken anca dün çıktık hastaneden halada tam toparlayabilmiş değilim .....
canım çok geçmiş olsun.aman dikkat et kendine...
dün dr randevum vardı.bebişim 971gr olmuş :)
ama hoş olmayan haberler de aldım.kızımda damar yapısal bozukluk varmış.yani atardamarlarından biri yemek borusunun arkasından geçiyormuş.doğduktan sonra şiddetli kusmalara yutkunma zorluğuna yol açabiliyormuş.Dr um doğumda bir kalp damar uzmanı da bulundurucam dedi.çok küçük ihtimal ama doğar doğmaz müdahele edebilir dedi.tabi bunlar en kötü ihtimaller.belki de hiç bir sıkıntı yaşamaz bebek.hiç sorun olamayabilir de dedi.yeni keşfedilen birşeymiş.şu an sizde ben de bile olabilir dedi.
bir de erken plasenta yaşlanması varmışdikkatli takip edicez artık.muayenelerim 15 günde bire düştü.kilo ve tansiyonumu takip edicem.erken doğum riskim yüksek anlayacağınız kızlar.dr um da gerekirse müdahele edip alıcaz bebeği dedi.yani ben 40 haftayı görmicem.
anlayacağınız dünden beri sıkıldım çok.inşallah sıkıntısız sağlıkla alırım kızımı kucağıma.
Geçmis olsun canim bence hiiç bisey olmaz yeterki sıkınti stres olmasin hayatinda ben 15. Haftadan beri tansiyon ilaci kullaniyorum ve kan sulandirici igne aliyorum her gun bi ara erken dogum riskim cok fazlaydi doktor işi birak dedi evde vakit geçirdim stresden uzak simdi hiç risk yok kafa çok onemli biz iyisek bebeklerimizde iyi eger sende mecburi sezeryansan benim gibi zaten 40 haftayi beklemiyorlar
canım çok geçmiş olsun.aman dikkat et kendine...
ama hoş olmayan haberler de aldım.kızımda damar yapısal bozukluk varmış.yani atardamarlarından biri yemek borusunun arkasından geçiyormuş.doğduktan sonra şiddetli kusmalara yutkunma zorluğuna yol açabiliyormuş.Dr um doğumda bir kalp damar uzmanı da bulundurucam dedi.çok küçük ihtimal ama doğar doğmaz müdahele edebilir dedi.tabi bunlar en kötü ihtimaller.belki de hiç bir sıkıntı yaşamaz bebek.hiç sorun olamayabilir de dedi.yeni keşfedilen birşeymiş.şu an sizde ben de bile olabilir dedi.
bir de erken plasenta yaşlanması varmışdikkatli takip edicez artık.muayenelerim 15 günde bire düştü.kilo ve tansiyonumu takip edicem.erken doğum riskim yüksek anlayacağınız kızlar.dr um da gerekirse müdahele edip alıcaz bebeği dedi.yani ben 40 haftayı görmicem.
anlayacağınız dünden beri sıkıldım çok.inşallah sıkıntısız sağlıkla alırım kızımı kucağıma.
çalışan anneler için bebeginiz için süt soklamayı düşünüyo musunuz ya da yapan oldu mu nasıl yapacagımı bilmiyorum ve güvenli mi bu şekilde???
zuzumanji inşallah bebeğin çok sağlıklı olurcanım çok geçmiş olsun.aman dikkat et kendine...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?