2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Canim ben cok abarttigimi dusunmuyorum ama gene de ufak - orta boy arasi tekerlekli bi valize anca sigabildim esyalarim hazirdi ama valize koymamistim gecen yasadigim sanci olayi uzerine acimi unutup kostura kostura valizi yerlestirmistim aradan cikmis oldu :)))

Aslinda dogum yapacagim hastanede bebek icin kiyafetleri disinda bisi getirmeyin diyorlar hatta acil durumlarda cantasiz gitmissen hastanenin verdigi zibin falan varmis zaten evim hastaneye 10 dakika bisi olursa yanimda olan birileri eve gelip alabilir

Bebek icin
1. 20 parcali hastane cikisi [ onceden bebek deterjani ile yikayip etiketlerini kesip utuleyip hazirlamistim ]
2. Kadife kalin kundak tipi battaniye
3. Penye battaniye
4. En ufak 60ml biberon
5. Emzik - emzik kutusu
6. 5 adet prima premium care bebek bezi
7. Bebek alt bakimi icin pamuk
8. Uni baby yenidogan ıslak mendil
9. Mini boy sampuan

Kendim icin
1. sabahlikli mevsimlik lohusa pijama
2. Gogus kalkani
3. Gogus ucu kremi
4. Gogus pedi
5. 2 adet hasta bezi
6. Bikac tane Normal ped
7. Kagit havlu
8. Ufak normal havlu
9. Sabun - dis macun/firca
10. Emzirme sutyeni
11. Otellerdeki kullan at havlu terliklerden
12. Corap
13. Hurma - zemzem :))

6 ay çok uzun bi süre gibi geldi bana ama bozulmadıysa sorun olmaz heralde
bozulduğu nasıl anlaşılırki
anlaşılıyormu

bide biberonu gece verin diye duymuştum uyku sersemi analmıyo bebekler diyorlar

kizlartunaydin herkesee... bugun gitmedim ise. 2 haftadir tatilsiz calisiyorum. cok zorlandim ve hastayim. hastaligim ne geciyo nede artiyo ama cok yorgunum.nedes alamixyorum vucudum kirik gibi. geniz skinzim var surekli bide bu son uc gundur karnim kasiliyo. uykumdan uyaniyorum agridan. dun araba olmadigi icin gidemedim doktora ama bugun gitcem kocam gelsin. bu arada bende iyi bi dinlenmis olurum

Canım ben de İzmit teyim Konak Hastanesine gidiyorum Kazım Bey e.Sen hangi doktora gidiyorsun

Genelde anneler elektrikli pompayla daha rahat ettiklerini söylüyorlar. Ben de elektrikli aldım. Bu arada ne olur çok fazla endişe ve kaygı yaşama. Bizler hep henüz olmamış-gerçekleşmemiş şeylerden çok çok korkarız. Kendimizi yıpratırız. Belki de bebek tıbbi desteğe hiç ihtiyacı olmayacak sağlıkla ve zamanında doğacak. Kendini boşuna üzmüş olacaksın. Şimdi ben hep böyle düşünüyorum. Başından beri erken doğum riski olduğundan bu hafta çantayı hazır edip kenara koyacağım. Sonrasında geçireceğim her bir hafta bebeğimin karı olacak. Sen de böyle düşün. Zamanı geldiğinde doğuma da lay lay lom gideriz, olur mu? Henüz bir sıkıntımız yok. Doğunca olabilme riski var. O da kesin değil.
Bebeklerimize sağlıklı haftalar ve sonrasında sağlıklı kolay doğumlar diliyorum...

Bebek işi cok karisik ve masrafli yahuu :) gercekten hepsine yetismek cok zor. Antalyada inanilmaz guzel bir hava var trenckotu bile cikardim carsida geziyorum şu an :) lohusa pijamasi arıyorum ama cok begendigim bir seye rastlamadim henüz. Bir yandan da sizi takip ediyorum. Sanirim aventin ya da mandelanin manuel pompası alicam süt için. Başkası içime sinmiyor. Bir de ben momperyden alisveris yapmistim sıkıntı yok kizlar. Sadece markali urunlere bakin ama ben ahsap oyuncaklar falan almistim hepsi Çin maliymis ben Türk firmasi sanmıştım sanirim araci firmanin ismi Türkmus kutularin üstünde 1 tane turkce yazi yoktu

Geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda atlatırsın.

Geçmiş olsun canım en iyi ilaç dinlenmek , doktordan gelince paylaş merak ettim nst'ye sokabilir kasılmadan dolayı

Canım zuzumm hiç üzme kendini gördüğüm kadarıyla doktorun çok iyi gözlemlemiş bebeğini ne kadar güzel. 36. Haftayı atlattı mı sonrası zaten tehlikeli değil
Hiç sıkma canını lütfen. .

Kizlar ben bebisimin kiyafetlerini sabun tozuyla yikamayi dusunuyorum ablam yegenlerimde kullandi cok memnundu mis gibi kokardi kiyafetleri hem de yumsacik olurdu .tecrubeli arkadaslarimda aynisini soyluyorlar

Ben elektrikli aldım işyerinde manuel kullanmak hem zaman kaybi hem de yorucu olabilir diye düşünüyorum ki dediğin gibi 2 sene emerse manuel yorucu olabilir
Ben aventin elektrikli pompasını almıştım.

çok seviyorum hepinizi.çok teşekkürler.hepimize sağlıkla güzel güzel doğumlar inşallah

Emelcim hatta 30 hafta. Ben doktoruma ne zaman oğlumla ben düze çıkarız demiştim, o da 30 hafta demişti. Ama eklemişti sonrasındki hedeflerimiz ikişer haftalık periyodları tamamlamak olacak. Yani 30 hafta bittiğinde hedef 32, 32 hafta bittiğinde hedef 34 olacak demişti. O yüzden yazdıklarında haklısın, insan rahat düşündüğünde metabolizması d rahatlıyor ve gevşiyor. O yüzden üzülmemek çok önemli...

Kizlar ben bebisimin kiyafetlerini sabun tozuyla yikamayi dusunuyorum ablam yegenlerimde kullandi cok memnundu mis gibi kokardi kiyafetleri hem de yumsacik olurdu .tecrubeli arkadaslarimda aynisini soyluyorlar

Ben migrostan dali marka bebek deterjanı ve yumaşatıcı kullandım. Alkolsüz anti alerjen. Bebeğin kıyafetlerini yıkadım ütülendi, çok memnun kaldım.

Kıslar ben hergün bel ve kuku:78: ağrısıyla uyanıyorum birde halsizlik geri döndü sanki siz dede var mı böyle şeyler???

Kıslar dün stylodan aldığım bebek çantası geldi elime ulaşınca yorum isteyen bir arkadaş vardı kim hatırlayamadım ama çantayı çok beğendik kalitesi ve kumaşı güzel sırt çantası olmuyor ama ben genelde arabayla kullanırım yada eşime taşıtırım diye düşündüğüm için benim ihtiyacımı gidermeye yeterli olur diye düşünüyorum yandan askılı isteyen varsa tavsiye ederim... Fiyatıda çok uygun...

Son düzenleme:
Bende sadece bel ağrıı oluyor, tbi bir de hasizlik var.
ya bu benim şey nie ağrıyor ki?? Allah 'I'm sorduğum sorulara bak :97:
doktor kontrolümde 20 gün var nerden baksak:26:
canim sen parti hazirliklar falan cok yordun kendini bel agrisi bende de var bir elektrikli tutuyorum otura otura nineler gibi:))))))

Haklısın cnm ya ben çok tezcanlıyım parti olsun olmasın kıçımın üstüne oturamıyorm sıkılıyorum , elektrikli süpürge mi masaj aleti mi???

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…