2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Kizlar gobisimde 2 gundur odem var sizce normalmi dokunup cektigimde beyazliyo oldugu yer

Canım bilmiyorum ama bildiğim tek şey bol su içmek 2.5- 3 Lt ye yakın benim vücudumda normalde de ödem vardır ama pek su içmem ama hamile kaldığından beri en dikkat ettiğim şey su içmek oldu ve şu an ne yüzümde ne vücudumda iç bir yerimde ödem yok, az tuz çok su

elektrikli süpürge kızzzz ayy bir markete çıkıyorum gelirken nefes nefese kalıyorum yaşlanıyoruz artık vajinal akıntın varsa ondan dolayı ağrın olabilir canımm

aynen canım gündüzleri tv izlerken uyyakalıyorum çoğu zaman akşam da 12 de gözlerim kapanıyor hemencik sabah da uyuyorum full uyuyorum yani kızım tekmelerken bile

Aynınız gerçekten zaten en erken 11 de kalkıyorum , saat 3 gibi yine bir saat şekerleme,yürümekse bi ölüm çok özledim o eski enerji dolu günlerimi.

Aynınız gerçekten zaten en erken 11 de kalkıyorum , saat 3 gibi yine bir saat şekerleme,yürümekse bi ölüm çok özledim o eski enerji dolu günlerimi.

aynı haftadaymışız zaten eskiden çarşıya markete gitmeye bayılırdım şimdi evden çıkasım gelmiyor
az kaldı inşallah bende çok özledim

canım çok geçmiş olsun dikkat et bu aralarda havada mikrop varmış ondan herkes hasta

Kizlar ben bebisimin kiyafetlerini sabun tozuyla yikamayi dusunuyorum ablam yegenlerimde kullandi cok memnundu mis gibi kokardi kiyafetleri hem de yumsacik olurdu .tecrubeli arkadaslarimda aynisini soyluyorlar

sabun tozu dediğin hacı şakir in toz sabunumu ben ondan alıcam annem ondan al dedi :))

Kıslar ben hergün bel ve kuku:78: ağrısıyla uyanıyorum birde halsizlik geri döndü sanki siz dede var mı böyle şeyler???

bende kuku ağrısı var ayakta kalınca oluyor belim hareket edince geçiyor hareketsiz kalınca ağrıyor

Demek normal bir durum saol cnm

Bende de halsizlik yorgunluk var sürekli yatmak uyumak istiyorum:26:

elektrikli süpürge kızzzz ayy bir markete çıkıyorum gelirken nefes nefese kalıyorum yaşlanıyoruz artık vajinal akıntın varsa ondan dolayı ağrın olabilir canımm

aynı haftadaymışız zaten eskiden çarşıya markete gitmeye bayılırdım şimdi evden çıkasım gelmiyor

Aynen kıslar ya şu an gözlerim yarı kapalı resmen be n Cumartesi asla evde durmazdım eskiden şimdi hiç halim yok

BARBICIM haci sakirinki de belki iyidir ama duru nun veya dalanin roxy diye sabun tozu var cok guzel kokuyor kullananlar cok memnun kalmis ben de bunu kullanmayi dusunuyorum

Demek normal bir durum saol cnm

Aynen kıslar ya şu an gözlerim yarı kapalı resmen be n Cumartesi asla evde durmazdım eskiden şimdi hiç halim yok

Rica ederim canım yani doktora sordum normal dedi daha dur diyor bunlar bişe değil :s gözümü korkuttu çok

BARBICIM haci sakirinki de belki iyidir ama duru nun veya dalanin roxy diye sabun tozu var cok guzel kokuyor kullananlar cok memnun kalmis ben de bunu kullanmayi dusunuyorum

Hmm anladım canım ben hacı şakirin kokusu da çok seviyorum ondan alıcam ama dediklerine de bakarım merak ettim

Kızlar benim dün kontrolüm vardı. 26. Hafta. Ama uzaklıktan dolayı hastane değiştirmeye karar verdim yeni doktordan en yakın ne zamana kaçıncı haftaya randevu almalıyım
Dün kontrolde dr da şu hafta gelirsin demedi boşluğa düştüm zaten değişiklik yapma zorunluluğu ayrı stres

Son düzenleme:

Ben de yeni farkettim aynı haftada olduğumuzu ben yeni hamile kaldığımda her gün 40 dk yürüyeceğim diyodum ama nerdeeeee imkansız bi de benim karnıma ağrı giriyo hafif o yüzden de yürümek istemiyorum

bugün kontrolümüz vardı kuzum 1070 gr olmuş:) herşey yolunda alışveriş yaptık park yatağını ve bebek arabasını aldık pusetli olandan kraft modeli seçtik inş pişman olmayız. kraft' ın ateş ölçerini aldık nuk'un emziğini biberonu aldık kıyafetleride tamam sayılır anneannesi aldı çoğunu :)

Sağlıkla güle güle kulllanın canım maşallah bebeğine bir sonraki kontrol için ne zaman çağırdı doktorun

Ben beyaz tenliyim ve kızımda çatır çatır çatladım tabi bunda 31 kg almamında büyük etkisi oldu şuan kadar ekstra bi çatlağım yok bakalım

kilodan dolayı olmuş canım herhalde: ))
ama bende de olması lazımdı.ben çok kilo almadım ama mide bulantısından birden 5 kilo verdim.
bacaklarımda olmuştur kesinde ben farketmiyorum.
ama göbüş şimdilik sağlam

Ben süt stoklamayı düşünüyorum canım. Aventin süt saklama poşetleri var onlarla buzlukta 3 veya 6 aya kadar korunabiliyormuş.arkadaşlarım yaptı benim sütü kesildiginde 3 aylık stogu vardı hatta.

Ben elektrikli aldım işyerinde manuel kullanmak hem zaman kaybi hem de yorucu olabilir diye düşünüyorum ki dediğin gibi 2 sene emerse manuel yorucu olabilir
Ben aventin elektrikli pompasını almıştım.

canım bende avent almayı düşünüyorum,nasıl memnun musun?
nette bi sürü elektirikli modeli var aventin,hangisi iyi hiç bilmiyorum :44:
çok pahalı olsunda istemiyorum.

güle güle kullan canım,gayet kullanışlı bişeye benziyor,geniş gibide zaten.
yandan askısının olması güzel olmuş.sadece elde taşınan modeller çok yoruyormuş anneyi

maşallah Allah bozmasın
eğer doktor değiştireceksen bence arayı çok uzatma.normalde ayda bir muayene oluyorsan 3 hafta sonra git bu kez.
ben doktorumdan memnun olmadığım için değiştirdim ve bu salı ilk kez yeni gideceğim doktoruma randevum var.
ben arayı 1 ay tuttum ama isteyerek olmadı.anca bu haftaya bulabildim randevu.geçen hafta alacaktım normalde de hep dolmuş.

Canım kullanmam için sütümün olması gerek:))
İlk bebeğim o yüzden nasıldır bilmiyorum. Kullanınca ögrenicem bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…