Kizlar gobisimde 2 gundur odem var sizce normalmi dokunup cektigimde beyazliyo oldugu yer
Kıslar ben hergün bel ve kuku:78: ağrısıyla uyanıyorum birde halsizlik geri döndü sanki siz dede var mı böyle şeyler???
Kizlar gobisimde 2 gundur odem var sizce normalmi dokunup cektigimde beyazliyo oldugu yer
elektrikli süpürge kızzzzya bu benim şey nie ağrıyor ki?? Allah 'I'm sorduğum sorulara bak :97:
doktor kontrolümde 20 gün var nerden baksak:26:
Haklısın cnm ya ben çok tezcanlıyım parti olsun olmasın kıçımın üstüne oturamıyorm sıkılıyorum , elektrikli süpürge mi masaj aleti mi???
aynen canım gündüzleri tv izlerken uyyakalıyorum çoğu zaman akşam da 12 de gözlerim kapanıyor hemencik sabah da uyuyorum full uyuyorum yani kızım tekmelerken bileBende de halsizlik yorgunluk var sürekli yatmak uyumak istiyorum:26:
aynen canım gündüzleri tv izlerken uyyakalıyorum çoğu zaman akşam da 12 de gözlerim kapanıyor hemencik sabah da uyuyorum full uyuyorum yani kızım tekmelerken bile
Aynınız gerçekten zaten en erken 11 de kalkıyorum , saat 3 gibi yine bir saat şekerleme,yürümekse bi ölüm çok özledim o eski enerji dolu günlerimi.
Bende de halsizlik yorgunluk var sürekli yatmak uyumak istiyorum:26:
kizlartunaydin herkesee... bugun gitmedim ise. 2 haftadir tatilsiz calisiyorum. cok zorlandim ve hastayim. hastaligim ne geciyo nede artiyo ama cok yorgunum.nedes alamixyorum vucudum kirik gibi. geniz skinzim var surekli bide bu son uc gundur karnim kasiliyo. uykumdan uyaniyorum agridan. dun araba olmadigi icin gidemedim doktora ama bugun gitcem kocam gelsin. bu arada bende iyi bi dinlenmis olurum
Kizlar ben bebisimin kiyafetlerini sabun tozuyla yikamayi dusunuyorum ablam yegenlerimde kullandi cok memnundu mis gibi kokardi kiyafetleri hem de yumsacik olurdu .tecrubeli arkadaslarimda aynisini soyluyorlar
Kıslar ben hergün bel ve kuku:78: ağrısıyla uyanıyorum birde halsizlik geri döndü sanki siz dede var mı böyle şeyler???
Demek normal bir durum saol cnmcanım çok geçmiş olsun dikkat et bu aralarda havada mikrop varmış ondan herkes hasta
sabun tozu dediğin hacı şakir in toz sabunumu ben ondan alıcam annem ondan al dedi :))
bende kuku ağrısı var ayakta kalınca oluyor belim hareket edince geçiyor hareketsiz kalınca ağrıyor
Bende de halsizlik yorgunluk var sürekli yatmak uyumak istiyorum:26:
elektrikli süpürge kızzzzayy bir markete çıkıyorum gelirken nefes nefese kalıyorum yaşlanıyoruz artık vajinal akıntın varsa ondan dolayı ağrın olabilir canımm
aynı haftadaymışız zateneskiden çarşıya markete gitmeye bayılırdım şimdi evden çıkasım gelmiyor
az kaldı inşallah bende çok özledim
Demek normal bir durum saol cnm
Aynen kıslar ya şu an gözlerim yarı kapalı resmen be n Cumartesi asla evde durmazdım eskiden şimdi hiç halim yok
BARBICIM haci sakirinki de belki iyidir ama duru nun veya dalanin roxy diye sabun tozu var cok guzel kokuyor kullananlar cok memnun kalmis ben de bunu kullanmayi dusunuyorum
aynı haftadaymışız zateneskiden çarşıya markete gitmeye bayılırdım şimdi evden çıkasım gelmiyor
az kaldı inşallah bende çok özledim
bugün kontrolümüz vardı kuzum 1070 gr olmuş:) herşey yolunda alışveriş yaptık park yatağını ve bebek arabasını aldık pusetli olandan kraft modeli seçtik inş pişman olmayız. kraft' ın ateş ölçerini aldık nuk'un emziğini biberonu aldık kıyafetleride tamam sayılır anneannesi aldı çoğunu :)
Ben beyaz tenliyim ve kızımda çatır çatır çatladım tabi bunda 31 kg almamında büyük etkisi olduşuan kadar ekstra bi çatlağım yok bakalım
Ben süt stoklamayı düşünüyorum canım. Aventin süt saklama poşetleri var onlarla buzlukta 3 veya 6 aya kadar korunabiliyormuş.arkadaşlarım yaptı benim sütü kesildiginde 3 aylık stogu vardı hatta.
Ben elektrikli aldım işyerinde manuel kullanmak hem zaman kaybi hem de yorucu olabilir diye düşünüyorum ki dediğin gibi 2 sene emerse manuel yorucu olabilir
Ben aventin elektrikli pompasını almıştım.
Kıslar dün stylodan aldığım bebek çantası geldi elime ulaşınca yorum isteyen bir arkadaş vardı kim hatırlayamadım ama çantayı çok beğendik kalitesi ve kumaşı güzel sırt çantası olmuyor ama ben genelde arabayla kullanırım yada eşime taşıtırım diye düşündüğüm için benim ihtiyacımı gidermeye yeterli olur diye düşünüyorum yandan askılı isteyen varsa tavsiye ederim... Fiyatıda çok uygun...Eki Görüntüle 903718
Kızlar benim dün kontrolüm vardı. 26. Hafta. Ama uzaklıktan dolayı hastane değiştirmeye karar verdim yeni doktordan en yakın ne zamana kaçıncı haftaya randevu almalıyım
Dün kontrolde dr da şu hafta gelirsin demedi boşluğa düştüm zaten değişiklik yapma zorunluluğu ayrı stres
kilodan dolayı olmuş canım herhalde: ))
ama bende de olması lazımdı.ben çok kilo almadım ama mide bulantısından birden 5 kilo verdim.
bacaklarımda olmuştur kesinde ben farketmiyorum.
ama göbüş şimdilik sağlam
canım bende avent almayı düşünüyorum,nasıl memnun musun?
nette bi sürü elektirikli modeli var aventin,hangisi iyi hiç bilmiyorum :44:
çok pahalı olsunda istemiyorum.
güle güle kullan canım,gayet kullanışlı bişeye benziyor,geniş gibide zaten.
yandan askısının olması güzel olmuş.sadece elde taşınan modeller çok yoruyormuş anneyi
maşallah Allah bozmasın
eğer doktor değiştireceksen bence arayı çok uzatma.normalde ayda bir muayene oluyorsan 3 hafta sonra git bu kez.
ben doktorumdan memnun olmadığım için değiştirdim ve bu salı ilk kez yeni gideceğim doktoruma randevum var.
ben arayı 1 ay tuttum ama isteyerek olmadı.anca bu haftaya bulabildim randevu.geçen hafta alacaktım normalde de hep dolmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?