2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Canim aynisi ben de var. Oglumda kullandim. Çok memnunum. biraz buyuK ama tatillerde falan çok ise yariyor.

manuel alma çok zorlanırsın delipisicik bak beni dinle elin yorulur bunaltır ama elektrikli daha kolay ve hızlı tavisye ederim
sterilazatöre gerek yok kaynamış su iş görür amargicim yaaaa alerjik ya da herhangi bişey yoksa çok alıştırmamak lazım benim fikrim ben almadım sadece kaynattım
evet bi de yorucuuuu sinir hele sütün gelmiyorsa sters basıyor manuelde
burundaki sümüğü çekmek için kullanılıyor kullanımı önce aspiritörü sıkıyorsun sonra bebişin burun deliğine yerleştirirsin aspiritörü gevşetirsin o da o havayla bebeğin burnunda olan sümüğü çeker
elektrikli al o zaman çiftli olanlardan al zuzucum sütün ziyan olmasın
delipisicik loveli dedi dersin alacaksan elektirilisini alllll sonra pişman olma derim
Kizlar ben bebisimin kiyafetlerini sabun tozuyla yikamayi dusunuyorum ablam yegenlerimde kullandi cok memnundu mis gibi kokardi kiyafetleri hem de yumsacik olurdu .tecrubeli arkadaslarimda aynisini soyluyorlar

ben dalan roksy kullandım memnundummmm

midem ağrıyordu eşim nane çayı yaptı fakat çok fazla şeker atmış
kırılmasın diye içmeye çalıştım baya da içtim
şimdi başımda bir uğultu var kendimden geçecek gibiyim
şekerim mi yükselmiştir
ne yapsam

evde nar ekşisi veya limon varsa iç canım
nar ekşisinde bir iki kaşık yarım limon ikisinden biri

Tamam loveli elektrikliye odaklanicam :)) umarim sütümuz olur da hem bebeklerimiz iyi beslenir hem de verdigimiz onca paraya değer :)

Tamam loveli elektrikliye odaklanicam :)) umarim sütümuz olur da hem bebeklerimiz iyi beslenir hem de verdigimiz onca paraya değer :)
valla senin iyiliğin için canım ben manuel de kullandım sütüm zaten azdı sonra eşim alırdı sonra annem çıkar çıkara 20cc zor çıkardı sonra ekeltirkli aldık sütün bol da olsa biriktirmek iyi olur ekgıdaya faydası olur

şimdi yıka temiz temiz koy yerleştir çekmeceye üstüne de temiz bez koy doğuma yakın yine yıkarsın içine sinmezse ama bu sefer hepsini birden değil sırayla yıkarsın bir parti kurur diğerini serersin böylece için rahat eder kuru çamaşırlar var diye panik olmazsın nazcizane fikrim

hepsi birbirinden güzeel bebeğin hepsini güle güle kullansınn canım bence hepsini simdiden yıka ve katla inş zamanında gelir bebişlerimiz ama ne olur ne olmaz diye tedbirli olmak lazım hatta hastane cantasını da hazırlayabilirsin şimdiden bu arada bebek bakım cantası ve portbebeyi bende gordum internette nasıl onerir misin :44::44:

bugün abimizden kalanlara baktık bi sürü şey var eksik yok gibi
sadece yeni ciciler almak lazım cici oğluma
ne kadar minikmiş oğlum yaaaaa şimdi koca adam gib halbuki 3 yaşında yakışlı oğlummmmm

Vallahi canım çok modern bir model değil klasik bir çanta ve port bebe... Ben çok fazla evden çıkaramam oğlumu çünkü sivasta yaşıyorum ve malum oralar çok soğuk olucak olaki bir yerlere gidersem yanımda bulunsun diye aldım. Fiyatı da gayet uygundu o yüzden.Bende aynı senin gibiyim diyorsan şiddetle tavsiye ederim sonuçta evdeyim ve çanta ve port bebeye vereceğim parayı başka şeylere verebilirim diye düşündüm...

Aslında haklısın en iyisi güneşi beklemek güneşte kuruyan çamaşırlar daha sağlıklı diye okumuştum bir yerde... Güneş çıkınca yıkarım miss kokulumun cicilerini...

Slm kıslar bugün hep ağrılardan bahsettim ama benim sol kaburgamın altı da fena ağrıyor bi de iyice ağırlaşmış hissediyorum kendimi habire ye homini gırtlak spor yok sonuç bu....

ben tam oturamıyorum artık yayılmış şiekilde oturabiliyorum yoksa karnım baskı yapıyo

bugün abimizden kalanlara baktık bi sürü şey var eksik yok gibi
sadece yeni ciciler almak lazım cici oğluma
ne kadar minikmiş oğlum yaaaaa şimdi koca adam gib halbuki 3 yaşında yakışlı oğlummmmm

Bizim de var herseyimiz. Sadece yeni hastane cikisi alacagim. Resimler ayni olmasin. Canim ogretmendin dimi? Ne zaman ayrilacaksin izne. Ben de 10 subati düşünüyorum. 36 olacak o hafta. Ama doktor nazil olsa sezeryan erken olcagi için 37 de yazarim dedi. Tam hesaplayamadim. Hangisi daha katli ki?

merhaba balkaymakcım, ben yorum istemiştim canım senden teşekkür ederim. butikbebede tekrar indirime girerse ben de alayım..güle güle kullanın canım

Benimde sırtımda feci ağrılarım başladı artık oğluşu taşıyamıyor sanırım sırtım oturamıyorum çok fazla yürüyemiyorum birde benim oğlum hala ters duruyor canı sıkılınca rahmime rahmime tepik sallıyor o da fena canımı yakıyor

evet canım öğretmenim ben de işte ikinci dönemde okula gitmeyecek şeklide ayarlayacağım hesapladım daha ben de sezeryan olacağım .ğnemin raporu bitti onu çıkarmak için hastaneye gideceğim bu konuyla ilgilenen bir bayan var ona soracağım
raporları o hazırlıyor baaklım ne diyecek ywniyıl sonrası gideceğim yazarın-m buraya canım

Kızlar bişey sorucam sözde ikinci bebeğim ama 10 yıl geçince U unutuyor insan bezi 2-5 kg yani 1 numara mı yoksa 3-6 kg yani 2 numara mı alıcaz bi karar versem alcam yani:26:

ben tam oturamıyorum artık yayılmış şiekilde oturabiliyorum yoksa karnım baskı yapıyo

Canım bide sen beni görsen oturduğum yerden kalkamıyorum ben , kızım elimden tutuyo kendimle dalga geçiyorum diva oldum ben ( Bülent Ersoy) illaki biri elimden tutacak birde gece tuvalete kalkışımı görseniz yatağa gömülüyorum 2-3 kere hamleyle kalkıyorum

kızlar selam.. bu hafta yazdırma ısı nasıl oluyor.. doktorum bıraz erken yazalım nasılsa sezeryan olucak dedı ama raporları duzenleyen bayan erken yazamayız sısteme gırılıyor sıgorta orun cıkarır dedı kafam karıstı...

bıde kacıncı haftada kuzuyu alıcak doktorunuz???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…