Canim aynisi ben de var. Oglumda kullandim. Çok memnunum. biraz buyuK ama tatillerde falan çok ise yariyor.Kıslar dün stylodan aldığım bebek çantası geldi elime ulaşınca yorum isteyen bir arkadaş vardı kim hatırlayamadım ama çantayı çok beğendik kalitesi ve kumaşı güzel sırt çantası olmuyor ama ben genelde arabayla kullanırım yada eşime taşıtırım diye düşündüğüm için benim ihtiyacımı gidermeye yeterli olur diye düşünüyorum yandan askılı isteyen varsa tavsiye ederim... Fiyatıda çok uygun...Eki Görüntüle 903718
manuel alma çok zorlanırsın delipisicik bak beni dinle elin yorulur bunaltır ama elektrikli daha kolay ve hızlı tavisye ederimBen de manuellere bakıyordum, elektrikliyi kullandığımı düşünmek komik geliyor bir de çift göğüs bölmeli olanlar var :) aklımda olan avent'in tekli manuel pompası, ben muhtemelen sadece göğsümdeki fazlalık sütü sağmak zorunda kalıcam çünkü. Dün akşam eşimle gündemimiz bebek telsizi ve pompaydı karar veremedik.
sterilazatöre gerek yok kaynamış su iş görür amargicim yaaaa alerjik ya da herhangi bişey yoksa çok alıştırmamak lazım benim fikrim ben almadım sadece kaynattımDaha telsiz, sterilazatör gibi eksikler duruyor. Anne babalar her birine nasıl yetişiyor anlamıyorum ki? Tüm bunları eksiksiz tamamlamak için vakit ve parayı aynı anda bulmak lazım. Bu da pek mümkün değil. Bana gelen kadın iki gün önce küçük balkonu temizledi. Bir sürü çöp attı. Çiçek gibi oldu ama ayakkabı kutularının içinden sadece ayakkabı çıktı. Bendeki bu şans...
evet bi de yorucuuuu sinir hele sütün gelmiyorsa sters basıyor manueldegeçmiş olsun cnm çatı muayenesi için erken benim doğuma 15 gün kala yapıldı.
kızım 5günlükken acilen pompa aramak için çıktı eşim akşam vakti medelayı bulmuş civilde.onun sayesinde emmeyen kızım emmeye başladı meme ucum çıktı ardımdan süt bırakabildim.benim hayat kurtarıcım oldu.çok memnunum yalnız internete göre çok pahalıydı fiyatı bizim gibi yumurta kapıya dayanmadan alınırsa daha karlı olur.manuel de almıştık cüzi bir fiyata o kadar adi bişeyki nasıl acıtıyordu göğsümü attım onu hemen
burundaki sümüğü çekmek için kullanılıyor kullanımı önce aspiritörü sıkıyorsun sonra bebişin burun deliğine yerleştirirsin aspiritörü gevşetirsin o da o havayla bebeğin burnunda olan sümüğü çekerMerhaba, umarım hepimiz için iyi bir haftasonu olur. NTS'ye girenler (ya da bağlananlar?), bu uygulama nasıl oluyor yani vajinal mi karından mı bakılıyo, acıtıyor mu anlatabilirler mi?
Bi'de ben burun aspiratörünün ne işe yaradığını ve nasıl kullanıldığını bilmiyorum tecrübeli anneler bi' tarif eder misiniz?
elektrikli al o zaman çiftli olanlardan al zuzucum sütün ziyan olmasınhepinize çok teşekkür ederim :) sayenizde daha iyi hissediyorum gerçekten :)
pompa konusunda ben de kararsızdım.çalışmıyorum çünkü şimdilik.ama artık erken doğum riskim olduğu için galiba kesin almam gerekecek.bebişim küvöze falan girerse süt için lazım olacak galiba.ama manuelmi elektrikli mi alsam bilemedim.bir de anneme çekersem süt konusunda kesin sağmam gerekecek.annem bir memesinden emzirirken diğer memesinden süt fışkırırmış
delipisicik loveli dedi dersin alacaksan elektirilisini alllll sonra pişman olma derimBebek işi cok karisik ve masrafli yahuu :) gercekten hepsine yetismek cok zor. Antalyada inanilmaz guzel bir hava var trenckotu bile cikardim carsida geziyorum şu an :) lohusa pijamasi arıyorum ama cok begendigim bir seye rastlamadim henüz. Bir yandan da sizi takip ediyorum. Sanirim aventin ya da mandelanin manuel pompası alicam süt için. Başkası içime sinmiyor. Bir de ben momperyden alisveris yapmistim sıkıntı yok kizlar. Sadece markali urunlere bakin ama ben ahsap oyuncaklar falan almistim hepsi Çin maliymis ben Türk firmasi sanmıştım sanirim araci firmanin ismi Türkmus kutularin üstünde 1 tane turkce yazi yoktu
Kizlar ben bebisimin kiyafetlerini sabun tozuyla yikamayi dusunuyorum ablam yegenlerimde kullandi cok memnundu mis gibi kokardi kiyafetleri hem de yumsacik olurdu .tecrubeli arkadaslarimda aynisini soyluyorlar
midem ağrıyordu eşim nane çayı yaptı fakat çok fazla şeker atmış
kırılmasın diye içmeye çalıştım baya da içtim
şimdi başımda bir uğultu var kendimden geçecek gibiyim
şekerim mi yükselmiştir
ne yapsam
manuel alma çok zorlanırsın delipisicik bak beni dinle elin yorulur bunaltır ama elektrikli daha kolay ve hızlı tavisye ederim
sterilazatöre gerek yok kaynamış su iş görür amargicim yaaaa alerjik ya da herhangi bişey yoksa çok alıştırmamak lazım benim fikrim ben almadım sadece kaynattım
evet bi de yorucuuuu sinir hele sütün gelmiyorsa sters basıyor manuelde
burundaki sümüğü çekmek için kullanılıyor kullanımı önce aspiritörü sıkıyorsun sonra bebişin burun deliğine yerleştirirsin aspiritörü gevşetirsin o da o havayla bebeğin burnunda olan sümüğü çeker
elektrikli al o zaman çiftli olanlardan al zuzucum sütün ziyan olmasın
delipisicik loveli dedi dersin alacaksan elektirilisini alllll sonra pişman olma derim
ben dalan roksy kullandım memnundummmm
valla senin iyiliğin için canım ben manuel de kullandım sütüm zaten azdı sonra eşim alırdı sonra annem çıkar çıkara 20cc zor çıkardı sonra ekeltirkli aldık sütün bol da olsa biriktirmek iyi olur ekgıdaya faydası olurTamam loveli elektrikliye odaklanicam :)) umarim sütümuz olur da hem bebeklerimiz iyi beslenir hem de verdigimiz onca paraya değer :)
Eki Görüntüle 904268 Eki Görüntüle 904269 Eki Görüntüle 904270 Eki Görüntüle 904271 Eki Görüntüle 904272 Eki Görüntüle 904273 Eki Görüntüle 904274 Eki Görüntüle 904275 Eki Görüntüle 904280 Eki Görüntüle 904281 Eki Görüntüle 904282 Eki Görüntüle 904283 Eki Görüntüle 904284 Eki Görüntüle 904285 Eki Görüntüle 904286 Eki Görüntüle 904287 Eki Görüntüle 904288 Eki Görüntüle 904289 Eki Görüntüle 904290 Eki Görüntüle 904291 Eki Görüntüle 904292 Eki Görüntüle 904293 Eki Görüntüle 904294 Eki Görüntüle 904295 Eki Görüntüle 904296 Eki Görüntüle 904297 Eki Görüntüle 904298 Eki Görüntüle 904299 Eki Görüntüle 904300 Eki Görüntüle 904301 Eki Görüntüle 904302 Eki Görüntüle 904303 Eki Görüntüle 904304 Eki Görüntüle 904305 Eki Görüntüle 904306 Eki Görüntüle 904307 Eki Görüntüle 904308 Eki Görüntüle 904309 Eki Görüntüle 904310 Eki Görüntüle 904311 Eki Görüntüle 904312 Eki Görüntüle 904313 Eki Görüntüle 904314 Eki Görüntüle 904315 Eki Görüntüle 904316 Eki Görüntüle 904317 Eki Görüntüle 904318
Mrb hanımlar bugün oğluşumun hemen hemen her şeyini aldık sayılır... Ama çok yoruldum dolaş dolaş sırtım ağrıdan ölüyor... Bunları tek tek yıkayıp ütüleyip kaldırmak istiyorum ama oğlum gelene kadar tekrar kirlenir gibi ne yapsam karar veremedim
Eki Görüntüle 904268 Eki Görüntüle 904269 Eki Görüntüle 904270 Eki Görüntüle 904271 Eki Görüntüle 904272 Eki Görüntüle 904273 Eki Görüntüle 904274 Eki Görüntüle 904275 Eki Görüntüle 904280 Eki Görüntüle 904281 Eki Görüntüle 904282 Eki Görüntüle 904283 Eki Görüntüle 904284 Eki Görüntüle 904285 Eki Görüntüle 904286 Eki Görüntüle 904287 Eki Görüntüle 904288 Eki Görüntüle 904289 Eki Görüntüle 904290 Eki Görüntüle 904291 Eki Görüntüle 904292 Eki Görüntüle 904293 Eki Görüntüle 904294 Eki Görüntüle 904295 Eki Görüntüle 904296 Eki Görüntüle 904297 Eki Görüntüle 904298 Eki Görüntüle 904299 Eki Görüntüle 904300 Eki Görüntüle 904301 Eki Görüntüle 904302 Eki Görüntüle 904303 Eki Görüntüle 904304 Eki Görüntüle 904305 Eki Görüntüle 904306 Eki Görüntüle 904307 Eki Görüntüle 904308 Eki Görüntüle 904309 Eki Görüntüle 904310 Eki Görüntüle 904311 Eki Görüntüle 904312 Eki Görüntüle 904313 Eki Görüntüle 904314 Eki Görüntüle 904315 Eki Görüntüle 904316 Eki Görüntüle 904317 Eki Görüntüle 904318
Mrb hanımlar bugün oğluşumun hemen hemen her şeyini aldık sayılır... Ama çok yoruldum dolaş dolaş sırtım ağrıdan ölüyor... Bunları tek tek yıkayıp ütüleyip kaldırmak istiyorum ama oğlum gelene kadar tekrar kirlenir gibi ne yapsam karar veremedim
hepsi birbirinden güzeelbebeğin hepsini güle güle kullansınn canım bence hepsini simdiden yıka ve katla inş zamanında gelir bebişlerimiz ama ne olur ne olmaz diye tedbirli olmak lazım hatta hastane cantasını da hazırlayabilirsin şimdiden bu arada bebek bakım cantası ve portbebeyi bende gordum internette nasıl onerir misin :44::44:
şimdi yıka temiz temiz koy yerleştir çekmeceye üstüne de temiz bez koy doğuma yakın yine yıkarsın içine sinmezse ama bu sefer hepsini birden değil sırayla yıkarsın bir parti kurur diğerini serersin böylece için rahat eder kuru çamaşırlar var diye panik olmazsın nazcizane fikrim
bugün abimizden kalanlara baktık bi sürü şey var eksik yok gibi
sadece yeni ciciler almak lazım cici oğluma
ne kadar minikmiş oğlum yaaaaa şimdi koca adam gib halbuki 3 yaşında yakışlı oğlummmmm
Kıslar dün stylodan aldığım bebek çantası geldi elime ulaşınca yorum isteyen bir arkadaş vardı kim hatırlayamadım ama çantayı çok beğendik kalitesi ve kumaşı güzel sırt çantası olmuyor ama ben genelde arabayla kullanırım yada eşime taşıtırım diye düşündüğüm için benim ihtiyacımı gidermeye yeterli olur diye düşünüyorum yandan askılı isteyen varsa tavsiye ederim... Fiyatıda çok uygun...Eki Görüntüle 903718
Bizim de var herseyimiz. Sadece yeni hastane cikisi alacagim. Resimler ayni olmasin. Canim ogretmendin dimi? Ne zaman ayrilacaksin izne. Ben de 10 subati düşünüyorum. 36 olacak o hafta. Ama doktor nazil olsa sezeryan erken olcagi için 37 de yazarim dedi. Tam hesaplayamadim. Hangisi daha katli ki?
ben tam oturamıyorum artık yayılmış şiekilde oturabiliyorum yoksa karnım baskı yapıyo
evet canım öğretmenim ben de işte ikinci dönemde okula gitmeyecek şeklide ayarlayacağım hesapladım daha ben de sezeryan olacağım .ğnemin raporu bitti onu çıkarmak için hastaneye gideceğim bu konuyla ilgilenen bir bayan var ona soracağım
raporları o hazırlıyor baaklım ne diyecek ywniyıl sonrası gideceğim yazarın-m buraya canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?