2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

melojj canım başınız sağolsun Allah rahmet eylesin.Ailen de büyük kaza atlatmış çok büyük geçmiş olsun Allah korumuş

adet sancısı çekiyorum yaw sanki
belimde ince bir ağrı var adet olacağım zamanki gibi
kasıklarımda da
acaba nolduki üşütmedimde eminim sıcak tutuyorum kendimi her zaman
böyle bişey yaşayan var mı

canım aman dikkat et benim de gecenlerde basıma geldi hamilelik öncesinde adetlerim cok sancılı gecerdi aynen öyle oldu 4-5 saat sancı çektim doğuruyorum diye korktum idrar yolları enfeksiyonundan şüphelendiler tahlil falan yaptırdık ertesi gün doktoruma gösterdim baya yuksek çıkmıs dedi hemen ilaca baslaman lazım dedi sancıyı yapan oymus ilaçtan sonra düzeldi ama o korku bana yetti bahanesiyle o ağrıyla hastane çantamı hazırlamıs oldum :) :18:

teşekkür ederim canım daha bir sürü eksik var onları da hallettim miydi. izne çıktığımda yan gelip yatmak kalacak bebişim gelene kadar :)))

ben de göbekten diye biliyorum canım.Benim 100 lük yüklemede 1.saat değerim 207 çıktı.dediğim gibi ben daha bugün öğrendim diyetisyene de cuma gideceğim daha pek bi fikrim yok ne yapacağım konusunda..

kızlar ben nette gezerken bu çantalara takıldım normal bebek çantası istemiyorum batik markasının çantaları genelde baya büyük boyda oluyor 2-3 model begendim evime yakın bi alışveriş merkezi var birazdan gidip bakıcam eger begenirsem alıp artık çanta konusunu kapatmayı istiyorum fenalık geldi

Mrb kizlar bana seker yuklemesi yapildi dr ulasamadim sonucu gostermek icin 50 gr yukleme yapildi acken 71 cikmis sekerli sudan sonra 124 cikmis bilgi verirseniz cok sevinir im

Mrb kizlar bana seker yuklemesi yapildi dr ulasamadim sonucu gostermek icin 50 gr yukleme yapildi acken 71 cikmis sekerli sudan sonra 124 cikmis bilgi verirseniz cok sevinir im

Sanirim dusuk cikmis canim benim aclik 93 tokluk 149du bi sorun yok demisti

Başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesin

Fl bu ölçümleriniz tam gününde mi çıkıyor ypksa +-1 hafta oynuyor mu arkadaslar

Benim FL ölçüleri hep 2 hafta önden gidiyor diğer ölçümlere göre,benim kızımdaykn de doktor uzun bacaklı bi kızın olacak demişti gerçekten de öyle 10 yaşında ve 150 cm arkadaşlarından uzun bayağı. Ama diğer ölçümler hep haftasıyla uyumlu çıkıyor canım

FL nin önemi neymiş bu haftalarda boyu gelişimini mi söylüyo o açıdan mı acaba. Benim dr da sadece kilosunu söylüyo

Kızlar şimdi ben ilçedeyim.burda doğum yatırmıyorlarmış.yeterli alet vs yok diye.merkeze detaylı ult.için gittim o kadar.yani net bi dr.um yok.size sorum ilçedeki dr.a devam edip doğuma merkeze mi gitsem?nasılsa doğuma nöb.dr.kimse o gün o giriyormuş..?

Geçmiş olsun yolcu, kendini sıcak tutmaya bak göğsüne sıcak bez yada havlu koy sıcak içecek takviyesiyle falan anlatırsın inşallah.
Benimde gece zor geçti bademcik lerim şiş :-(

sagol canım sen de dikkat et sirkeli ya da limonlu suyla gargara iyi geliyo bir de ılık zeytinyağı... geçer inşalllah

banım benimde öyle oldu ama korkma gelir 20-26 arası diyo son güne kadar kalıyo bazen canını sıkma

Yaren1506 ben aylardır burun tıkanıklığı yaşıyorum. Eczaneden aldığım burun bantı sayesinde rahatladım. Sana da tavsiye ederim canım.

CAnım ben 27. Haftada şeker testi yaptır dım normal çıktı. Cuma günü 29+0da randevum vardı doktorda
BPD 28+5
AC 29+5
FL 29+5 çıktı.
Genel olarakda 29+4 le uyuyor 1400gramdi. 7 mart olan doğum tarihim 3 mart yazıyor kağıtta.
YAni demem o ki bende şeker yok ama karın çevresi ilerde çıktı. BAzen herşeye bi kılıf bulmaya çalışıyoruz pimpirikleniyoruz anne olarak ama normal düzen içinde üç beş gün ileri yada geri olabiliyor bebekler.
BEnim bebeğim şimdiye kadar sürekli flden bi hafta geri çıkıyordu ilk defa ileri çıktı on günde tam 5.5 cm uzamışti ınan çok sevindim ama geri çıkması nida kafama takmıyordum çünkü zaten +-10 gün falan oluyorlar. O yüzden hiç kendine sıkıntı etme hamileliğin keyfini çıkar :):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…