2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

ben ne zaman sipariş versem 1 hafta içinde elimde oluyordu.senin siparişi tedarik edememiş olabilirler arkadaşım

Butikbebe biraz geç yolluyor ben alıp unutuyorum artık
Geçen kargom elime geçtiği halde orda tedarik sürecinde diyordu bence gelmek üzere senin kargo.

Butikbebe biraz geç yolluyor ben alıp unutuyorum artık
Geçen kargom elime geçtiği halde orda tedarik sürecinde diyordu bence gelmek üzere senin kargo.

inşallah öyledir, henüz fırsat bulup arayamadım, nasıl da heyecanla bekliorm amaaa hergün hevesim kursağımda kalıyor

ben ne zaman sipariş versem 1 hafta içinde elimde oluyordu.senin siparişi tedarik edememiş olabilirler arkadaşım

aynısından verilen siparişler arkadaşıma 2 gün önce geldi, inşallah tedarik ederler, çünkü hem parasını ödedim hem de çok beğenerek almıştım

canım kağıtta birsürü değer yazıyo ama hangisi ne demek anlamıyorum ki ben sen nasıl anladın:26:

canım kağıtta birsürü değer yazıyo ama hangisi ne demek anlamıyorum ki ben sen nasıl anladın:26:

canım merhaba sen izmitteydin değil mi ? dikkatimi çekti konak hastanesine gidiyordun yanlış hatırlamıyorsam? bi kaç şey sorucam da...Doktorumu değiştirmek istiyorum daha doğrusu hastanemi

hımm sağol canım bu tam olarak kaçıncı hafta değerlerin peki???

28+4 cnm c.tesi günü gitmiştim

canım merhaba sen izmitteydin değil mi ? dikkatimi çekti konak hastanesine gidiyordun yanlış hatırlamıyorsam? bi kaç şey sorucam da...Doktorumu değiştirmek istiyorum daha doğrusu hastanemi

evet cnm izmitteyim konak hastanesinde erkan bey'e gidiyorum çok memnunum doktorumdan ama fazla yoğun. gittiğimiz zaman bikaç saat bekliyoruz. yinede değiştirmeyi düşünmüyorum tavsiye ederim eğer değiştireceksen. sen nereye gidiyosun

geçmiş olsun canım buaralar herkes grip sanırım çok dikkat edin kendinize..şeker benim yüksek diyet yapıyorum şuan ama düşük olmasının bir sorun olacağını sanmıyorum tabiki doktorun daha iyi bilir..bebek odası konusundada sıkıntı yapma bence 1 sene sonrada yapabilirsin..bende şuanda yapamıyorum maalesef kendi odama beşik alıcam 1 sene böyle idare edicem sonra kendi evime geçince yaparım inşallah..

çook güzel olmuş çok beğendim.güzel günlerde sağlıkla kullanın..

Son düzenleme:

hım sen benden 6 gün daha ilerdesin cnm.Rabbim hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallahhh

canım ben cihan hastanesine gidiyorum esasen doktorumdan memnunum ama ..içime sinmeyen şeyler var hastane ile ilgili. erkan beyi duydum iyi bi doktor olduğunu ve muayane saatinde asla içer girilemediğini..Ben allah nasip ederse normal doğum istiyorum onu da geçtim bu son aylarda belli olacak bişey kendimi şartlandırmıyorum.Ama cihan hastanesinde kaç tane arkadaşım doğum yaptıysa hep hemen hemen benzer sebeplerden yoğun bakıma yatırıyorlar en az 1 hafta.Çünkü yoğun bakımdaki her çocuk için yoğun bakımda kaldığı her gün için devletten para alıyorlar bunu biliyorum.Yani konakta da bu böyle mi bu aydan sonra doktor değiştirmek mantıklı mı kafam karışık ama bu yoğun bakım olayı çok kafamı kurcalıyo

D vitamini içen var mı arkadaslar
decavit içiyorum ayrıca d vitamini almıyorum canım

odaya gerek yok bir beşik bir şifoniyer ya da dolap kafi nasılsa odası olsa da anlamıyorlar zaten oğlum 3 yaşında daha yeni yeni gidip oyunuyor odasına

allah rahmet eylesin dedenize mekanı cennet olsun..ailenizede çok geçmiş olsun ucuz atlatmışlar..

melojj,

dedenin mekanı cennet olsun inşallah,Allah günahlarını affetsin,
ailenede çok çok geçmiş olsun,Allah tekrarından korusun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…