evet bence de çok geciktirdiler, benden sonra alışveriş yapan başka bir bayanın kargosu 2 gün önce geldi çünkü, en azından kargoya verselerdi içim rahat edecekti ama hiç öyle bir hareketlenme yok( canlı destek hattının teefonunu aldım, birazdan arayayım bari
Butikbebe biraz geç yolluyor ben alıp unutuyorum artıkherker merhaba arkadaşlar, bundan yaklaşık 15 gün kadar önce butik bebe den alışveriş yaptım, kargom hala gelmedi, gelmeyi bırak sipariş hareketlerimi kontrol ettiğimde hala tedarik sürecinde yazıyor, üstelik teslimat tarihi de 2 gün sonra bitiyor, çok sinir oldum, başınıza böyle bir duurm geldi mi, gerçekten 2 gün içinde kargom elime geçer mi, yoksa sizce bir sorun mu var??
Butikbebe biraz geç yolluyor ben alıp unutuyorum artık
Geçen kargom elime geçtiği halde orda tedarik sürecinde diyordu bence gelmek üzere senin kargo.
ben ne zaman sipariş versem 1 hafta içinde elimde oluyordu.senin siparişi tedarik edememiş olabilirler arkadaşım
Kızlar merhabalar hepinize haftasonu giremedim size birşey danışmak istiyorum doktorum bilgilendirmedi sağolsun siz bilirsiniz diye sormak istedim.24. haftada gebelik şekeri çıktı bende ve tam 1 aydır diet yapıorum bugü kontrolüm vardı 27+5 olduk inşallah.doktor kızımın kilosunu unuttu söylemeyi ve tabiki bende sormayı unuttumama bilirsiniz şeker bebeği etkilerse eğer göbek çevresi kalınlaşıyormuş ama allaha şükür doktor haftasıyla uyumlu dedi bana.ultrason kağıdındada göbek çevremiz 26+4 yazıyor biz 27+5 iz. kızlar sizlerin hepinizden ricam ulrason ölçümlerinizde kafa ve göbek çevresi boyutlarınız kaç çıktı paylaşırmısınız benimle
canım kağıtta birsürü değer yazıyo ama hangisi ne demek anlamıyorum ki ben sen nasıl anladın:26:
cnm bende internetten araştırdımda öyle öğrendim örneğin
BPD:baş çevresi
FL:uyluk kemiği
AC:Karın çevresi demek
hmm sağol canım güzel bir bilgi oldu
bendeki değerler
BDP : 6.99
FL : 5.29
AC : 23.9
bide HC var 26.0
canım kağıtta birsürü değer yazıyo ama hangisi ne demek anlamıyorum ki ben sen nasıl anladın:26:
hımm sağol canım bu tam olarak kaçıncı hafta değerlerin peki???
canım merhaba sen izmitteydin değil mi ? dikkatimi çekti konak hastanesine gidiyordun yanlış hatırlamıyorsam? bi kaç şey sorucam da...Doktorumu değiştirmek istiyorum daha doğrusu hastanemi
kızla rgnaydınlar hepinize... cyumarteis gunu gittim doktora. Akşam gidebildigim için muayene yapan tek bir doktor vardı. Yeni mezun tıfıl bişey: Ben soyluyorum o internetten bakıyo aa evet dogru seklinde muayenemiaz surdu. Neyse genel tanı bronsit ve sinuzit 1000 mg lık antıbıyotik gunde 2 kere. Kıza hiç guvenmıyorum ama kendimi biliyorum. dun basladım ilaca Amoklavin adıda. Buarada hastaneye gitmişken 5 kez aramama ragmen ulaşamadıgım şeker sonucumuda aldım. Sınırların altında cıkmıs hep. Bu iyi mi kotu anlamadım normalde az cıkması sıkıntılı ama hamilelikde nasıl bilmiyorum. İdraRımda tertemiz cıktı cok sukur. Nedense hastane ve doktorumdan sogudum. Ve bi dunyada para veriyoruz. Maddi konudada cok sıkıştık bu aralar. Bebek odasını sonraya erteliyoruz galiba. En acillerini halledeceğim sadece.cAnım cok sıkkın yaaaaaaaaaaaaaaaaa............
günaydınlar göbüşdaşlar,
Bir pazartesi sendromu ile daha karşısınızdayım efenim. Hepiniz iyisinizdir umarım.
Çok şükür bebeğimin beşiği ve gardrobu geldi. Malum ben mobilyacıya yaptırmıştım modelini verip o yüzden streslerdeydim nasıl olacak acaba kaliteli duracak mı? yoksa basit mi duracak diye de acele etmiştim hemen yapılsın gelsin eğer bi aksilik olursa değiştirmesi kolay olur diye. Çok şükür herşey tam da istediğim gibi oldu. yapan çocuk 27-28 yaşında falandı o yüzden biraz da tedirgindim acaba becerebilir mi diye. ama gençlerde daha çok iş varmış çok iyi anladım. Çok beğendiğim bir iş çıkardı bana. Normalde böyle bir takımı 3.500'den aşağı alamazdım ki full MDF tüm malzemeler. Bana 1950 TL ye geldi. Bebeğim için biraz büyük bir gardrop oldu ama ev küçük en üst kısımları biz kullanırız diye düşündüm.2.5 metrelik bir gardrobu var kızımın :)))
Bakın bakalım beğenicek misiniz?
Eki Görüntüle 905204 Eki Görüntüle 905205
28+4 cnm c.tesi günü gitmiştim
evet cnm izmitteyim konak hastanesinde erkan bey'e gidiyorum çok memnunum doktorumdan ama fazla yoğun. gittiğimiz zaman bikaç saat bekliyoruz. yinede değiştirmeyi düşünmüyorum tavsiye ederim eğer değiştireceksen. sen nereye gidiyosun
28+4 cnm c.tesi günü gitmiştim
evet cnm izmitteyim konak hastanesinde erkan bey'e gidiyorum çok memnunum doktorumdan ama fazla yoğun. gittiğimiz zaman bikaç saat bekliyoruz. yinede değiştirmeyi düşünmüyorum tavsiye ederim eğer değiştireceksen. sen nereye gidiyosun
decavit içiyorum ayrıca d vitamini almıyorum canımD vitamini içen var mı arkadaslar
geçmiş olsun canım buaralar herkes grip sanırım çok dikkat edin kendinize..şeker benim yüksek diyet yapıyorum şuan ama düşük olmasının bir sorun olacağını sanmıyorum tabiki doktorun daha iyi bilir..bebek odası konusundada sıkıntı yapma bence 1 sene sonrada yapabilirsin..bende şuanda yapamıyorum maalesef kendi odama beşik alıcam 1 sene böyle idare edicem sonra kendi evime geçince yaparım inşallah..
merhabalar kızlarrrr
bugünlerde morelim bozuk maaleseff
c.tesi akşamı ani bi şekilde dedemi kaybettik samsunda yaşıyodu dedem
her zaman olduğu gibi yatmak için odasına gitmiş saatler geçtiği halde
ışığını söndürmeyince şüphelenmiş amcamlar odasına girmişler ki
uyur vaziyette yatağında uzanırken canını teslim etmiş
şok olduk çok üzüldük henüzz önceki akşamda görüşmüştük kendisiylee
annemler gitti samsuna ablamı ve beni götürmediler cenazeye ben hamileyim
ablamda çalışıyo diyee yollar kar buzmuşş hemde çocuklarda hasta olur diye götürmediler
ve köy yoluna girdiklerinde babamların araba karlı buzlu yolda takla atmış
1 tur sonra düz bi şekilde durmuş arabanın camları fln kırılmış
ama kimsenin burnu bile kanamamışş çok şükür Allah'a
annem şimdi diyoo iyiki yoktunuz ya sen olsaydın arabada korkudan ne olurdu
düşünmek bile istemiyorum diyoo helede çocuklar ablamın bebeği henüz 1 yaşında
benim 3 yaşında kızım Allah hepimizi koruduu bunlar sevindirici ama
dedeme çok üzüldümm Allah rahmet eylesin inş.. mekanı cennet olsunn
cnm bende internetten araştırdımda öyle öğrendim örneğin
BPD:baş çevresi
FL:uyluk kemiği
AC:Karın çevresi demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?