2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Selam canım bende medicalpark timur beye randevu aldım bugün 12 haftalık daha yeni ama ilk kez gidicem ona nasıldır tavsiye edermisin ben spinal sezeryan düşünüyorum anestezi doktoru da iyi olması gerekiyo diyolar bi bilgin var mı

hım sen benden 6 gün daha ilerdesin cnm.Rabbim hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallahhh

amin canım hepimiz sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza. peki olması gereken değer ne ki doktor gayet iyi demişti gelişimi için ama böyle detaylar sormadım tabi

ben bu iki hastanenin tam ortasındayım cnm cihan yeni bir hastane olduğu için pek güvenemedim ama suda doğum ünitesi açılacak diye duymuştum gitsemmi demiştim yinede konak daha cazip geldi yılların hastanesi diye. iki abim var ikisinin de çocuğu konakta doğdu. bi sorun yaşanmadı çok şükür. ikisi de normal doğumdu ama onlar kazım bey'e gitmişti. bizim bebişlerde yoğun bakımda kalmıştı ama sadece 1 saat sarılık nedeniyle mavi ışık altında yatırılmıştı önemli bi durum yoktu. bende Allah nasip ederse normal düşünüyorum. daha doğum şeklini konuşmadık ama bi sorun olmadıkça sezeryan demez heralde.

canım bende şeker çıktı ve bebeğimin karın çevresi haftasından önde gidiyor son ultrason ölçümlerim şöyle
BPD 25+6
AC 26+0
FL 25+3
yani bi boyu haftasıyla uyumlu dedi gerçi çok büyük farkta yok..

Fl bu ölçümleriniz tam gününde mi çıkıyor ypksa +-1 hafta oynuyor mu arkadaslar

evet canım benim fl ölçümlerim hep haftasıyla uyumlu çıkıyo ama diğer ölçümleri ileride çıkıyor..bu bir sorun değildir inşallah

su anda aynı çelişkiyi bende yasıyorum yarencimm.. Bende hastaneden memnunum ama doktorumdan değilim. Hastaneminde 1800 tl ücret almasına kzııyorum. Aynı şeyleri bende yasıyorum ve korkuyorum...

canım başınız sağolsun Allah rahmet eylesin.. annenlere de çok geçmiş olsun, verilmiş sadakanız varmış ki siz gitmemişsiniz, Rabbim korusun hepimizi...

evet canım benim fl ölçümlerim hep haftasıyla uyumlu çıkıyo ama diğer ölçümleri ileride çıkıyor..bu bir sorun değildir inşallah

yok canım önemli değil benim butun değerler bambaska seyler soyluyor. Aynı kağıtta 2,5 hafta fark vAR. Ama kursta sordugumda doktor normal cunku net ölçüm yapamıyoruz demişti. Kendi doktorumda önemli değil dedi. Sanırım suanda baktıkları önemsedikleri tek şey FL ölçümü. Önceden kafatası çapıydı. Sonrada ne oluyo bilmiyorum. Ynai haftalara göre baktıkları şeylerde değişiyo. O yuzden takmayın hiçbir doktrda okadar bariz hataları yapmaz yani umarım. İçinizi ferah tutun. Doktrlara-tabiki hepsi oyle değil- pek guvenilmiyo ama guvenmemiz gerek.

sarılık için olanı anlarım o doğal bi süreç fakat cihan hastanesinden bu anlattığım sebepler yüzünden soğudum..Bir de muayene ve doğum ücreti ne kadar arkadaşım?

bu harika bir yazı
okurken-her zamanki gibi- gözyaşlarımı tutamadım
çok sulu gözlü oldum yaaa....
kocamıda üzüyorum sürekli naz naz naz..
bi kere bile ağzını açıpta yeter demedi Allah ondan razı olsun...
inşallah bu depresif haller hemen geçer.
sürekli ağlamaktan bıktım

emelcim süper şık olmuş odanız Allah güle güle kullanmak nasip etsin inş. kızın ne şanslı maşallah şimdiden kocaman elbise dolabı var
dolabın büyük olması çok kullanışlı olur çok beğendim

aslında doğru sonuçta ultrasonda yüzde yüzlük sonuç vermiyor yanılma payı yüksek yani..bana doktorumun dediği olabilir böyle farklılık dedi.. benim bebeğin karın çevresi iriymiş oda bende şeker çıktı oyüzden olabilirmiş..

beim bebeğimin de karın çevresi 10 gün önden gidiyor ve şeker çıktı bende de.

sarılık için olanı anlarım o doğal bi süreç fakat cihan hastanesinden bu anlattığım sebepler yüzünden soğudum..Bir de muayene ve doğum ücreti ne kadar arkadaşım?

haklısın canım fazla ilerlemeden değiştir bence içine sinmiyorsa. 2ay önce 55tl veriyoduk ama şuan 72 oldu cnm

o meseleyi hiç bilmiyorum ben ama soyle bişeyde var bikere herhangibir nedenden dolayı ilerde cıktıysa ve bundan sonra normal devam etse dahi o ilerlemeyi cok uzun zamanda nötrler. yani hemen endişe etmeyin suanda diyette sıkıntınız yoksa o ölçümlerde düzenen girer.

canım peki sen evde düzenli şeker ölçümü yapıyormusun nasıl çıkıyor..ben birhaftadır düzenli sabah akşam ölçüyorum biraz düşmüş gibi diyetle ama sanırım yinede sınırların üstünde yarın doktora gidicem eğer yüksekse hala insülin iğnesine başlicam..

canım benim daha bugün belli oldu hatta ona da canım sıkkınbiraz..senin değerlerin kaçtı? cuma günü diyetisyene gidicem daha herhangi şey yapmadım diyete rağmen yüksek çıkarsa bana da insülin dedi doktorum..

benim 75lik yüklemede 1.ssat değerim yüksekti 218 çıktı.. diyet verdi doktor vede sabah akşam yemekten 1saat sonra ölçüyorum evdeki ölçümde en fazla kaç çıkması lazım hiç bilmiyorum canım ama en fazla şuana kadar 170 çıktığı oldu..yani diyete rağmen sanki hala yüksek bilmiyorum artık yarın gidince ne olacağını söylicek doktor..bide bu insülin iğneleri göbektenmi yapılıyor acaba yoksa benmi yanlış biliyorum..

Son düzenleme:

aynen çok süper bir yazı bende çok etkilendim gözyaşlarımı tutamadım bugünlerde çok duygusalım şarkılara her bişeye ağlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…