Benim hep erken geliyor, canlı destekten mail at hemen dönerler, bir kez bedeni yanlış göndermişler şikayet maili attım 2 kez aradılar birkez de özür için mail attılarherker merhaba arkadaşlar, bundan yaklaşık 15 gün kadar önce butik bebe den alışveriş yaptım, kargom hala gelmedi, gelmeyi bırak sipariş hareketlerimi kontrol ettiğimde hala tedarik sürecinde yazıyor, üstelik teslimat tarihi de 2 gün sonra bitiyor, çok sinir oldum, başınıza böyle bir duurm geldi mi, gerçekten 2 gün içinde kargom elime geçer mi, yoksa sizce bir sorun mu var??
bu harika bir yazı
okurken-her zamanki gibi- gözyaşlarımı tutamadım
çok sulu gözlü oldum yaaa....
kocamıda üzüyorum sürekli naz naz naz..
bi kere bile ağzını açıpta yeter demedi Allah ondan razı olsun...
inşallah bu depresif haller hemen geçer.
sürekli ağlamaktan bıktım
aynen çok süper bir yazı bende çok etkilendim gözyaşlarımı tutamadım bugünlerde çok duygusalım şarkılara her bişeye ağlıyorum
Kızlar daha önce de sormuştum ama cevap alamadım bezleri 1 numara mı 2 numara mı aldınız biri 2-5 kg biri 3-6 kg
Kızlar daha önce de sormuştum ama cevap alamadım bezleri 1 numara mı 2 numara mı aldınız biri 2-5 kg biri 3-6 kg
Benim hep erken geliyor, canlı destekten mail at hemen dönerler, bir kez bedeni yanlış göndermişler şikayet maili attım 2 kez aradılar birkez de özür için mail attılar
kızlar ben nette gezerken bu çantalara takıldım normal bebek çantası istemiyorum batik markasının çantaları genelde baya büyük boyda oluyor 2-3 model begendim evime yakın bi alışveriş merkezi var birazdan gidip bakıcam eger begenirsem alıp artık çanta konusunu kapatmayı istiyorum fenalık geldi
canım aman dikkat et benim de gecenlerde basıma geldi hamilelik öncesinde adetlerim cok sancılı gecerdi aynen öyle oldu 4-5 saat sancı çektim doğuruyorum diye korktum idrar yolları enfeksiyonundan şüphelendiler tahlil falan yaptırdık ertesi gün doktoruma gösterdim baya yuksek çıkmıs dedi hemen ilaca baslaman lazım dedi sancıyı yapan oymus ilaçtan sonra düzeldi ama o korku bana yetti bahanesiyle o ağrıyla hastane çantamı hazırlamıs oldum :) :18:
geçmiş olsun canım bende geçen ay çıkardım herhangi bişey yapmadım yani inşallah geçer bende grip oldum yatak döşek yattım şeker testi için perşembe dr gitmiştim ama kötü oldum dayanamayıp çıkardim şimdi yarın tekrar gidecem off yarın bi geçseydi hayırlısıylaKıslar ya grip olduğumdan beri 2. ci uçuğumu çıkardım bebek doğduğu zaman uçuk çok sakıncalı inşallah bir daha çıkmaz stres oldum resmen... Korkuyorum ne yapmak lazım ki...
dikkat etmeye çalışıyorum ama ne çare
idrar tahlilinde enfeksiyon çıktı doktor bi kerelik suya katmalık toz gibi bişey verdi bol su iç dedi
ben çok fazla su içemiyorum gün içinde aklıma bile gelmiyor
500lük bi şişe su alıyorum bittikçe dolduruyorum yudum yudum tüketiyorum akşama kadar 10 15 defa tuvalete gidiyorum
yinede devam ediyor bu sancılar ama o kadar çok değil
yarım saat bi saat ara ara geliyor
enfeksiyonunda geçmediğini düşünüyorum
bilirsin işte kokulu akıntı falan filan
Allaha emanetiz canım
elimden geleni yapmaya çalışıyorum en azından akşamları çok su içiyorum hatta doymuyorum suya
Kıslar ya grip olduğumdan beri 2. ci uçuğumu çıkardım bebek doğduğu zaman uçuk çok sakıncalı inşallah bir daha çıkmaz stres oldum resmen... Korkuyorum ne yapmak lazım ki...
Geçmiş olsun canım bende de bu hafta enfeksiyon çıktı bana da o tozlardan 3 gün arayla 2 tane verdi doktorum , ayyyyy nasıl tiksiniyorum ben o tozdan bi bilsen burnum kapalı içiyorum bi 5 dk da açmıyorum burnumu. Ama ne ağrı kaldı ne sızı çok şükür napalım herşeye katlanıyoruz
Kıslar ya grip olduğumdan beri 2. ci uçuğumu çıkardım bebek doğduğu zaman uçuk çok sakıncalı inşallah bir daha çıkmaz stres oldum resmen... Korkuyorum ne yapmak lazım ki...
Geçmiş olsun cnm benim testimide grip diye ertelemişti Dr 1 hafta sonra yaptık iyi çıktı inşallah senin de öyle olur cnmgeçmiş olsun canım bende geçen ay çıkardım herhangi bişey yapmadım yani inşallah geçer bende grip oldum yatak döşek yattım şeker testi için perşembe dr gitmiştim ama kötü oldum dayanamayıp çıkardim şimdi yarın tekrar gidecem off yarın bi geçseydi hayırlısıyla
Aman bebiş küçükken çıkmasında inşallahOlmaz bişey canım merak etme ben çok uçuk çıkaran biriyim normalde hamileyken de çıkarmıştım kızımda da hiç çıkmadı şimdiye kadar
canım geçmiş olsun bende de çok sık uçuk çıkar maalesef
krem falan kullanamazsın yanar da yanar bir de kabarır. ben uçuk çıkacağını hissettiğim anda bi yöntemim var onu uyguluyorum, bilmiyorum dener misin ? ilk çıkmaya başladığını ufaktan kabardığını hissettiğinde yapınca fayda sağlıyor sonrasında pek işe yaramıyor ama. bildiğimiz mutfakta kullandığımız tahta kaşığın ucunu ocağa tutup iyice ısıtıyorsun. sonra ısınan o kaşığı dudağında uçuk çıkacak olan yere bastırıyorsun. biraz bastır, biraz çek. zaten uzun süre tutamıyorsun yakıyo:) geçmiş olsunn
Bu gün arkadaştaydık kısırı fazla kaçırdım galiba midem hala yanıyo yemek boruma doğru acı acı bi tat geliyo:26:
ben 2 numara 3-6kg aldımKızlar daha önce de sormuştum ama cevap alamadım bezleri 1 numara mı 2 numara mı aldınız biri 2-5 kg biri 3-6 kg
Kızlar bugün boğazım çok yanıyor ve ağrıyor sanırım grip olucamVe tansiyonum 14-10 oldu 1 saatliğine zor düşürdüm inş. bir zararı olmaz bebişime. En son baktığımda 11-7 idi. Karnım da aşırı sertlik var...
Bugün çok sorunlu geçti kızlar mahvoldum
ohhh içim buz olduu. Canım bu arada sizin ev meselesi noldu. KV nin oradaki evi almayı dusunuyordu eşin.
Kızlar bugün boğazım çok yanıyor ve ağrıyor sanırım grip olucamVe tansiyonum 14-10 oldu 1 saatliğine zor düşürdüm inş. bir zararı olmaz bebişime. En son baktığımda 11-7 idi. Karnım da aşırı sertlik var...
Bugün çok sorunlu geçti kızlar mahvoldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?