2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Benim hep erken geliyor, canlı destekten mail at hemen dönerler, bir kez bedeni yanlış göndermişler şikayet maili attım 2 kez aradılar birkez de özür için mail attılar

aynen çok süper bir yazı bende çok etkilendim gözyaşlarımı tutamadım bugünlerde çok duygusalım şarkılara her bişeye ağlıyorum

Kıyamam ya herkesi ağlattım galiba ben

Kızlar daha önce de sormuştum ama cevap alamadım bezleri 1 numara mı 2 numara mı aldınız biri 2-5 kg biri 3-6 kg

bebeğinin kilosuna bağlı aslında, iri bebek değilse normal kiloda seyrediyorsa 1 paket 1 numara almanda fayda var, sonra gerektiğinde 2 numara alırsın

çantalar güzel, karar senin tabi ama bebek çantalarında yan gözler çok kullanışlı oluyor, yan göz olmasına dikkat et derim, biberon vermesen bile bebeğine sulukla gezeceğin için suyun dik durup çantaya dökülmemesi için yan gözler ideal oluyor

Kıslar ya grip olduğumdan beri 2. ci uçuğumu çıkardım bebek doğduğu zaman uçuk çok sakıncalı inşallah bir daha çıkmaz stres oldum resmen... Korkuyorum ne yapmak lazım ki...

dikkat etmeye çalışıyorum ama ne çare
idrar tahlilinde enfeksiyon çıktı doktor bi kerelik suya katmalık toz gibi bişey verdi bol su iç dedi
ben çok fazla su içemiyorum gün içinde aklıma bile gelmiyor
500lük bi şişe su alıyorum bittikçe dolduruyorum yudum yudum tüketiyorum akşama kadar 10 15 defa tuvalete gidiyorum
yinede devam ediyor bu sancılar ama o kadar çok değil
yarım saat bi saat ara ara geliyor
enfeksiyonunda geçmediğini düşünüyorum
bilirsin işte kokulu akıntı falan filan
Allaha emanetiz canım
elimden geleni yapmaya çalışıyorum en azından akşamları çok su içiyorum hatta doymuyorum suya

Kıslar ya grip olduğumdan beri 2. ci uçuğumu çıkardım bebek doğduğu zaman uçuk çok sakıncalı inşallah bir daha çıkmaz stres oldum resmen... Korkuyorum ne yapmak lazım ki...
geçmiş olsun canım bende geçen ay çıkardım herhangi bişey yapmadım yani inşallah geçer bende grip oldum yatak döşek yattım şeker testi için perşembe dr gitmiştim ama kötü oldum dayanamayıp çıkardim şimdi yarın tekrar gidecem off yarın bi geçseydi hayırlısıyla

Geçmiş olsun canım bende de bu hafta enfeksiyon çıktı bana da o tozlardan 3 gün arayla 2 tane verdi doktorum , ayyyyy nasıl tiksiniyorum ben o tozdan bi bilsen burnum kapalı içiyorum bi 5 dk da açmıyorum burnumu. Ama ne ağrı kaldı ne sızı çok şükür napalım herşeye katlanıyoruz

Olmaz bişey canım merak etme ben çok uçuk çıkaran biriyim normalde hamileyken de çıkarmıştım kızımda da hiç çıkmadı şimdiye kadar

Bu gün arkadaştaydık kısırı fazla kaçırdım galiba midem hala yanıyo yemek boruma doğru acı acı bi tat geliyo:26:

sanada çok geçmiş olsun
ağrın sızın kalmadıysa geçmiştir inşallah
bizimki de geçer inşallah erken doğuma sebep olabilir dedi
o yüzden hiç tadına dikkat etmedim 10 tane verse içerdim
baya bi korktum çünkü
henüz karnım çok küçük bence. herkeste çıkmakla çıkmamak arasında kalmış diyor
acaba bebekte mi küçük diye aklıma geliyor doktorum haftasıyla uyumlu diyor
işte insanın aklına binbir türlü şey geliyor
ben beklenenden 2 hafta önce ve 2 buçuk kilo doğmuşum
senin kızında sana çeker diyenler var
diyorda diyor millet aklına getirmesen zorla sokuyolar

canım geçmiş olsun bende de çok sık uçuk çıkar maalesef
krem falan kullanamazsın yanar da yanar bir de kabarır. ben uçuk çıkacağını hissettiğim anda bi yöntemim var onu uyguluyorum, bilmiyorum dener misin ? ilk çıkmaya başladığını ufaktan kabardığını hissettiğinde yapınca fayda sağlıyor sonrasında pek işe yaramıyor ama. bildiğimiz mutfakta kullandığımız tahta kaşığın ucunu ocağa tutup iyice ısıtıyorsun. sonra ısınan o kaşığı dudağında uçuk çıkacak olan yere bastırıyorsun. biraz bastır, biraz çek. zaten uzun süre tutamıyorsun yakıyo:) geçmiş olsunn

Geçmiş olsun cnm benim testimide grip diye ertelemişti Dr 1 hafta sonra yaptık iyi çıktı inşallah senin de öyle olur cnm
Olmaz bişey canım merak etme ben çok uçuk çıkaran biriyim normalde hamileyken de çıkarmıştım kızımda da hiç çıkmadı şimdiye kadar
Aman bebiş küçükken çıkmasında inşallah

Bezi ütüleyip koymuştum gene de çıktı hala da kaşınıyor bir daha tahta kaşıklar deniyim bende

Kızlar bugün boğazım çok yanıyor ve ağrıyor sanırım grip olucam Ve tansiyonum 14-10 oldu 1 saatliğine zor düşürdüm inş. bir zararı olmaz bebişime. En son baktığımda 11-7 idi. Karnım da aşırı sertlik var...

Bugün çok sorunlu geçti kızlar mahvoldum

Bu gün arkadaştaydık kısırı fazla kaçırdım galiba midem hala yanıyo yemek boruma doğru acı acı bi tat geliyo:26:

Kısır dedin canım kısır çekti ah be güzelim akşam akşam da denmez ki bu Şimdi kim kısır yapcak ağzım sulandı vallahi...

Kızlar daha önce de sormuştum ama cevap alamadım bezleri 1 numara mı 2 numara mı aldınız biri 2-5 kg biri 3-6 kg
ben 2 numara 3-6kg aldım

ayaklarını yüksekte tut canım bol bol dinlen su iç sol tarafına dön öyle yat allahın izniyle bişey olmaz

ohhh içim buz olduu. Canım bu arada sizin ev meselesi noldu. KV nin oradaki evi almayı dusunuyordu eşin.

Ayy evet anlatmayı unuttum biz heçen hafta pazar gittik eve bakmaya ev harap halde çok hor kullanılmış baya masraf istiyor dublexti ev üst katı daha inşaat parkeler duvarlar falan çok işi vardı :)) fiyat olarak da müteahhit çok istedi kuruş da indirim yapmayınca benim kocanın hevesi kursağında kaldı tabi :))) yani senin anlayacağın yalan oldu :))

kızlar yarın eminönüne gidicem eksiklerimi alayım diyorum... bebeğim için çok eksiğim kalmadı ama kendime birşey almadım
pijama falan bakıcam bebek şekeri malzemeleri alcam, lohusa şerbeti falan dağıtmak için malzemeler süsler falan filan çok detaylı
bakmadım sizlerin tavsiyelerinizi bekliyorum.. siz nerden neler aldınız?

CANım tansiyon çok önemli düzenli takip et. BEnimde çok sık düşüyor geçen gün 9 a 4 çıktı bi ara doktora sordum çıkmasın da düşsün yükselmesi gebelik zehirlenmesine yol açabiliyor dedi. Sen yine de tedbiri elden bırakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…