sanada çok geçmiş olsun
ağrın sızın kalmadıysa geçmiştir inşallah
bizimki de geçer inşallah erken doğuma sebep olabilir dedi
o yüzden hiç tadına dikkat etmedim 10 tane verse içerdim
baya bi korktum çünkü
henüz karnım çok küçük bence. herkeste çıkmakla çıkmamak arasında kalmış diyor
acaba bebekte mi küçük diye aklıma geliyor doktorum haftasıyla uyumlu diyor
işte insanın aklına binbir türlü şey geliyor
ben beklenenden 2 hafta önce ve 2 buçuk kilo doğmuşum
senin kızında sana çeker diyenler var
diyorda diyor millet aklına getirmesen zorla sokuyolar
Kısır dedin canım kısır çekti ah be güzelim akşam akşam da denmez ki buŞimdi kim kısır yapcak ağzım sulandı vallahi...
Kıslar ya grip olduğumdan beri 2. ci uçuğumu çıkardım bebek doğduğu zaman uçuk çok sakıncalı inşallah bir daha çıkmaz stres oldum resmen... Korkuyorum ne yapmak lazım ki...[/ QUOTE]
Canim gecmis olsun.zovirax diye bir ucuk kremi var hemen ucugu geciriyor.hatta ucuk olmadan once gerildigini hissettiginde kremi surdugunde ucugun cikmasini engelliyor.ama hamilelikte emzirirken kullanimi nasildir bilmiyorum doktoruna danis izin verirse kullan cok etkili bir krem
Kızlar daha önce de sormuştum ama cevap alamadım bezleri 1 numara mı 2 numara mı aldınız biri 2-5 kg biri 3-6 kg
aynen bende 3. aydan beri cekiyorum ama hatta kbb gittim gebelikten dolayi burun icinde sismeler olmus ilac falan vermedi tabi burun bantlarindan aldim fakat memnun kalmadim.burnu tikanik yasamaya alistim:) kbb doktoru dogumdan sonra cagirdi muane icin burnum disaridan hernekadar guzel gorunse de icte bir kisimda daralma varmisYaren1506 ben aylardır burun tıkanıklığı yaşıyorum. Eczaneden aldığım burun bantı sayesinde rahatladım. Sana da tavsiye ederim canım.
bez konusunda bende kararsizim ablam 4-5 paket yeni dogan al diyor arkadaslarim 3-6 kilo arasi al diyor celiskiden dolayi alamadim bir turluKızlar daha önce de sormuştum ama cevap alamadım bezleri 1 numara mı 2 numara mı aldınız biri 2-5 kg biri 3-6 fkg
Ayy evet anlatmayı unuttum biz heçen hafta pazar gittik eve bakmaya ev harap halde çok hor kullanılmış baya masraf istiyor dublexti ev üst katı daha inşaat parkeler duvarlar falan çok işi vardı :)) fiyat olarak da müteahhit çok istedi kuruş da indirim yapmayınca benim kocanın hevesi kursağında kaldı tabi :))) yani senin anlayacağın yalan oldu :))
bez konusunda bende kararsizim ablam 4-5 paket yeni dogan al diyor arkadaslarim 3-6 kilo arasi al diyor celiskiden dolayi alamadim bir turlu
Bence konu dogum sonrasi gobegi baglamak olsun annem simdiden 2 tane pamuk tulbent ayarlamis sarcax diyo siz ne dusunuyosunuz
Ayy evet anlatmayı unuttum biz heçen hafta pazar gittik eve bakmaya ev harap halde çok hor kullanılmış baya masraf istiyor dublexti ev üst katı daha inşaat parkeler duvarlar falan çok işi vardı :)) fiyat olarak da müteahhit çok istedi kuruş da indirim yapmayınca benim kocanın hevesi kursağında kaldı tabi :))) yani senin anlayacağın yalan oldu :))
Günaydın, Biraz geç oldu cevap ama yazdıklarınıza yetişemiyorum valla
Göbek için sadece verilen şekilde pansuman yapılması gerekiyor. Onun dışında kesinlikle sarılmaması gerektiğini söylemişlerdi doktorlar. O bölgenin daha çabuk kuruması için. Sarmak iyileşme sürecini uzatıyor diye söylemişlerdi.
Benim kızımın göbeği küvezde düştü. Küvezde olduğu için çıplaktı yavrum. Üzerine bez dışında bir şey yoktu. Çıktıktan sonrada nasıl pansuman yapacağımızı anlattılar sadece. Sarmaya filan gerek yok yani.
Anneleri bu tür şeylere alıştırmak zor oluyor kendimden biliyorum. Daha ne kadar şey duyacağınıza şaşıracaksınız inanın.
Yok efendim kız çocuklarının memelerini ovmak lazım, yok boynu düzgün olsun diye bebeği kafasından tutup sallamak lazım yok bilmem ne. Bu tür konularda zaten her türlü uyarıyı doktorlar yapıyor. Onlar ne derse onu yapın.
Anne ve diğer büyükler kıymetli bilgileri dikkate alınmadığı için biraz sinirleniyor ama olsun
Kızlar daha önce de sormuştum ama cevap alamadım bezleri 1 numara mı 2 numara mı aldınız biri 2-5 kg biri 3-6 kg
kızlar yarın eminönüne gidicem eksiklerimi alayım diyorum... bebeğim için çok eksiğim kalmadı ama kendime birşey almadım
pijama falan bakıcam bebek şekeri malzemeleri alcam, lohusa şerbeti falan dağıtmak için malzemeler süsler falan filan çok detaylı
bakmadım sizlerin tavsiyelerinizi bekliyorum.. siz nerden neler aldınız?
Günaydın, Biraz geç oldu cevap ama yazdıklarınıza yetişemiyorum valla
Göbek için sadece verilen şekilde pansuman yapılması gerekiyor. Onun dışında kesinlikle sarılmaması gerektiğini söylemişlerdi doktorlar. O bölgenin daha çabuk kuruması için. Sarmak iyileşme sürecini uzatıyor diye söylemişlerdi.
Benim kızımın göbeği küvezde düştü. Küvezde olduğu için çıplaktı yavrum. Üzerine bez dışında bir şey yoktu. Çıktıktan sonrada nasıl pansuman yapacağımızı anlattılar sadece. Sarmaya filan gerek yok yani.
Anneleri bu tür şeylere alıştırmak zor oluyor kendimden biliyorum. Daha ne kadar şey duyacağınıza şaşıracaksınız inanın.
Yok efendim kız çocuklarının memelerini ovmak lazım, yok boynu düzgün olsun diye bebeği kafasından tutup sallamak lazım yok bilmem ne. Bu tür konularda zaten her türlü uyarıyı doktorlar yapıyor. Onlar ne derse onu yapın.
Anne ve diğer büyükler kıymetli bilgileri dikkate alınmadığı için biraz sinirleniyor ama olsun
Bebek bezi konusunda; ilk günler için Prima Premium Care 1 numara almayı düşünüyorum.
evet bende öyle düşünüyorum arkadaşım da öyle almış sorun olmamış 2 5 olanlar sanırım küçük geliyomuş
Günaydın tatlı göbişler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?