gunaydın guzel annelerrrr
bebeklerın bazılarından gercekten sutvarı akıntı gelıyor bızım dıger grupta bırkac arkadasın basına gelmıstı oyuzden doktor kız bebelerın goguslerıne hafıfce masaj yapabılırsınız demıstı
günaydın canım,
ben de öyle bişey duymuştum da efsanedir diye hiç söylememiştim. Çünki hiç şahit olduğum bişey değildi. Çok ilginç..
ben de göbekten diye biliyorum canım.Benim 100 lük yüklemede 1.saat değerim 207 çıktı.dediğim gibi ben daha bugün öğrendim diyetisyene de cuma gideceğim daha pek bi fikrim yok ne yapacağım konusunda..
maveracm aldığım takımların resmini istemiştin geç oldu biraz kusura bakma
bu ikisini farklı rengiyle kombin yaptım olmuş mu
Eki Görüntüle 906851
maveracm aldığım takımların resmini istemiştin geç oldu biraz kusura bakma
Eki Görüntüle 906847 Eki Görüntüle 906850
bu ikisini farklı rengiyle kombin yaptım olmuş mu
Eki Görüntüle 906851
bir de şöyle kokoş bişi aldımEki Görüntüle 906852
bu arada dün gece 10 da acildeydik dr mun yönlendirmesiyle
karnım çok sertleşince ne yatabildim ne de oturabildim bir de nefes darlığı olunca dr m hastanenin acil kadın doğumuna yönlendirdi
nst ye bağladılar ultrasonla baktılar bişi çıkmadı çok şükür
kızımız başaşağı imiş yani doğum pozisyonundabu haftada bu durum iyi bişi mi bilemedim ama nöbetçi dr bişey demedi
kasık baskısı bundan olabilir dedi yalnızca
eşim gelirken biraz sırt üstü yat da kızımız doğrulsun
yavrucak başaşağı durmasın yazık diyor
Kesin kararlarımızı veriyor muyuz artık?
Şampuan;
Pişik Kremi;
Bebek Bezi;
Alt Açma Bezi;
Islak Mendil;
Pamuk;
Kulak Çubuğu;
Bebek Yağı;
Bebek Bezi;
Kıyafet Deterjanı;
Kıyafet Yumuşatıcısı;
Marka kararlarımızı verip listeye yazarız, başka neler var bu kategori?
Bu füme sabahlık çok güzelmiş özellikle. Hepsini güle güle kullan..
Şampuan;
Pişik Kremi;
Bebek Bezi;
Alt Açma Bezi;
Islak Mendil;
Pamuk;
Kulak Çubuğu;
Bebek Yağı;
Bebek Bezi;
Kıyafet Deterjanı;
Kıyafet Yumuşatıcısı;
ohh ohhh iyi olmuşş:))) Sen arada kalmadan çözülmüş sorunn..Üzülmüş gibi yapsaydın bari
Kızlar ben bu bezlerin nasıl takıldıgını bile görmedim hiç. Hiç bişey bilmiyorum su konuyu bi netleştirin lütfen siz ne derseniz onu alcam ona göre:)Ama 2-5 aldım diyelim bebeğim 3,5 kilo dogunca kullanamaz mıyım? Yada 4 kilo dogdugunda. Daha da cok olmaz zaten izin vermiyorlar o kadar buyumesine. 5 den daha cok olmaz heralde değilmi bebeğim:) Bu mantıkla baslarda kullanmak için 1 paket 2-5 sonrası içinde 3-6 mantıklı olurmu kiii...bide bu paketler kaçarlı olur. GÜnde kaç tane gider. Bide en son prima premiumcare de karar kılmıştık değil mi?[/QUO
Bence 1 tane 2-5 bi tane de 3-6 al doğduğunda durumuna göre babası gider alır bi yerden. Neticede her yerde eczane market var yani dert etmeye gerek yok:)
Şampuan; Bübchen ve Unibaby arasında gidip gelmelerdeyim.
Pişik Kremi; Paranoyak biri olaraktan sebamed-mustela-chicco aldım . Hangisi iyi gelirse onla devam edicem
Bebek Bezi;prima premium care
Alt Açma Bezi; Alt açma bezi çok da şart değil. Çevremde kullanan görmedim ben de kullanmam büyük ihtimalle
Islak Mendil;Unibaby yeni doğan
Pamuk; Belli bir marka yok bebekle ilgili olanlardan herhangi biri olabilir.
Kulak Çubuğu;
Bebek Yağı; Bübchen ve Unibaby arasında gidip gelmelerdeyim.
Bebek Bezi;
Kıyafet Deterjanı; Friendly organik bebek deterjanı
Kıyafet Yumuşatıcısı;
teşekkür ederim canım daha bir sürü eksik var onları da hallettim miydi. izne çıktığımda yan gelip yatmak kalacak bebişim gelene kadar :)))
Ayy evet anlatmayı unuttum biz heçen hafta pazar gittik eve bakmaya ev harap halde çok hor kullanılmış baya masraf istiyor dublexti ev üst katı daha inşaat parkeler duvarlar falan çok işi vardı :)) fiyat olarak da müteahhit çok istedi kuruş da indirim yapmayınca benim kocanın hevesi kursağında kaldı tabi :))) yani senin anlayacağın yalan oldu :))
bez konusunda bende kararsizim ablam 4-5 paket yeni dogan al diyor arkadaslarim 3-6 kilo arasi al diyor celiskiden dolayi alamadim bir turlu
Günaydın tatlı göbişler...
Şampuan;
Pişik Kremi;
Bebek Bezi;
Alt Açma Bezi;
Islak Mendil;
Pamuk;
Kulak Çubuğu;
Bebek Yağı;
Bebek Bezi;
Kıyafet Deterjanı;
Kıyafet Yumuşatıcısı;
ohh ohhh iyi olmuşş:))) Sen arada kalmadan çözülmüş sorunn..Üzülmüş gibi yapsaydın bari
Kızlar ben bu bezlerin nasıl takıldıgını bile görmedim hiç. Hiç bişey bilmiyorum su konuyu bi netleştirin lütfen siz ne derseniz onu alcam ona göre:)Ama 2-5 aldım diyelim bebeğim 3,5 kilo dogunca kullanamaz mıyım? Yada 4 kilo dogdugunda. Daha da cok olmaz zaten izin vermiyorlar o kadar buyumesine. 5 den daha cok olmaz heralde değilmi bebeğim:) Bu mantıkla baslarda kullanmak için 1 paket 2-5 sonrası içinde 3-6 mantıklı olurmu kiii...bide bu paketler kaçarlı olur. GÜnde kaç tane gider. Bide en son prima premiumcare de karar kılmıştık değil mi?
Beni. Annemle babamın evleri dubleks, bir de küçük çatı katı oda var. Onunla beraber üç katlı sayılabilir. Bilgin olsun evi son ayarında saatlerce ısıtsan bile evde cereyan oluyor. Engellemenin imkanı yok. Ayrıca kış başladığında evn ısınması günler alıyor. Bir de inan bana dubleks bebek için tehlikeli. Çünkü bebekler emeklemeye başladıkları andan itibaren ilk hedefleri merdivenler oluyor. Boşver, kaçan dubleks olsun...
Geçmişi okudum ama herkesi tektek alıntılayamadım. Hasta olanlara cokkk geçmiş olsun. Bir arkadasımızda dedesini kaybetmişBasın sağolsun cnm bnm... Umarım bundan sonraki süreçte hepimizin hamileliği güzel geçer. Süper bir şekilde aranıza geri döndüm :) badana bitti temizlik bitti ve biz dün aşkımla bebeğimizin beşiğini ve dolabını da aldık :) büyük eşya bitek bebek arabası kaldı... onuda bu hafta halletcez ve küçük eksikleri kalıcak inşş... nasıl kuş gibi hafifledim anlatamam. Geçen hafta o inşaat gibi evi gördükçe nasıl toparlanacak diye üzüldüm durdum.... Neyse ki evim artık pırıl pırılll :))) hadi şimdi hep birlikte mutlu bir hafta geçirelim....
benimde göğsümden geliyor ama hiç demedi doktorum masaj falan. Normal korkma dedi. Bide benim bebiş erkek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?