2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
gunaydın guzel annelerrrr

bebeklerın bazılarından gercekten sutvarı akıntı gelıyor bızım dıger grupta bırkac arkadasın basına gelmıstı oyuzden doktor kız bebelerın goguslerıne hafıfce masaj yapabılırsınız demıstı

Kesin kararlarımızı veriyor muyuz artık?

Şampuan;
Pişik Kremi;
Bebek Bezi;
Alt Açma Bezi;
Islak Mendil;
Pamuk;
Kulak Çubuğu;
Bebek Yağı;
Bebek Bezi;

Kıyafet Deterjanı;
Kıyafet Yumuşatıcısı;

Marka kararlarımızı verip listeye yazarız, başka neler var bu kategori?

Son düzenleme:

günaydın canım,
ben de öyle bişey duymuştum da efsanedir diye hiç söylememiştim. Çünki hiç şahit olduğum bişey değildi. Çok ilginç..

selam kızlar uzun süredir sizi takip edemiyorum ama oğluşumu en son 28+2 de gördük. 37 cm olmuş paşam. 1100 gr ağırlığı. 3 hafta sonra 32. hafta raporumuzu almaya gidince tekrar görcez yakışıklı tosbamı )

maveracm aldığım takımların resmini istemiştin geç oldu biraz kusura bakma

bu ikisini farklı rengiyle kombin yaptım olmuş mu

bir de şöyle kokoş bişi aldım

bu arada dün gece 10 da acildeydik dr mun yönlendirmesiyle
karnım çok sertleşince ne yatabildim ne de oturabildim bir de nefes darlığı olunca dr m hastanenin acil kadın doğumuna yönlendirdi
nst ye bağladılar ultrasonla baktılar bişi çıkmadı çok şükür
kızımız başaşağı imiş yani doğum pozisyonunda bu haftada bu durum iyi bişi mi bilemedim ama nöbetçi dr bişey demedi
kasık baskısı bundan olabilir dedi yalnızca
eşim gelirken biraz sırt üstü yat da kızımız doğrulsun
yavrucak başaşağı durmasın yazık diyor

Eklentiler

• $20131224_095049.webp
    14 KB · Görüntüleme: 66
Son düzenleme:
ben de göbekten diye biliyorum canım.Benim 100 lük yüklemede 1.saat değerim 207 çıktı.dediğim gibi ben daha bugün öğrendim diyetisyene de cuma gideceğim daha pek bi fikrim yok ne yapacağım konusunda..

yok cnm göbekten yapılmıyo koldan yada bacaktan yapabiliyosun göbekten kesinlikle yapılmaz

bu arada alttaki tek gecelik de eşimin malının kalitesini beğenerek aldığı
yedek gecelik ben pek beğenmesem de eşime bişi diyemedim

Şampuan; bübchen
Pişik Kremi; bübchen
Bebek Bezi; prima premium care 2-5
Alt Açma Bezi; can bebe alacağım bir iki yere baktım göremedim
Islak Mendil; uni baby yenidoğan
Pamuk; ben de eksik bu hafta sonu alırım
Kulak Çubuğu; bebedor
Bebek Yağı; bübchen

Kıyafet Deterjanı; dalan roxy
Kıyafet Yumuşatıcısı; ben almadım gerek de yok bence çünkü toz deterjan ile yıkadıklarım yumuşacık ve hoş kokulu oldu.

ben tüm bebek bakım ürünlerini sebamed aldım ve memnun kalacağımı düşünüyorum. çünkü sebamedin ürünlerini bende sürekli kullanıyorum. yalnız su deterjan işi kafamı karıştırıyor. sıvı mı alsam yoksa granül sabun mu bilemedim. bide dalan roxy diye bir deterjan varmış herkes onu öneriyor ama ben nedense koskoca istanbulda hiçbir markette bulamadım onu bulan gören varsa bana söyleyebilirmi

Benimkiler bunlar :))

teşekkür ederim canım daha bir sürü eksik var onları da hallettim miydi. izne çıktığımda yan gelip yatmak kalacak bebişim gelene kadar :)))

emel cok begendım gule gule kullansın kuzucuk.... fıyatıda super mdf ye goreee.. ayrıcana buyuk dolap superdır bızımkıde 4 kapılı kızın odasındakı yandakı 2lıde sımdı beyfendının olucak

ben batıgın bu cantasından aldım bıraz buyuk ama kullanıslı cocuk emerse hıııc sorun olmaz 1 yasına kadar sadece kıyafet tasımak ıcın bır cantan gerekecek okadar

dublex ev zordur hele cocukla.... annemlerın evıne cocuk ıcın merdıvene aparat koyuyoruz cıkmasın dıye

bez konusunda bende kararsizim ablam 4-5 paket yeni dogan al diyor arkadaslarim 3-6 kilo arasi al diyor celiskiden dolayi alamadim bir turlu

bana yenıdogan bır yerden esenatıyon gelmıstı kaldı olecene 3,5 kılo dogunca dırek 2ncıden baslamıstık

Günaydın tatlı göbişler...

gunaydııınnnnnnnnnnnn

Şampuan; Bübchen ve Unibaby arasında gidip gelmelerdeyim.
Pişik Kremi; Paranoyak biri olaraktan sebamed-mustela-chicco aldım . Hangisi iyi gelirse onla devam edicem
Bebek Bezi;prima premium care
Alt Açma Bezi; Alt açma bezi çok da şart değil. Çevremde kullanan görmedim ben de kullanmam büyük ihtimalle
Islak Mendil;Unibaby yeni doğan
Pamuk; Belli bir marka yok bebekle ilgili olanlardan herhangi biri olabilir.
Kulak Çubuğu;
Bebek Yağı; Bübchen ve Unibaby arasında gidip gelmelerdeyim.
Bebek Bezi;

Kıyafet Deterjanı; Friendly organik bebek deterjanı
Kıyafet Yumuşatıcısı;

Marka kararlarımızı verip listeye yazarız, başka neler var bu kategori?[/QUOTE]

Benimkiler bunlar :))

öyle yaptım zaten ''tüh bak heveslendik de o kadar napalım artık kısmet!''

amargicim hiç üzülmedim zaten istemiyordum kv lerin üstündeydi ev yani kirada oturuyoruz ev sahibi olmak istiyorum herşeyden çok ama kv lerin üstünde de istemiyorum

canım çok sevindim darısı başıma :))

Şimdi kızlar ben aksesuar seçme özürlüsüyüm ve en çok zorlandığım şeylerdir. Halı perde çanta seçimi vs.. Evlenme kararı alırken bile bu kadar zorlanmamıştım düşünün. Halı seçimine geldi sıra ama şu iki halıda kararsız kaldım. Sizlerin zevklerine göre de karar vereyim dedim. Sizce hangisi?

kızlar gunu konusu hakkında hiç yorum yapamacağım. Hiçbir fikrim yok çunku. Sduocrem pişik kremini hepiniz övdünüz onu yazdım bi köşeye sadece. Sebamet eskiden harikaydı ama son zamanlarda kendini bozdu. Ben kendime aldıgım bakım ürünlerini sebametten alırken artık almıyorum o yuzden bebeğimede almam heralde. Unibaby adı baby olan bi markanın bu konudaki arge çalışmaları vardır diye düşünüyorum: Bübchende Almanyada cok tutuluyo. Yani en son iç güdüsel olarak alırım bişeyleri. Bide kızlar artık anneler o kadar bilinçli ve yeni bezler o kadar kaliteli ki bebekler pişik olmuyo emin olun. Eskidenmiş oyle kırmızı popolar. Ama tabiki yinede sıcaktan olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…