Şimdi kızlar ben aksesuar seçme özürlüsüyüm ve en çok zorlandığım şeylerdir. Halı perde çanta seçimi vs.. Evlenme kararı alırken bile bu kadar zorlanmamıştım düşünün. Halı seçimine geldi sıra ama şu iki halıda kararsız kaldım. Sizlerin zevklerine göre de karar vereyim dedim. Sizce hangisi?
Eki Görüntüle 906881 Eki Görüntüle 906882
günaydın canım,
ben de öyle bişey duymuştum da efsanedir diye hiç söylememiştim. Çünki hiç şahit olduğum bişey değildi. Çok ilginç..
emelll sana bısı sorucam yakacıkta mınıdamla nın magazası varmıs gıttınmı hıc
Şimdi kızlar ben aksesuar seçme özürlüsüyüm ve en çok zorlandığım şeylerdir. Halı perde çanta seçimi vs.. Evlenme kararı alırken bile bu kadar zorlanmamıştım düşünün. Halı seçimine geldi sıra ama şu iki halıda kararsız kaldım. Sizlerin zevklerine göre de karar vereyim dedim. Sizce hangisi?
Eki Görüntüle 906881
anne adaylarından geldiğini biliyorum.ama kız bebeklerden de geliyormuş o yüzden bebeklere masaj yapın diyolarmış.
Günaydın Hamişler...
Dün eşimin ablası ve 2,5 yaşındaki yeğenimiz Afyon'dan geldi. Anneanneler'de toplandık. Sağolsunlar her kafadan birer ses çıkmaya başladı. Ben kilo almamışım yok zayıfmışım. Tam 8 kilo aldım ve daha 4 alırım diyorum ama kilolarım hep göbeğimde toplandı. Anlatamıyorum arkadaş. Bu genetik birşey ben mi şeçiyorum sen iki kilo basene git ! sen 3 kilo göbekte kal. siz ikiniz etrafı kolacan edin. Yetmezmiş gibi daha çocuk doğmadı ne yiyeceğime karar veriyorlar süt çok olsun diye uydurma uydurma şeyler. yok şerbetler yok kompostolar. Neyse ki Şu kitabı aldım. Allah Yazanlardan razı olsun içinde her bi şey var. Bu arada internette aldığım bu kitap, kitap evlerinde falan da var. "bebeğinizin ilk yılında sizi neler bekler" Orada doktor yazmış. Anne sütü %1-2 şeker içerir diye. bunlar bana bol bol şerbet içirip hamilelikte aldıramadıklarını lohusalıkta yaparak tatmin olacaklar sanırım En son bomba ise Kv 'den geldi. kızım sen yarın bi git dolabı kontrol et eksik bir şey var mı dedi Ben de şalterler attı. Allah allah sanki on çocuk büyüttü. Ben ters ters bakınca da bi sankıncası yoksa tabi falan dedi. Yahu dolabı aldım,bir sürü araştırma yapıp listeler oluşturdum, eşyaları aldım, yıkadım ütüledim, yeleştirdim. O zaman neredeydiniz de şimdi teftişe geliyorsunuz! İnsanı bazen deli ediyorlar yahu.... Sizinde canını sıkmak istemezdim aslında ama sinirimi bir yerden boşaltayım dedim
Kesin kararlarımızı veriyor muyuz artık?
Şampuan;
Pişik Kremi;
Bebek Bezi;
Alt Açma Bezi;
Islak Mendil;
Pamuk;
Kulak Çubuğu;
Bebek Yağı;
Bebek Bezi;
Kıyafet Deterjanı;
Kıyafet Yumuşatıcısı;
Marka kararlarımızı verip listeye yazarız, başka neler var bu kategori?
Sağol cnmm bu gün daha iyiyim şükür.sagol canım sen de dikkat et sirkeli ya da limonlu suyla gargara iyi geliyo bir de ılık zeytinyağı... geçer inşalllah
Kesin kararlarımızı veriyor muyuz artık?
Şampuan;
Pişik Kremi;
Bebek Bezi;
Alt Açma Bezi;
Islak Mendil;
Pamuk;
Kulak Çubuğu;
Bebek Yağı;
Bebek Bezi;
Kıyafet Deterjanı;
Kıyafet Yumuşatıcısı;
Marka kararlarımızı verip listeye yazarız, başka neler var bu kategori?
Şampuan; bübchen
Pişik Kremi; bübchen
Bebek Bezi; prima premium care 2-5
Alt Açma Bezi; can bebe alacağım bir iki yere baktım göremedim
Islak Mendil; uni baby yenidoğan
Pamuk; ben de eksik bu hafta sonu alırım
Kulak Çubuğu; bebedor
Bebek Yağı; bübchen
Kıyafet Deterjanı; dalan roxy
Kıyafet Yumuşatıcısı; ben almadım gerek de yok bence çünkü toz deterjan ile yıkadıklarım yumuşacık ve hoş kokulu oldu.
anne adaylarından geldiğini biliyorum.ama kız bebeklerden de geliyormuş o yüzden bebeklere masaj yapın diyolarmış.
Canbebenin alt açma bezini bizim Toptan mağazasında görmüştüm fiyatıda uygundu.
Dalan roxy nerede satılıyor?
Ben mi fazla kişisel alıyorum, bilmiyorum. Ne demek sen git bir dolaba bak eksik varmı? Ona ne? Bir çocuk doğurdu diye uzman mı oldu? Alenen gelinii aşağılıyor, iradesini hiçe sayıyor. Grçekten sinirleniyorum. Çileksepeti, aşkolsun sen niye demiyorsun, kimse dolabımı karıştıramaz, fazla da olabilir eksik de olabilir. Hr anne adayının hata yapma hakkı vardır. Zamanla öğrenir. Anneliğin en güzel tarafı bebeği dünyaya getirip sadece ona bakmak, onu sevmek değil ki! Annem hep söyler beni doğurduğunda eldiven girdirmeyi unutmuş yüzümü çok kötü çizmişim, o iz geçene kadar benim de canım çok yandı kızım der. Annelik bir öğrenme yolculuğudur. Bu süreci zevkli yapan bir sürü şeyi anında öğrenmemizin yanında aynı zamanda gözden kaçırdıklarımızdır, unuttuklarımızdır. Lütfen bunun savunucusu olun. Bizler gerektiğinde yardım istemeyi de biliriz ama mahremimize de müdahale edilmesin. Neden anlamıyorlar, sadece kadın ve erkeğin yatak odası deil mutfak çekmecesi de salondaki kitap rafları da o çiftin mahremidir. İnsanlar yardım istemedikçe akıl danışmadıkça asla karışmak, kontrol etmek teklif bile edilemez. Asla!
Bence pembe oda takımın beyaz zaten pembe çok göze batmaz odayı kombinlemek de daha kolay olur diye düşünüyorumŞimdi kızlar ben aksesuar seçme özürlüsüyüm ve en çok zorlandığım şeylerdir. Halı perde çanta seçimi vs.. Evlenme kararı alırken bile bu kadar zorlanmamıştım düşünün. Halı seçimine geldi sıra ama şu iki halıda kararsız kaldım. Sizlerin zevklerine göre de karar vereyim dedim. Sizce hangisi?
Canim gecmis olsun.zovirax diye bir ucuk kremi var hemen ucugu geciriyor.hatta ucuk olmadan once gerildigini hissettiginde kremi surdugunde ucugun cikmasini engelliyor.ama hamilelikte emzirirken kullanimi nasildir bilmiyorum doktoruna danis izin verirse kullan cok etkili bir krem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?