2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

bence kesinlikle ilki canımm...

emelll sana bısı sorucam yakacıkta mınıdamla nın magazası varmıs gıttınmı hıc

yok canım ben gitmedim. ama hastane çıkışını minidamla almıştım onu da eminönünden almıştım. Yakacığın neresi ki.? ben de maltepe'de oturuyorum. Sen de oralara yakın mısın yoksa?

Bu daha iyi...
Sırf pembe biraz iç bayabilir...

emel cok guzel ıkısıde ama sahsı fıkrim beyaz kullanmak cok zor... ben kızıma beyaz kelebeklı aLDIM cok guzel durdu ama sılmekten anam agladı...

herkese günaydıııın, emel bence ilk halı daha güzeel, renk her zaman daha iyi olur, bir de halı hemen değişecek bir şey değil, ikinci bebişin erkek olursa ne yapacaksın? bence unisex modellere de bakabilirsin

Bence birincisi çok güzel üzerinde farklı renkler olduğu için ona uygun çerçeveler biblolar perde gece lambasıyla falan kombine edebilirsin. Sadece pembe bir oda fazla boğar bence.

anne adaylarından geldiğini biliyorum.ama kız bebeklerden de geliyormuş o yüzden bebeklere masaj yapın diyolarmış.

ya bnm kayınvalıdem ıpegın gogsunu ovaRDI Cocuk rahatlar dıyordu... ıcımden dıyodum kı "ne cok bılıyor" sonra bır ıkı arkadasın basına bole bısı gelınce dedıgımı yuttum..

gecen benımde sarımtrak sıvı geldı gogsumden o normal

Ben mi fazla kişisel alıyorum, bilmiyorum. Ne demek sen git bir dolaba bak eksik varmı? Ona ne? Bir çocuk doğurdu diye uzman mı oldu? Alenen gelinii aşağılıyor, iradesini hiçe sayıyor. Grçekten sinirleniyorum. Çileksepeti, aşkolsun sen niye demiyorsun, kimse dolabımı karıştıramaz, fazla da olabilir eksik de olabilir. Hr anne adayının hata yapma hakkı vardır. Zamanla öğrenir. Anneliğin en güzel tarafı bebeği dünyaya getirip sadece ona bakmak, onu sevmek değil ki! Annem hep söyler beni doğurduğunda eldiven girdirmeyi unutmuş yüzümü çok kötü çizmişim, o iz geçene kadar benim de canım çok yandı kızım der. Annelik bir öğrenme yolculuğudur. Bu süreci zevkli yapan bir sürü şeyi anında öğrenmemizin yanında aynı zamanda gözden kaçırdıklarımızdır, unuttuklarımızdır. Lütfen bunun savunucusu olun. Bizler gerektiğinde yardım istemeyi de biliriz ama mahremimize de müdahale edilmesin. Neden anlamıyorlar, sadece kadın ve erkeğin yatak odası deil mutfak çekmecesi de salondaki kitap rafları da o çiftin mahremidir. İnsanlar yardım istemedikçe akıl danışmadıkça asla karışmak, kontrol etmek teklif bile edilemez. Asla!

Şampuan;Mustela konak önleyici şampuan
Pişik Kremi;Mustela
Bebek Bezi;Prima Premium Care
Alt Açma Bezi;Can bebe
Islak Mendil;Uni baby yenidoğan
Pamuk;ebebek te gördüm adını hatırlayamıyorum ondan
Kulak Çubuğu; onu da ebebekten
Bebek Yağı;mustela

Kıyafet Deterjanı;hacı şakir toz bir de dalan roxy matik
Kıyafet Yumuşatıcısı;dalin inkilerden alıcam herhalde güzel kokuyor

pembe aşığı biri olarak hakkımı sağdakinden yana kullanmak istiyorum :))

sagol canım sen de dikkat et sirkeli ya da limonlu suyla gargara iyi geliyo bir de ılık zeytinyağı... geçer inşalllah
Sağol cnmm bu gün daha iyiyim şükür.

Renkli Kelebekler olanı beğendimmmmm ;-)

Deterjan ve yumuşatıcıyı dalin marka aldım. Çok memnun kaldım. Çok ağır olmamakla beraber hafif ve mis gibi kokuor. Şampuan, pişik kremi değil de önleyici krem, bebek yağı, köpük şapuan ve ıslak mendil unibabyden. Pudra son anda aklıma geldiğinden mothercareden. Alt açma bezi can bebeden. Bebek bezi ise ben primaya küsüm diye eşim gitmiş prima yeni doğan 1 no almış. Bak ne kadar güzel dedi. Bilemedim. Ben ıslak mendili ilk bir ay kullanmayacağım. Mothercareden alt silme pamuğu aldım. Ilık suyla onu kullanacağım. Sonra ıslak mendil. Vıııyyy ben kulak pamuğu almadım...
Bu arada schaqacım, unutma oda ve su termometresi, bebek derecesi var. Bir de bazı doğum çantası listelerine bazı anneler biberon eklemişler, bende henüz biberon yok. Şimdilik aklıma gelenler bunlar...

Emelcim renkli kelebekli ve çiçekli olan bir harika!

Canbebenin alt açma bezini bizim Toptan mağazasında görmüştüm fiyatıda uygundu.
Dalan roxy nerede satılıyor?

Kızlar göbek deliğim kızardı sanki patlıcakmış açılacakmış gibi gergin
Korkuyorum sizin nasıl gerginlik
Bu normal mi baska bişey mi var acaba(((

anne adaylarından geldiğini biliyorum.ama kız bebeklerden de geliyormuş o yüzden bebeklere masaj yapın diyolarmış.

Canbebenin alt açma bezini bizim Toptan mağazasında görmüştüm fiyatıda uygundu.
Dalan roxy nerede satılıyor?

marketlerde vafr bnm dalan roxy kokusu gercekten harıka....bazen ben yumusatıcı yerıne bızımkılere koyuyorum koksun dıye

Aynen öyle. ben de şuan onun zorluklarını yaşamaya başladım ama gelip geçici şeyler olduğu için pek üzerinde durmuyorum. Görümcem sanal mağaza açtı ve o para kazansın diye nerdeyse bebeğe dair ne eksik kaldıysa ordan aldırmaya çalışıyolar bana.
Allahtan çoğu eksiğini tamamlamıştık da fazla kriz oluşmadı. kriz oluşsaydı da pek umurumda olmazdı gerçi. bebeğin nevresim takımını ordan almaya çalışıyolar. Ben de he he dedim eşime söyledim eğer beğendiğim bir model olursa alırım. ama sırf ablan para kazanacak diye zevksiz birşey de almam bunu böyle bil dedim. Eşim de bana hak verdi.
En son emzik konusu kriz oldu hafiften. Kayınvalidem emzik aldınız mı dedi. Ben de yok almayı düşünmüyorum alışmasını istemiyorum dedim. aaaa emziksiz olur mu dedi. Ben de dedim emziksiz niye olmasın. Bir çok tanıdığım var emzik kullanmıyor bebekleri. Şimdiye kadar da ölmediler dedim. Almak lazım dedi. Ben de dedim eğer çok ihtiyaç olursa çok ağlarsa deneriz emziği dedim kapandı konu.
Neyse ki bizimkiler o kadar zorlu değiller. Çok fazla müdahale etmiyolar. Müdahaleleri bununla sınırlandı şimdilik.

Bebek doğunca olacakları düşünüyorum bende. Yaptıklarına karşı çıksan dediğin gibi bu sefer de biz de çocuk büyüktük diye ahkam kesecekler.
Neyse yaşayıp görcez. Umarım bu olgunluğu doğumdan sonraki o zorlu süreçte de gösterebiliriz büyüklerimize..

Bence pembe oda takımın beyaz zaten pembe çok göze batmaz odayı kombinlemek de daha kolay olur diye düşünüyorum

Canım bende de var benzerbirkrem ama uçuk kremleri antibiyotikli olduğu için yasak ben bilmeden sürdüm okuyunca hemen geri yıkadım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…