Şimdi kızlar ben aksesuar seçme özürlüsüyüm ve en çok zorlandığım şeylerdir. Halı perde çanta seçimi vs.. Evlenme kararı alırken bile bu kadar zorlanmamıştım düşünün. Halı seçimine geldi sıra ama şu iki halıda kararsız kaldım. Sizlerin zevklerine göre de karar vereyim dedim. Sizce hangisi?
Eki Görüntüle 906881 Eki Görüntüle 906882
Şimdi kızlar ben aksesuar seçme özürlüsüyüm ve en çok zorlandığım şeylerdir. Halı perde çanta seçimi vs.. Evlenme kararı alırken bile bu kadar zorlanmamıştım düşünün. Halı seçimine geldi sıra ama şu iki halıda kararsız kaldım. Sizlerin zevklerine göre de karar vereyim dedim. Sizce hangisi?
Deterjan ve yumuşatıcıyı dalin marka aldım. Çok memnun kaldım. Çok ağır olmamakla beraber hafif ve mis gibi kokuor. Şampuan, pişik kremi değil de önleyici krem, bebek yağı, köpük şapuan ve ıslak mendil unibabyden. Pudra son anda aklıma geldiğinden mothercareden. Alt açma bezi can bebeden. Bebek bezi ise ben primaya küsüm diye eşim gitmiş prima yeni doğan 1 no almış. Bak ne kadar güzel dedi. Bilemedim. Ben ıslak mendili ilk bir ay kullanmayacağım. Mothercareden alt silme pamuğu aldım. Ilık suyla onu kullanacağım. Sonra ıslak mendil. Vıııyyy ben kulak pamuğu almadım...
Bu arada schaqacım, unutma oda ve su termometresi, bebek derecesi var. Bir de bazı doğum çantası listelerine bazı anneler biberon eklemişler, bende henüz biberon yok. Şimdilik aklıma gelenler bunlar...
Canbebenin alt açma bezini bizim Toptan mağazasında görmüştüm fiyatıda uygundu.
Dalan roxy nerede satılıyor?
anne adaylarından geldiğini biliyorum.ama kız bebeklerden de geliyormuş o yüzden bebeklere masaj yapın diyolarmış.
az önce patronum resmen salı gününden sonra artık gelme dedi :) nasıl tepki vereyim bilemedim. Nutkum tutuldu tamam dedim
merhabalar kızlarrrr
bugünlerde morelim bozuk maaleseff
c.tesi akşamı ani bi şekilde dedemi kaybettik samsunda yaşıyodu dedem
her zaman olduğu gibi yatmak için odasına gitmiş saatler geçtiği halde
ışığını söndürmeyince şüphelenmiş amcamlar odasına girmişler ki
uyur vaziyette yatağında uzanırken canını teslim etmiş
şok olduk çok üzüldük henüzz önceki akşamda görüşmüştük kendisiylee
annemler gitti samsuna ablamı ve beni götürmediler cenazeye ben hamileyim
ablamda çalışıyo diyee yollar kar buzmuşş hemde çocuklarda hasta olur diye götürmediler
ve köy yoluna girdiklerinde babamların araba karlı buzlu yolda takla atmış
1 tur sonra düz bi şekilde durmuş arabanın camları fln kırılmış
ama kimsenin burnu bile kanamamışş çok şükür Allah'a
annem şimdi diyoo iyiki yoktunuz ya sen olsaydın arabada korkudan ne olurdu
düşünmek bile istemiyorum diyoo helede çocuklar ablamın bebeği henüz 1 yaşında
benim 3 yaşında kızım Allah hepimizi koruduu bunlar sevindirici ama
dedeme çok üzüldümm Allah rahmet eylesin inş.. mekanı cennet olsunn
Merhaba mart anneleri dün konuşmuşsunuz sanırım şeker konusunu. Benim 50lik 154 çıkmıştı dün 100lük yapıldı o kadar zor geçti ki bayıldım. Sonuçlarda çok kötü
açlık 90
1. saat 208
2. saat 174
3. saat 187
daha endokrine gitmedim. Sizlerde sonuçlarınızı yazabilir misiniz. Bebeğin karın çevresinden bahsetmişsiniz
26+4 de dün ölçümler de AC 26+4 çıktı.
İnsülin başlarlar diyorlar benim sonuçlar gibi olup insülin kullanmayan var mı?
az önce patronum resmen salı gününden sonra artık gelme dedi :) nasıl tepki vereyim bilemedim. Nutkum tutuldu tamam dedim
Eki Görüntüle 904375 Eki Görüntüle 904377 Eki Görüntüle 904376
kızlaarr kış geldii malum çookk soğukk
üzerime hep bişiler alıcam diyodum ama istediğim gibi bişi bulamadım
bende pelerinimi kendim diktimm nasıl olmuşşş sizceee ??
Nasıl ya neden oyle dedikiii. Hamile kadını kovamayacagını biliyormuymus. Canım git bi konus. Ocagın sonuna kadar idare edemez misiniz rapor alayım bari de. Cok enteresan yaaa..Hemen kabul etme.
bence 1. ci şahane.
nasıl yani ??????????
Kıslar ya grip olduğumdan beri 2. ci uçuğumu çıkardım bebek doğduğu zaman uçuk çok sakıncalı inşallah bir daha çıkmaz stres oldum resmen... Korkuyorum ne yapmak lazım ki...
maveracm aldığım takımların resmini istemiştin geç oldu biraz kusura bakma
Eki Görüntüle 906847 Eki Görüntüle 906850
bu ikisini farklı rengiyle kombin yaptım olmuş mu
Eki Görüntüle 906851
bir de şöyle kokoş bişi aldımEki Görüntüle 906852
bu arada dün gece 10 da acildeydik dr mun yönlendirmesiyle
karnım çok sertleşince ne yatabildim ne de oturabildim bir de nefes darlığı olunca dr m hastanenin acil kadın doğumuna yönlendirdi
nst ye bağladılar ultrasonla baktılar bişi çıkmadı çok şükür
kızımız başaşağı imiş yani doğum pozisyonundabu haftada bu durum iyi bişi mi bilemedim ama nöbetçi dr bişey demedi
kasık baskısı bundan olabilir dedi yalnızca
eşim gelirken biraz sırt üstü yat da kızımız doğrulsun
yavrucak başaşağı durmasın yazık diyor
basbaya artık gelme sen en fazla salı gününe kadar gel ben iş istemeye çekiniyorum senden buraya gelirkende tedirgin oluyorum basına bişe gelir diye dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?