2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

emelcim ben ilk halıya bayıldım dolabı beşiği beyaz sade çok güzel
sen bilirsin

Selam arkadaşlar sonunda bende bilgisayardan girebiliyorum holleyyybebeğime bakayım imzadan ne kadar olmuş

ben 2. halıyı begendim cnm

bence 2 numara şahane

oda termometresini belki alırım ama banyo termometresini eski usül dirsek kontrolü ile yapmayı düşünüyorum. Her seferinde termometreyle uğraşmak beni daraltabilir çünkü.
Biberona gelince kesinlikle gerekiyor. Çünkü ilk seferden süt gelemeyebilir,bebek memeyi kavrayamayabilir,meme ucu içe kaçmış olabilir. o yüzden gerekli. Bunlar olmasa bile fazla biriken sütü sağıp saklamak için bile gerekli.

Merhaba mart anneleri dün konuşmuşsunuz sanırım şeker konusunu. Benim 50lik 154 çıkmıştı dün 100lük yapıldı o kadar zor geçti ki bayıldım. Sonuçlarda çok kötü
açlık 90
1. saat 208
2. saat 174
3. saat 187
daha endokrine gitmedim. Sizlerde sonuçlarınızı yazabilir misiniz. Bebeğin karın çevresinden bahsetmişsiniz
26+4 de dün ölçümler de AC 26+4 çıktı.
İnsülin başlarlar diyorlar benim sonuçlar gibi olup insülin kullanmayan var mı?

2.halı çok hoşuma gitti.. Nerde bulabilirim acaba?

az önce patronum resmen salı gününden sonra artık gelme dedi :) nasıl tepki vereyim bilemedim. Nutkum tutuldu tamam dedim

Nasıl ya neden oyle dedikiii. Hamile kadını kovamayacagını biliyormuymus. Canım git bi konus. Ocagın sonuna kadar idare edemez misiniz rapor alayım bari de. Cok enteresan yaaa..Hemen kabul etme.

melojcum başın sağolsun.Allah rahmet eylesin.annelere de geçmiş olsun.Allah beterinden korumuş çok şükür. sen de o arabada olabilirdn ve korkudan herşey olabilirdi Allah korusun.

tatlım bende de şeker var ve resmen depresyona girdim hiçbi şekilde düşmüyo şekerim diet kullandım okadar insülün kullanmamak için yine aynı geçtiği fln yok stresten çıkıyo galiba bende kocama sinirlendim bugün gittim makarna tatlı yedim yesemde aynı yemesemde aynı...Sanada acayip moral oldu :))))))))valla kusura bakma ben bu şekerden bunalmış biri olaraktan asabım bozuk:OO

bence 1. ci şahane.

az önce patronum resmen salı gününden sonra artık gelme dedi :) nasıl tepki vereyim bilemedim. Nutkum tutuldu tamam dedim

nasıl yani ??????????

Nasıl ya neden oyle dedikiii. Hamile kadını kovamayacagını biliyormuymus. Canım git bi konus. Ocagın sonuna kadar idare edemez misiniz rapor alayım bari de. Cok enteresan yaaa..Hemen kabul etme.

çıkışını vermicem ocak ayı maaşını da vericem ama sen artık iri oldun ben senden iş istemeye çekiniyorum. Çalışma artık dedi... Ya kendimi işe yaramaz gibi hissettirdi resmen

Kıslar ya grip olduğumdan beri 2. ci uçuğumu çıkardım bebek doğduğu zaman uçuk çok sakıncalı inşallah bir daha çıkmaz stres oldum resmen... Korkuyorum ne yapmak lazım ki...

benim hep uçar canım.her zaman uçuk kremiyle gezerim.malum hamilelikte kullanılmadığı için limon sürüyorum bide buz pansumanı yapıyorum iyi geliyor.bağışıklık sistemi zayıf kaldığı için de çıkıyor. bebeğe zararı olurmu gerçekten senden duydm şimdi(

canım iki halı da güzel ama daha renkli olması açısından ilkini tercih edersen daha iyi olur sanki:)

canım hepsi birbirinden güzel güle güle kullan. bu arada geçmiş olsun, galiba benim kız da pozisyon aldı, çünkü kasık bölgemde ben de baskı hissediyorum bazen. hayırlısyla tamamlasaydık şu 9 ayı:))

Son düzenleme:
basbaya artık gelme sen en fazla salı gününe kadar gel ben iş istemeye çekiniyorum senden buraya gelirkende tedirgin oluyorum basına bişe gelir diye dedi.

canım üzme kendini bak seni düşünüyorlarmış sonuçta ve ocak sonuna kadarda işten çıkışın olmayacakmış bu da iyi haber

aslında çok normal artık. tamam bende iş yapıyorum ama mesela eskisi gibi değil. bana kalsa da zor hareket ediyorum

gerek evde gerekse iş yerinde sağolsun arkadaşlar çok yardımcı oluyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…