2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
çıkışını vermicem ocak ayı maaşını da vericem ama sen artık iri oldun ben senden iş istemeye çekiniyorum. Çalışma artık dedi... Ya kendimi işe yaramaz gibi hissettirdi resmen

Yaa bu daha buyuk bi ayıppp.. İri oldun ne demek. Ona hamile oldugunu ve insanlığından bişey kaybetmediğini tüm uzuvlarının calıştıgını soyleseydin yaa. Allahım bugun kotuyum zaten biri bana soyleyecek deliririm yaaa. Ben sadece hamileyim hala gucum var cok sukur.Acınacak durumda değilim cok sukur.

Canım bu arada bunlar bugunki psikolojimden kaynaklanıyor. Belk,i biraz fevri kaçabilir ama sinirlendim bian yaa.

cnm üzülmüyorum aslında biliyordum böyle birşey olacagını ama kendimi cok fazla hazırlamamısım sanırım. Doğum parası alana kadar cıkısını yapmayacaklar. ne yapalım bende evde oturur rahat rahat hazırlıklarımı tamamlarım artık. Bide inan işe hiç bir ağırlığımı yansıtmadım sonuçta bir sürü masrafımız var eşim zor durumda kalır korkusuyla hep işimi özenle yaptım yani en azından ben öyle zannetmişim. Hayırlısı artık ne yapalım...

bizim patron dış görünüme çok önem veriyor. Hatta perşembe gibi bizim geleneksel yılbaşı kokteylimiz var sakayla karısık bana sen gelme bile dedi. Zaten gitmeyecektim söylemesine gerek yoktu. Karısı hamileyken bebeği ölsün diye karısı ilaç içmiş ama öldürmeyen Allah öldürmez. Şimdi 30 yasında oğlu var. Pişmanmısınız diyorum hayır diyo!!!! Bebeğim vuruyor diyince ıyyy diyo kötü birşeymiş gibi. Bunları hiç kafaya takmıyordum ama 1 ay daha tahammül edemedi çalışmama ona kırıldım azıcık. Kim ne derse desin ben ŞİŞKO halimle cok mutluyummmm. Fevri değil yerinde bir çıkış cnm gerçekten...

Allah korusun cnm ama yenidoğan bir bebeği babası uçukla öpmüş bebek ölmüş Allah korusun tekrar ama herhalde öpülmezse geçmez, ne kadar paranoya varsa aklıma getiriyorum galiba, doktora gittiğimde sorucam doğum zamanı uçuk çıkarsa nolcak diye???

Yanlış hatırlamıyorsam, anne bebeğe hamile iken uçuk geçirmesi iyi çünkü bebek buna karşı korumalı oluyor.
O haberde anne hiç uçuk geçirmediği için, bebek doğduktan sonra uçuk geçiren baba bebeği öptüğü için yaşanmıştı olay.

kesinliklede mutlu olmalısın zaten canım. Dünyanın en guzel kadınlarıyız su anda. Ben artık kendimi eskiden oldugumdan daha tatlı ve seksi buluyorum. Ama ordan erken kurtulmanda iyi olmuss senin patronunla karısı hasta kesinliklee.. Psikolojik rahatsızlıkları var. Dosumdan sonra eski haline dondugunde soyle bi gezmeye git oraya geri gel falan derlersede uzgunum benim gibi guzel bi bayanın kapanacagı bi yer değil burası dersin. Hastalar bu insanlar yaaa..

kızlar çok moralim bozuk.Dün eşimle doktora gittik dönüştede anneme ugrıyayım dedim.Tutturdu işe git diye.Zaten yorgundum gitmek istemedim neyse bıraktı annemlere ama burnumdanda getirdi.5 gibi eve gidersin dedi o sırada da misafirler geldi biraz daha oturayım dedim vay efendim bi aradı kükrüyo benim evde işim yokmuymuş evi otel gibi kullanıyomuşum bida anneme gitmek yokmuş.Misafirlerin yanında ağlattı beni.Kayınvalidem le ikisi bide bu halimle benden iş bekliyolar çok moralim bozuldu çok.Ben hadi biraz daha sabredeyim doğum parası alayım diye canım burnumda çalışıyorum.Bide üstüne üstelik kayınvalidemle aynı evde oturuyoruz benim evimin petekleri olmadığı için hep birlikte kalıyoruz düşünün yani.Bukadarda bencillik olmaz napçağımı şaşırdım(zaten şekerim var dün geceden beri hep ağlıyorum(

az önce patronum resmen salı gününden sonra artık gelme dedi :) nasıl tepki vereyim bilemedim. Nutkum tutuldu tamam dedim

gelme dedi de peki doğum iznini nasıl yapcak ben anlamadım bu işten. salı günü komple mi işten çıkıyorsun yoksa çalışır gibi yapıp sigortanı yatırmaya devam mı edecek? Sinir oldum ama ben

canım eşin cok ayıp etmiş ama eminim suanda pişmandır. Kayınvaliden etkilemiş olabilir mi onu. Eğer oyleyse herkes kendi evladını dusunuyo bende kendi yavrumu dusunecegım bundan sonra de geç bi köseye otur. Doğum sonuna kadarda iş falan yapma.Bence bunu kendini yormayacagın gunlerin bi baslangıcı olarak gör. Daha fazla da uzem kendini. Zamanla burnundan getirirsin kocanın merak etme.

basbaya artık gelme sen en fazla salı gününe kadar gel ben iş istemeye çekiniyorum senden buraya gelirkende tedirgin oluyorum basına bişe gelir diye dedi.

umarım gerçekten de iyi niyetinden yapıyodur bunu canım. Ben senin yerinde olsam bunu yazılı birşekilde ister ve imzalatırdım. Çünkü sen salı gününden itibaren gitmezsen mazeretsiz 3 gün işe gelmedi diye bir bahane ile tazminatından bile edebilir seni .ben hiç bir şekilde güvenmiyorum bu tarz işverenlere.

kızlar dün bahsetmiştim butik bebeden verdiğim siparişlerim hala gelmedi diye dün akşam mail atmıştım, bugün döndüler, aldığım parçalardan bir tanesini firma temin edememiş, o nedenle iptal etmişler, para iadesi yapacaklarmış, dğer aldıklarımı da bugün kargoya vereceklermiş. lgilenmeleri hoşuma gitti doğrusu, hemen dönmeleri ciddiyetin işareti. memnun kaldım

Bu konuda tonlarca hurafe dinlediğim için göbek sarmak deyince aklıma direkt olarak bebek göbeği geliyor

tabiki de dünyanın en güzel kadınlarıyız cnm. dediğin gibi bende normal olduklarını düşünmüyorum. ben hergün şükrediyorum bu mutluluğu yaşadığım için. hiç kimsede umrumda değil ve olmayacakkkk.... aynen doğumdan bir süre sonra mutlaka gelicem görsünler beni ozaman bende lafımı sölicem :)

cnm bnmm üzme kendini... eşin hata yapmış ama otur konuş anlat ona ne kadar üzüldüğünü. bazen oluyor böyle seyler, oda üzülmüştür heralde seni üzdüğüne. sen sakin ol bak bebeğin herşeyi hissediyor annesi mutlu olsun ki oda mutlu olsun....

gelme dedi de peki doğum iznini nasıl yapcak ben anlamadım bu işten. salı günü komple mi işten çıkıyorsun yoksa çalışır gibi yapıp sigortanı yatırmaya devam mı edecek? Sinir oldum ama ben

cnm sigortam devam edecek ocak ayı paramıda salı günü vereceklermiş. Hatta istersen şimdi verelim dediler ama ben hemen istemedim harcarım diye. Ama bende imza attırmayı planlıyorum. işimi garantiye almam lazım

aynısını banada yaptılar.aldığım ürünlerden birisini temin edememişler.ben aradıktan sonra haberim oldu.aramasam öylece kalacak.bizim hatamız falan dediler de çemkirmedim alttan aldm sonra.ertesi gün hemen elime ulaştı sonra

cnm sigortam devam edecek ocak ayı paramıda salı günü vereceklermiş. Hatta istersen şimdi verelim dediler ama ben hemen istemedim harcarım diye. Ama bende imza attırmayı planlıyorum. işimi garantiye almam lazım

kesinlikle imza al. İnan bana kimse kimseye işini yapmayan birine para vermez hayrına. Kesinlikle bir yol bulmuşlardır. Ben kendi evladına bile acımayan,bir hamile ile nasıl konuşulması,nasıl davranılması gerektiğini bilmeyen bir adama asla güvenmem. Çok dikkatli ol canım.

İçime su serptin canım biras ama genede kafam karışık çünkü ör. Vajinal uçuk varsa bebeğe geçmesin diye sezeryan yapılıyormuş, yada son 3 ay vajinal uçuk bebeğe sıçrayıp kötü şeylere sebep olabiliyormuş diye okudum bir yerde, bende ki dudak uçuğu ama genede korktum, çok kafama takmamaya çalışıyorum ama etkileniyorum böyle haberlerden...

Canım uçuk viral bir enfeksiyondur. Viral enfeksiyonlardaki kişinin bağışıklığı bebeğini etkilemez. Sadece senin hastalığı daha rahat geçirmene seyretmene neden olur. Eğer Doğuma yakın vajinal bölgende uçuk varsa uçuklu bölgenin bebeğe bulaşmamsı için sezeryan yapılır. Ve doğum sonrasındada virüsün bebeğe geçmemesi için önlemler alınır. Eğer daha öncede uçuk çıkarıdysan hamilelikde cıkarman bebek için tehlike oluşturmaz ama ilk kez cıkarıyo olsaydın bebekde anormalılere neden olurdu. Ve kesinlikle bebeğin bağışık olması gibi bir durum yok. Öyle olsaydı kızamık, kabakulak geçiren bizlerin cocuklarında bu hastalıklar görülmezdi ama ne yuazıkki durum oyle değil. Mesela ben Hepatit b tasıyıcısıyım ve bebeğime bulaşmıyo şimdilik hastalık ama doğumdan sonra cok dikkat etmem gerekecek. Ve dogum esnasında da dikkat gerekecek.Yani eğer ben emzirirken meme uclarımda yara oluşursa bebeğimi emzirmeyeceğim sende uçuk çıkarırsan bebeğine öpmeyeceksin, kullandıgın havluyla bebeğini kurulamayacaksın... Ki bunlarar zaten uyarız merak etme. Ama yinede durum ciddi canım korkma ama tedbirsizde davranma.Aklıma geldi. Mesela HİV virusude annede varsa bebeğede geçiyo. Bebek bağışık olmuyo aynı hastalıgı oda yasıyor. yani viral enfeksiyonlarda bağışıklık tasınabilir değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…