çıkışını vermicem ocak ayı maaşını da vericem ama sen artık iri oldun ben senden iş istemeye çekiniyorum. Çalışma artık dedi... Ya kendimi işe yaramaz gibi hissettirdi resmen
canım üzme kendini bak seni düşünüyorlarmış sonuçta ve ocak sonuna kadarda işten çıkışın olmayacakmış bu da iyi haber
aslında çok normal artık. tamam bende iş yapıyorum ama mesela eskisi gibi değil. bana kalsa da zor hareket ediyorum
gerek evde gerekse iş yerinde sağolsun arkadaşlar çok yardımcı oluyorlar.
Yaa bu daha buyuk bi ayıppp.. İri oldun ne demek. Ona hamile oldugunu ve insanlığından bişey kaybetmediğini tüm uzuvlarının calıştıgını soyleseydin yaa. Allahım bugun kotuyum zaten biri bana soyleyecek deliririm yaaa. Ben sadece hamileyim hala gucum var cok sukur.Acınacak durumda değilim cok sukur.
Canım bu arada bunlar bugunki psikolojimden kaynaklanıyor. Belk,i biraz fevri kaçabilir ama sinirlendim bian yaa.
benim hep uçar canım.her zaman uçuk kremiyle gezerim.malum hamilelikte kullanılmadığı için limon sürüyorum bide buz pansumanı yapıyorum iyi geliyor.bağışıklık sistemi zayıf kaldığı için de çıkıyor. bebeğe zararı olurmu gerçekten senden duydm şimdi(
bizim patron dış görünüme çok önem veriyor. Hatta perşembe gibi bizim geleneksel yılbaşı kokteylimiz var sakayla karısık bana sen gelme bile dedi. Zaten gitmeyecektim söylemesine gerek yoktu. Karısı hamileyken bebeği ölsün diye karısı ilaç içmiş ama öldürmeyen Allah öldürmez. Şimdi 30 yasında oğlu var. Pişmanmısınız diyorum hayır diyo!!!! Bebeğim vuruyor diyince ıyyy diyo kötü birşeymiş gibi. Bunları hiç kafaya takmıyordum ama 1 ay daha tahammül edemedi çalışmama ona kırıldım azıcık. Kim ne derse desin ben ŞİŞKO halimle cok mutluyummmm. Fevri değil yerinde bir çıkış cnm gerçekten...
2.halı çok hoşuma gitti.. Nerde bulabilirim acaba?
az önce patronum resmen salı gününden sonra artık gelme dedi :) nasıl tepki vereyim bilemedim. Nutkum tutuldu tamam dedim
kızlar çok moralim bozuk.Dün eşimle doktora gittik dönüştede anneme ugrıyayım dedim.Tutturdu işe git diye.Zaten yorgundum gitmek istemedim neyse bıraktı annemlere ama burnumdanda getirdi.5 gibi eve gidersin dedi o sırada da misafirler geldi biraz daha oturayım dedim vay efendim bi aradı kükrüyo benim evde işim yokmuymuş evi otel gibi kullanıyomuşum bida anneme gitmek yokmuş.Misafirlerin yanında ağlattı beni.Kayınvalidem le ikisi bide bu halimle benden iş bekliyolar çok moralim bozuldu çok.Ben hadi biraz daha sabredeyim doğum parası alayım diye canım burnumda çalışıyorum.Bide üstüne üstelik kayınvalidemle aynı evde oturuyoruz benim evimin petekleri olmadığı için hep birlikte kalıyoruz düşünün yani.Bukadarda bencillik olmaz napçağımı şaşırdım(zaten şekerim var dün geceden beri hep ağlıyorum (
basbaya artık gelme sen en fazla salı gününe kadar gel ben iş istemeye çekiniyorum senden buraya gelirkende tedirgin oluyorum basına bişe gelir diye dedi.
günaydın cnm ben yanlış anlamadıysam o arkadaş kendi göbeğimizden bahsediyodu bebeğin göbeğinde sarılacak bişey yokki kendi kendine düşüşüyo hastanede bişey takıyolar hatta bir kişide korseler var demişti
kesinliklede mutlu olmalısın zaten canım. Dünyanın en guzel kadınlarıyız su anda. Ben artık kendimi eskiden oldugumdan daha tatlı ve seksi buluyorum. Ama ordan erken kurtulmanda iyi olmuss senin patronunla karısı hasta kesinliklee.. Psikolojik rahatsızlıkları var. Dosumdan sonra eski haline dondugunde soyle bi gezmeye git oraya geri gel falan derlersede uzgunum benim gibi guzel bi bayanın kapanacagı bi yer değil burası dersin.Hastalar bu insanlar yaaa..
kızlar çok moralim bozuk.Dün eşimle doktora gittik dönüştede anneme ugrıyayım dedim.Tutturdu işe git diye.Zaten yorgundum gitmek istemedim neyse bıraktı annemlere ama burnumdanda getirdi.5 gibi eve gidersin dedi o sırada da misafirler geldi biraz daha oturayım dedim vay efendim bi aradı kükrüyo benim evde işim yokmuymuş evi otel gibi kullanıyomuşum bida anneme gitmek yokmuş.Misafirlerin yanında ağlattı beni.Kayınvalidem le ikisi bide bu halimle benden iş bekliyolar çok moralim bozuldu çok.Ben hadi biraz daha sabredeyim doğum parası alayım diye canım burnumda çalışıyorum.Bide üstüne üstelik kayınvalidemle aynı evde oturuyoruz benim evimin petekleri olmadığı için hep birlikte kalıyoruz düşünün yani.Bukadarda bencillik olmaz napçağımı şaşırdım(zaten şekerim var dün geceden beri hep ağlıyorum (
gelme dedi de peki doğum iznini nasıl yapcak ben anlamadım bu işten. salı günü komple mi işten çıkıyorsun yoksa çalışır gibi yapıp sigortanı yatırmaya devam mı edecek? Sinir oldum ama ben
umarım gerçekten de iyi niyetinden yapıyodur bunu canım. Ben senin yerinde olsam bunu yazılı birşekilde ister ve imzalatırdım. Çünkü sen salı gününden itibaren gitmezsen mazeretsiz 3 gün işe gelmedi diye bir bahane ile tazminatından bile edebilir seni .ben hiç bir şekilde güvenmiyorum bu tarz işverenlere.
kızlar dün bahsetmiştim butik bebeden verdiğim siparişlerim hala gelmedi diye dün akşam mail atmıştım, bugün döndüler, aldığım parçalardan bir tanesini firma temin edememiş, o nedenle iptal etmişler, para iadesi yapacaklarmış, dğer aldıklarımı da bugün kargoya vereceklermiş. lgilenmeleri hoşuma gitti doğrusu, hemen dönmeleri ciddiyetin işareti. memnun kaldım
cnm sigortam devam edecek ocak ayı paramıda salı günü vereceklermiş. Hatta istersen şimdi verelim dediler ama ben hemen istemedim harcarım diye. Ama bende imza attırmayı planlıyorum. işimi garantiye almam lazım
Yanlış hatırlamıyorsam, anne bebeğe hamile iken uçuk geçirmesi iyi çünkü bebek buna karşı korumalı oluyor.
O haberde anne hiç uçuk geçirmediği için, bebek doğduktan sonra uçuk geçiren baba bebeği öptüğü için yaşanmıştı olay.
İçime su serptin canım biras ama genede kafam karışık çünkü ör. Vajinal uçuk varsa bebeğe geçmesin diye sezeryan yapılıyormuş, yada son 3 ay vajinal uçuk bebeğe sıçrayıp kötü şeylere sebep olabiliyormuş diye okudum bir yerde, bende ki dudak uçuğu ama genede korktum, çok kafama takmamaya çalışıyorum ama etkileniyorum böyle haberlerden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?