2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

İnşallah canim şu son zamanlar da göz açıp kapatıncaya kadar çok güzel bir şekilde geçer inşallah hepimiz içinde çok teşekkür ederim:))

Kızlar bu reflü konusunda yanlız mıyım 5. Şişe Gaviskonu bitirmek üzereyim bir şişe de annem lerde hazır oraya gittiğimde içiyorum Ekşi acı yemedigim dikkat ettiğim halde böyle. Bazen uykudan dahi kaldırıyor Allah yardımcınız olsun.

Geçmiş olsun csnım benim de bazen aşağı o bölgeye doğru bi sızı oluyo sma kanama olmadı
Dinlenebiliyosan dinlen bikaçgün bence

kızlar doğum öncesi meme ucu kremini ve yine anne sütünü arttıran çayı ihmal etmeyin derim bizler için en önemli şeylerden biri de bunlar
Ben arkadaşımında tavsiyesiyle ikisinden de çok memnun kaldı şunları alacağım düşünenlerin aklında olsun
Meme başı kremi : Lansinoh Lanolin 40ml. doğumdan bir iki gün önce başlamak gerek emzirirken silmeye de gerek yok hiçbir zararı yok
Anne Sütü Arttırıcı çay : Humana Still Tea doğum yaptığımız gün başlamak gerek

slm cnm, ya ben bebeğime pamuk yatak yaptırmayı düşünüyodum, bi yorgancı fln bulursam aldığım bebek karyolasını ölçüsünde yaptırırım diyorum :26:

kızlar siz ne düşünüyosunz pamuk yatak konusunda?????????????????????????*

Su içmek de önemli bi yandan
Ben yedikten sınra uzanıyorum imkanım olduğunda o zaman rahatlıyo bağırsaklar
Ama işe gittiğim zamam çok sıkıntı oluyo
Az kaldı inşallah göknil sağlıkla tamamlıcaz inşallah

Canim benim de sanki programlanmis gibi gun asiri oluyor baharatli asitli cok sevdigim halde nescafeden bile vazgectim yuksek yastikta hayatta yatamazdim yastigimi yukselttim ama gene de oluyor hele bazen yolda bi yerlere giderken oluyo ki sorma yuzum sekilden sekile giriyor :)))) bebek buyudukce yemek borusu mide arasindaki mesafe azaliyormus diye oluyormus gaviscon u cok abartmamaya calisiyorum 1 sisesini daha bitirmedim cok icince de bi yudum alinca da ayni geliyor bana o yuzden sadece yanmaya baslar baslamaz bi yudum aliyorum geciyor

a.s. canım yeni doğmuş bir bebek için orta sertlikte bir yatak sünger yatak tercih etmende fayda var, fakat 3 ay sonra daha konforlu ve gelişimini destekleyici bir yatak tercih edebilirsin ancak yeni doğduğunda pamuk yatağın doğru tercih olacağını düşünmüyorum
normal şartlarda da doktorlar yumuşak yatağı sağlık açısından tavsiye etmiyorlar zaten

oyyy ben kendimi balık sanıyodum ama benden daha unutkanları varmış :))))
sofrada yemek yemeyi unutuyosun demek bunu eşime söylemem lazım. O benim unutkanlığımdan şikayetçi.Kombiyi kapatıyorum yatağa geçiyorum sonra eşime soruyorum kombiyi kapattık mı diye. En son dedi ki söylemicem kalk git bak bakalım kapalı mıymış:)))

Senin cümlelerin sonunun gelmemesi daha iyiymiş ama :))
Şaka bir yana da B12 eksikliği ile ilgili bildiğim kadarıyla bu unutkanlık konusu. Bence o değerlere baktırmak gerek

Selamlar herkese
Günler ilerliyor, hazırlıklar devam ediyor
Bir de gece uyuyabilsem, dön sağa dön sola doyasıya uyuyamıyorum

Selamlar herkese
Günler ilerliyor, hazırlıklar devam ediyor
Bir de gece uyuyabilsem, dön sağa dön sola doyasıya uyuyamıyorum

ah ben de ben de gece 3 te bi uyanıyorum sabaha kadar uyku yok dön dur dön dur tam sabah olmuş uyku bastırınca da alarm çalıyo işe gitme vakti tam delirmelik...

cnm benim bahsettiğim pamuk yatak yumuşak olmicak zaten orta sertlikte sık doldurulmuş bir yatak yaptırırım diyorum bizim burda yorgancılar oluyo onlar bilirler zaten bebek yataklaırnın nasıl yapılması gerektiğini, ayrıca düşünüyorum biz bebekken pamuk döşeklerde uyumadıkmı, çok şükür bir eğriliğimiz de yok ablama annem pamuk yatak yaptırmıştı diyen hatırlıyorum abimin bebeği içinde yengem öyle yaptırmıştı üstelik yengem ebe hemşire zararlı olsa o yaptırmazdı, yorganınıda yaptırırım pamuktan mis gibi olur en azından daha malzaemesini bilirim diye düşünüyorum, bir süre sonra zaten alırım hazır yatak,ama ben bu konuyu iyi bi araştıracam kuzaenim ortopedist onada sorcam, yazarım yine buraya

ok. bu konuda senden haber bekliyorum

biz bunu sorduk doktoruma. Normal beynin suanda baska seylerle mesgul dedi. ama doktorumu değiştirmek istememdeki nedenlerden biride bu.. Benim doktorum sadece 13. haftamdan kan ve idrar tahlili yaptırdı. Bidaha hiç yaptırmadı. İdrarıma sizden duyduklarımdan korktugum için ben baktırdım cok sukur sıkıntı yok ama kan değerlerim ne alemde hiç bilmiyorum. Depolarımda sıkıntı varmı bilmiyorum..

kızlar bişey diycem. daha önce ac karnına su içmenin zararlı oldugunu soylenmiş. Ama nedenkii...Ben en az 2 bardak içerim. Ham şekeri ve tansiyonu dusurdugu için hamilelikde daha önemli diye düşünüyorum. Ayrıca su anda kavrulan midelerimizdeki asiti seyreltmemiz için de ac karnına su içmeliyiz. Vee en önemlisi kan basıncımızın dengelenmesi için gerekli. Bİçok gerekli oldugu durumu yazabilirim ama neden zararlıymıs. Bilmediğimiz bişeyse öğrenmek isterim yaaa. Çatlarım ben şimdi...

ok. bu konuda senden haber bekliyorum

valla bende haber bekliyorum. Bende cok dusundum bunu arastırdımda. En uygunu yine viskon yatakalr gibi gelmişti bana. Bide yatagın sert olması değil omurgayı destekleyici nitelikte sert olması lazım. Yani yaylı olmalı. Yorgancılar yaylı yatak yapabilr mi ki..

Bazı şeyleri 50 kere soruyorum gibi hissediyorum ama;
Çamaşır deterjanına neye karar verdik?
Ne sebeple ona karar verdik?
Doğal mı? Organik mi? Nesi var? :)

Kızlar park yatağımız geldi ama eşimle birlikte denedik kuramadık.Çok zor kurması
cnm dün nete bivideo gördüm park yatak kurulumuyla ilgili istersen bi araştır

canım ben de park yatak alıcam ama senin dedigin modeli de cok merak ettim kraftın hangi modeli on:44:

kıslar söylediğiniz model arena modeli olabilir mi? bize de bunun yeni çıktığını söylediler özellikleri aynı fiyatı 300 lira, ancak henüz kraftın sitesinde bile göremedim bu modeli ben ondan biras şaşkınım:44: fiyatı aynıysa o modeldir sanırım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…