Valla arkadaşım bende de Iki aydır var bilhassa yatınca sağa sola dönünce basınç ve ağrı oluyor ben çok hareket sizim ona bağlıyorum ama bu sefer ki kontrol de soracağım.
Dinlenmeye bak içine kötü bişey alma pazartesi de kontrole gitmişsin bir sıkıntı olsaydı doktor söylerdi. Az kaldı yolu bitirmemize.
Günaydın kizlar yardimci olursanız çok sevineceğim dünden beri malum bölgede hafifçe we ara ara bir sızlama war başına gelen böyle bir durum yaşayan war mi acaba aranizda. tedirgin oluyorum çünkü haftasonu çok hafif bir kanama geçirdim 4-5 minik damla NST ye bağlandilar hiçbir sorun yok pazartesi kontrole gittim yine bişi cikmadi acaba bunlar normal mi içimin rahatlamaya ihtiyacı war(
modeli tam bilsem sölicem ama bilemedim ama kız yeni çıktığını söylemişti
bu arada bebekler için yatak olayında araştırdığımda ilk zamanlar orta sertlikte bir yatak sonrasında Lateks yataklar öneriliyor fakat bir yatak fabrikasında çalışan arkadaşım gerçek lateks yatak bulamayacağımı kendilerininde o şekilde saytığını ancak petrol atıkları vs. ile yapıldığını söyledi
gerçek Lateks yatak özellikleri : Bambu ham maddesinden yapıldığı için organiktir. Anti alerjiktir. Bebeğin ağırlık merkezine göre şekil aldığı için rahat bir uyku için uygun zemindir. Üzerinde bulunan delikler hava almasını sağlar, bu şekilde koku yapmaz ve terletmezler
ama sanırım bunu bulmak mümkün değil
bendede aynı problem var dün oturdum ağladım dayanamadım gaz sıkıştırıyo yemek yediğimde oluyo
yürüyorum neyapıyorum yok aç kalınca sorun yok dayanabilsem neredeyse bişey yemicem o derece
çok su içiyorum içmem gerekiyo su bile etkiliyo biraz suyuda azattım dayanamıyorum ağrısına çünkü
allah yardımcımız olsun
Kızlar bu reflü konusunda yanlız mıyım 5. Şişe Gaviskonu bitirmek üzereyim bir şişe de annem lerde hazır oraya gittiğimde içiyorumEkşi acı yemedigim dikkat ettiğim halde böyle. Bazen uykudan dahi kaldırıyor Allah yardımcınız olsun.
slm cnm, ya ben bebeğime pamuk yatak yaptırmayı düşünüyodum, bi yorgancı fln bulursam aldığım bebek karyolasını ölçüsünde yaptırırım diyorum :26:
kızlar siz ne düşünüyosunz pamuk yatak konusunda?????????????????????????*
Bende normalde de sakarlık ve unutkanlık var. Daha dogrusu bende dikkat sagınıklığı var. Bieşye 5 dakikadan fazla odaklanamam. Bebeğimle aşacagım iişallah. Ama şimdi cok daha fena. Cümlenin basında sonunu unutuyorum. Sofrayı kurutyorum eşimi çoturtuyorum bi bardak su içip oturma odasına geçiyorum. EŞim geliyo saskın saskın napıyosun diyo televizyona bakıyorum nolduki ee yemek yiyorduk ya... Yapma yaa... Sofranın basında yemek yemeyi unutuyorum yaaa. Bide sey var diye basladıgım cumlelerin hiçbiri olmasada %80i bitmiyo
Selamlar herkese
Günler ilerliyor, hazırlıklar devam ediyor
Bir de gece uyuyabilsem, dön sağa dön sola doyasıya uyuyamıyorum
a.s. canım yeni doğmuş bir bebek için orta sertlikte bir yatak sünger yatak tercih etmende fayda var, fakat 3 ay sonra daha konforlu ve gelişimini destekleyici bir yatak tercih edebilirsin ancak yeni doğduğunda pamuk yatağın doğru tercih olacağını düşünmüyorum
normal şartlarda da doktorlar yumuşak yatağı sağlık açısından tavsiye etmiyorlar zaten
cnm benim bahsettiğim pamuk yatak yumuşak olmicak zaten orta sertlikte sık doldurulmuş bir yatak yaptırırım diyorum bizim burda yorgancılar oluyo onlar bilirler zaten bebek yataklaırnın nasıl yapılması gerektiğini, ayrıca düşünüyorum biz bebekken pamuk döşeklerde uyumadıkmı, çok şükür bir eğriliğimiz de yokablama annem pamuk yatak yaptırmıştı diyen hatırlıyorum abimin bebeği içinde yengem öyle yaptırmıştı üstelik yengem ebe hemşire zararlı olsa o yaptırmazdı, yorganınıda yaptırırım pamuktan mis gibi olur en azından daha malzaemesini bilirim diye düşünüyorum, bir süre sonra zaten alırım hazır yatak,ama ben bu konuyu iyi bi araştıracam kuzaenim ortopedist onada sorcam, yazarım yine buraya
oyyy ben kendimi balık sanıyodum ama benden daha unutkanları varmış :))))
sofrada yemek yemeyi unutuyosun demek bunu eşime söylemem lazım. O benim unutkanlığımdan şikayetçi.Kombiyi kapatıyorum yatağa geçiyorum sonra eşime soruyorum kombiyi kapattık mı diye. En son dedi ki söylemicem kalk git bak bakalım kapalı mıymış:)))
Senin cümlelerin sonunun gelmemesi daha iyiymiş ama :))
Şaka bir yana da B12 eksikliği ile ilgili bildiğim kadarıyla bu unutkanlık konusu. Bence o değerlere baktırmak gerek
ok. bu konuda senden haber bekliyorum
cnm dün nete bivideo gördüm park yatak kurulumuyla ilgili istersen bi araştırKızlar park yatağımız geldi ama eşimle birlikte denedik kuramadık.Çok zor kurması
kraftın yeni bir modeli var bende Allah kısmet ederse ondan alıcam hem bu sallanma olayını çözmüşler diğerlerini de gördüm baktım bunda o sorun kalkmış ve tekerlekler gizli alt kısma gizlemişler estetik olarak güzel duruyor hemde titreşim olayı var söylenilene göre titreşim olayıda hafif olduğundan çocuğun gaz çıkarmasında etkili oluyormuş
uyku setine gerek yok diye düşünüyorum ancak pamuklu bir nevresim takımı yeter herhalde ama yorgan sanırım bir süre kullanmamamız gerekiyor bebek toparlanana kadar diye biliyorum
canım ben de park yatak alıcam ama senin dedigin modeli de cok merak ettim kraftın hangi modeli on:44:
Bazı şeyleri 50 kere soruyorum gibi hissediyorum ama;
Çamaşır deterjanına neye karar verdik?
Ne sebeple ona karar verdik?
Doğal mı? Organik mi? Nesi var? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?