Ben mesela mutfağa bişey almaya gidiyorum bakınıyorum ne alacaktım diye, bir de sakarlık hat safhada kahve çay su itina ile dökülür
Anladım canım çok sağol bikaç kişi çok gergin diyince ben de patlıcak gibş hissediyırum zaten korkuyorum
Mutlu annişler, tatlı göbişler
bendede aynı problem var dün oturdum ağladım dayanamadım gaz sıkıştırıyo yemek yediğimde oluyo
yürüyorum neyapıyorum yok aç kalınca sorun yok dayanabilsem neredeyse bişey yemicem o derece
çok su içiyorum içmem gerekiyo su bile etkiliyo biraz suyuda azattım dayanamıyorum ağrısına çünkü
allah yardımcımız olsun
bu arada bilginiz olsun hamilelere aç karnına su içmeyin diyor doktor haftasonu doğuma hazırlık kursunda söyledi doktor aşırı uyku çöktüğünden sorayım dedim soramadım nedenini bilginiz olsun arkadaşlar
neden içilmeyecekmiş ??????:44::44::44:
bunun nedenini öğrenmem lazım. benim alışkanlığım var ben sabah kalkar kalkmaz iki bardak su içerim
oğlanın sütünü hazırlarken bir tane meyve yerim üstüne
bak şimdi merak ettim
Kıslar hafta sonu muhtemelen park yatak alıcaz kraft istiyorum ama hangi modeli olduğuna karar veremedim, birde içine yatak alıcaz başka ne lasım ki uyku seti mi pike takımı mı ben de bir yorgan var nevresim takımı yeter mi püffff ne çok ayrıntı var:44:
Kıslar hafta sonu muhtemelen park yatak alıcaz kraft istiyorum ama hangi modeli olduğuna karar veremedim, birde içine yatak alıcaz başka ne lasım ki uyku seti mi pike takımı mı ben de bir yorgan var nevresim takımı yeter mi püffff ne çok ayrıntı var:44:
kraftın yeni bir modeli var bende Allah kısmet ederse ondan alıcam hem bu sallanma olayını çözmüşler diğerlerini de gördüm baktım bunda o sorun kalkmış ve tekerlekler gizli alt kısma gizlemişler estetik olarak güzel duruyor hemde titreşim olayı var söylenilene göre titreşim olayıda hafif olduğundan çocuğun gaz çıkarmasında etkili oluyormuş
uyku setine gerek yok diye düşünüyorum ancak pamuklu bir nevresim takımı yeter herhalde ama yorgan sanırım bir süre kullanmamamız gerekiyor bebek toparlanana kadar diye biliyorum
canım ben de park yatak alıcam ama senin dedigin modeli de cok merak ettim kraftın hangi modeli on:44:
saat 1 oldu hala uyuyamıyorum, çok yorgunum ama uykum yokben de fırsattan istifade kızımı doğurduğum gün dahil, bu zamana kadarki bebeklik videolarını seyrettim, çok duygulandım, ne çok evrelerden geçmişiz de zaman su gibi akıvermiş, hepsi aklımda mıh gibi kazılı sanki dün yaşamışız gibi ama koskoca 5 yıl geçmiş üzerinden, hele rahmetli babannemin kızımla tanıştığı o ilk günü de izleidim yaa öldüm bittim ağlamaktan, Allah rahmet eylesin babanneciğim, nur içinde yatsın inşallah
bu arada bilginiz olsun hamilelere aç karnına su içmeyin diyor doktor haftasonu doğuma hazırlık kursunda söyledi doktor aşırı uyku çöktüğünden sorayım dedim soramadım nedenini bilginiz olsun arkadaşlar
Günaydın kizlar yardimci olursanız çok sevineceğim dünden beri malum bölgede hafifçe we ara ara bir sızlama war başına gelen böyle bir durum yaşayan war mi acaba aranizda. tedirgin oluyorum çünkü haftasonu çok hafif bir kanama geçirdim 4-5 minik damla NST ye bağlandilar hiçbir sorun yok pazartesi kontrole gittim yine bişi cikmadi acaba bunlar normal mi içimin rahatlamaya ihtiyacı war(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?