2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
saat 1 oldu hala uyuyamıyorum, çok yorgunum ama uykum yok ben de fırsattan istifade kızımı doğurduğum gün dahil, bu zamana kadarki bebeklik videolarını seyrettim, çok duygulandım, ne çok evrelerden geçmişiz de zaman su gibi akıvermiş, hepsi aklımda mıh gibi kazılı sanki dün yaşamışız gibi ama koskoca 5 yıl geçmiş üzerinden, hele rahmetli babannemin kızımla tanıştığı o ilk günü de izleidim yaa öldüm bittim ağlamaktan, Allah rahmet eylesin babanneciğim, nur içinde yatsın inşallah

Ben mesela mutfağa bişey almaya gidiyorum bakınıyorum ne alacaktım diye, bir de sakarlık hat safhada kahve çay su itina ile dökülür

Bende normalde de sakarlık ve unutkanlık var. Daha dogrusu bende dikkat sagınıklığı var. Bieşye 5 dakikadan fazla odaklanamam. Bebeğimle aşacagım iişallah. Ama şimdi cok daha fena. Cümlenin basında sonunu unutuyorum. Sofrayı kurutyorum eşimi çoturtuyorum bi bardak su içip oturma odasına geçiyorum. EŞim geliyo saskın saskın napıyosun diyo televizyona bakıyorum nolduki ee yemek yiyorduk ya... Yapma yaa... Sofranın basında yemek yemeyi unutuyorum yaaa. Bide sey var diye basladıgım cumlelerin hiçbiri olmasada %80i bitmiyo

Anladım canım çok sağol bikaç kişi çok gergin diyince ben de patlıcak gibş hissediyırum zaten korkuyorum

bendede aynı problem var dün oturdum ağladım dayanamadım gaz sıkıştırıyo yemek yediğimde oluyo
yürüyorum neyapıyorum yok aç kalınca sorun yok dayanabilsem neredeyse bişey yemicem o derece
çok su içiyorum içmem gerekiyo su bile etkiliyo biraz suyuda azattım dayanamıyorum ağrısına çünkü
allah yardımcımız olsun

bu arada bilginiz olsun hamilelere aç karnına su içmeyin diyor doktor haftasonu doğuma hazırlık kursunda söyledi doktor aşırı uyku çöktüğünden sorayım dedim soramadım nedenini bilginiz olsun arkadaşlar

neden içilmeyecekmiş ??????:44::44::44:

bunun nedenini öğrenmem lazım. benim alışkanlığım var ben sabah kalkar kalkmaz iki bardak su içerim

oğlanın sütünü hazırlarken bir tane meyve yerim üstüne

bak şimdi merak ettim

ben de merak ettim, her sefer aç karna su içerim ben de:26:

kraftın yeni bir modeli var bende Allah kısmet ederse ondan alıcam hem bu sallanma olayını çözmüşler diğerlerini de gördüm baktım bunda o sorun kalkmış ve tekerlekler gizli alt kısma gizlemişler estetik olarak güzel duruyor hemde titreşim olayı var söylenilene göre titreşim olayıda hafif olduğundan çocuğun gaz çıkarmasında etkili oluyormuş
uyku setine gerek yok diye düşünüyorum ancak pamuklu bir nevresim takımı yeter herhalde ama yorgan sanırım bir süre kullanmamamız gerekiyor bebek toparlanana kadar diye biliyorum

günaydın kızlar dün akşam fenalaştım çok kötü oldum üşüme titreme öksürük dizlerim tutmadı
bugünde kötüyüm dr randevum var zaten bugün saat 11 de hayırlısıyla bir atlatsaydık
kızlar bide insülin kullanımıyla ilgili arkadaşlar bişeyler yazmış ben 7 yıldır şeker hastasaydım ilk hap kullanıyodum hamile kaldım
hamile kalınca direkt insüline geçirdi dr hap zararlı diye insülin diyosa dr ne diyosa onu yapın derim şakaya gelmez
korkutmuş gibi olmayayım deneyimli biri olarak son aylar daha çok çıkıyo şeker sürekli ölçün şekerinizi allah şifalar versin
hepimize

kraftın yeni bir modeli var bende Allah kısmet ederse ondan alıcam hem bu sallanma olayını çözmüşler diğerlerini de gördüm baktım bunda o sorun kalkmış ve tekerlekler gizli alt kısma gizlemişler estetik olarak güzel duruyor hemde titreşim olayı var söylenilene göre titreşim olayıda hafif olduğundan çocuğun gaz çıkarmasında etkili oluyormuş
uyku setine gerek yok diye düşünüyorum ancak pamuklu bir nevresim takımı yeter herhalde ama yorgan sanırım bir süre kullanmamamız gerekiyor bebek toparlanana kadar diye biliyorum

canım ben de park yatak alıcam ama senin dedigin modeli de cok merak ettim kraftın hangi modeli on:44:

bu haftasonu gidersem doğuma hazırlık kursuna ozaman soracağım. çünkü bende her sabah kan ilacı için koca bir bardak ki normal bardakla sanırım 2 bardağa denk geliyor içiyorum :S

canım ben de park yatak alıcam ama senin dedigin modeli de cok merak ettim kraftın hangi modeli on:44:

modeli tam bilsem sölicem ama bilemedim ama kız yeni çıktığını söylemişti
bu arada bebekler için yatak olayında araştırdığımda ilk zamanlar orta sertlikte bir yatak sonrasında Lateks yataklar öneriliyor fakat bir yatak fabrikasında çalışan arkadaşım gerçek lateks yatak bulamayacağımı kendilerininde o şekilde saytığını ancak petrol atıkları vs. ile yapıldığını söyledi

gerçek Lateks yatak özellikleri : Bambu ham maddesinden yapıldığı için organiktir. Anti alerjiktir. Bebeğin ağırlık merkezine göre şekil aldığı için rahat bir uyku için uygun zemindir. Üzerinde bulunan delikler hava almasını sağlar, bu şekilde koku yapmaz ve terletmezler

ama sanırım bunu bulmak mümkün değil

bende oturup düşünüyorumda bukadar zaman nasıl geçti hiç anladım çok güzel günler zorluklarda oluyo tabi
ama büyüdüler kocaman oldular şimdi arkadaş gibiler bakıyorum kızıma allahım diyorum ne iyi etmişim kızmı
doğurmakla bana diyoki anne sen yorulma sen hamilesin ne istiyosan söyle ben yaparım bukadar büyüdümü
diyorum duygulanıyorum daha dün kucağımdaydı küçücüktü ben kızımla büyüdüm pek bişey anlayamadım erken
anne olmak istedim oldumda iyikide öyle olmuş ammada çok şey yazdım konu miniklerimiz olunca anlatacak okadar
çok şey oluyoki

Herkese günaydınnn...

Bende sabah aç karnına kan şurubunun arkasına su içenlerdenim. çok merak ettim lütfen öğrenenler paylaşsın bizimle. Arkadaşlar siz de de başladı mı? sabah uyandığımda bir kaç gündür ellerimi şiş ve işlevsiz buluyorum . yani mesela bu sabah eşimin elini sıktım yatakta. bu kadar sıkabiliyorum dedim çok şaşırdı. bir süre sonra azalıyor ama ilk kalktığımda çok feciii...

Reflüye beddua eden arkadaşın ağzına sağlık sonuna kadar hak ediyor kendisi. Benimde son bir kaç haftadır sloganım:
- Renie gel kurtar benii
Böyle dediğimi duyan eşim başladı gülmeye

Birde son iki gündür gazlarrr gazlarr ve gazlarr Üşütmüyorum ama neden böyle oluyo anlamadım...

Günaydın kizlar yardimci olursanız çok sevineceğim dünden beri malum bölgede hafifçe we ara ara bir sızlama war başına gelen böyle bir durum yaşayan war mi acaba aranizda. tedirgin oluyorum çünkü haftasonu çok hafif bir kanama geçirdim 4-5 minik damla NST ye bağlandilar hiçbir sorun yok pazartesi kontrole gittim yine bişi cikmadi acaba bunlar normal mi içimin rahatlamaya ihtiyacı war(

E ben kalktığım gibi bi küçük şişe su iciyorum bağırsaklarım çalışsın diye:26:

Valla arkadaşım bende de Iki aydır var bilhassa yatınca sağa sola dönünce basınç ve ağrı oluyor ben çok hareket sizim ona bağlıyorum ama bu sefer ki kontrol de soracağım.
Dinlenmeye bak içine kötü bişey alma pazartesi de kontrole gitmişsin bir sıkıntı olsaydı doktor söylerdi. Az kaldı yolu bitirmemize.

Hepinize günaydın kıymetli , değerli annişler kahvaltı sonrası şekerleme moduna geçiyorum birazdan gözlerim açık durmuyo napayım kalkınca tekrar geri dönüşmem şimdilik öpüldünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…