Canım ben daha önce kullanmadım ilk kez kullanıcm, ama suratıma bastırdım yastığıdeliklerden az da olsa hava geliyor
Bende ilk 4 ay hiç kilo almamıştım
Nasıl gördün acaba bak merak ettim şimdi beni görmeden nasıl rüyanda gördün ki??
Yüzünü görmedim burdaki profil resmin ve balkaymak ismiyle gördüm doğumunla ilgili bişiler yazıyordun her rüyam gibi bunu da hatırlayamıyorum malesef
Kizlar hic ii degilim dun hatanede gecrdim bi kac gundur karin ve kasik alt tarflarimin kemikleri agriyordu doktor cagrdi gitim nst de sanci cikmadi ama cocuk dgum kanalina yaslamis kafayi doktoum bi ece yatrdi serum ve ciger gelistirici yapi her ihtimle kara
Rsi pogestan agri kesici yaptilar ve ben cok husruzum bu ilaclari yaptirann oldumu doktorum zarari yok desede sabahtan beri yuzum bile gulmuyo ;(((
Canım ben daha önce kullanmadım ilk kez kullanıcm, ama suratıma bastırdım yastığıdeliklerden az da olsa hava geliyor
Bende ilk 4 ay hiç kilo almamıştım
Nasıl gördün acaba bak merak ettim şimdi beni görmeden nasıl rüyanda gördün ki??
Saol cnm:)
Aynen cnm öyle yapıcam
Ben butikbebeden aynen dediğin gibi bir şey aldım cnm fiyatı 50 civarı ve işimide görücek cinsten birşeydi, ama şu an unuttum markasını telden giriyorum istersen eve gidince bakarım cnm...
Çok geçmiş olsun minicim dikkat et kendine bende geçen ay largopen içmiştim...
Güzel annişlerin zevkleri belli tabiki
Ne güzel ya 34. Hafta maşşallah darısı bize...
Kizlar hic ii degilim dun hatanede gecrdim bi kac gundur karin ve kasik alt tarflarimin kemikleri agriyordu doktor cagrdi gitim nst de sanci cikmadi ama cocuk dgum kanalina yaslamis kafayi doktoum bi ece yatrdi serum ve ciger gelistirici yapi her ihtimle kara
Rsi pogestan agri kesici yaptilar ve ben cok husruzum bu ilaclari yaptirann oldumu doktorum zarari yok desede sabahtan beri yuzum bile gulmuyo ;(((
Midem doluyken yatınca ben de aynısı oluyor ve midem çok geç boşalıyor sanki, Dr normal dedi...ya ben çok daralıyorum nefesım kesılıyo sanki, zor nefes alıyorum burnumda tıkanıyo durmadan bayılcak gıbıyımkılolardan mı acaba yoksa hamılelıkten mı ıkısıde bırbırıne bağlı gercı ama
geçmiş olsun mnl, bundan sonrasi daha zor geçecek gibi bizim için. Ben de hamileligim cok rahat geciyor diye seviniyordum ama agirlasmaya badladim yuruyuslerin bu kadar zorlayacagini tahmin eymezdim. Simdi karnim yere düscekmiş gb hissediyorum 15dk yürüyünce. Bu arada ben de 11 kilo aldim 15le tamamlasam yeter banaMerhaba kızlar,akşam 12 de ateşim 38 i geçince acile gittim, nöbetçi kadın doğum uzmanına göründüm agumentini yapıştırdı hemen. 38 i geçmesin dedi,sonra bana serum takmalarını söyledi sabah 5 e kadar hastanedeydim, karnım sık sık sertleşti erken doğurcam heralde dedim kabus gibi. Kızımda ateşli zaten onları eve yolladım. Ama serum iyi geldi gözüm açıldı sanki, antibiyotik içmeseydim iyiydi ama çaresi yok ve dün ateşliydim diye mi bilmem kızım çok az hareket etti
Mide yanmasına bi çare var mı? Ateş var sanki midemde çok fenayım
bugun bir arkadasima cok alindim ama hamilelikten mi ekstra hassassim bilmiyorum kizim dogudunda sutle illgili soru lqr yasadim ve emzirme seruvenimiz 40 gunde sona erdi. bu sefer hep dua ediyorum ayni seyi yasamayayim diye neyse arkadasim da 1 ay once dogum yapti ve sutunu sagmis geturmis ne olur ne olmaz diye dilaba koyduk unuttu.zaten surekli emziriyor neyse sonra telefon etti sutu unutmusum artik sakla kizlarina verirsin dedi gulerek ve acayip bozuldum. annelerin bu yaristirma huyundan oldum.olasi nefret ederim kimseye de sormam boyle gereksiz seyler. ayrica benim kizimin da masallahi var, allahima sukurler olsun saglikli ve cok akilli.siz siz olun kimseyi boyle bir konuda kirmayin
Kıslar geçen hafta takı yastığımız sorun olmuştu anlatmıştım, kayınvalideciğim annemin yastığını beğenmeyip başka yapmıştı eşim de sen kendi beğendiğin bir model al diğerlerini kaldır demişti, şindik 3 tane takı yastığımız oldu bakın bakalım hangisi güzel
Annemin ki;
en son resim daha cici allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin
Kızlar benim kızım da şu an 5 aylık oldu çok uyku sorunumuz yok ama yine de kesintisiz uykuya hasretim 5 aydır
Size tavsiyem bol bol uyuyun bol bol uyuyun bir daha uzun süre kesintisiz uyumuycaksınız
Bir de sadece doğuma değil doğum sonrasına da odaklanın
Ben normal doğurcam diye perine masajları Kegel egzersizleri yok normal doğum vidyoları hep bunlara odaklanmıştım yani sadece doğum vardı benim için gerisi yoktu
Oysaki asıl hikaye doğumdan sonra başlıyormuş. Elimde küçücük bi Bebekle hastaneden eve dönünce hiç bi şey bilmediğimi ve araştırmadığımı farkettim
Ne ufak bi bebek nasıl uyutulur ne gaz sancısıyla nasıl başedeilir ağlama krizleri nasıl sakinleştirilir bebek nasıl beslenir hiç bir şey bilmiyormuşum meğer
Üstelik normal da doğuramadım acil sezeryana alındım elimde küçük bi bebek ve sezeryan kesiğinin dehşet veren acısıyla başbaşA kaldım
Tracy hoggun bebek bakım sorunlarına mucize çözümler kitabı ile mahallenin en mutlu bebeği kitabını okumanızı tavsiye ederim
Yakınlarımız annemiz kv olcAk yanımızda diyebilirsiniz ama öyle olmuyo top sizde oluyor çünkü anne sissiniz
Eşler de yükü baya hafifletiyor ama asıl yük sizde oluyor
Yine ne yazsam ne desem boş olcAk kimse yaşamadan öğrenmiyor
Size sağlıklı ve gönlümüze göre güzel doğumlar diliyorum
Son diyeceğim bol bol uyuyun!!!
bugun bir arkadasima cok alindim ama hamilelikten mi ekstra hassassim bilmiyorum kizim dogudunda sutle illgili soru lqr yasadim ve emzirme seruvenimiz 40 gunde sona erdi. bu sefer hep dua ediyorum ayni seyi yasamayayim diye neyse arkadasim da 1 ay once dogum yapti ve sutunu sagmis geturmis ne olur ne olmaz diye dilaba koyduk unuttu.zaten surekli emziriyor neyse sonra telefon etti sutu unutmusum artik sakla kizlarina verirsin dedi gulerek ve acayip bozuldum. annelerin bu yaristirma huyundan oldum.olasi nefret ederim kimseye de sormam boyle gereksiz seyler. ayrica benim kizimin da masallahi var, allahima sukurler olsun saglikli ve cok akilli.siz siz olun kimseyi boyle bir konuda kirmayin
ya ben çok daralıyorum nefesım kesılıyo sanki, zor nefes alıyorum burnumda tıkanıyo durmadan bayılcak gıbıyımkılolardan mı acaba yoksa hamılelıkten mı ıkısıde bırbırıne bağlı gercı ama
Kızlar benim kızım da şu an 5 aylık oldu çok uyku sorunumuz yok ama yine de kesintisiz uykuya hasretim 5 aydır
Size tavsiyem bol bol uyuyun bol bol uyuyun bir daha uzun süre kesintisiz uyumuycaksınız
Bir de sadece doğuma değil doğum sonrasına da odaklanın
Ben normal doğurcam diye perine masajları Kegel egzersizleri yok normal doğum vidyoları hep bunlara odaklanmıştım yani sadece doğum vardı benim için gerisi yoktu
Oysaki asıl hikaye doğumdan sonra başlıyormuş. Elimde küçücük bi Bebekle hastaneden eve dönünce hiç bi şey bilmediğimi ve araştırmadığımı farkettim
Ne ufak bi bebek nasıl uyutulur ne gaz sancısıyla nasıl başedeilir ağlama krizleri nasıl sakinleştirilir bebek nasıl beslenir hiç bir şey bilmiyormuşum meğer
Üstelik normal da doğuramadım acil sezeryana alındım elimde küçük bi bebek ve sezeryan kesiğinin dehşet veren acısıyla başbaşA kaldım
Tracy hoggun bebek bakım sorunlarına mucize çözümler kitabı ile mahallenin en mutlu bebeği kitabını okumanızı tavsiye ederim
Yakınlarımız annemiz kv olcAk yanımızda diyebilirsiniz ama öyle olmuyo top sizde oluyor çünkü anne sissiniz
Eşler de yükü baya hafifletiyor ama asıl yük sizde oluyor
Yine ne yazsam ne desem boş olcAk kimse yaşamadan öğrenmiyor
Size sağlıklı ve gönlümüze göre güzel doğumlar diliyorum
Son diyeceğim bol bol uyuyun!!!
Geçmiş olsun canım ben de akşam 00.30 da gittim hastaneye eve 05.30 da geldim Allah hepimize acil şifalar versin şu mübarek gecede hepimize evlatlarımızı hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin (amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin)
geçmiş olsun mnl, bundan sonrasi daha zor geçecek gibi bizim için. Ben de hamileligim cok rahat geciyor diye seviniyordum ama agirlasmaya badladim yuruyuslerin bu kadar zorlayacagini tahmin eymezdim. Simdi karnim yere düscekmiş gb hissediyorum 15dk yürüyünce. Bu arada ben de 11 kilo aldim 15le tamamlasam yeter bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?