2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

bende 30 haftanın ıcındeyım ama ılk hamılşe kaldıgım kıloyu bılmıorum 4.ayımda ılk tartılmıştım ama aşa yukarı tahmınen bana gore 15 kılo aldım dıorum eşıme gore 12 kılo aldın dıyor hıc bılemıcem yanı gercegını sağolsun doktor:)zaten tombiştim hamıle kaldıgımdA şimdide oleyım devam::

cok gecmış olsun ıyı olursunuz ınşallahh

Sağol canım bugün daha iyiyim çok şükür gözüm açıldı adeta serum iyi geldi galiba

Geçmiş olsun canım ben de akşam 00.30 da gittim hastaneye eve 05.30 da geldim Allah hepimize acil şifalar versin şu mübarek gecede hepimize evlatlarımızı hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin (amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin)

ya ben çok daralıyorum nefesım kesılıyo sanki, zor nefes alıyorum burnumda tıkanıyo durmadan bayılcak gıbıyım kılolardan mı acaba yoksa hamılelıkten mı ıkısıde bırbırıne bağlı gercı ama

Midem doluyken yatınca ben de aynısı oluyor ve midem çok geç boşalıyor sanki, Dr normal dedi...

Kızlar benim kızım da şu an 5 aylık oldu çok uyku sorunumuz yok ama yine de kesintisiz uykuya hasretim 5 aydır
Size tavsiyem bol bol uyuyun bol bol uyuyun bir daha uzun süre kesintisiz uyumuycaksınız
Bir de sadece doğuma değil doğum sonrasına da odaklanın
Ben normal doğurcam diye perine masajları Kegel egzersizleri yok normal doğum vidyoları hep bunlara odaklanmıştım yani sadece doğum vardı benim için gerisi yoktu
Oysaki asıl hikaye doğumdan sonra başlıyormuş. Elimde küçücük bi Bebekle hastaneden eve dönünce hiç bi şey bilmediğimi ve araştırmadığımı farkettim
Ne ufak bi bebek nasıl uyutulur ne gaz sancısıyla nasıl başedeilir ağlama krizleri nasıl sakinleştirilir bebek nasıl beslenir hiç bir şey bilmiyormuşum meğer
Üstelik normal da doğuramadım acil sezeryana alındım elimde küçük bi bebek ve sezeryan kesiğinin dehşet veren acısıyla başbaşA kaldım
Tracy hoggun bebek bakım sorunlarına mucize çözümler kitabı ile mahallenin en mutlu bebeği kitabını okumanızı tavsiye ederim
Yakınlarımız annemiz kv olcAk yanımızda diyebilirsiniz ama öyle olmuyo top sizde oluyor çünkü anne sissiniz
Eşler de yükü baya hafifletiyor ama asıl yük sizde oluyor
Yine ne yazsam ne desem boş olcAk kimse yaşamadan öğrenmiyor
Size sağlıklı ve gönlümüze göre güzel doğumlar diliyorum
Son diyeceğim bol bol uyuyun!!!

bugun bir arkadasima cok alindim ama hamilelikten mi ekstra hassassim bilmiyorum kizim dogudunda sutle illgili soru lqr yasadim ve emzirme seruvenimiz 40 gunde sona erdi. bu sefer hep dua ediyorum ayni seyi yasamayayim diye neyse arkadasim da 1 ay once dogum yapti ve sutunu sagmis geturmis ne olur ne olmaz diye dilaba koyduk unuttu.zaten surekli emziriyor neyse sonra telefon etti sutu unutmusum artik sakla kizlarina verirsin dedi gulerek ve acayip bozuldum. annelerin bu yaristirma huyundan oldum.olasi nefret ederim kimseye de sormam boyle gereksiz seyler. ayrica benim kizimin da masallahi var, allahima sukurler olsun saglikli ve cok akilli. siz siz olun kimseyi boyle bir konuda kirmayin

geçmiş olsun mnl, bundan sonrasi daha zor geçecek gibi bizim için. Ben de hamileligim cok rahat geciyor diye seviniyordum ama agirlasmaya badladim yuruyuslerin bu kadar zorlayacagini tahmin eymezdim. Simdi karnim yere düscekmiş gb hissediyorum 15dk yürüyünce. Bu arada ben de 11 kilo aldim 15le tamamlasam yeter bana

Mide yanmasına bi çare var mı? Ateş var sanki midemde çok fenayım

AYNI SORUN BENDEDE VAR BEN ÇAREYI SOGUK SUTTE BULDUM VE FARK ETTIM BAZEN YEMEYI COK KAÇIRINC mıde yanması daha fazla oluyo doldurmamak lazım mıdeyı cok faydası var bazen yemedende yanıo gercı değişio.ama soguk sut hemen gecırıyo mıde yanmamı dene canım

ya kotu nıyetlı dememıstır bence uzulme ınsallah bol bol sutun olur hepımızın sutlerı olsun ınsallah...bılmıorumkı sen daha ıyı anlarsın arkadasın art nıyetlı dusunurmu yoksa dusunmeden konusanlardanmıdır belkı o nıyetle dememıstır bılemedım bazen dusunmeden konusuruz oda ole oldu belkı

Herkese iyi kandiller güzel anneler..bnm bikaç gündür karnımın sağ tarafı ağrıyo ağrım bazen çoğalıyo doktor baskıdandır dedi sizde de oluyor mu merak ettim:18:

iyi akşamlar kızlar... ya kaç gündür rüyamda erken doğurup duruyorum psikolojim bozuldu valla ya...
annemle konustuk bugün. Annem,anneannem,kv,2 tane teyzem hepsi oğluma çeyiz hazırlyordu. Önümüzdeki hafta
pazar günü getireceklermiş. Getirsinler de bende yıkayıp ütüleyip kaldırim. Çantamı hazırlim. Başka türlü bu
kabuslara çare bulamıcam sanırım....

Allah yavrunu size bağışlasın..dediğin gibi hepimiz doğuma odaklandık sonrasını da araştırmak lazım..inşallah sıkıntısız bir doğum ve doğum sonrası geçiririz ne diyelim..bu arada uyku konusunda da doğru söylüyosun ama keşke şimdiki uyumaların o zamana faydası olsa:) depolansa depolarız uykuyu ama maalesef öyle bi şansımız yok:) evlatlarımız sağlıklı sıhhatli hayırlısıyla doğsun da her anne gibi biz de biraz uykusuz kalacağız ne yapalım:))

inşallah bu sefer öyle sıkıntılar yaşamazsın canm. belki arkadaşın çocuklarınız süt kardeş olsun diye söylemiştir, samimi bi arkadaşınsa eğer tabi bilmiyorum ama..ya da boşboğazlık etti.. her ne olursa olsun canını sıkma, inşallah güzel güzel emecekler yavrucuklarımız..

canım bebişler diyaframa da baskı yapıyolar ondan oluyor tabi kilonun da etkisi var, ama normal diye biliyorum. bende de oluyor. özellikle hızlı hareket edince, yokuş yukarı yürürken ve merdiven çıkarken nefesim yetmiyoo:) hepsi geçecek inşallah

Şimdi bende doğum sonrası hakkında hiçbir bilgim olmadığını farkettim, önerileriniz için teşekkürler, birkaç kitap alsam iyi olucak...

Canim saol bu cgr gelistiriciyi vurulan arkaaslar var galiba sayfada ne gibi seyler yasadi ki

Sağol canım , gerçekten ben 34. Haftaya girdim Allah kolaylık versin her geçen hafta daha ağırlaşıyorum sanki bir de hastalık iyice tuz biber oldu.ben yürümekten nefret eder oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…