2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Aaaaa bakarsan çok sevinirim canım

Canım baktım şimdi styloymuş butikbebeye gelmişti kangurusuyla da takım almıştım, ikisi 70-80 civarı tutmuştu tam hatırlamıyorum resimleri de bunlar... Kumaşları çok kaliteli duruyor biz çok beğendik tavsiye ederim...

Son düzenleme:
Ben ilk hamileyken su icemiodum simdi ise 1 haftadir asiri su iciyorum sizce anormalmi

su ıcmek ıyıdır vucudunun suya ıhtıyacı vardır canım banada dr 3 lıtreye yakın su ıc dıo ben okdar ıcemıorum ama zaten wc den cıkamıorum bıse ıcsem allahhhhh:

çok sevindim diğer açtığın topikte sana devlet doktoruna gitmeni söylemiştim hatta,böyle hatalar olabilir onlar bizim minik savaşçılarımız bende bebeğin eşi aşağıda diye sorun yaşıyorum ama olsun yeterki 37 den sonra gelsin sıkıntılar biter sana tavsiyem günde 1 muz ye bebeği çok iyi besliyor ve ceviz tüket Allahım tüm hamişlerin yar ve yradımcısı olsun haftaları hemencecik geçsin sağlıkla

Canım bende bir defa kefir içtim.Sonra bir araştırayım dedim.İçinde çok az alkol varmış.Ondan sonra içmedim.İstersen bir doktoruna sor.
o kadar faydasının yanında o konuya takılmayın bence,çünkü fermente ürünlerde alkol oluşumu bilinen bir gerçek,buna mayalı ekmek,turşu da dahil,onlarda da alkol var

kızlar gunaydınn..

Uzun zamandır dogru duzgun giremiyordum.. Bi şekilde okuyordum ama. Bu arada bende 30. hafta içindeyim ve 12 kilo aldım ama bu kiloları 27. haftamda almıstım. 3 haftadır almıyorum neyseki. Ben hep boyle durup durup alıyorum zaten. 12 kilo ile hamileliği bitirme umutlarım yıkıldı tabiki ve o rakamında ütopik oldugunu dusunmeye basladım. cunku fazla yemiyorum. Gerçekten duzenli besleniyorum. Ekmeği biraz fazla tuketiyorumdur en fazla oda bu kadar olmaz bence.
Okeanos meslektas mısız canım sen hangi sektordesin. Umarım benim gibi et sektorunde değilsin. Yoksa cok zorlanırsın sende.

Barbiden haber varmı kızlar bu arada.

merhaba codulu,ben hastene yemekhanesinden sorumlu idim,şu an çalışmıyorum,sen çalışmaya devam ediyorsun galiba

geçmiş olsun aysemelek. Ben yaptırmadım ama burda yaptıran arkadaşlar var o ciğer geliştirici iğnelerden. Bence kötü değil iyi bile olmuş. Çünkü Allah korusun erken doğum olursa diye önlem alınmış. Sen gönlünü ferah tut. Doktorun elbette işinin ehlidir. Sana zararı olan bir ilaç yaptırmamıştır emin ol buna.

Ayy canım boyle bi karar almış olmana inan cok sevindim emin ol.. O mahluklarla calılşma zaten iş mi yok. İş yerinden ayrışlırkende dilekçene hamilelik döneminde taynini cıkardıkları için oldugunu yaz. Sonra gider şikayet edersin sgk ya. Surundurursun onları. Az bi tutussalar yeter. Devam etme bencede..

merhaba codulu,ben hastene yemekhanesinden sorumlu idim,şu an çalışmıyorum,sen çalışmaya devam ediyorsun galiba

ayhhh cateringg hiç sevmem.. hemde proje yönetimi en bela olanı. Yaklaşık 2 yıl yaptım o işi. Daha sonra tanınmıs bir baharat markasında calışmaya basladım. Evlilik nedeniyle ayrıldım mecburen. Şimdide burası İşimi normal sartlarda cok severek yaparım ama hamişleyken tam bi çile. Bu iş yeriinin çalışma şartlarıda cok fena. Ama izinden sonra dönmeyeceğim. işsizlik alacam zaten 6 ay bebeğim 8-9 aylık olur. Toparlanır en azından sonra baslarım calışmaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…