Canim saol bu cgr gelistiriciyi vurulan arkaaslar var galiba sayfada ne gibi seyler yasadi ki
benim ihityacım yok o yüzden almıyorum ama şuan butikbebe de kanz çantalar indirimde, ihtiyacımolsaydı birini alırdım muhakkak, çok güzel görünüyorlar.
Canım ben daha önce kullanmadım ilk kez kullanıcm, ama suratıma bastırdım yastığıdeliklerden az da olsa hava geliyor
Bende ilk 4 ay hiç kilo almamıştım
Nasıl gördün acaba bak merak ettim şimdi beni görmeden nasıl rüyanda gördün ki??
Saol cnm:)
Aynen cnm öyle yapıcam
Ben butikbebeden aynen dediğin gibi bir şey aldım cnm fiyatı 50 civarı ve işimide görücek cinsten birşeydi, ama şu an unuttum markasını telden giriyorum istersen eve gidince bakarım cnm...
Çok geçmiş olsun minicim dikkat et kendine bende geçen ay largopen içmiştim...
Güzel annişlerin zevkleri belli tabiki
Ne güzel ya 34. Hafta maşşallah darısı bize...
Canım baktım şimdi styloymuş butikbebeye gelmişti kangurusuyla da takım almıştım, ikisi 70-80 civarı tutmuştu tam hatırlamıyorum resimleri de bunlar... Kumaşları çok kaliteli duruyor biz çok beğendik tavsiye ederim...
Eki Görüntüle 930166 Eki Görüntüle 930168
Mide yanmasına bi çare var mı? Ateş var sanki midemde çok fenayım
Ben ilk hamileyken su icemiodum simdi ise 1 haftadir asiri su iciyorum sizce anormalmi
Ben kefir içiyorum. Iyi geliyor.
Aynenn bende walla hele geceleri patlicak gibi oluyorum artik son anda hissediim geldigini kosa koşa lavaboya
bana göre fazla değil aslında yüzüğüm ayakkabılarım sıkmadan oluyor ama annem yüzün çok şişmiş dedi, annem daha 2 gün oldu da yanıma geleli, benim hikayem çok uzun, bu hafta yaşadıklarımı bir ben bilrim bir Allah, destek olan yanımda olan çok kişi oldu hepsinden Allah bin kere razı olsun ama acıyı derdi yaşayan bilirimiş, ben işin sonunu anlatayım sana kısaca, doğum olacak diye annem apar topar yanıma geldi, güya profesörün dediklerine göre bugün doğum olacaktı, ama çok şükür dünkü kontrolümde mucizevi şekilde bebekte gelişme olduğu görüldü, kilo alımı iyiymiş bu hafta üstelik karın gelişimi 3 hafta gerideydi bu 10 güne düşmüş , duyunca şok olduk, doğuma konsantre olmuşken ilaç gibi bir haber aldık, doktorum 2 hafta daha bekleyelim dedi, haftada 2 gün sıkı takip altında inşallah 2hafta daha geçireceğiz
o kadar faydasının yanında o konuya takılmayın bence,çünkü fermente ürünlerde alkol oluşumu bilinen bir gerçek,buna mayalı ekmek,turşu da dahil,onlarda da alkol varCanım bende bir defa kefir içtim.Sonra bir araştırayım dedim.İçinde çok az alkol varmış.Ondan sonra içmedim.İstersen bir doktoruna sor.
kızlar gunaydınn..
Uzun zamandır dogru duzgun giremiyordum.. Bi şekilde okuyordum ama. Bu arada bende 30. hafta içindeyim ve 12 kilo aldım ama bu kiloları 27. haftamda almıstım. 3 haftadır almıyorum neyseki. Ben hep boyle durup durup alıyorum zaten. 12 kilo ile hamileliği bitirme umutlarım yıkıldı tabiki ve o rakamında ütopik oldugunu dusunmeye basladım. cunku fazla yemiyorum. Gerçekten duzenli besleniyorum. Ekmeği biraz fazla tuketiyorumdur en fazla oda bu kadar olmaz bence.
Okeanos meslektas mısız canım sen hangi sektordesin. Umarım benim gibi et sektorunde değilsin. Yoksa cok zorlanırsın sende.
Barbiden haber varmı kızlar bu arada.
Kizlar hic ii degilim dun hatanede gecrdim bi kac gundur karin ve kasik alt tarflarimin kemikleri agriyordu doktor cagrdi gitim nst de sanci cikmadi ama cocuk dgum kanalina yaslamis kafayi doktoum bi ece yatrdi serum ve ciger gelistirici yapi her ihtimle kara
Rsi pogestan agri kesici yaptilar ve ben cok husruzum bu ilaclari yaptirann oldumu doktorum zarari yok desede sabahtan beri yuzum bile gulmuyo ;(((
Allah bundan sonrada yaşatmasın arkadaşım inşallah
ben başından beri çekiyorum
doğru söylüyorsun çoğu baş ağrısının kökeni stres
hatta çoğu kez doktora gittiğimde stresten denildi
fakat şu an da kuş gibiyim adeta
iş benim için bitti
yani şu an yıllık izindeyim ve haftayada doğum iznine çıkıyorum
tayinimi çıkardıkları için de devam etmicem
kısmetse prensesim biraz toparlanınca başka bi iş bakacağım
doktorumda normal diyor ama hani hiç bişey yapılamaz mı bu baş ağrısına
merhaba codulu,ben hastene yemekhanesinden sorumlu idim,şu an çalışmıyorum,sen çalışmaya devam ediyorsun galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?