2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Canım her öğünden sonra 30 dakika yürümeliyim ki yükselmesin yoksa yükseliyor örneğin 15 dakika yürüyelyim yine 140 ın üzerine çıkıyorşekerim. Ama 30 dakika yürüyeyim 140 ı geçmiyor .ondan şaştım kaldım ben ilerleyen haftalarda nasıl yapıcam bu yürüme işini

sanada hayırlı kandiller cnm düşük tansiyondan ziyade yükseği zararlı hem anne için hemde bebiş için hafif tuzlu ayran içersen dengelersin :26:

Kizlar bugun hafta ve kac kilo aldigimizi paylasalimmi cunku tatli diye olutorum nutella kasiklamak istiyorum zor duruyorum
bugün tam 29+0 haftalığız toplamda 8 kg almışım bu ay çok aldım inşallah 10kgla tamamlarım hamişliği:18:

tabikide senin yastığın daha güzel herkes yaşına uygun yastık yapmış

ben de de oluyor dün oldu mesela sürekli yattım geçti artık bunlar sık sık olacak yalancı sancılar demişti dr bana olabilecek şeyler bu ağrılar

bu sabahta oldu bir kaç kez, ayy gerçekten korkmaya başladım, belki normaldir ama risk taşıdığım için korkuyorum. ama bak sende de olması içimi biraz rahatlattı

herkese iyi pazarlar, annem evde, ohh miss gibi evim temizleniyor, çamaşırım katlanıyor, yerleştiriliyor, yapma desem de yapıyor anne gibisi yok gerçekten, şimdi de perdeleri attık makineye, oohh miss gibi yıkanıyor, tertemiz asılacak, doğuma hazırlık tam gaz devam eidyor, en zor işi en sona bıraktık, mutfak bütün örtüleri kaldırlılıp yıkanacak, dolaplar boşlatılıp yeniden düzenlenecek, en zor işimiz o kaldı, diğerleri halloldu, evin tüm perdelerini yıkadıktan sonra sıra mutfağa gelecek. ben bugün birazcık yaptım ama devede kulak kalır yaptığım iş zaten bulaşıkları makineye yerleştirmek bile benimiçin eziyet haline geldi, daha fazlasını istesem de yapamıyorum, sağolsun anneciğim hepsini hallediyor yoksa ben napardım bilmiyorum, kadın tutsan bile bu kadar ayrınıtlı iş yapacak kadını nerden bulacaksın, şu zor kısmı da bir ataltsak evim doğuma hazır hale gelmiş olacak

Allah 'ım çok şükür 34. haftama girebildim, bu haftayı göremem diye korkuyordum ama çok şükür yaa, bu arada mevlid kandilimiz mubarek olsun inşallah bu geceede ettiğimiz tüm dualar kabul olsun, dua ederken bizim gibi tetikte bekleyen anneleri de düşünüp bir dua da bize gönderirseniz çok makbule geçer arkadaşlar

bu ürünü daha önce kullanan var mı acaba? gerçekten boğulmayı önler mi fikriniz nedir? alan arkadaşlar vardı burda ilk izlenimlerini paylaşırlarsa ben de ona göre almayı düşünüyorum

Kizlar bugun hafta ve kac kilo aldigimizi paylasalimmi cunku tatli diye olutorum nutella kasiklamak istiyorum zor duruyorum

Bende 30+2 deyim ve 12 kg aldım( hiç böyle hayal etmemistim ilk 4 ay hiç kilo almamistim ama şimdi her ay 3er 4 er aliyorum. Bide anlayamadiğim herşeye saldırmıyorum sadece düzenli besleniyorum niye bu kadar çok alıyorum?? bünyem ete süte yumurtaya alışık değil di o yuzden mi acaba...

Bende ilk 4 ay sadece 1 kilo almistim ama 12 kilo ile bitirmiyi hedeflemistim ama imkansiz görünüyor yapacak birsey yok insallah sonrasindA hepsi gider kiloların

Tabiki de seninki en güzeli:)) bu arada balkaymak dün gece seni rüyamda gördüm ne alaka bilmiyorum ama geçen gün yastık muhabbetinizi okurken çok hoşuma gitti çok gülmüştüm:)) sanırım burada yazılanlardan etkileniyorum:)

sağol canım ya bi de onu deneyeyim, burnum fena tıkandı ayakta uyukluyorum 3 gecedir, tükendim. bebeğim hareket ediyo da rahatlıyorum yoksa moralim de çökmek üzere

Bende günlerdir tikaliydim ve doktora gittim.sinüzitten dolayı tıkalıymısım ilaçlar hiçbir işe yaramadi dünden beri tuzlu suyla burnumu açmaya çalışıyorum we ilk denemeden itibaren çok iyi geldi ağrim bile azaldi. Hatta bana deniz suyuyla yap dediler ama ben midem bulaniyor çıkarıyorum diye normal tuzlu suyla yaptım bi dene istersen

balkaymakcım seninki daha güzel tabii ki canım
diğerleri de güzel ama klasik seninki farklı ve hoş:))

senin yastığın en güzeli ve en şirini bence diğerlerini ki annenin yaptırdığının mavisi var ben de yatağına koydum takı yastığı yapmadım hiç hihihi iikisini de yatağa koy canım onlar gelince koy gidince kaldır hiihihihhii
yaparsın yavaşça yapsan yeter canım ben de aralıksız 2 saat yürüyorsun sandım canım
daha hifif tempo yürüyüş yaparsın yorulduğunda oturursun öyle geçirirsin canım
hoş ben iyice yürüyünce karnım sertleşir oldu ama
ah daha elimi sürmedim şubat tatilini bekliyorum annem ancak doğum zamanı gelir gelse de skolyoz var yaptıramam kıyamam ona kv de belden fıtık ameliyatlı yapamaz ben ve kocam yapacağız

senin de kandlini mübarek olsun allh tüm hamilelerin yardımcısı olsun
sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı

Kızlar hepimizin kandili mübarek, dualarımız kabul olsun inşallah.Bayadır sadece yazılanları okuyabiliyorum ben de. Bişey sorucam , şu bebek bakım çantası işini ne yaptınız? Şimdi internetten biraz baktım ama çok pahalılar, açıkçası hem kullanışlı hem de fiyat olarak uygun bişey almak istiyorum.Tavsiye edebileceğiniz modeller var mı ya da sizler nasıl bişey aldınız

Merhaba kızlar,akşam 12 de ateşim 38 i geçince acile gittim, nöbetçi kadın doğum uzmanına göründüm agumentini yapıştırdı hemen. 38 i geçmesin dedi,sonra bana serum takmalarını söyledi sabah 5 e kadar hastanedeydim, karnım sık sık sertleşti erken doğurcam heralde dedim kabus gibi. Kızımda ateşli zaten onları eve yolladım. Ama serum iyi geldi gözüm açıldı sanki, antibiyotik içmeseydim iyiydi ama çaresi yok ve dün ateşliydim diye mi bilmem kızım çok az hareket etti

benim de seçimim seninkiniden yana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…