Balkaymak tabiki seninki cok daha guzel benxe ilk ikisini kaldir ve kendi aldigini kullan
YaneeeeBalkaymakcım ben 3.cü olanı beğendim şekere benzeyeni
2 saat çok fazla 67den 55 e canım artık maksimum 30dk geçme çok yoruyorsun kendini
ben de de oluyor dün oldu mesela sürekli yattım geçti artık bunlar sık sık olacak yalancı sancılar demişti dr bana olabilecek şeyler bu ağrılar
sanada hayırlı kandiller cnmHayirli kandiller kizlar...ben 2 gundur yine halsizim kizlar dun kusburnu cayi ictim ondan midir bilmiyorum 1 saat sonra midem bulandi bayilacak gibi oldum.allahtan annemlerdeydim.bu arada tansiyonum 1o -6 cikti dusmus di mi?gebelikte normal midir ya da.
bugün tam 29+0 haftalığız toplamda 8 kg almışım bu ay çok aldım inşallah 10kgla tamamlarım hamişliği:18:Kizlar bugun hafta ve kac kilo aldigimizi paylasalimmi cunku tatli diye olutorum nutella kasiklamak istiyorum zor duruyorum
tabikide senin yastığın daha güzel herkes yaşına uygun yastık yapmışKıslar geçen hafta takı yastığımız sorun olmuştu anlatmıştım, kayınvalideciğim annemin yastığını beğenmeyip başka yapmıştı eşim de sen kendi beğendiğin bir model al diğerlerini kaldır demişti, şindik 3 tane takı yastığımız oldu bakın bakalım hangisi güzel
Annemin ki;
Eki Görüntüle 929410
Kyınvalideciğimin ki;
Eki Görüntüle 929413
Benim ki;
Eki Görüntüle 929414
Komedi dizisine konu olur bu halimiz heralde
Yaneeee
ben de de oluyor dün oldu mesela sürekli yattım geçti artık bunlar sık sık olacak yalancı sancılar demişti dr bana olabilecek şeyler bu ağrılar
Canım bende kraftın yataşa yaptırdığı visco yatak tan aldım, sağlıklıdır diye düşündüm açıkçası çünkü her ikiside iyi markalr, özellikle yataş olması içime sindi, bide sadece kraftın vardı o çok yumuşak geldi bana o yüzden yataşa yaptırdığını seçtik, ama bebiş direk buna yatmıcak, üzerine sevi bebenin güvenli yatış yastığından aldım, hem boğulma riski için hem de reflü için iyi olduğunu düşündüm yatağın üzerine ilk 3 ay bu konulacak
Eki Görüntüle 929371
Umarım yardımcı olabilmişmdir cnm :103:
Kizlar bugun hafta ve kac kilo aldigimizi paylasalimmi cunku tatli diye olutorum nutella kasiklamak istiyorum zor duruyorum
Benim de iki haftadır tikaliydi, doktorun serum fizyolojik dedi bebek için olanı, 3 gündür rahatladim.
Kıslar geçen hafta takı yastığımız sorun olmuştu anlatmıştım, kayınvalideciğim annemin yastığını beğenmeyip başka yapmıştı eşim de sen kendi beğendiğin bir model al diğerlerini kaldır demişti, şindik 3 tane takı yastığımız oldu bakın bakalım hangisi güzel
Annemin ki;
Eki Görüntüle 929410
Kyınvalideciğimin ki;
Eki Görüntüle 929413
Benim ki;
Eki Görüntüle 929414
sağol canım ya bi de onu deneyeyim, burnum fena tıkandı ayakta uyukluyorum 3 gecedir, tükendim. bebeğim hareket ediyo da rahatlıyorum yoksa moralim de çökmek üzere
Kıslar geçen hafta takı yastığımız sorun olmuştu anlatmıştım, kayınvalideciğim annemin yastığını beğenmeyip başka yapmıştı eşim de sen kendi beğendiğin bir model al diğerlerini kaldır demişti, şindik 3 tane takı yastığımız oldu bakın bakalım hangisi güzel
Annemin ki;
Eki Görüntüle 929410
Kyınvalideciğimin ki;
Eki Görüntüle 929413
Benim ki;
Eki Görüntüle 929414
senin yastığın en güzeli ve en şirini bence diğerlerini ki annenin yaptırdığının mavisi var ben de yatağına koydum takı yastığı yapmadım hiç hihihi iikisini de yatağa koy canım onlar gelince koy gidince kaldır hiihihihhiiKıslar geçen hafta takı yastığımız sorun olmuştu anlatmıştım, kayınvalideciğim annemin yastığını beğenmeyip başka yapmıştı eşim de sen kendi beğendiğin bir model al diğerlerini kaldır demişti, şindik 3 tane takı yastığımız oldu bakın bakalım hangisi güzel
Annemin ki;
Eki Görüntüle 929410
Kyınvalideciğimin ki;
Eki Görüntüle 929413
Benim ki;
Eki Görüntüle 929414
yaparsın yavaşça yapsan yeter canım ben de aralıksız 2 saat yürüyorsun sandım canımCanım her öğünden sonra 30 dakika yürümeliyim ki yükselmesin yoksa yükseliyor örneğin 15 dakika yürüyelyim yine 140 ın üzerine çıkıyorşekerim. Ama 30 dakika yürüyeyim 140 ı geçmiyor .ondan şaştım kaldım ben ilerleyen haftalarda nasıl yapıcam bu yürüme işini
ah daha elimi sürmedim şubat tatilini bekliyorum annem ancak doğum zamanı gelir gelse de skolyoz var yaptıramam kıyamam ona kv de belden fıtık ameliyatlı yapamaz ben ve kocam yapacağızherkese iyi pazarlar, annem evde, ohh miss gibi evim temizleniyor, çamaşırım katlanıyor, yerleştiriliyor, yapma desem de yapıyor anne gibisi yok gerçekten, şimdi de perdeleri attık makineye, oohh miss gibi yıkanıyor, tertemiz asılacak, doğuma hazırlık tam gaz devam eidyor, en zor işi en sona bıraktık, mutfakbütün örtüleri kaldırlılıp yıkanacak, dolaplar boşlatılıp yeniden düzenlenecek, en zor işimiz o kaldı, diğerleri halloldu, evin tüm perdelerini yıkadıktan sonra sıra mutfağa gelecek. ben bugün birazcık yaptım ama devede kulak kalır yaptığım iş zaten bulaşıkları makineye yerleştirmek bile benimiçin eziyet haline geldi, daha fazlasını istesem de yapamıyorum, sağolsun anneciğim hepsini hallediyor yoksa ben napardım bilmiyorum, kadın tutsan bile bu kadar ayrınıtlı iş yapacak kadını nerden bulacaksın, şu zor kısmı da bir ataltsak evim doğuma hazır hale gelmiş olacak
Allah 'ım çok şükür 34. haftama girebildim, bu haftayı göremem diye korkuyordum ama çok şükür yaa, bu arada mevlid kandilimiz mubarek olsun inşallah bu geceede ettiğimiz tüm dualar kabul olsun, dua ederken bizim gibi tetikte bekleyen anneleri de düşünüp bir dua da bize gönderirseniz çok makbule geçer arkadaşlar
Annemin ki;
Eki Görüntüle 929410
Kyınvalideciğimin ki;
Eki Görüntüle 929413
Benim ki;
Eki Görüntüle 929414
Kizlar bugun hafta ve kac kilo aldigimizi paylasalimmi cunku tatli diye olutorum nutella kasiklamak istiyorum zor duruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?