geçmiş olsun cnmMerhaba kızlar,akşam 12 de ateşim 38 i geçince acile gittim, nöbetçi kadın doğum uzmanına göründüm agumentini yapıştırdı hemen. 38 i geçmesin dedi,sonra bana serum takmalarını söyledi sabah 5 e kadar hastanedeydim, karnım sık sık sertleşti erken doğurcam heralde dedim kabus gibi. Kızımda ateşli zaten onları eve yolladım. Ama serum iyi geldi gözüm açıldı sanki, antibiyotik içmeseydim iyiydi ama çaresi yok ve dün ateşliydim diye mi bilmem kızım çok az hareket etti
Merhaba kızlar,akşam 12 de ateşim 38 i geçince acile gittim, nöbetçi kadın doğum uzmanına göründüm agumentini yapıştırdı hemen. 38 i geçmesin dedi,sonra bana serum takmalarını söyledi sabah 5 e kadar hastanedeydim, karnım sık sık sertleşti erken doğurcam heralde dedim kabus gibi. Kızımda ateşli zaten onları eve yolladım. Ama serum iyi geldi gözüm açıldı sanki, antibiyotik içmeseydim iyiydi ama çaresi yok ve dün ateşliydim diye mi bilmem kızım çok az hareket etti
Allah razı olsun senin de kandilin mübarek olsun inşallahgünaydın güzel anneler bugün mevlid kandili peygamber efendimizin doğum günü hepinizin kandili mübarek olsun ettiğiniz dualar kabul ve makbul olsun inşallah
engüzeli seninki tabi canım ama gönlün nasıl rahat edecekse öyle davran :)Kıslar geçen hafta takı yastığımız sorun olmuştu anlatmıştım, kayınvalideciğim annemin yastığını beğenmeyip başka yapmıştı eşim de sen kendi beğendiğin bir model al diğerlerini kaldır demişti, şindik 3 tane takı yastığımız oldu bakın bakalım hangisi güzel
Annemin ki;
Eki Görüntüle 929410
Kyınvalideciğimin ki;
Eki Görüntüle 929413
Benim ki;
Eki Görüntüle 929414
Komedi dizisine konu olur bu halimiz heralde
Allah annelerimize uzun sağlıklı ömürler versin kolay gelsin size de :)herkese iyi pazarlar, annem evde, ohh miss gibi evim temizleniyor, çamaşırım katlanıyor, yerleştiriliyor, yapma desem de yapıyor anne gibisi yok gerçekten, şimdi de perdeleri attık makineye, oohh miss gibi yıkanıyor, tertemiz asılacak, doğuma hazırlık tam gaz devam eidyor, en zor işi en sona bıraktık, mutfakbütün örtüleri kaldırlılıp yıkanacak, dolaplar boşlatılıp yeniden düzenlenecek, en zor işimiz o kaldı, diğerleri halloldu, evin tüm perdelerini yıkadıktan sonra sıra mutfağa gelecek. ben bugün birazcık yaptım ama devede kulak kalır yaptığım iş zaten bulaşıkları makineye yerleştirmek bile benimiçin eziyet haline geldi, daha fazlasını istesem de yapamıyorum, sağolsun anneciğim hepsini hallediyor yoksa ben napardım bilmiyorum, kadın tutsan bile bu kadar ayrınıtlı iş yapacak kadını nerden bulacaksın, şu zor kısmı da bir ataltsak evim doğuma hazır hale gelmiş olacak
inşallah 38 39 u da görürüsün canım hayırlısıyla. senin de kandil,in mübarek olsunAllah 'ım çok şükür 34. haftama girebildim, bu haftayı göremem diye korkuyordum ama çok şükür yaa, bu arada mevlid kandilimiz mubarek olsun inşallah bu geceede ettiğimiz tüm dualar kabul olsun, dua ederken bizim gibi tetikte bekleyen anneleri de düşünüp bir dua da bize gönderirseniz çok makbule geçer arkadaşlar
aminnn seninde kandilin mübarek olsun. ben de daha almadım ama okiedog sumo modelinden alıcam inşallah ayın 17 sinden sonra ebebek mağazasına gelicekmiş. biraz pahalı ama sadece o hoşuma gitti :)Kızlar hepimizin kandili mübarek, dualarımız kabul olsun inşallah.Bayadır sadece yazılanları okuyabiliyorum ben de. Bişey sorucam , şu bebek bakım çantası işini ne yaptınız? Şimdi internetten biraz baktım ama çok pahalılar, açıkçası hem kullanışlı hem de fiyat olarak uygun bişey almak istiyorum.Tavsiye edebileceğiniz modeller var mı ya da sizler nasıl bişey aldınız
34. Hafta ve tam 17 kilo almış bulunuyorumama kimse inanmıyor . Hiç takmıyorum veririm çünkü ilk hamileliğimde 31 kilo almıştım ve hepsini verdim
benim bu hafta gün içinde düzensiz şekilde -5 kez adet sancısına benzer sancılarım oldu, normal mi acaba yaaaa? böyle ağrı girince sanki suyum gelivereckmiş gibi bir his uyanıyor bende, korkuyorum benle yaklaşık haftalarda olanlar yaşıyor musunuz yoksa yine mi bende var anormallik kiii:26::26::26:
Hayirli kandiller kizlar...ben 2 gundur yine halsizim kizlar dun kusburnu cayi ictim ondan midir bilmiyorum 1 saat sonra midem bulandi bayilacak gibi oldum.allahtan annemlerdeydim.bu arada tansiyonum 1o -6 cikti dusmus di mi?gebelikte normal midir ya da.
Hayirli kandiller kizlar...ben 2 gundur yine halsizim kizlar dun kusburnu cayi ictim ondan midir bilmiyorum 1 saat sonra midem bulandi bayilacak gibi oldum.allahtan annemlerdeydim.bu arada tansiyonum 1o -6 cikti dusmus di mi?gebelikte normal midir ya da.
Kızlar hepimizin kandili mübarek, dualarımız kabul olsun inşallah.Bayadır sadece yazılanları okuyabiliyorum ben de. Bişey sorucam , şu bebek bakım çantası işini ne yaptınız? Şimdi internetten biraz baktım ama çok pahalılar, açıkçası hem kullanışlı hem de fiyat olarak uygun bişey almak istiyorum.Tavsiye edebileceğiniz modeller var mı ya da sizler nasıl bişey aldınız
Kızlar sizlere birşey danışacam biliyorsunuz gebelik şekeri var bendevede gün geçtikçe ağırlaşıyoruz 2 gündür kasıklarımda baskı gibi bir ağrı var 2 aya yakındır diyet yapıyorum ve benim her öğünden sonra hemen yürümem lazımki çok yükselmesin. Böyle olunca da günde 2 saate yakın yürüyüş yapıyorum ağırlaşıyoruz artık bu kadar yürümem doğru olurmu kızlar ne yapacağımı şaşırdım
33 haftamda 13 kilo aldim... etrafimdakiler sagolsun bunalima soktular beni. suan kendimi dunyanin en sisko insani hissediyorum..Kizlar bugun hafta ve kac kilo aldigimizi paylasalimmi cunku tatli diye olutorum nutella kasiklamak istiyorum zor duruyorum
Canım ben daha önce kullanmadım ilk kez kullanıcm, ama suratıma bastırdım yastığıbu ürünü daha önce kullanan var mı acaba? gerçekten boğulmayı önler mi fikriniz nedir? alan arkadaşlar vardı burda ilk izlenimlerini paylaşırlarsa ben de ona göre almayı düşünüyorum
Bende ilk 4 ay hiç kilo almamıştımBende 30+2 deyim ve 12 kg aldım( hiç böyle hayal etmemistim ilk 4 ay hiç kilo almamistim ama şimdi her ay 3er 4 er aliyorum. Bide anlayamadiğim herşeye saldırmıyorum sadece düzenli besleniyorum niye bu kadar çok alıyorum?? bünyem ete süte yumurtaya alışık değil di o yuzden mi acaba...
Nasıl gördün acaba bak merak ettim şimdi beni görmeden nasıl rüyanda gördün ki??Tabiki de seninki en güzeli:)) bu arada balkaymak dün gece seni rüyamda gördüm ne alaka bilmiyorum ama geçen gün yastık muhabbetinizi okurken çok hoşuma gitti çok gülmüştüm:)) sanırım burada yazılanlardan etkileniyorum:)
Saol cnm:)balkaymakcım seninki daha güzel tabii ki canım
diğerleri de güzel ama klasik seninki farklı ve hoş:))
Aynen cnm öyle yapıcamsenin yastığın en güzeli ve en şirini bence diğerlerini ki annenin yaptırdığının mavisi var ben de yatağına koydum takı yastığı yapmadım hiç hihihi iikisini de yatağa koy canım onlar gelince koy gidince kaldır hiihihihhii
yaparsın yavaşça yapsan yeter canım ben de aralıksız 2 saat yürüyorsun sandım canım
daha hifif tempo yürüyüş yaparsın yorulduğunda oturursun öyle geçirirsin canım
hoş ben iyice yürüyünce karnım sertleşir oldu ama
ah daha elimi sürmedim şubat tatilini bekliyorum annem ancak doğum zamanı gelir gelse de skolyoz var yaptıramam kıyamam ona kv de belden fıtık ameliyatlı yapamaz ben ve kocam yapacağız
senin de kandlini mübarek olsun allh tüm hamilelerin yardımcısı olsun
sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı
Ben butikbebeden aynen dediğin gibi bir şey aldım cnm fiyatı 50 civarı ve işimide görücek cinsten birşeydi, ama şu an unuttum markasını telden giriyorum istersen eve gidince bakarım cnm...Kızlar hepimizin kandili mübarek, dualarımız kabul olsun inşallah.Bayadır sadece yazılanları okuyabiliyorum ben de. Bişey sorucam , şu bebek bakım çantası işini ne yaptınız? Şimdi internetten biraz baktım ama çok pahalılar, açıkçası hem kullanışlı hem de fiyat olarak uygun bişey almak istiyorum.Tavsiye edebileceğiniz modeller var mı ya da sizler nasıl bişey aldınız
Çok geçmiş olsun minicim dikkat et kendine bende geçen ay largopen içmiştim...Merhaba kızlar,akşam 12 de ateşim 38 i geçince acile gittim, nöbetçi kadın doğum uzmanına göründüm agumentini yapıştırdı hemen. 38 i geçmesin dedi,sonra bana serum takmalarını söyledi sabah 5 e kadar hastanedeydim, karnım sık sık sertleşti erken doğurcam heralde dedim kabus gibi. Kızımda ateşli zaten onları eve yolladım. Ama serum iyi geldi gözüm açıldı sanki, antibiyotik içmeseydim iyiydi ama çaresi yok ve dün ateşliydim diye mi bilmem kızım çok az hareket etti
Güzel annişlerin zevkleri belli tabikibenim de seçimim seninkiniden yana
Ne güzel ya 34. Hafta maşşallah darısı bize...34. Hafta ve tam 17 kilo almış bulunuyorumama kimse inanmıyor . Hiç takmıyorum veririm çünkü ilk hamileliğimde 31 kilo almıştım ve hepsini verdim
32 haftalığız 8 kilo aldım şimdilik ilk hamileliğimde 30 a yakın almıştımKizlar bugun hafta ve kac kilo aldigimizi paylasalimmi cunku tatli diye olutorum nutella kasiklamak istiyorum zor duruyorum
benimkide hiç sormuyor bayan olsa senin gibi düşünücem ama erkekBenim doktorum kiloma hiç karışmıyor ya hatta tartmıyor bile son 2 seferdir bayan Dr ondan mı acaba kendi zayıf kalsın geri kalan kadınlar şişmanlasın mı diyor ne diyor
Canım her öğünden sonra 30 dakika yürümeliyim ki yükselmesin yoksa yükseliyor örneğin 15 dakika yürüyelyim yine 140 ın üzerine çıkıyorşekerim. Ama 30 dakika yürüyeyim 140 ı geçmiyor .ondan şaştım kaldım ben ilerleyen haftalarda nasıl yapıcam bu yürüme işini
Kıslar geçen hafta takı yastığımız sorun olmuştu anlatmıştım, kayınvalideciğim annemin yastığını beğenmeyip başka yapmıştı eşim de sen kendi beğendiğin bir model al diğerlerini kaldır demişti, şindik 3 tane takı yastığımız oldu bakın bakalım hangisi güzel
Annemin ki;
Eki Görüntüle 929410
Kyınvalideciğimin ki;
Eki Görüntüle 929413
Benim ki;
Eki Görüntüle 929414
Komedi dizisine konu olur bu halimiz heralde
valla ole olmus bırazkayınvaldenınkı guzel ama senınkını begendım ben canm bence kendınınkını koy 2sıde uzulmesın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?