2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
geçmiş olsun cnm

bende yaklaşık on kilo aldım.ve zatan kilolu hamile kalmıştım.hayırlısı inş veririm.bebişim sağlıklı olsun da

geçmiş olsun canım. ben de geçen hafta ateşliydim. dr parol iç dedi. toplam 3 tane yuttum ateşim düştü çok şükür. sen de dikkat et kendine canım

günaydın güzel anneler bugün mevlid kandili peygamber efendimizin doğum günü hepinizin kandili mübarek olsun ettiğiniz dualar kabul ve makbul olsun inşallah
Allah razı olsun senin de kandilin mübarek olsun inşallah
engüzeli seninki tabi canım ama gönlün nasıl rahat edecekse öyle davran :)
Allah annelerimize uzun sağlıklı ömürler versin kolay gelsin size de :)
inşallah 38 39 u da görürüsün canım hayırlısıyla. senin de kandil,in mübarek olsun
aminnn seninde kandilin mübarek olsun. ben de daha almadım ama okiedog sumo modelinden alıcam inşallah ayın 17 sinden sonra ebebek mağazasına gelicekmiş. biraz pahalı ama sadece o hoşuma gitti :)

34. Hafta ve tam 17 kilo almış bulunuyorum ama kimse inanmıyor . Hiç takmıyorum veririm çünkü ilk hamileliğimde 31 kilo almıştım ve hepsini verdim

31. haftam ve 17 kilo aldım geçen muayenede doktorum "biraz yavaş" demişti, 3 gün önce feci bir sırt ağrısı başladı Heralde hızlı kilo almaktan oldu.

Bende de çok oluyor 1 gece boyunca bile 3-4 kez oluyor, ilk hamileliğimde öyle olduğunu hiç hatırlamıyorum hele dün gece yatağa yattım çok afedersin sanki hemoroidliymişim gibi makat bölgem ağrıdı yataktan kalkıp oturduğumda yada ayaktayken değil yatarken ağrıyor, ben de bir sürü yastık dizip oturur pozisyonda uyudum sağ omzum tutulmuş bütün gün acısını çektim inş bu gece ağrımaz hiç bir yerim. ne güzel uyuyorum diyordum ama haftalar ilerledikçe artık uykuda sıkıntılar başladı.

tansiyonunun düşük olması iyi canım ama başın çok dönüyorsa biraz tuzlu ayran iç düzelir. Benim hamileliğim boyunca 8-5 tansiyonum ama doktorum böyle çok iyi diyor.

Canım benim sürekli 10-6 tansiyonum normalde de böyle. Belki senin vücuduna göre düşük gelebilir, ayran ve zeytin iyi gelebilir

benim ihityacım yok o yüzden almıyorum ama şuan butikbebe de kanz çantalar indirimde, ihtiyacımolsaydı birini alırdım muhakkak, çok güzel görünüyorlar.

canım gecmış olsun en son gıttıgımde doktorum yuruyus yap ama cok uzun surelı yorucu olmasın dedı cok yapma dedı ama bende seker yok mesela bugun pazardı havada cok guzeldı normal pazarda vardı ogleden sonra bı cıktık dısarı bıde 7 de gırdık ve cok yurudum yordum kendımı sanırım benımde karnımda kasıklarımda agrı oldu cok yorunca oluyo sanırım dıkkat etmek lazım

bu ürünü daha önce kullanan var mı acaba? gerçekten boğulmayı önler mi fikriniz nedir? alan arkadaşlar vardı burda ilk izlenimlerini paylaşırlarsa ben de ona göre almayı düşünüyorum
Canım ben daha önce kullanmadım ilk kez kullanıcm, ama suratıma bastırdım yastığı deliklerden az da olsa hava geliyor
Bende ilk 4 ay hiç kilo almamıştım
Nasıl gördün acaba bak merak ettim şimdi beni görmeden nasıl rüyanda gördün ki??
balkaymakcım seninki daha güzel tabii ki canım
diğerleri de güzel ama klasik seninki farklı ve hoş:))
Saol cnm:)

Aynen cnm öyle yapıcam
Ben butikbebeden aynen dediğin gibi bir şey aldım cnm fiyatı 50 civarı ve işimide görücek cinsten birşeydi, ama şu an unuttum markasını telden giriyorum istersen eve gidince bakarım cnm...
Çok geçmiş olsun minicim dikkat et kendine bende geçen ay largopen içmiştim...
benim de seçimim seninkiniden yana
Güzel annişlerin zevkleri belli tabiki
34. Hafta ve tam 17 kilo almış bulunuyorum ama kimse inanmıyor . Hiç takmıyorum veririm çünkü ilk hamileliğimde 31 kilo almıştım ve hepsini verdim
Ne güzel ya 34. Hafta maşşallah darısı bize...

Son düzenleme:
Kizlar bugun hafta ve kac kilo aldigimizi paylasalimmi cunku tatli diye olutorum nutella kasiklamak istiyorum zor duruyorum
32 haftalığız 8 kilo aldım şimdilik ilk hamileliğimde 30 a yakın almıştım
Benim doktorum kiloma hiç karışmıyor ya hatta tartmıyor bile son 2 seferdir bayan Dr ondan mı acaba kendi zayıf kalsın geri kalan kadınlar şişmanlasın mı diyor ne diyor
benimkide hiç sormuyor bayan olsa senin gibi düşünücem ama erkek

cnm bende yürüyüşü çok seviyorum 2 saat yürüdüğüm oluyor ama doktor bu haftalarda yarım saat dedi.eğer normal doğum için bu kadar yürüyorsan 36.hafta da uzun yürüyüşlere başla

valla ole olmus bıraz kayınvaldenınkı guzel ama senınkını begendım ben canm bence kendınınkını koy 2sıde uzulmesın

Kizlar hic ii degilim dun hatanede gecrdim bi kac gundur karin ve kasik alt tarflarimin kemikleri agriyordu doktor cagrdi gitim nst de sanci cikmadi ama cocuk dgum kanalina yaslamis kafayi doktoum bi ece yatrdi serum ve ciger gelistirici yapi her ihtimle kara
Rsi pogestan agri kesici yaptilar ve ben cok husruzum bu ilaclari yaptirann oldumu doktorum zarari yok desede sabahtan beri yuzum bile gulmuyo ;(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…