el emeği göz nuru sabunum. kocamla beraber mutfağın bir kısmını kimyasal deney laboratuvarına çevirerek sabun yapımını başarıyla tamamladık.. Bakın bakalım beğenicek misiniz sabunumuzu?
Eki Görüntüle 930304
Teşekkür ederim smasher:))
önceden okullarda alçıdan yaparlardı ya bunu :)) işte bu da onun aynısıydı. Ben çok eğlendim. Henüz 3 tane yaptık denemelik
ve yarım saatimizi bile almadı. Bana kalsa çok yapardım ama işte kalıpta durma süresini ekleyince anca bu kadar çıkıyor.
Günaydın canım..
Benimde dün gece fena burnum tıkanmış, hatta kanamış o kurumuş falan gece 4 gibi bi uyandım ölüyorum sandım..
Ama bu aylarda normalmiş sabır :)
çok zor bir durum gerçekten.ama susam yağını öneririm çok rahatlattı.artık her gece yatmadan kullanıp öyle uyuyacağım yoksa fena..
çoooookk güzel olmuş emel ellerine sağlık. bayılıyorum böyle el emeği işler yapanlara. hayranlık duyuyorum:)
Dün bir arkadaşa daha yazmıştım bende aynı durumdayım tuzlu su yapıp burnuma çektim sürekli abdest alır gibi o oldukça rahatlatti beni hatta yapabiliyorsaniz deniz suyuyla yapın o daha etkiliymişBugün eve giderken alayım bende.. Yoksa gerçekten çok sıkıntılı bişey.. Hayır burnum tıkanınca istem dışı ağzımı açıyorum sanırım uyandığımda boğazım kupkuru burnum tıkanık falan off yani
Dün bir arkadaşa daha yazmıştım bende aynı durumdayım tuzlu su yapıp burnuma çektim sürekli abdest alır gibi o oldukça rahatlatti beni hatta yapabiliyorsaniz deniz suyuyla yapın o daha etkiliymiş
Çok beğendim rengi çok tatlı olmuş. Kurabiye yapmaktansa bu daha mantikli hem haftalar öncesinden hazır hemde bozulmayan bişi. Bebişinle birlikte güzel günlerde dağıtırsınız inşallah...el emeği göz nuru sabunum. kocamla beraber mutfağın bir kısmını kimyasal deney laboratuvarına çevirerek sabun yapımını başarıyla tamamladık.. Bakın bakalım beğenicek misiniz sabunumuzu?
Eki Görüntüle 930304
Tuzlu su denedim ama o da genzime kaçınca sürekli öksürtüyor :)) Sanırım beceremiyorum kıvamında çekmeyi
Benimde becerebildiğim söylenemez pek, burnumdam çekip ağzımdan çikarıyorum :)) ama napıyım sinirlerim bozuluyor artık kim ne dese yapıyorum ağzım sürekli açık kapatınca burnumdan öyle bir ses çikiyor ki en başta kendim çok rahatsız oluyorum hele gece uyumak çok büyük bir sıkintı bütün gece ağız açık olunca sabaha kupkuru bir boğaz. Daha fazla dewam etmez inşallah da hep birlikte kurtuluruz şu durumdan
Bugün eve giderken alayım bende.. Yoksa gerçekten çok sıkıntılı bişey.. Hayır burnum tıkanınca istem dışı ağzımı açıyorum sanırım uyandığımda boğazım kupkuru burnum tıkanık falan off yani
aynen dediğin gibi oldu benim de boğazım kupkuru oldu... susam yağını biraz avucuna dök küçük serçe parmağında burun deliklerine sür iyice sonra hafiften içine çek...tamamdır
günaydın kızlar
herkese sağlıklı hayırlı bereketli haftalar diliyorum
normal doğum düşünenler hurma yemeye başladı değilmi
ben son haftamda yemeye başlayacağım inşallah sütü arttırıyormuş ya
kolay doğum için Meryem suresini de okumaya başlayın isterseniz
veeee kimki allahın el mütekebbir ismini devamlı okursa allah evladını ona hayırlı kılarmışş.bunuda yeni okudum hemen olluşumun arkadaşlarıda hayırlı evlat olsun diye paylaşayım dedim.
kızlar ya sahi doğduktan ne kadar sonra bebeklerimizin cildini yağlamak gerekiyor?
öyle yapçam cnm ama onlarıda bi yere koycaz sanırım odasına falan bebiş odasında olumycak nasılsa
el emeği göz nuru sabunum. kocamla beraber mutfağın bir kısmını kimyasal deney laboratuvarına çevirerek sabun yapımını başarıyla tamamladık.. Bakın bakalım beğenicek misiniz sabunumuzu?
Eki Görüntüle 930304
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?