2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

çoooookk güzel olmuş emel ellerine sağlık. bayılıyorum böyle el emeği işler yapanlara. hayranlık duyuyorum:)

Ne güzel hem eğleniyorsun hem ortaya şahane bişey çıkıyo.. Boşver çok yormadan yavaş yavaş yapmak en güzeli..
İnşallah daha zamanımız var nasılsa :)

Günaydın canım..
Benimde dün gece fena burnum tıkanmış, hatta kanamış o kurumuş falan gece 4 gibi bi uyandım ölüyorum sandım..
Ama bu aylarda normalmiş sabır :)

çok zor bir durum gerçekten.ama susam yağını öneririm çok rahatlattı.artık her gece yatmadan kullanıp öyle uyuyacağım yoksa fena..

çok zor bir durum gerçekten.ama susam yağını öneririm çok rahatlattı.artık her gece yatmadan kullanıp öyle uyuyacağım yoksa fena..

Bugün eve giderken alayım bende.. Yoksa gerçekten çok sıkıntılı bişey.. Hayır burnum tıkanınca istem dışı ağzımı açıyorum sanırım uyandığımda boğazım kupkuru burnum tıkanık falan off yani

Günaydın kızlar günlerdir hastayım bugün iyi hissedip okula gitmiştim bu sefer çıkarmaktan duramadım geri geldim. Birkaç gündür böyle her öğün olmasada yiyorum we çikariyorum tek endişem bebek besleniyor mudur acaba tamda kilo alımının olduğu haftalar yawrum etkilenmez inşallah(

Ben bronşit atlattım geçen haftalarda o yüzden merkeze gidemedim kendi dr ma ilçede şeker yüklemesi yaptırdım.
ama sadece 50 gr açlıkğa bakıldı o da sonuç
Açlık 82
60 dakika 114 diyo yanında da not olarak 140 tan büyük olursa 100 gr test önerilir diyo..

tekrardan ölçtürmeme gerek var mı sizce

çoooookk güzel olmuş emel ellerine sağlık. bayılıyorum böyle el emeği işler yapanlara. hayranlık duyuyorum:)

teşekkür ederim mrl beğenmene çok sevindim. Benim de elim pek becerikli değildir. Bu biraz kimsayal olay olduğu ve incik cincık uğraştırmadığı için yaptım :))

Dün bir arkadaşa daha yazmıştım bende aynı durumdayım tuzlu su yapıp burnuma çektim sürekli abdest alır gibi o oldukça rahatlatti beni hatta yapabiliyorsaniz deniz suyuyla yapın o daha etkiliymiş

günaydın kızlar emel sabun harika görünüyo bayıldım ellerine sağlık
kızın çok şanslı düşünceli becerikli annesi var

Dün bir arkadaşa daha yazmıştım bende aynı durumdayım tuzlu su yapıp burnuma çektim sürekli abdest alır gibi o oldukça rahatlatti beni hatta yapabiliyorsaniz deniz suyuyla yapın o daha etkiliymiş

Tuzlu su denedim ama o da genzime kaçınca sürekli öksürtüyor :)) Sanırım beceremiyorum kıvamında çekmeyi

Çok beğendim rengi çok tatlı olmuş. Kurabiye yapmaktansa bu daha mantikli hem haftalar öncesinden hazır hemde bozulmayan bişi. Bebişinle birlikte güzel günlerde dağıtırsınız inşallah...

Tuzlu su denedim ama o da genzime kaçınca sürekli öksürtüyor :)) Sanırım beceremiyorum kıvamında çekmeyi

Benimde becerebildiğim söylenemez pek, burnumdam çekip ağzımdan çikarıyorum :)) ama napıyım sinirlerim bozuluyor artık kim ne dese yapıyorum ağzım sürekli açık kapatınca burnumdan öyle bir ses çikiyor ki en başta kendim çok rahatsız oluyorum hele gece uyumak çok büyük bir sıkintı bütün gece ağız açık olunca sabaha kupkuru bir boğaz. Daha fazla dewam etmez inşallah da hep birlikte kurtuluruz şu durumdan

Geçcek geçcek.. Çok az kaldı, doğumla beraber hepsi geçicek ondan sonrada bebişlerimize uyanıcaz o ayrı konu :))

aynen dediğin gibi oldu benim de boğazım kupkuru oldu... susam yağını biraz avucuna dök küçük serçe parmağında burun deliklerine sür iyice sonra hafiften içine çek...tamamdır

günaydın kızlar
herkese sağlıklı hayırlı bereketli haftalar diliyorum
normal doğum düşünenler hurma yemeye başladı değilmi
ben son haftamda yemeye başlayacağım inşallah sütü arttırıyormuş ya
kolay doğum için Meryem suresini de okumaya başlayın isterseniz
veeee kimki allahın el mütekebbir ismini devamlı okursa allah evladını ona hayırlı kılarmışş.bunuda yeni okudum hemen olluşumun arkadaşlarıda hayırlı evlat olsun diye paylaşayım dedim.
kızlar ya sahi doğduktan ne kadar sonra bebeklerimizin cildini yağlamak gerekiyor?

hurma için erken değil mi canım? ben başlamadım henüz son ayda başlarım diye düşünmüştüm:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…