2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Tekrardan çok geçmiş olsun canım.. Çok sevindim iyi haberlerine, Allah'ın izni ile bebişin 1 ay daha rahat rahat durur içeride sende sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın vakti gelince.. Kendine çok dikkat et, morelini hep yüksek tut canım, dualarımız hep seninle :)

Canim tabiki eger zararli olsa ypmaz ama bu ignelerin zararida olabiliyormus bnm korkum bundan doktorumda aksini soluyo kafam o kadar karisik ve kotu ki anlamiyorum resmen psikilojim bozuldu....

Canımsın çok geçmiş olsun iyi olun inşallah bebişimizle sıkı sıkı tutunun ilk aylarda oldugu gibi birbirinize... Allah korktuklarından emin eylesin canım.. dualarla yanındayız

ben ilk 2 çocugumdada 1 yaşına kadar yastık kullanmadım. oğluşlarımın kafa yapısı çok güzel yusyuvarlak oldu.

barbicim çok çok geçmiş olsun, Allahtan durumunuz iyiymiş..inşallah sağlıklı sıhhatli bebişlerimize kavuşacağız canım, moralini bozma, herşey düzelecek inşallah.

İyi olmanıza çok sevindim cnm inşallah bebiş bir ay daha bekler, Allah yardımcınız olsun sağlıkla alın kucağınıza inşallah yavrunuzu...

Merhaba güzel anne adayları,
Bu sabah kontrolüm vardı. Bebişim 1900 gram, 42 cm olmuş. Doktor iki hafta önden gidiyor, biraz tombik bir bebek olacak dedi. Şeker olmadığından dolayı bu durumu genetik olarak yorumladı. Her şey yolundaymış çok şükür. 31+5'de çalışabilir raporu için çağırdı. Benden haberler böyle. Geçmişte ne oldu bilmiyorum. 30 sayfa var okumam gereken:26::26:

Cnm ozelden yazdim sana ama belki gelmz ben dojtoruma sry dedim ya erken dogurmassam bu kadar yapilan islem zararli olmazmi dedim oda bana aksine faydali bile olucak dedi herhangi bi solunhm skntisi ckmiycez dedi bebeginin hareketleri nasildi igneden sonra.he bide banabebeginin kilosu fazla gunu onde gidiyo dgaa bile bizim icin daha ii dedi

herkese musmutlu bir hafta diliyorum.. güzel güzel uyuduğumuz, bebişlerin güzel güzel gelişip kilo aldığı bir hafta olsun inşallahh....

ya kızlar az önce bir arkadaşımla konuştum.. yengesi 5 aylık hamile kusmadığı halde iştahsızlıktan toplamda 11 kilo vermiş... üstelik dr. yemen lazım demekle yetinmiş.. bana çok abartılı bir kilo kaybı gibi geldi sizce de öyle değil mi?? Allah korusun bir tehlikesi olmaz mı ??:44::44:

selam herkese, bende 32. haftamdayım, toplam 12 kilo aldım, bazı arkadaşlar sadece 7 kilo almış , ben çok mu aldım yaw, hep gerekli şeyleri yiyorum ama çok kilo aldım heralde . sizlerin kilo durumu nasıl, keşke bir 12 kilo nolrmal dese

Ben 30. Haftamdayım ben de 12 kilo aldım dr um normal dedi:) ama bundan sonrası için ayda 1 kilo alalım dedi ben de inşallah dedim:)

Canım yapı meselesi biraz.. Bende 11 kilo aldım 32. haftamdayım ama dr um çok iyisin böle devam et dedi.. Çevremdekiler hala 8. aya girdiğime inanmıyor. Boyunla falanda alakalı tabii. O yüzden hiç canını sıkma dr un uyarmadığı sürece bende sorun değil aldığın kilo :)

12 kilo normal mi bilemicem canım ama ben 13 kilo aldım daha kötüsü var diyip kendini teselli edebilirsin... bebeklerimiz sağlıklı olsun da elbet veririz bu kiloları...

normal bence yaa keşke daha az alabilsek ama yapı meselesi birazda. ben 13 kilo aldım 32.haftadayım. doğumdan sonra veririz inşallah Allah sağlığımızı korusun önemli olan o

canım hic korkma, bbegin iyiligi için, ben de 13. haftadan beri her hafta yarım doz proluton depot vuruluyorum, erken dogum riskim var.ve gecen hafta raporluydum bu hafta da 32. haftamda calişamaz raporu alacagim.igneden sonra bebek biraz daha az hareket ediyor fakat sonra kendine geliyor, endiselenme...bol bol sol yanına yatıp dinşlen.. ben de suan için sadece yemege ve wc e kalkıorum.

Yani kilo alma meselesine çok takılmayın kızlar sağlıklı beslendiğinize inanıyorsanız.. Tamamen yapı ile alakalı.. Önemli olan bebişlerimiz sağlıklı beslensin sağlıklı kilolarda olsun yeter.. Sonuçta biz bi şekilde veririz o kiloları.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…