günaydın kızlar
herkese sağlıklı hayırlı bereketli haftalar diliyorum
normal doğum düşünenler hurma yemeye başladı değilmi
ben son haftamda yemeye başlayacağım inşallah sütü arttırıyormuş ya
kolay doğum için Meryem suresini de okumaya başlayın isterseniz
veeee kimki allahın el mütekebbir ismini devamlı okursa allah evladını ona hayırlı kılarmışş.bunuda yeni okudum hemen olluşumun arkadaşlarıda hayırlı evlat olsun diye paylaşayım dedim.
kızlar ya sahi doğduktan ne kadar sonra bebeklerimizin cildini yağlamak gerekiyor?
el emeği göz nuru sabunum. kocamla beraber mutfağın bir kısmını kimyasal deney laboratuvarına çevirerek sabun yapımını başarıyla tamamladık.. Bakın bakalım beğenicek misiniz sabunumuzu?
Eki Görüntüle 930304
Harika olmuş cnm, peki bunları nasıl dağıtıcaksın, tüle yada poşete sarıcak mısın??? Üzerine bebişinin ismini de yapıştır mutlakael emeği göz nuru sabunum. kocamla beraber mutfağın bir kısmını kimyasal deney laboratuvarına çevirerek sabun yapımını başarıyla tamamladık.. Bakın bakalım beğenicek misiniz sabunumuzu?
Eki Görüntüle 930304
teşekkür ederim cnm bende öyle yapmayı düşünüyorumcnm senin yastık en güzelidiğerlerinin kılıfını değiştir emzirme yastığı gibi kullan bence kolunun altınma koyarsın emzirirken bebişin de sende rahat edersiniz
canım benim yaa hassasiyetin çok normal ama o arkadaşını sen daha iyi tanırsın. eğer çok çok samimiyseniz hassasiyetini farketmeden espri mahiyetinde söylemiş olabilir. ama laf sokma,nispet yapma gibi biri ise zaten bence ne evine sok onu, ne de bu lafları yüzünden üzül. Yani ben şahsen değeri olmayan birinin beni üzme çabasına gülüp geçiyorum :)))
İt ürür kervan yürür diye bir laf vardır bilirsin canım..
Kizlar hic ii degilim dun hatanede gecrdim bi kac gundur karin ve kasik alt tarflarimin kemikleri agriyordu doktor cagrdi gitim nst de sanci cikmadi ama cocuk dgum kanalina yaslamis kafayi doktoum bi ece yatrdi serum ve ciger gelistirici yapi her ihtimle kara
Rsi pogestan agri kesici yaptilar ve ben cok husruzum bu ilaclari yaptirann oldumu doktorum zarari yok desede sabahtan beri yuzum bile gulmuyo ;(((
Selam kızlar..
şimdi doktordan geldim 32 hafta raporumu aldım, bebişim gayet iyi, 2000 gr olmuş suyu normal tek sorun yan yatıyor olması(
paşamın kafası sağ tarafımda dr. dönebilir dedi ama dönmeyebilir de dedi, benim biraz moralim bozuldu doktorum da teselli etmek için allah başka dert vermesin en fazla sezeryan olursun dedi, acaba döner mi yaa fikir verir misiniz?
bu arada durum bildirimde bulunuyorum
çalışabilir raporumu aldım kızlar
bebişimiz gayet sağlıklı 1950 gr olmuş 32+0 ile birebir uyumlu
doktorumla konuştum 4 boyutlu için yönlendirme aldım
ayın 21 de 4 boyutluya gideceğim
bundan sonra kontroller 2 haftada bir olacak
bebeğim 3 hafta önce gittiğimde dönmemişti şimdi dönmüş süper haber
hamileliğimin başında 64 kg ile başladım bu sabah 71 kg olduğumu tartı bana haber verdi
meyve sanırım beni bu hale getiren neyse daha dikkatli tüketeceğim artık
birde kızlar ancak bu saatte gelebildim kaçırdığım bir şey var mı birisi bana şu 3 gün içinde
önemli bir şey oldu mu onu yazabilir mi ?
birde barbie den haber var mı?
bıze cocuk doktoru 1 yasına kadar yastıksız yatır demıst ama...Kızlar bu arada aklıma gelmişken sorayım..
Bebek için yatak yastık çok önemli diyorlar.. Yatağını ortopedik aldık ama yastık konusunda hiç fikrim yok..
Kimisi diyo visko yastık, kimisi diyo pamuk yastık.. Alan varmı aranızda ? Yada fikir verebilecek olan..
Selam kızlar..
şimdi doktordan geldim 32 hafta raporumu aldım, bebişim gayet iyi, 2000 gr olmuş suyu normal tek sorun yan yatıyor olması(
paşamın kafası sağ tarafımda dr. dönebilir dedi ama dönmeyebilir de dedi, benim biraz moralim bozuldu doktorum da teselli etmek için allah başka dert vermesin en fazla sezeryan olursun dedi, acaba döner mi yaa fikir verir misiniz?
Selam kızlar..
Ben bronşit atlattım geçen haftalarda o yüzden merkeze gidemedim kendi dr ma ilçede şeker yüklemesi yaptırdım.
ama sadece 50 gr açlıkğa bakıldı o da sonuç
Açlık 82
60 dakika 114 diyo yanında da not olarak 140 tan büyük olursa 100 gr test önerilir diyo..
tekrardan ölçtürmeme gerek var mı sizce
Selam kızlar..
el emeği göz nuru sabunum. kocamla beraber mutfağın bir kısmını kimyasal deney laboratuvarına çevirerek sabun yapımını başarıyla tamamladık.. Bakın bakalım beğenicek misiniz sabunumuzu?
Eki Görüntüle 930304
bıze cocuk doktoru 1 yasına kadar yastıksız yatır demıst ama...
kızlar alp ısmı nasıl??? yoksa denız ısmımı cook kararsız kaldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?