2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Sanada mutlu haftalar canım..
Hurmayı duymuştum o yüzden canım tatlı istediğinde yiyorum 3-4 tane ben inşallah faydası olur..
Ama meryem suresini ilk defa duydum okumaya başlayalım o zaman..

Kızlar bu arada aklıma gelmişken sorayım..
Bebek için yatak yastık çok önemli diyorlar.. Yatağını ortopedik aldık ama yastık konusunda hiç fikrim yok..
Kimisi diyo visko yastık, kimisi diyo pamuk yastık.. Alan varmı aranızda ? Yada fikir verebilecek olan..

Harika olmuş cnm, peki bunları nasıl dağıtıcaksın, tüle yada poşete sarıcak mısın??? Üzerine bebişinin ismini de yapıştır mutlaka
cnm senin yastık en güzeli diğerlerinin kılıfını değiştir emzirme yastığı gibi kullan bence kolunun altınma koyarsın emzirirken bebişin de sende rahat edersiniz
teşekkür ederim cnm bende öyle yapmayı düşünüyorum

bu arada durum bildirimde bulunuyorum

çalışabilir raporumu aldım kızlar

bebişimiz gayet sağlıklı 1950 gr olmuş 32+0 ile birebir uyumlu

doktorumla konuştum 4 boyutlu için yönlendirme aldım

ayın 21 de 4 boyutluya gideceğim

bundan sonra kontroller 2 haftada bir olacak

bebeğim 3 hafta önce gittiğimde dönmemişti şimdi dönmüş süper haber

hamileliğimin başında 64 kg ile başladım bu sabah 71 kg olduğumu tartı bana haber verdi

meyve sanırım beni bu hale getiren neyse daha dikkatli tüketeceğim artık

birde kızlar ancak bu saatte gelebildim kaçırdığım bir şey var mı birisi bana şu 3 gün içinde

önemli bir şey oldu mu onu yazabilir mi ?

birde barbie den haber var mı?

samimiyiz ama bazen böyle densiz lafları oluyor bazen.tabii hassas bir konu olunca kırılıyor insan ister istemez. keşke analık sadece emzirmekle bitse.
doğru takmamak ve morali yüksek tutmak en iyisi haklısın

Selam kızlar..

şimdi doktordan geldim 32 hafta raporumu aldım, bebişim gayet iyi, 2000 gr olmuş suyu normal tek sorun yan yatıyor olması (
paşamın kafası sağ tarafımda dr. dönebilir dedi ama dönmeyebilir de dedi, benim biraz moralim bozuldu doktorum da teselli etmek için allah başka dert vermesin en fazla sezeryan olursun dedi, acaba döner mi yaa fikir verir misiniz?

aysemelek bende o ignelerden oldum senlede aşagı yukarı aynı durumdayım birde dogumu engellemek için pre-par kullanıyoum hamileyken her doktor ilaç önermiyor ama bazı durumlarda kar ve zarar oranına göre ilaç veriliyor ben doktora gittigimde 32+2 günlük hamileydim bebekte 2 kg idi bu durumda dogmaması yani karnımda bir gün bile kalması karlı ignede eyer illa dogarsa solununm preblemi yaşamsın diye buda bebek için önemli bilmiyorum senin doktorun ne dedi ama ben 2 doktora birden gittim yatmamı dinlenmemi ayakta kalmamamı önerdi tutabildigin kadar içerde tut dedi haa birde oturmak diyil soluna veya nasıl rahat ediyorsan uzanmak

gunaydın canım moralını bozma bence donucektır belkıde o an ole denk gelmıstır sonucta kucuk yerdeler ve bıcır bıcırlar şuan her şekle gırıolardır emınım kendımı orda dusunuorumda gercekten zor sana ve bebişine bı zararı yokmuş doktorunun dedıgı gbı hadı olduda bı aksılık oldu kı bu son anlarda da daha fazla oluyo gunumuzde bılıosun sezeryan olur bebişler gelsınde saglıkla:)olsun ole gelsınler uzulme canım allah yardımız olsun

Gözünaydın canım.. Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin..
Darısı başımıza.. Benimde perşembe kontrolüm var raporumuda alıcam inşallah.. ve inşallah benimde bebişim dönmüş olur.. :)

bıze cocuk doktoru 1 yasına kadar yastıksız yatır demıst ama...

aa daha kac takla atar aklına takılan bu olsun :)

Seninde gözünaydın tatlım :)
Sıkma canını benim arkadaşımın bebeği 35. haftada dönmüştü.. dönebilir yani üzülme :)

bence gerek yok sonuçların normal

ben de aldım raporumu bugün ama muayenem yarın çok merak ediyorum naptı bu süreçte:)
sabah sağlık ocağında kalp atışlarını dinlediler sağ tarafımda kasığımın orada buldular.
bence daha dönebilir bu arada, daha vakti var ayrıca döndürmeye yönelik birtaım masajların bulunduğunu okumuştum belki araştırabilirseniz bir faydası olur

Kızlar tek tek alıntılayamadım geçmiş olsun diyen dualarıyla destek olan herkese çok teşekkür ederim duaların sayesinde suyum normal seviyede çok şükür allahıma ama bi taraftan suyum geliyor hala yani bi taraftan kaybedip bi taraftan doluyor ilk gün ciğer geliştirici iğne yapıldı 2 kere arkasından doğumu durdurmak için ilaçlar falan çok şükür kritik 48 saati atlattık bundan sonra bebeğimi içerde tutabildiği kadar tutucak doktor hergün tansiyon ateş ve nabzıma bakıyolar sabah akşam nst ye bağlanıyorum kalp atışları dinleniyor kan alıyorlar enfeksiyon almamam için ziyaret yasağı kondu enfeksiyon alırsam hemen bebeği alıcaklarmış bebeğin ve senin durumun iyiye gidiyor 1 ay yatarsın diyor sadece tuvalete kalkıyorum onun harici hep yatıyorum doğuma kadar hastanedeyim bol bol dua edin nolur bebeğim içerde kalsın bir de merak edenler olduysa cuma sabahı sol tarafıma dönük yatıyordum bacak aramda yastık vardı yastıktan sıkıldım yastığı çıkardım o esnada biraz da sağa döniyim dedim sağa dönüp yerleştim tam o esnada önce balon patlaması gibi içimde sonra bi sıcaklık hissettim yataktan kalktığım gibi suyum boşaldı önce idrar sandım ama tutmaya çalıştım tutamadım kokusuz saydam su gibiydi sonra gelmeye devam edince su olduğunu anladım ardından panikleyince daha çok geldi belki 2-3 litre yatağın kenarı göl olmuştu öyle sancım falan yoktu iki kere kasılma oldu her zamanki gibi sonra hastanede doğumhaneye aldılar beni suya bakılıcaktı idrar mı su mu diye orda da suyum öyle çok çıktı ki su olduğu anlaşıldı hemen o esnada eşime kıyafetlerimi vermişler dışarda bana bişey oldu sanmış o da neyse ki fazla kalmadım orda odaya çıkarttılar sonra tedaviye başladılar hemen durum bu o gün yaşadıklarımı hiçbiriniz umarım yaşamazsınız çok zor günler yaşadık kaç gündür ama şimdi allahıma şükürler olsun bebeğim de ben de iyiye gidiyoruz şimdi tek isteğim bebeğimi sağlıkla kucağıma almak o günler de gelecek inşallah arada yine yazarım ilaçların etkisiyle günün çoğunu uyuyarak geçiriyorum çünkü hepinize sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…