2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Cnm tesekkur edrim yatiyorum hic kalkmiyorum ztn agrilarim da azaldi bu tedaviler oldugun dan beri asagiya baski yok kemik agrilarim durdu igne derken sendemi ciger gelistirici oldun ya bide benm idrardn snra biraz seyim aciyo ama idrar yaparken dgl ilginc yeni antibuyouk kullandim idrar ici .

yok canım benimki ciger geliştirici değil , kasılmayı engelleyici..13. haftamdan beri her hafta 1 kez yarım doz oluyorıum.evet idrar yolu iltihabı enfeksion olmamak onemli, erken dogumu tetkliyor, benim dr.da belli aralıklarla tam idrar kltru ve kan ayımı yaptırıyor, hatta bu hafta da yaptırcam..

Ben 30. Haftamdayım ben de 12 kilo aldım dr um normal dedi:) ama bundan sonrası için ayda 1 kilo alalım dedi ben de inşallah dedim:)

12 kilo normal mi bilemicem canım ama ben 13 kilo aldım daha kötüsü var diyip kendini teselli edebilirsin... bebeklerimiz sağlıklı olsun da elbet veririz bu kiloları...

normal bence yaa keşke daha az alabilsek ama yapı meselesi birazda. ben 13 kilo aldım 32.haftadayım. doğumdan sonra veririz inşallah Allah sağlığımızı korusun önemli olan o

Ben de 30. haftamdayım 13 kilo aldım doktor dikkat et dedi. Akşamları kek poğaçaya son:)

normal:) ben 31deyim 12 aldım

gülümseyerek okudum mesajlarınızı, neyse ki genelde aynı kiloları almışız sevindim, inşallah doğumdan sonra hepsi gider :)

cnm bende 12 kilo aldım normalde pek kilo almaya müsait değil yapım ilk hamileleğimdede bukadar almıştım
doğum yaptım 20 gün sonra eski kıyafetlerimi giydim için rahat olsun

arkadaşlar idrar tahlilimin sonucunu aldım ama henüz dr. ile görüşemedim
nitrit pozitif çıkmış
idrar yolu enfeksiyonunun belirtisi olarak yazıyo nette
ama iidrar yolu enfeksiyonunun başka belirtisi yok bende
akıntı ya da idrar yaparken sızlama filan yok

sizlerin arasında da enfeksiyon çıkanlar olmuştu
tahlilde sadece nitrit pozitif mi vardı yoksa başka belirtiler de var mıydı

bu arada kilodan laf açılmışken 32. hafta ve 14 kilo
boyum kısa 160 çok fena görünüyorum
sanki 40 haftalık gibi

günaydın kızlar emel sabun harika görünüyo bayıldım ellerine sağlık
kızın çok şanslı düşünceli becerikli annesi var

teşekkür ederim canım benimmm:))
kızım emin ol el becerisi konusunda pek şanslı olmayacak yani anne açısından:))
Baba açısından daha şanslı :)))

Alevela yok kız görme öyle rüyalar dettt:))) zamanı gelince doğacak bizim bücürükler o kadarrr:)))

heheh ya hiç öyle cok ağrım sızımda yok ama etrafımdakileri moda soktum telefonum susmuyor her dk arıyorlar nasılsın diye ne şımarık bişeyim ben ilgi arsızı oldum valla

Çok beğendim rengi çok tatlı olmuş. Kurabiye yapmaktansa bu daha mantikli hem haftalar öncesinden hazır hemde bozulmayan bişi. Bebişinle birlikte güzel günlerde dağıtırsınız inşallah...

aynen öyle bozulma derdi yok bir de kurabiyeyi yiyen hiç görmedim genelde çöp oluyor((
Ben de ona çok üzülüyorum. Bunu dolabına koy hafif bir koku versin. Bir de esansını bebe pudrası yaptım nasıl hafif güzel bir koku anlatamam:)))

Ben de 24. haftadan beri idrar yolları enfeksiyonu çıkıyor, fitil krem kullanmadığım kalmadı mantar da vardı o geçti çok şükür. en son doktor tek içimlik suda eriyen bir ilaç verdi ve 3 litre su iç hergün dedi perşembe günü hem rapor almak için hem de tekrar idrar tahlili için gidicem.
İdrar tahlillerimde hep lökosit bol, eritrosit de yüksek çıkıyor, nitrat hiç çıkmadı ama. tek belirtim akıntımın olması hatta o da çok azaldı, yanma falan olmuyor bende de. ama erken doğum riskinden hiç bahsetmedi doktorum herşeyin normal diyor

süpeerr olmuş bu bayıldımm:) peki nasıl paketleyeceksin? bende mi yapsam diye düşündüm hemen:))

paketlemesini de normalde çoğunluk asetat kutuyu süsleyerek yapıyolar.ama ben güzel bir keseye koyup kokunun içeri hapsolmasındansa dışarıya vermesini tercih ederim. O yüzden kese bulucam ağzını da güzel bir kurdela ve bebeğime özel yaptıracağım bir etiketle süsleyeceğim. Nasıl fikir ?? :)))

kızlar daha once doğum yapmış arkadaşlar cevap verirse cok sevınırım. doğumdan çıktığımız gün hafifte olsa karın küçülüyormu yoksa hala 9 aylık gibimi oluyoruz:26:

ben yatak için işbirin babybed modelini alacağım da yastık için henüz erken olduğundan hiç araştırmadım. yastığı hemen kullanacak mı ki?

cnm bende 12 kilo aldım normalde pek kilo almaya müsait değil yapım ilk hamileleğimdede bukadar almıştım
doğum yaptım 20 gün sonra eski kıyafetlerimi giydim için rahat olsun

ayyy süperrrrr valla, inşallah hepimiz veririz kilocukları, gerçi sen kilo almaya pek müsait değilmişsin belki ondanda çabuk vermiş olabilirsin

tabii canım etiket olacak .Kese içinde süslü kurdela ve tasarlayacağımız bir etiketle süsleyeceğiz.

maşallah kuzucuğuna çok güzel.ayrıca sana da maşallah topu topu 7 kilo almışsın daha ne olsun canım. Ben 10 kilo aldım 30+3'teyim bir de. Sen hiç kilonu takma hatta mutlu bile ol. bence çok iyi..

Barbie yi ben de merak ediyorum ama henüz hiç görmedim. Umarım bizi görür ve haber verir son durumunu

Surekli yaptiriyorum cnm bebm hamileligim basindan beri var bu idrar yollari enfekaiyonu valla sagslim bi kucagima alsam baska bisey istemiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…