canım hic korkma, bbegin iyiligi için, ben de 13. haftadan beri her hafta yarım doz proluton depot vuruluyorum, erken dogum riskim var.ve gecen hafta raporluydum bu hafta da 32. haftamda calişamaz raporu alacagim.igneden sonra bebek biraz daha az hareket ediyor fakat sonra kendine geliyor, endiselenme...bol bol sol yanına yatıp dinşlen.. ben de suan için sadece yemege ve wc e kalkıorum.
Cnm tesekkur edrim yatiyorum hic kalkmiyorum ztn agrilarim da azaldi bu tedaviler oldugun dan beri asagiya baski yok kemik agrilarim durdu igne derken sendemi ciger gelistirici oldun ya bide benm idrardn snra biraz seyim aciyo ama idrar yaparken dgl ilginc yeni antibuyouk kullandim idrar ici .
Ben 30. Haftamdayım ben de 12 kilo aldım dr um normal dedi:) ama bundan sonrası için ayda 1 kilo alalım dedi ben de inşallah dedim:)
Canım yapı meselesi biraz.. Bende 11 kilo aldım 32. haftamdayım ama dr um çok iyisin böle devam et dedi.. Çevremdekiler hala 8. aya girdiğime inanmıyor. Boyunla falanda alakalı tabii. O yüzden hiç canını sıkma dr un uyarmadığı sürece bende sorun değil aldığın kilo :)
12 kilo normal mi bilemicem canım ama ben 13 kilo aldım daha kötüsü var diyip kendini teselli edebilirsin...bebeklerimiz sağlıklı olsun da elbet veririz bu kiloları...
normal bence yaa keşke daha az alabilsek ama yapı meselesi birazda. ben 13 kilo aldım 32.haftadayım. doğumdan sonra veririz inşallah Allah sağlığımızı korusun önemli olan o
Ben de 30. haftamdayım 13 kilo aldım doktor dikkat et dedi. Akşamları kek poğaçaya son:)
normal:) ben 31deyim 12 aldım
selam herkese, bende 32. haftamdayım, toplam 12 kilo aldım, bazı arkadaşlar sadece 7 kilo almış , ben çok mu aldım yaw, hep gerekli şeyleri yiyorum ama çok kilo aldım heralde . sizlerin kilo durumu nasıl, keşke bir 12 kilo nolrmal dese
günaydın kızlar emel sabun harika görünüyo bayıldım ellerine sağlık
kızın çok şanslı düşünceli becerikli annesi var
Alevela yok kız görme öyle rüyalar dettt:))) zamanı gelince doğacak bizim bücürükler o kadarrr:)))
Çok beğendim rengi çok tatlı olmuş. Kurabiye yapmaktansa bu daha mantikli hem haftalar öncesinden hazır hemde bozulmayan bişi. Bebişinle birlikte güzel günlerde dağıtırsınız inşallah...
el emeği göz nuru sabunum. kocamla beraber mutfağın bir kısmını kimyasal deney laboratuvarına çevirerek sabun yapımını başarıyla tamamladık.. Bakın bakalım beğenicek misiniz sabunumuzu?
Eki Görüntüle 930304
arkadaşlar idrar tahlilimin sonucunu aldım ama henüz dr. ile görüşemedim
nitrit pozitif çıkmış
idrar yolu enfeksiyonunun belirtisi olarak yazıyo nette
ama iidrar yolu enfeksiyonunun başka belirtisi yok bende
akıntı ya da idrar yaparken sızlama filan yok
sizlerin arasında da enfeksiyon çıkanlar olmuştu
tahlilde sadece nitrit pozitif mi vardı yoksa başka belirtiler de var mıydı
süpeerr olmuş bu bayıldımm:) peki nasıl paketleyeceksin? bende mi yapsam diye düşündüm hemen:))
emellllllllllll çok güzel olmuş gerek şekli gerek rengi bayıldım
ellerine sağlık
eml cok güzel olmuş ellerine sağlık cok beğendim
Kızlar bu arada aklıma gelmişken sorayım..
Bebek için yatak yastık çok önemli diyorlar.. Yatağını ortopedik aldık ama yastık konusunda hiç fikrim yok..
Kimisi diyo visko yastık, kimisi diyo pamuk yastık.. Alan varmı aranızda ? Yada fikir verebilecek olan..
cnm bende 12 kilo aldım normalde pek kilo almaya müsait değil yapım ilk hamileleğimdede bukadar almıştım
doğum yaptım 20 gün sonra eski kıyafetlerimi giydim için rahat olsun
Harika olmuş cnm, peki bunları nasıl dağıtıcaksın, tüle yada poşete sarıcak mısın??? Üzerine bebişinin ismini de yapıştır mutlaka
teşekkür ederim cnm bende öyle yapmayı düşünüyorum
bu arada durum bildirimde bulunuyorum
çalışabilir raporumu aldım kızlar
bebişimiz gayet sağlıklı 1950 gr olmuş 32+0 ile birebir uyumlu
doktorumla konuştum 4 boyutlu için yönlendirme aldım
ayın 21 de 4 boyutluya gideceğim
bundan sonra kontroller 2 haftada bir olacak
bebeğim 3 hafta önce gittiğimde dönmemişti şimdi dönmüş süper haber
hamileliğimin başında 64 kg ile başladım bu sabah 71 kg olduğumu tartı bana haber verdi
meyve sanırım beni bu hale getiren neyse daha dikkatli tüketeceğim artık
birde kızlar ancak bu saatte gelebildim kaçırdığım bir şey var mı birisi bana şu 3 gün içinde
önemli bir şey oldu mu onu yazabilir mi ?
birde barbie den haber var mı?
yok canım benimki ciger geliştirici değil , kasılmayı engelleyici..13. haftamdan beri her hafta 1 kez yarım doz oluyorıum.evet idrar yolu iltihabı enfeksion olmamak onemli, erken dogumu tetkliyor, benim dr.da belli aralıklarla tam idrar kltru ve kan ayımı yaptırıyor, hatta bu hafta da yaptırcam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?