2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

için rahat olsun dıye demıorum canım gercekten bana gore turk kadınlarına gore normal bende 12 kılo aldım aşa yukarı tam bılmıorum cunku kaç kıloyla hamıle kaldım bılmıorum normal sıkma canını 35 kılo alan bıle var ...verıolar sonrasında almak onemlı deıl 15 al ama sonra ınşallah verırız onemlı olan bence sonrası takma kafana:)

teşekkürler canım cevabın için
benim lökosit 8-10 yazıyo sanırımçok değil
ama drlar bi görüşeyim de bakalım ne diyecek ilaç vermesini hiç istemiyorum
inşallah bi şey yoktur

ben yatak için işbirin babybed modelini alacağım da yastık için henüz erken olduğundan hiç araştırmadım. yastığı hemen kullanacak mı ki?

Konuya ortadan giriyorum ama yastık ilk yıl yasak...

gecmıs olsun kızlar ya bendede cok akıntı oluyo aşırı yanma fılan bendede yok acı fılanda olmuo fıtıl verdı doktor yınede ama kullanmadım istanbuldakı doktorum 1 litre suya 1 çay bardagı sirke koy dedı banyodan sonra fılan duru suyla deıl sırkelı suyla yıka dedı yanı normal su kullanma kesınlıkle dedı normaldede hep sırkelı su kullan dedı durulama sonrasında dedıdedı dedı yapmaya calısıorum azaldı gbı gelıyor

çok şükür senin ve bebeğin iyi olduğunu öğrendik şimdilik o bile yeter. Başına gelenler ve yaşadığın stres için de ayrıca çok çok geçmiş olsun canım. Sen arada bir girip bebek ve ben iyiyiz de yeterli.

İlgisiz bir konu şimdilik ama; (Şimdilik çünkü bebişlerimiz kısmetse 6. ay sonunda ek gıdaya geçtiklerinde işimize yarayacak)
Düdüklü tencerede buharda pişirdiniz bir şeyler hiç?
Yaklaşık dakika sormak istiyorum da :)

kızlar daha once doğum yapmış arkadaşlar cevap verirse cok sevınırım. doğumdan çıktığımız gün hafifte olsa karın küçülüyormu yoksa hala 9 aylık gibimi oluyoruz:26:

dogurmadım ama bı kaç kısının dedıgı uzerıne cevaplıorum:)karında şişlık kalıomus ozellıkle sezeryan olursa normalde bıraz daha az oluomuş ama sezeryanda gobek hemen ınmıomus ama 9 ay gbıde karın olmuomuş:):):)ole dıolar

ben yatak için işbirin babybed modelini alacağım da yastık için henüz erken olduğundan hiç araştırmadım. yastığı hemen kullanacak mı ki?

Bizde yatağı yatsandan aldık. Yeni çıkmış bi tarafı çiş geçirmeyen kumaş diğer tarafı normal.. Tam ortopedikmiş bakalım..

Kizlar sabah oglumun odasini getirip kurdular ayy nasil bi heyecan nasil guzel bi duyguymus gecen hafta yikayip utulemistim cicileri hemen yerlestirdim simdide susluyorum

canım eşyalar mobilya kokmuyor mu? Bizim eşyalar hala mobilya kokuyor hala havalandırıyorum. 2 hafta daha havalandıracağım? Senin mobilyalarda koku yoksa ne kadar güzel:))

Çok şükür Barbiecim, doğru zamanda doktorlar mühadele ettiler en azından.
Hastanede olman da en azından iç rahatlatıcı.
Allah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

Çok sevindim canım Allah büyük , hastanede yatmak sıkıcı olabilir belki ama bu durumda doktor gözetiminde olman da güzel inşallah bebeğini kucağına aldığın günleri de okuyacağız burada birbirimiz için ettiğimiz dualar sayesinde herşey yoluna girecek içini ferah tut.

Çok geçmiş olsun canım. İnşallah sağlıkla ve zamanında kavuşursunuz bebeğinle birbirinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…