kızlar cevap verin yaaa lohusa pijaması için karar vermem lazım
Selam kızlar..
şimdi doktordan geldim 32 hafta raporumu aldım, bebişim gayet iyi, 2000 gr olmuş suyu normal tek sorun yan yatıyor olması(
paşamın kafası sağ tarafımda dr. dönebilir dedi ama dönmeyebilir de dedi, benim biraz moralim bozuldu doktorum da teselli etmek için allah başka dert vermesin en fazla sezeryan olursun dedi, acaba döner mi yaa fikir verir misiniz?
Kızlar tek tek alıntılayamadım geçmiş olsun diyen dualarıyla destek olan herkese çok teşekkür ederim duaların sayesinde suyum normal seviyede çok şükür allahıma ama bi taraftan suyum geliyor hala yani bi taraftan kaybedip bi taraftan doluyor ilk gün ciğer geliştirici iğne yapıldı 2 kere arkasından doğumu durdurmak için ilaçlar falan çok şükür kritik 48 saati atlattık bundan sonra bebeğimi içerde tutabildiği kadar tutucak doktor hergün tansiyon ateş ve nabzıma bakıyolar sabah akşam nst ye bağlanıyorum kalp atışları dinleniyor kan alıyorlar enfeksiyon almamam için ziyaret yasağı kondu enfeksiyon alırsam hemen bebeği alıcaklarmış bebeğin ve senin durumun iyiye gidiyor 1 ay yatarsın diyor sadece tuvalete kalkıyorum onun harici hep yatıyorum doğuma kadar hastanedeyim bol bol dua edin nolur bebeğim içerde kalsın bir de merak edenler olduysa cuma sabahı sol tarafıma dönük yatıyordum bacak aramda yastık vardı yastıktan sıkıldım yastığı çıkardım o esnada biraz da sağa döniyim dedim sağa dönüp yerleştim tam o esnada önce balon patlaması gibi içimde sonra bi sıcaklık hissettim yataktan kalktığım gibi suyum boşaldı önce idrar sandım ama tutmaya çalıştım tutamadım kokusuz saydam su gibiydi sonra gelmeye devam edince su olduğunu anladım ardından panikleyince daha çok geldi belki 2-3 litre yatağın kenarı göl olmuştu öyle sancım falan yoktu iki kere kasılma oldu her zamanki gibi sonra hastanede doğumhaneye aldılar beni suya bakılıcaktı idrar mı su mu diye orda da suyum öyle çok çıktı ki su olduğu anlaşıldı hemen o esnada eşime kıyafetlerimi vermişler dışarda bana bişey oldu sanmış o da neyse ki fazla kalmadım orda odaya çıkarttılar sonra tedaviye başladılar hemen durum bu o gün yaşadıklarımı hiçbiriniz umarım yaşamazsınız çok zor günler yaşadık kaç gündür ama şimdi allahıma şükürler olsun bebeğim de ben de iyiye gidiyoruz şimdi tek isteğim bebeğimi sağlıkla kucağıma almak o günler de gelecek inşallah arada yine yazarım ilaçların etkisiyle günün çoğunu uyuyarak geçiriyorum çünkü hepinize sevgiler
Kizlar nefees darligi yadayn sanki klbim bynimden cikcak anlmiom ya szdede oluomu
kızlar alp ısmı nasıl??? yoksa denız ısmımı cook kararsız kaldık
Ben bi gecelik bi pijama takımı aldım ama ikisinide önden düğmeli normal aldım.. Lohusa dedin mi fiyatlar 2 ye 3 e katlıyor.. yazık..
kızlar daha once doğum yapmış arkadaşlar cevap verirse cok sevınırım. doğumdan çıktığımız gün hafifte olsa karın küçülüyormu yoksa hala 9 aylık gibimi oluyoruz:26:
el emeği göz nuru sabunum. kocamla beraber mutfağın bir kısmını kimyasal deney laboratuvarına çevirerek sabun yapımını başarıyla tamamladık.. Bakın bakalım beğenicek misiniz sabunumuzu?
Eki Görüntüle 930304
bu arada durum bildirimde bulunuyorum
çalışabilir raporumu aldım kızlar
bebişimiz gayet sağlıklı 1950 gr olmuş 32+0 ile birebir uyumlu
doktorumla konuştum 4 boyutlu için yönlendirme aldım
ayın 21 de 4 boyutluya gideceğim
bundan sonra kontroller 2 haftada bir olacak
bebeğim 3 hafta önce gittiğimde dönmemişti şimdi dönmüş süper haber
hamileliğimin başında 64 kg ile başladım bu sabah 71 kg olduğumu tartı bana haber verdi
meyve sanırım beni bu hale getiren neyse daha dikkatli tüketeceğim artık
birde kızlar ancak bu saatte gelebildim kaçırdığım bir şey var mı birisi bana şu 3 gün içinde
önemli bir şey oldu mu onu yazabilir mi ?
birde barbie den haber var mı?
Emel aklıma ne geldi, Ebru olacak ya, hani tek renk değil de
kakaolu sade kek yapmak gibi, beyaz renk içine pembe eklesen ve pek karıştırmadan kaba döksen, renk karışımı şekilli olur mu?
emelcim nasılsınn...
Bu ara<da eşimle konsutum bizde sezeryan dogum olmasını istiyoruz ama dogum tarihine bebeğim karar versin istiyorum. Nişan mıdır su mudur ne olursa o bi çıtlatsın bana bakalım... Doktorumla bu perşembe konusacagım. Olmzsa baska bi doktora bakarım artık..
bugun bir arkadasima cok alindim ama hamilelikten mi ekstra hassassim bilmiyorum kizim dogudunda sutle illgili soru lqr yasadim ve emzirme seruvenimiz 40 gunde sona erdi. bu sefer hep dua ediyorum ayni seyi yasamayayim diye neyse arkadasim da 1 ay once dogum yapti ve sutunu sagmis geturmis ne olur ne olmaz diye dilaba koyduk unuttu.zaten surekli emziriyor neyse sonra telefon etti sutu unutmusum artik sakla kizlarina verirsin dedi gulerek ve acayip bozuldum. annelerin bu yaristirma huyundan oldum.olasi nefret ederim kimseye de sormam boyle gereksiz seyler. ayrica benim kizimin da masallahi var, allahima sukurler olsun saglikli ve cok akilli.siz siz olun kimseyi boyle bir konuda kirmayin
evet lohusa dıyınce ucuo fıyatlar şansıma ben hamıleler ıcın bı tane buldum 35 tl dedı hemen aldım sadece pembe varmıs bı tane daha alcaktım ama yoktuya:)denk gelıo bazen
canım eşyalar mobilya kokmuyor mu? Bizim eşyalar hala mobilya kokuyor hala havalandırıyorum. 2 hafta daha havalandıracağım? Senin mobilyalarda koku yoksa ne kadar güzel:))
Güle güle giy canım bende 39 TL e aldım pijama takımını geceliğide indirimden aldım 19,90 a ikiside önden düğmeli biri gri mavi biri ekoseli :)
Zaten en fazla 2 gün giyicez evde onlarla rahat edebilirmiyim bilmiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?