2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
kızlar cevap verin yaaa lohusa pijaması için karar vermem lazım

ne sormustun kı canm kaçırmısız tekrarlarmısın...

ben bı tane aldım pıjama takımı belden ayarlamalı ust ude dugmelı gobek kısmı bıraz daha bol gelıo hamıleler ıcınmış sımdılık bı tane aldım bırde gecelık almak ıstıorum sabahlıkla beraber

Zeyno bebişler doğum günü bile dönebilir o yüzden şimdiden düşünülecek bir konu değil bu.
İçin rahat olsun.

barbimm cnm bnmm güzel haberini aldık cok şükür. Buda bir süreç ve sende bebeğinde bunu atlatacaksınız ki zaten atlatmıssınız... dualarım seninle. cnm ara sıra haberdar et merak ediyoruz seni

kızlar cevap verin yaaa lohusa pijaması için karar vermem lazım

Ben daha önce doğum yapmadım bilgim yok ama inşallah küçülüyordur geçen ay aldığımda pijamalardan biri tamdı çünkü, yinede önlem olarak açık gri hamile pijama altınıda alıcam yanıma, lohusa pijamama uyumlu küçülmezse alt olarak onu giyerim...

Ben bi gecelik bi pijama takımı aldım ama ikisinide önden düğmeli normal aldım.. Lohusa dedin mi fiyatlar 2 ye 3 e katlıyor.. yazık..

evet lohusa dıyınce ucuo fıyatlar şansıma ben hamıleler ıcın bı tane buldum 35 tl dedı hemen aldım sadece pembe varmıs bı tane daha alcaktım ama yoktuya:)denk gelıo bazen

pijama konusu açılmışken çok şükür tesadüfi girdiğim bir yerde gördüğüm pijamaya vurularak pijama işimi de halletmiş bulunmaktayım.
Ne çok salaş ne çok avangarde bir model. Tam istediğim gibi bir model. pembe gri leopar desenli:)))

Bence bedenine pek takılmamak gerek. pijamaların alt kısmı zaten lastikli. Büyük beden alsan bile lastiği sayesinde sıkıntı yaşanılmaz gibi geliyor. Paça kısmı çok uzun gelirse de kestirilir onda da pek birşey yok.Ben bu modeli alıcam :))

Emel aklıma ne geldi, Ebru olacak ya, hani tek renk değil de
kakaolu sade kek yapmak gibi, beyaz renk içine pembe eklesen ve pek karıştırmadan kaba döksen, renk karışımı şekilli olur mu?

Maşallah hem senin kilona hem bebişin kilosuna :))

Emel aklıma ne geldi, Ebru olacak ya, hani tek renk değil de
kakaolu sade kek yapmak gibi, beyaz renk içine pembe eklesen ve pek karıştırmadan kaba döksen, renk karışımı şekilli olur mu?

çok güzel bir fikir ama çoğul renk için kursunu alıp yapmak gerek. Çünkü eridikten sonra o kadar çabuk donan birşey ki panik yaparsın o dediğin şeyi yaparken :))
ama dediğin çok mantıklı:))

bence pıjama alırken onden dugmelı olmasına ve goğus altından bollaşmasına dıkkat edelım gobek kısmı bol olursa rahat oluruz dıye dusunuorum bırde pıjama altı bence acık renk olmasa ıyı olur karısık koyu desenlerde fılan olursa daha rahat olur uzerınde bole sabahlık gbı bışey alırsanız bomba olur:)yururken korıdorda rahat edersınız

Codulucum hayırlı olsun kararın.
Bebişin kendi gelmek istediği zamanı beklemek de çok doğru bir fikir bence..

Bianka süt konusu sanırım annelerin en hassas olduğu konu..
Tomris'in emzirme notlarını mutlaka oku, bu sefer böyle olmasın diye dua ediyorum dedin ya, bu yazılar inan çok işine yarayabilir.

evet lohusa dıyınce ucuo fıyatlar şansıma ben hamıleler ıcın bı tane buldum 35 tl dedı hemen aldım sadece pembe varmıs bı tane daha alcaktım ama yoktuya:)denk gelıo bazen

Güle güle giy canım bende 39 TL e aldım pijama takımını geceliğide indirimden aldım 19,90 a ikiside önden düğmeli biri gri mavi biri ekoseli :)
Zaten en fazla 2 gün giyicez evde onlarla rahat edebilirmiyim bilmiyorum :)

kızlar emzırme badylerı var bu urunn kalın askılısını aldım cok hosuma gttı kullanıslı bışey gbı geldı tavsıye ederım paylaşmak ıstedım

canım eşyalar mobilya kokmuyor mu? Bizim eşyalar hala mobilya kokuyor hala havalandırıyorum. 2 hafta daha havalandıracağım? Senin mobilyalarda koku yoksa ne kadar güzel:))

Canim ikedan aldim ben 1 hafta once geldi kargoyla actik o zaman biz kolileri ozaman bile kokmuyodu bugunde kurulumunu yaptilar gene koku falan yok

sende guzel gunlerde gıy canm ama kımle konustuysa aldıgın pıjamayı guzel al evde hep pıjama gıyceksın ılk zamnlar dıolar gelınımız dogum yapmıstı sezeryan kıştı onunda 10 gun hep pıjama gıydı cok lazım oluodu evde ılk zamnlar gıyılıomuş ama bakalım kısıden kısıye degısır tabı bızım nasıl olcak gorces

bende gecelık bulursam bıde sole ucuza ıyı olcak o kaldı benım cantam ıcın (bu arada hep bebişlerı konustuk:)ne koydun canım hastane cantana unuttugum bışeyler varmı dıye soruyorum)...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…