olsun düşünceli bir annesi becerikli bir babası olcak :)teşekkür ederim canım benimmm:))
kızım emin ol el becerisi konusunda pek şanslı olmayacak yani anne açısından:))
Baba açısından daha şanslı :)))
azda olsa küçülüyo ama 40 güne kadar iniyo benim hemen inmişti mesela hafif göbek vardı odakızlar daha once doğum yapmış arkadaşlar cevap verirse cok sevınırım. doğumdan çıktığımız gün hafifte olsa karın küçülüyormu yoksa hala 9 aylık gibimi oluyoruz:26:
olabilir ama aynı almışız kiloları ben doğum yaptığımda hafif göbek vardı vermek için çabalamam gerekmediayyy süperrrrr valla, inşallah hepimiz veririz kilocukları, gerçi sen kilo almaya pek müsait değilmişsin belki ondanda çabuk vermiş olabilirsin
ya tamda bu konu bugün md misafiri geldi beni aradılar bu kişi geldi diye gelen kişinin adı deniz bende md beyeben unisex isimleri sevmiyorum. Özellikle iş hayatında çok büyük sorunlar yaratıyor:))
Alp ismi çok güzel ben beğendim..
bence pıjama alırken onden dugmelı olmasına ve goğus altından bollaşmasına dıkkat edelım gobek kısmı bol olursa rahat oluruz dıye dusunuorum bırde pıjama altı bence acık renk olmasa ıyı olur karısık koyu desenlerde fılan olursa daha rahat olur uzerınde bole sabahlık gbı bışey alırsanız bomba olur:)yururken korıdorda rahat edersınız
ne sormustun kı canm kaçırmısız tekrarlarmısın...
ben bı tane aldım pıjama takımı belden ayarlamalı ust ude dugmelı gobek kısmı bıraz daha bol gelıo hamıleler ıcınmış sımdılık bı tane aldım bırde gecelık almak ıstıorum sabahlıkla beraber
Codulucum hayırlı olsun kararın.
Bebişin kendi gelmek istediği zamanı beklemek de çok doğru bir fikir bence..
bu arada kilodan laf açılmışken 32. hafta ve 14 kilo
boyum kısa 160 çok fena görünüyorum
sanki 40 haftalık gibi
kızlar daha once doğum yapmış arkadaşlar cevap verirse cok sevınırım. doğumdan çıktığımız gün hafifte olsa karın küçülüyormu yoksa hala 9 aylık gibimi oluyoruz:26:
ben unisex isimleri sevmiyorum. Özellikle iş hayatında çok büyük sorunlar yaratıyor:))
Alp ismi çok güzel ben beğendim..
canım eşyalar mobilya kokmuyor mu? Bizim eşyalar hala mobilya kokuyor hala havalandırıyorum. 2 hafta daha havalandıracağım? Senin mobilyalarda koku yoksa ne kadar güzel:))
Ben bi gecelik bi pijama takımı aldım ama ikisinide önden düğmeli normal aldım.. Lohusa dedin mi fiyatlar 2 ye 3 e katlıyor.. yazık..
sende guzel gunlerde gıy canm ama kımle konustuysa aldıgın pıjamayı guzel al evde hep pıjama gıyceksın ılk zamnlar dıolar gelınımız dogum yapmıstı sezeryan kıştı onunda 10 gun hep pıjama gıydı cok lazım oluodu evde ılk zamnlar gıyılıomuş ama bakalım kısıden kısıye degısır tabı bızım nasıl olcak gorces
bende gecelık bulursam bıde sole ucuza ıyı olcak o kaldı benım cantam ıcın (bu arada hep bebişlerı konustuk:)ne koydun canım hastane cantana unuttugum bışeyler varmı dıye soruyorum)...
teşekkür ederim canım benimmm:))
kızım emin ol el becerisi konusunda pek şanslı olmayacak yani anne açısından:))
Baba açısından daha şanslı :)))
İlgisiz bir konu şimdilik ama; (Şimdilik çünkü bebişlerimiz kısmetse 6. ay sonunda ek gıdaya geçtiklerinde işimize yarayacak)
Düdüklü tencerede buharda pişirdiniz bir şeyler hiç?
Yaklaşık dakika sormak istiyorum da :)
hurma için erken değil mi canım? ben başlamadım henüz son ayda başlarım diye düşünmüştüm:44:
doğum yaptığımız gün göbeğimiz biraz küçüüyormu yoksa hala 9 aylık gibimi oluyoruz pijamanın bedenini onu düşünerek almak istiyorumda
Bu arada herkez kilolarindan bahsetmişken bende soylim dedim :) 30+2 yim 3 kilo aldim yemegi kismiyorum ama bunye sanirim anlamadim doktorum once alman lazim dedi ama baktiki alamiyorum bebegin kilosu iyi oda vazgecti 3.5 aydir hic kilo almiyorum yani eger 2 ay daha almazsam annem dogumdan sonra hamile kaldigin kilodan dahada duşmuş olursun dedi ins. :)
HIC merak etme dogum kılosu gıdeeer dogumdan sonra sut olsun ıcın yedıgın seylerden dolayı aldıgın kılo kalır:)
bende ılk bır hafta yı hatırlamıyorum ama gercekten lahusa donemı bence onemlı 40 gunun sonunda ne garın ne sızın ne sıslıgın hıcbırseyın kalmıyor, bebegın sana sen bebegıne alısıyorsun...ben 16 kılo almıstım 15 gun sonra 3 kılom kalmıstı sadece
saol cnm....valla bana kalsa ruzgar,arda, kaan da babamız ıstemıyor
emel sırke ıse yarıyormus galıba emın degılım
ben hep normal aldım yazık onlara verılen paraya hemde daha sonrada gıydımmm
ben 1 ay pıjama gıymıstım sızın gelın ıyıymıs yıne:):)))
ben brokoliyi genelde o şekilde pişiririm canım.. 10 dk yetiyo ama tahmini soyluyorum cunku ben kokusundan anlarım pişme surelerini.. NOrmal pişme suresinden cokda farklı olmuyo.. Bazı sebzelere duduklude gerekmez..Ben brokoliyi buhar sepetyi ile tencerede pişiririm.
.Saol canım.. Sana ayrıca tesekkur ederim.. Bu fikri senden aldık nede olsa.. Sayende belkide daha dogarken kızıma yapacagım haksızlıktan kurtulmus oldum..
ayyyy durun kafamı şurdaki dağa vurup gelecem
ya kimi diyor 3 kilo kimi diyor 5 kilo
inanamıyoruuum kızlar ya size
bakın hamile kalmadan önce ne kadar yiyorsam yine o kadar yiyorum
ekstra sadece düzenli meyve,bir kaç kuru yemiş,süt,yumurta ve yoğurt tüketiyorum
amaaaa ekmeksiz yani şu aldığım kilolar varya sadece bu ekstram sayesinde sıkı durun söylüyorum:64 kilo ile hamile kalan ben şuan 78 kiloyum
ve bebekte normal kiloda yani
pes vallah
az kilo alanlarınıza maaşallah diyeyim ben
bebekler sağlıklıysa kilo almak önemli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?