2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
teşekkür ederim canım benimmm:))
kızım emin ol el becerisi konusunda pek şanslı olmayacak yani anne açısından:))
Baba açısından daha şanslı :)))
olsun düşünceli bir annesi becerikli bir babası olcak :)
kızlar daha once doğum yapmış arkadaşlar cevap verirse cok sevınırım. doğumdan çıktığımız gün hafifte olsa karın küçülüyormu yoksa hala 9 aylık gibimi oluyoruz:26:
azda olsa küçülüyo ama 40 güne kadar iniyo benim hemen inmişti mesela hafif göbek vardı oda
20 güne kadar gitmişti bebişler sağlıklı olsunlarda gerisi boş
ayyy süperrrrr valla, inşallah hepimiz veririz kilocukları, gerçi sen kilo almaya pek müsait değilmişsin belki ondanda çabuk vermiş olabilirsin
olabilir ama aynı almışız kiloları ben doğum yaptığımda hafif göbek vardı vermek için çabalamam gerekmedi
ben unisex isimleri sevmiyorum. Özellikle iş hayatında çok büyük sorunlar yaratıyor:))
Alp ismi çok güzel ben beğendim..
ya tamda bu konu bugün md misafiri geldi beni aradılar bu kişi geldi diye gelen kişinin adı deniz bende md beye
deniz hanım gelmiş dedim bir geldiki bayan değil erkekmiş karışıklık olabiliyo içine hangisi siniyosa yakın geliyosa onu kat derim

ben kırmızı aldım garanti olsun

doğum yaptığımız gün göbeğimiz biraz küçüüyormu yoksa hala 9 aylık gibimi oluyoruz pijamanın bedenini onu düşünerek almak istiyorumda

Selam kizlar bayadir giremiyorum sayfaya umarim herkez iyidir ben 2 gundur pek iyi degilim cumartesi alt komsum sokağin ortasinda oz abisine ateş etti ve karnindan yaraladi ve maalesef buna camdan baktigim icin şahit oldum olaya evde tekdim esim çalisiyordu dondum kaldim nasil polisi aradim o hizla anlatamam bu nasil bir zihniyet oz abisi yer kavgasi icin vurdu suan ortalik sut liman nerdeler bilmiyoruz adam olmemis allahtan ogun tansiyonum 16 dan aşagiya inmedi annem teyzelerim hep ugrastik nerdeyse hastanelik olucaktim adam yuzunden dunde fazla yemek yemem sonucu gece 5 e kadar ayaktaydim yine 15 e çikan tansiyon nefes alama ve kalp çarpintisiyla sabahi yaptim allahtan yavrum iyiydi tansiyon ilacida fayda etmedi esimde benle uykusuz kaldi suan 12 ye dusurdum cok sukur ama sanirim grip oluyorum meyva sıkıcam simdi akciger gelişimi icin dun ve bugun iğne oldum tedbir icin dedi doktor bakalim hakkimizda hayirlisi

Codulucum hayırlı olsun kararın.
Bebişin kendi gelmek istediği zamanı beklemek de çok doğru bir fikir bence..

.Saol canım.. Sana ayrıca tesekkur ederim.. Bu fikri senden aldık nede olsa.. Sayende belkide daha dogarken kızıma yapacagım haksızlıktan kurtulmus oldum..

bu arada kilodan laf açılmışken 32. hafta ve 14 kilo
boyum kısa 160 çok fena görünüyorum
sanki 40 haftalık gibi

HIC merak etme dogum kılosu gıdeeer dogumdan sonra sut olsun ıcın yedıgın seylerden dolayı aldıgın kılo kalır:)

kızlar daha once doğum yapmış arkadaşlar cevap verirse cok sevınırım. doğumdan çıktığımız gün hafifte olsa karın küçülüyormu yoksa hala 9 aylık gibimi oluyoruz:26:

bende ılk bır hafta yı hatırlamıyorum ama gercekten lahusa donemı bence onemlı 40 gunun sonunda ne garın ne sızın ne sıslıgın hıcbırseyın kalmıyor, bebegın sana sen bebegıne alısıyorsun...ben 16 kılo almıstım 15 gun sonra 3 kılom kalmıstı sadece

ben unisex isimleri sevmiyorum. Özellikle iş hayatında çok büyük sorunlar yaratıyor:))
Alp ismi çok güzel ben beğendim..

saol cnm....valla bana kalsa ruzgar,arda, kaan da babamız ıstemıyor

canım eşyalar mobilya kokmuyor mu? Bizim eşyalar hala mobilya kokuyor hala havalandırıyorum. 2 hafta daha havalandıracağım? Senin mobilyalarda koku yoksa ne kadar güzel:))

emel sırke ıse yarıyormus galıba emın degılım

Ben bi gecelik bi pijama takımı aldım ama ikisinide önden düğmeli normal aldım.. Lohusa dedin mi fiyatlar 2 ye 3 e katlıyor.. yazık..

ben hep normal aldım yazık onlara verılen paraya hemde daha sonrada gıydımmm

ben 1 ay pıjama gıymıstım sızın gelın ıyıymıs yıne:):)))

teşekkür ederim canım benimmm:))
kızım emin ol el becerisi konusunda pek şanslı olmayacak yani anne açısından:))
Baba açısından daha şanslı :)))

cok guzel olmus emelcim.. El becerisi olmasada akıllı olsun yeter.. O bi yolunu bulur vee senin kızında babasını bilmem ama sana benzerse akıllı olur..

Ayy kizlar hamileligin basindan beri bi kere bile hapsirmamisken anlayissiz insanlar yuzunden bi haftadir yorgan dosek yatiyorum atesim yukselmedigi icin doktora gitmedim ama resmen oksuruk burun tikanikligi eklem agrisi bas agrisi azap cektim yani o derece kaynim bekar hafta sonu ankaradan gezmeye gelmisti hamile oldugumu biliyo sonucta hicbisi de demedi gelmeden gripmis megerse millet kendi keyfinde derdini simdi ben cekiyorum bi daha tovbe yani ister alinsinlar ister darilsinlar almayacagim eve

ben brokoliyi genelde o şekilde pişiririm canım.. 10 dk yetiyo ama tahmini soyluyorum cunku ben kokusundan anlarım pişme surelerini.. NOrmal pişme suresinden cokda farklı olmuyo.. Bazı sebzelere duduklude gerekmez..Ben brokoliyi buhar sepetyi ile tencerede pişiririm.

Bu arada herkez kilolarindan bahsetmişken bende soylim dedim :) 30+2 yim 3 kilo aldim yemegi kismiyorum ama bunye sanirim anlamadim doktorum once alman lazim dedi ama baktiki alamiyorum bebegin kilosu iyi oda vazgecti 3.5 aydir hic kilo almiyorum yani eger 2 ay daha almazsam annem dogumdan sonra hamile kaldigin kilodan dahada duşmuş olursun dedi ins. :)

selam kızlar..doğumlu rüyalarla gecelerim korkulu:/ bebek geldiii die bağırıyorum bugün sürekli oynuyordu korktum çok bi uyandım ki kızım acayip hareket ediyor ve sağ tarafıma dönmüşüm sağa dönünce başlıyo tekmelemeye ..Kızımın odası ve küçük beşiği geldi çok kötü kokuyorlar henüz kıyafet yıkamaya başlamadım sadece beşiğin örtülerini yıkadım dalan roxy ve dalin yumuşatıcı kullandım çok güzel kokuyor ..Bende bu haftaya kadar 10 kilo aldım ama sanki sadece karnımda gibi üstelik çok iştahım da yok az bile yiyorum yapısal demekki...Hala eksiklerimiz bitmedi ocak ayında alışverişi artık bitirmek istiyorum hiç gezesim yokk

maşallah nasıl oluyo bu 3 kilo aman Allahım tebrik ederim eğer çocukta normalse harika

yanı evet evde pıjama tarzı seler gıyılıo bol rahat esortman fılan

ayyyy durun kafamı şurdaki dağa vurup gelecem
ya kimi diyor 3 kilo kimi diyor 5 kilo
inanamıyoruuum kızlar ya size
bakın hamile kalmadan önce ne kadar yiyorsam yine o kadar yiyorum
ekstra sadece düzenli meyve,bir kaç kuru yemiş,süt,yumurta ve yoğurt tüketiyorum
amaaaa ekmeksiz yani şu aldığım kilolar varya sadece bu ekstram sayesinde sıkı durun söylüyorum:64 kilo ile hamile kalan ben şuan 78 kiloyum
ve bebekte normal kiloda yani
pes vallah
az kilo alanlarınıza maaşallah diyeyim ben
bebekler sağlıklıysa kilo almak önemli değil

Bebeklerimizin ileride ne yemesini istiyorsak, onlara hamileyken mutlaka o yiyeceği en azından tatmalıymışız.
Bu bilgi önderliğinde, bu hafta denemelere başlamak istedim de :)

Daha önce hiç buharda bir şey pişirmedim.
Düdüklünün buhar aparatı filan da var o yüzden onda deneyeceğim.
O zaman yaklaşık 10 dakika diyorum.

Tatli göbişdaşlar
Az kilo alanlarımız ve yaklaşık 10 kilo alanlarımız arasındaki fark bence hamilelik öncesi kilolarımız.
Yani kilolu hamile kalanlarımız az kilo, zayıf olanlarımız da biraz daha fazla kilo alıyor tahminimce.

.Saol canım.. Sana ayrıca tesekkur ederim.. Bu fikri senden aldık nede olsa.. Sayende belkide daha dogarken kızıma yapacagım haksızlıktan kurtulmus oldum..

Çok duygulandım canım benim.
Allah hepimize bebeklerimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.

benim arkadaş 59 kiloyla hamile kaldı 65 le sanırım tamamladı
ama hamileliği boyunca kustu 4 5 kilo verdi hamileliğinde kusmadan dolayı
yoksa 3 kilo mümkün değil bir taraftan vermiştir bir taraftan alıp dengelemiştir
sırf bebek 2 kilo bide bunun suyu eşi falan filan öyledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…