2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Bu arada hasta olmak butceye de zarar :)))) yattigim yerden ne zamandir karar veremedigim bebek arabasini da halletmis oldum hehe :)) simdi cocuk gibi heyecanla gelmesini bekliyorum :))

Heehe hayırlı olsun.
Biz de Quinny'de karar kılıcaz muhtemelen...
Geçmiş olsun ayrıca..

bende 10 kg aldımm 67,5 ile hamile kalmıştım şuan 77,4 falanım yanii.......

bence iyi tabiki almamak isterdimde bünye meselesi napimmm oluşum küçük paşam sağlıklı olsunda ......

katılıyorum sana ben arkadaşıma göre daha çok kilo aldım o az almıştı
doğum yaptığımızda ben hala zayıf görünüyodum oaz almasına rahmen
daha kilolu görünüyodu sonuç değişmiyo aslında kiloları takmamak gerekiyo
kim ne derse desin benim umrumda değil doğumdan sonra vereceğimi biliyorum
eminim bebiş sağlıklı olsunda ama tabi verecem diye oturup habire yememek lazım

canım özellikle brokoli ve karnıbahar için 10 dk çok 3dk yeter. ben sürekli yapıyorum.tecrübeyle sabit. 10 dak patates(küp doğranmış) için yeterli bi süre.

kendimi tebrik ediyorum
bu güzel havalarda nasıl olduda üşüttüm nasıl becerdim doğrusu hayret ediyorum yaaa
boğazım kaşınıyor faranjitim kendini gösteriyor
öksürdükçe bebeğim alttan fırlayacak gibi hissediyorum

zararı yoktur yararı vardrı canım yaptıran bir sürü arkadaşımız var
arkadaşının söyleyişine bağlı ama benn her şekilde beğenmedim ben olsam iade ederim gerek olmaz inşallah
bazı bebekler hiç anne sütü almıyor evet çok önemli keşke her bebek doya doya içse ama olmazsa olmuyor
ben arkadaşının tavrını beğenmedim
su ıcmek ıyıdır vucudunun suya ıhtıyacı vardır canım banada dr 3 lıtreye yakın su ıc dıo ben okdar ıcemıorum ama zaten wc den cıkamıorum bıse ıcsem allahhhhh:
ben kendime program yaptım sabah 6-12 arası 1 lt 1-6 arası 1lt 7-yatana kadar 1 ltşeklinde
süper olmuş ellerine sağlık canımmmm devamını bekliyoruz
Tuzlu su denedim ama o da genzime kaçınca sürekli öksürtüyor :)) Sanırım beceremiyorum kıvamında çekmeyi
bebeklerin okyanus suyu var onu kullan canım
1 yıl yastığa gerek yok omurga gelişimi için
niye dert etiiin sağlıkla gelsin hayırlısıyla dr doğru demiş üzme kendini
aklımız hep sendeydi canım çok şükür iyisinnnnnnnn
kızlar daha once doğum yapmış arkadaşlar cevap verirse cok sevınırım. doğumdan çıktığımız gün hafifte olsa karın küçülüyormu yoksa hala 9 aylık gibimi oluyoruz:26:
az küçülüyor hemen değil ama zaten farketmiyorasun ilk zamanlar
düdüklüde denemedim ama normal tencereye az su ile brokoliyi kaynar suya atıp 7 dk haşlıyorum
düdüklüde 10dk çok fazla erir yemekler bile en fazla 15-20 dk pişiyor
:)[/QUOTE=yuxektopuk;33494432]Selam kizlar bayadir giremiyorum sayfaya umarim herkez iyidir ben 2 gundur pek iyi degilim cumartesi alt komsum sokağin ortasinda oz abisine ateş etti ve karnindan yaraladi ve maalesef buna camdan baktigim icin şahit oldum olaya evde tekdim esim çalisiyordu dondum kaldim nasil polisi aradim o hizla anlatamam bu nasil bir zihniyet oz abisi yer kavgasi icin vurdu suan ortalik sut liman nerdeler bilmiyoruz adam olmemis allahtan ogun tansiyonum 16 dan aşagiya inmedi annem teyzelerim hep ugrastik nerdeyse hastanelik olucaktim adam yuzunden dunde fazla yemek yemem sonucu gece 5 e kadar ayaktaydim yine 15 e çikan tansiyon nefes alama ve kalp çarpintisiyla sabahi yaptim allahtan yavrum iyiydi tansiyon ilacida fayda etmedi esimde benle uykusuz kaldi suan 12 ye dusurdum cok sukur ama sanirim grip oluyorum meyva sıkıcam simdi akciger gelişimi icin dun ve bugun iğne oldum tedbir icin dedi doktor bakalim hakkimizda hayirlisi[/QUOTE]
offff şahit olmak kötü olmuş aman diikat et kendineeee

10 dk çok canım arkadaşındediği gibi 3dk ile başla baktın daha pişmesi lazım 5 dk yap gibi

Düdüklünün buhar bölümünde 10 ile balkabağı pişirdim.
Azıcık sert kalmış. Demek ki 12-15dk daha iyi olabilir.
Bakalım deneme yanılma yöntemi ile bulacağız sağlıklı tarifler :)

tracynin bebek ile ilgili bilgilerini okumulştum
bazıları yapılabilir bazıları yapılamaz mesela düzen oluşturmak konusunda ben de rutin oluşturmuştm 3 aylıkken oğluma uyku için sonra beslenme araları gece beslenmeleri yaşı büyüdükçe gece beslenmelerini azalttım uyku rutini çok önemli arkadaşım benim tavsiyelerimle oğlunun uyku rutinini oluşturdu haaa her bebek buna uyar mı bilmem ya da anne sabredebilir mi saatlerce uyutmaya çalışmaya o önemli bazıları pes ediyor ben 1 hafta boyunca 2 saat uyutmak iiçin uğraştım 1 hafta sonra bu süre gittikçe azaldı şimdi maşallah diyim oğlumun uyku saati 9 en geç 9.30 haaa isitisnalar oluyor arkadaş misafir falan ama bebekken hiççç taviz vermedim nerde olursak olalım saati geldi mi gittim uyuttum oğlumu o zor oluyor olsa da ama büyüdükçe bazı istisnalar oluyor

arkadaş valla beğeni yapmayacağım bu ne işkence gibi aynı kişiyi beğenmek için bekle diyor o ara sayfa geçiyor eskisini istiyorum bunu beğenmedmi pratik değil bi kere ne gereği vardı da değiştirdiler anlamadım

Düdüklünün buhar bölümünde 10 ile balkabağı pişirdim.
Azıcık sert kalmış. Demek ki 12-15dk daha iyi olabilir.
Bakalım deneme yanılma yöntemi ile bulacağız sağlıklı tarifler :)

canım ben brokoliyi duduklude değil tencerede pişirdim. Buharla ama arkadasların dediği doğru duduklude 10 dk cok olur. Kokusundan anlarsın ama zaten piştiği sureyi.

bugün dr. kontrolümüz vardı..vee benim kuzum büyümüş, kocaman olmuş
2000 kg olmuş teyzeleri..baş, bel ve bacak ölçüleri de normal çıktı çok şükür
hmmm unutmadan bir de nst ile tanıştım bugün:)) bizim kız uyuduğu için yine çikolata falan yedim de biraz hareketlendi. hareketlerini hissettikçe elinizdeki butona basmanız gerekiyor. aklınızda olsun nst ye gireceğiniz zaman aç gitmeyin ve çikolata yeyin ki hareket etsin bebişleriniz..bi dahaki kontrolümüz 3 hafta sonraa..bütün hamileler güzel haberler alsınnn

Ben de bu yeni update'i hiç beğenmedim.
Mesaj olarak gelmesini beğenmedim, beğenememeyi beğenmedim, hiç bir şeyini beğenmedim.

slm annişler, doğumdan sonra göbek hemen gitmiyomuş, eltimde sezeryan doğum yaptı doğumdan sonra bi 6-7 aylık göbeği bi süre daha kaldı maalesef, pijamamı ben göğüsten oturtmalı ama göbek kısmında A pile olan pijamalar var ondan aldım , M beden zaten biraz likralı gibi oluyo lohusa pijamaları o yüzden büyük beden almadım gerçi bu bile büyük oldu biraz ya neyse ama en azından ilerde de giyebileceğim bi model bence göbek yokken A pile kapalı durur zaten ,valla koyu renkler demişsiniz ama ben ekru renk aldım:26: çok beğendim ama dantel süsleri fln var,ama üstü uzun biraz popomu kapatıyo yani,zaten sabahlıkta giycem üstüne ne ypayım artık, zaten bildiliğim kadarıyla doğumdan sonra (ki ben sezeryan olcam büyük ihtimalle) hemen pijamanı giydirmiolarmış sonda fln takılcağından altına bi süre hiç bişi giydirmiolarmış,gecelikle kalıomuşsun hatta eşimin kuzeni yeni doğum yaptı iki hafta önce o hastane önlüğüyle kalmış,bi süre,sonra zaten bilmiyorum sezeryande kanama ne kadar olur ama hasta kiloduyla fln hallolur gibi geliyo bana,bilen anlatsın artık:44: ayrıca birde defactodan hamile eşofman altı aldım,üstünede ben hamile bodyleri varya ondan giycem sabahlığıda de factodan aldım polar 39.90 dı fiyatı internet sitesinde de var,yeterli our herhalde,bu arada C&A mağzasındada çok uygun fiyata pijamalar bulabilirsiniz,30-40 tl'ye çok güzel pijamalar vardı bu hafta sonu gördüm kilo konusuna gelince 30+5 im bugün 11 kilo aldım:26: 56 kg ile başaladığım bu yolda bu sabah 67.2 yi görmüş bulunmaktayım,ben kilom için not tutuyorum zaten hafta hafta yazıyorum kilomu son 8 hafta bakalım kaç kilo daha alcaz?

Peki bu ciger gelistiricen sonra beebgi hep bi tarafta duran varmi bnmki hareket edyo ama az ve hep o tarafta sanko gerilms ya bazen kasilio sabki sertlerio

çok geçmiş olsun barbie dualarım seninle Allah bebeğini size bağışlasın. Rabbim kimseye de yaşatmasın. İnşallah en kısa sürede atlatırsınız sıkıntılarınızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…