valla ben de beğenmedim seni beğeneyim dedim beğendirmedi gıcık oldum arkadaşşşşBen de bu yeni update'i hiç beğenmedim.
Mesaj olarak gelmesini beğenmedim, beğenememeyi beğenmedim, hiç bir şeyini beğenmedim.
slm annişler, doğumdan sonra göbek hemen gitmiyomuş, eltimde sezeryan doğum yaptı doğumdan sonra bi 6-7 aylık göbeği bi süre daha kaldı maalesef, pijamamı ben göğüsten oturtmalı ama göbek kısmında A pile olan pijamalar var ondan aldım , M beden zaten biraz likralı gibi oluyo lohusa pijamaları o yüzden büyük beden almadım gerçi bu bile büyük oldu biraz ya neyse ama en azından ilerde de giyebileceğim bi model bence göbek yokken A pile kapalı durur zaten ,valla koyu renkler demişsiniz ama ben ekru renk aldım:26: çok beğendim ama dantel süsleri fln var,ama üstü uzun biraz popomu kapatıyo yani,zaten sabahlıkta giycem üstüne ne ypayım artık, zaten bildiliğim kadarıyla doğumdan sonra (ki ben sezeryan olcam büyük ihtimalle) hemen pijamanı giydirmiolarmış sonda fln takılcağından altına bi süre hiç bişi giydirmiolarmış,gecelikle kalıomuşsun hatta eşimin kuzeni yeni doğum yaptı iki hafta önce o hastane önlüğüyle kalmış,bi süre,sonra zaten bilmiyorum sezeryande kanama ne kadar olur ama hasta kiloduyla fln hallolur gibi geliyo bana,bilen anlatsın artık:44: ayrıca birde defactodan hamile eşofman altı aldım,üstünede ben hamile bodyleri varya ondan giycem sabahlığıda de factodan aldım polar 39.90 dı fiyatı internet sitesinde de var,yeterli our herhalde,bu arada C&A mağzasındada çok uygun fiyata pijamalar bulabilirsiniz,30-40 tl'ye çok güzel pijamalar vardı bu hafta sonu gördümkilo konusuna gelince 30+5 im bugün 11 kilo aldım:26: 56 kg ile başaladığım bu yolda bu sabah 67.2 yi görmüş bulunmaktayım,ben kilom için not tutuyorum zaten hafta hafta yazıyorum kilomu son 8 hafta bakalım kaç kilo daha alcaz?
paketlemesini de normalde çoğunluk asetat kutuyu süsleyerek yapıyolar.ama ben güzel bir keseye koyup kokunun içeri hapsolmasındansa dışarıya vermesini tercih ederim. O yüzden kese bulucam ağzını da güzel bir kurdela ve bebeğime özel yaptıracağım bir etiketle süsleyeceğim. Nasıl fikir ?? :)))
valla ben de beğenmedim seni beğeneyim dedim beğendirmedi gıcık oldum arkadaşşşş
valla benim oğlumdan kalma mavi lohusa pijamam geceliğim ve sabahlığım var ama ayrıntı iç çamaşır aldım nedense turuncu aldım eve geldim ben bun niye aldım mavi azcık da şeffaf turuncu apacık görünecekyani yeni iç çamaşır almak lazım
ben 9 kilo aldım şimdiye diyet yapıyorum şekerden dolayı bakalım ne olacak:26::26::26::26::26:
ben bi de meslek gereği hep eşofmanlarlayım eşofmanlarımdan birini alırım yanımayeter
ben de sezeryan oldum kanamam nerdeyse olmadı diyebilirim pedi doldurmaz azcık bişey geldi 35 gün de normal adet gördüm ben
kızlar benim bazen oyle şiddetli sancım oluyo ki anlatamam. Karnım kasılıyo sertleşiyo. Bebeğim bile rahtasız oluyo normalden daha cok tekmeliyo. .Normal mi sizce... Bu arada sevgili kocama yapmadıgım sebeklik kalmadı. Seksi geceliğmi giydim. SOnra cırılcıplak soyundum. Adamdaki tek tepki hayatım ne tatlı yaaa... Göbeğinee bakkk... Keşke hep boyle olsann.. Hemen ikinci bebeği yapmalıyız.. HAdi ustunu giy hemen bak yıne hasta olacaksın...
Vee üzerimi giydirdi.. Karnımı sevdi dondu uyudu iyimi...bennn kadınım halaaaaaaaa..Dun trip attımm ama kızına kıyamıyomus baskı yapmaktan korkuyomus falan filannn... Yani şimdilik evde sadece hareket edemeyen yatınca kalkamıyan göbekli sevimli su kambulbağası modundayım...
maşallah nasıl oluyo bu 3 kilo aman Allahım tebrik ederim eğer çocukta normalse harika
kızlar benim bazen oyle şiddetli sancım oluyo ki anlatamam. Karnım kasılıyo sertleşiyo. Bebeğim bile rahtasız oluyo normalden daha cok tekmeliyo. .Normal mi sizce... Bu arada sevgili kocama yapmadıgım sebeklik kalmadı. Seksi geceliğmi giydim. SOnra cırılcıplak soyundum. Adamdaki tek tepki hayatım ne tatlı yaaa... Göbeğinee bakkk... Keşke hep boyle olsann.. Hemen ikinci bebeği yapmalıyız.. HAdi ustunu giy hemen bak yıne hasta olacaksın...
Vee üzerimi giydirdi.. Karnımı sevdi dondu uyudu iyimi...bennn kadınım halaaaaaaaa..Dun trip attımm ama kızına kıyamıyomus baskı yapmaktan korkuyomus falan filannn... Yani şimdilik evde sadece hareket edemeyen yatınca kalkamıyan göbekli sevimli su kambulbağası modundayım...
Peki bu ciger gelistiricen sonra beebgi hep bi tarafta duran varmi bnmki hareket edyo ama az ve hep o tarafta sanko gerilms ya bazen kasilio sabki sertlerio
kızlar bebeğime nasıl bir beşik alsam karasız kaldık eşimle ..bugün biraz bakınmış öğle arası.
alttan ikili çekmeceli olanlardan 200 tl
yanda da dolabı olanlar var ya 300 tl olur demiş bir tanıdığımız.park yatak sormamış..şimdi ikimiz beraber de gideceğiz haftasonu sizce nasıl birşey daha iyi kullanışlı olur.
(not:bebeğim odamda kalacak ona oda yapmayacağız bir süre.ve memelkette değiliz zaten öyle gelen gidenimiz de yok pek )
bugün nst ye girdim ilk kez ve sancım çıktı. doktorum erken doğum riskim olduğunu evde dinlenmem gerektiğini söyledi ve çalışamaz raporumu aldım. hiç böyle bişey aklıma gelmiyordu şimdi ne düşüneceğimi şaşırmış durumdayım. açıklık vs yok bu arada alttan muayene etti hiç hazırlıklı değildim doktoruma ben da söyledim önemli değil dedi güldü ama muayene canımı yaktı bayaa. nidilat yazdı çarşı pazar dolanma evde dinlen dedi. şimdi ben hep yatıcak değilim sanırım. eşim annen gelsin sen yat diyor,bense durumumu o kadar vahim görmüyorum. bana bi akıl verin korkmam mı gerek hiç iş yapmamalı mıyım, kafam çok karışık yaaa:18:
Hahahaha çok tatlısın ya
Bizde yasak olmasına rağmen ben yine de bazen en azından birazcık bir şeyler yapalım diye çabalıyorum.
Hem kaçıyor hem de "üşüceksin hadi üstünü ört, giyin" filan demeye başlıyor :)))
bugün nst ye girdim ilk kez ve sancım çıktı. doktorum erken doğum riskim olduğunu evde dinlenmem gerektiğini söyledi ve çalışamaz raporumu aldım. hiç böyle bişey aklıma gelmiyordu şimdi ne düşüneceğimi şaşırmış durumdayım. açıklık vs yok bu arada alttan muayene etti hiç hazırlıklı değildim doktoruma ben da söyledim önemli değil dedi güldü ama muayene canımı yaktı bayaa. nidilat yazdı çarşı pazar dolanma evde dinlen dedi. şimdi ben hep yatıcak değilim sanırım. eşim annen gelsin sen yat diyor,bense durumumu o kadar vahim görmüyorum. bana bi akıl verin korkmam mı gerek hiç iş yapmamalı mıyım, kafam çok karışık yaaa:18:
seni az önce beğenememiştim şimdi beğendim.. Niyekiiiii........
Neyse konumuza dönelim fermuarı açıp onu rahatsız ediyorum diye önden fermuarlı sweetlerini giymiyo artık.. Utanmasa boğazlı kazak altına zıbın ayaklı tulum falan giycek.. Uğraşamayayım diye...
Biz öpüşemiyoruz bile ya.
Kardeş kardeş öpüyoruz yanaktan filan :)
Bu olaylardan önce Allah kısmet ederse, hemen ikinci bebişi istiyordum.
Şimdi tabi vazgeçtim.
Biraz birbirimize doyalım, kısmetse 1 sene sonra filan artık... : )
DOyun tabi canımm...Bol bol.......
Ya bu agrı meselesi normal mi canım yaa.. BAk şimdi de agrıyo. Bide eskiden arada bir adet sancısı cekerdim şimdi surekli oyleyım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?