2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Ben de bu yeni update'i hiç beğenmedim.
Mesaj olarak gelmesini beğenmedim, beğenememeyi beğenmedim, hiç bir şeyini beğenmedim.
valla ben de beğenmedim seni beğeneyim dedim beğendirmedi gıcık oldum arkadaşşşş

valla benim oğlumdan kalma mavi lohusa pijamam geceliğim ve sabahlığım var ama ayrıntı iç çamaşır aldım nedense turuncu aldım eve geldim ben bun niye aldım mavi azcık da şeffaf turuncu apacık görünecek yani yeni iç çamaşır almak lazım
ben 9 kilo aldım şimdiye diyet yapıyorum şekerden dolayı bakalım ne olacak:26::26::26::26::26:
ben bi de meslek gereği hep eşofmanlarlayım eşofmanlarımdan birini alırım yanımayeter
ben de sezeryan oldum kanamam nerdeyse olmadı diyebilirim pedi doldurmaz azcık bişey geldi 35 gün de normal adet gördüm ben

kızlar benim bazen oyle şiddetli sancım oluyo ki anlatamam. Karnım kasılıyo sertleşiyo. Bebeğim bile rahtasız oluyo normalden daha cok tekmeliyo. .Normal mi sizce... Bu arada sevgili kocama yapmadıgım sebeklik kalmadı. Seksi geceliğmi giydim. SOnra cırılcıplak soyundum. Adamdaki tek tepki hayatım ne tatlı yaaa... Göbeğinee bakkk... Keşke hep boyle olsann.. Hemen ikinci bebeği yapmalıyız.. HAdi ustunu giy hemen bak yıne hasta olacaksın...
Vee üzerimi giydirdi.. Karnımı sevdi dondu uyudu iyimi...bennn kadınım halaaaaaaaa..Dun trip attımm ama kızına kıyamıyomus baskı yapmaktan korkuyomus falan filannn... Yani şimdilik evde sadece hareket edemeyen yatınca kalkamıyan göbekli sevimli su kambulbağası modundayım...

hmmm bence çok iyi fikir kese heryerde bulabileceğin birşey zaten hatta yakın olsak ben bile verebilirim kına gecemden o kadar çok kaldı ki etiket benimde şekerlerim için gerekli ama nerde yaptıracağımı bilmiyorum :26:

ya bende de o sekıldeydı ben hıc hasta bezı felan hatırlamıyorum pedler yeterlı olmustu...sonrada taaaaa18. ayda bıdaha adet olmustum.....

senle aynı durumdayız o yüzden çok güldüm yazına ama artık ben boyut atladım rüyalarımda bile görür oldum erkek ergenler gibi ama kocaam ısrarla hayır diyor delireceem

kızlar bebeğime nasıl bir beşik alsam karasız kaldık eşimle ..bugün biraz bakınmış öğle arası.
alttan ikili çekmeceli olanlardan 200 tl
yanda da dolabı olanlar var ya 300 tl olur demiş bir tanıdığımız.park yatak sormamış..şimdi ikimiz beraber de gideceğiz haftasonu sizce nasıl birşey daha iyi kullanışlı olur.
(not:bebeğim odamda kalacak ona oda yapmayacağız bir süre.ve memelkette değiliz zaten öyle gelen gidenimiz de yok pek )

erkekler çekiniyor eşim de öyle bu bizim ikinic bebeğimiz ilkinde de öyle ayda yılda bir o da benim zorlamamla sonra başlıyor ağrın var mı sıkıntın oldu mu y ayokdiyorum rahat edemiyor
onlar sonrasını bekliyor diyim heheheheheh

Peki bu ciger gelistiricen sonra beebgi hep bi tarafta duran varmi bnmki hareket edyo ama az ve hep o tarafta sanko gerilms ya bazen kasilio sabki sertlerio

Canim ben dun ve bugun oldum dun sorun yoktu hareketlerinde bugunde az oynuyo ama gece hic durmadi.uyuyodur diye dusunuyorum ben netten araştirdigimda igneden sonra azalma olabilir hareketlerinde 2 gune kadar duzelir yaziyor

peki eşyalarını nereye koyacaksınız serhatice mesela ben büyük oğluma şifoniyer yaptırmıştım bi de alttan iki çekmeceli beşik almıştık şifoniyeri duruyor küçüğe park yatakta yatacak minik ama sallanan beşik en güzeli diyim sana ben 6 aya kadar salladım oğlumu sonra yavaşça kestim sallamayı ama 6 ay çokişimigördü

benimse hiç o işlere şevkim kalmadı ne bilim canım istemiyor :)

bugün nst ye girdim ilk kez ve sancım çıktı. doktorum erken doğum riskim olduğunu evde dinlenmem gerektiğini söyledi ve çalışamaz raporumu aldım. hiç böyle bişey aklıma gelmiyordu şimdi ne düşüneceğimi şaşırmış durumdayım. açıklık vs yok bu arada alttan muayene etti hiç hazırlıklı değildim doktoruma ben da söyledim önemli değil dedi güldü ama muayene canımı yaktı bayaa. nidilat yazdı çarşı pazar dolanma evde dinlen dedi. şimdi ben hep yatıcak değilim sanırım. eşim annen gelsin sen yat diyor,bense durumumu o kadar vahim görmüyorum. bana bi akıl verin korkmam mı gerek hiç iş yapmamalı mıyım, kafam çok karışık yaaa:18:

Hahahaha çok tatlısın ya
Bizde yasak olmasına rağmen ben yine de bazen en azından birazcık bir şeyler yapalım diye çabalıyorum.
Hem kaçıyor hem de "üşüceksin hadi üstünü ört, giyin" filan demeye başlıyor :)))

Eğer sana yardım edebilecek birileri varsa, dinlenmekte fayda var.
Bütün gün yatmak gerçekten zor, ki öyle bir durum olsaydı doktor söylerdi.
Ama iş yapma gerçekten.
Yani atıyorum, yatak toplama ama yemek yapabilirsin filan.
Yani kendini fiziksel olarak yoracak şeyler yapma.

seni az önce beğenememiştim şimdi beğendim.. Niyekiiiii........
Neyse konumuza dönelim fermuarı açıp onu rahatsız ediyorum diye önden fermuarlı sweetlerini giymiyo artık.. Utanmasa boğazlı kazak altına zıbın ayaklı tulum falan giycek.. Uğraşamayayım diye...

CAnım full yatacaksın dememişki doktorun.. OYle olsa 50 kere soylerdi.. Sen iyice anlayana tatmin olana kadar. Ama işte yapma. Schaqa nın dediği gibi fazla ayakta kalma ama işte yapma.

Biz öpüşemiyoruz bile ya.
Kardeş kardeş öpüyoruz yanaktan filan :)
Bu olaylardan önce Allah kısmet ederse, hemen ikinci bebişi istiyordum.
Şimdi tabi vazgeçtim.
Biraz birbirimize doyalım, kısmetse 1 sene sonra filan artık... : )

DOyun tabi canımm...Bol bol.......

Ya bu agrı meselesi normal mi canım yaa.. BAk şimdi de agrıyo. Bide eskiden arada bir adet sancısı cekerdim şimdi surekli oyleyım..

DOyun tabi canımm...Bol bol.......

Ya bu agrı meselesi normal mi canım yaa.. BAk şimdi de agrıyo. Bide eskiden arada bir adet sancısı cekerdim şimdi surekli oyleyım..

dün akşam saat 9 da adet sancısına benzer ağrım girdi, dizlerime kadar vurdu, uzandım, derken gece 12 ye kadar saaat başı toplam 4 kez girdi, yatağıma yattım sabaha kadar 2 kez daha girdi, bugün de gün boyu bir kez girdi, bakalım akşam nasıl olacak, inşallah normaldir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…