2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Ben canim once 5 gun hergun 1 tane sonra hagtada 1 tane 5 hafta sonra ayda 1 tane yap dedi doktorum b12 onemliymis tabi kirmizi et ye dedi igne cok iyo geldi duzeldi kirmizi bi ilaçdi

ilk çocuun kaç yaşında ? benimki 5 yaşında, ben ikisini de idare edemem diye korkmuyorum amaa kıskançlık işinden kızımın pskiolojiinin bozulmasından korkuyorum sadece.

benim oğlum beni babasından bile kıskanıyor kardeşi çok daha fazla kıskanır gibi geliyor
inşallah bu süreci atlatabiliriz kolayca bebeğime gerekli sevgiyi gösterebilirim abimizi de ihmal etmeden
babamız azcık geri planda kalır sıkıntı olmaz heehh uyum süreci olacak bişey olmaz

Optimumda hangi mağaxa canım
Güle güle kullan

aslında cevap yazmıştım ama çıkmamış sanırım ya da ben göremedim:) bir dagi bir de suwen diye bir mağzadan aldım. başka bir çamaşır mağzasında da çok indirim vardı ama ben onlara kızdığım için almadım. ismini hatırlamıyorum mağzanın ama biten indirimin etiiketlerini çıkarmamışlardı. 40 Tl diye gidiyosun kasaya 60 çıkıyo falan.yine de orda da uygun fiyata güzel pijama ve gecelikler vardı aslında

Ben canim once 5 gun hergun 1 tane sonra hagtada 1 tane 5 hafta sonra ayda 1 tane yap dedi doktorum b12 onemliymis tabi kirmizi et ye dedi igne cok iyo geldi duzeldi kirmizi bi ilaçdi

sağolasın canım
bana gün aşırı başla dedi sonra haftada bir dedi 2.kutuya
yan etkisi oldu mu bazı yerlerde enerji verdiği yazıyor?
kırmızı et yiyorum ama kırmızı et yemekle şuanda düzelebilecek bir değer değil seninki dedi
başladım bakalım iyi gelir umarım
aynı anda gyno ferro sanol alıyorum b12 yazıyor orada da

doktorum bana da b12 iğnesi verdi. dodex diye bir iğne. ilk kutuyu her gün, ikinciyi haftada bir, üçüncüyü de ayda bir olcakmışım.ben haftada bir olanları yaptırıyorum şu an. sağlık ocağında iğne olanlarında büyük bir kısmı bu iğneden oluyor.nette de yorumları okudum.kullanan hamileler var. benim de çok içime sinmedi ama b12 eksikliği de pek iyi bir durum değil. sonuçta doktoruma güveniyorum

maşallah bebişine bizimde yarın görüş günümüz masalımı umarım benim kızımda 2 kg kadar olmuştur hep dua ediyorum ben hamileliğimin başından beri iğne oluyorum canım ve hemen b12 seviyem normale döndü o yüzden sende sıkma canını ama sakın iğneyi aksatma gerçekten çok önemli ve bol bol kırmızı et tüket birde yeşil mercimek tüketmemi söylemişti doktorum

evet aynı ilaç canım
yaptıracağım ben de el mahkum
evet iyi bir durum değil olan size oluyormuş, bebek alacağını alıyor zaten

Çok teşekkür ederim canım ben de cuma günü gidip bakayım geçen gün baska bi magazada begendim bir tek xs beden kalmış lohusa pijamasının xs si mi olur yahu:)

Reactions: gcy

inşallah olmuştur ve her şey yolundadır canım benim
evet ben bu iğneyi bugün ilk defa duydum keşke daha önce uyarsaydı doktor
neyse eti bol bol tüketmeye çalışıyorum, yeşil mercimek de var, aynı şekilde buldukça semizotu da yiyorum bir de gün aşırı yumurta
zaten yumurtaya hayır diyemem hiç
:)

aaa günlerimizde aynıymış sen yine şanslısın canım o zaman ben et yerken midem bulanıyor ve hamileliğimin öncesinde hiç yemezdim. inşallah en kısa zamanda değerlerin normale döner

Slm kıslar
Bugün kemeraltına gidip yeni oyuncaklarımı aldım, buzdolabı süsü yapıcam klasik birşey olucak ama yapım aşamaları beni biras daha oyalar diye düşünüyorum, babamlar yavaş yavaş yap bu da bitince yeni bişiy çıkarma diyor, 50 tane yapıcam eşimde dalga geçiyor hergün bir tane yap doğuma kadar ancak bitsin diye

valla bende zamn gecsın dıye daldım ortalıga can sıkıntısından bızımkıde sıkayetcıhergun bı ıcat cıkarıosun dıo akşam gelınce bugun ne dıcenbugunde tasınmaya karar verdımD:D:

bence okadar narınlık sessızlık ıyı olmaya bılır sen cok cekersın sonra sese alılşmasında fayda goruyorum hatta bende hep tv acıkken seste uyutmayı dusunuorum ole narın alıştırrsak bebekken cok cekerızzzz valla

Sende bendensin bende hiç boş durmuyorum sadece yakinlarima notluk seklinde bebek sekeri almistimki senin o bebek arabasi keçeyi gordum oturdum yaptim 55 tane cikti keçeden harika oldu telden girdigim icin foto yukluyemedim simdi minik magnet alicam arkasina yapistircam tulle susleyip kuranda herkeze şekerlerin yaninda vericem bu arada ben kuranda dagitmaya bu hunili mevlut sekeri kagitlarindan aldim uğur bocekli seker dagiticam birde fikir olsun plastik kadeh alip onlari susledim gelenlere lahusa serbeti dagitmak icin bi ara pc den girince hepsini aticam

valla bende zamn gecsın dıye daldım ortalıga can sıkıntısından bızımkıde sıkayetcıhergun bı ıcat cıkarıosun dıo akşam gelınce bugun ne dıcenbugunde tasınmaya karar verdımD:D:
Canım taşınmak biras ağır iş seni çok zorlar bir daha düşün derim..

Çok merak ettim cnm şimdi mutlaka paylaş resimleri görelim ben Mevlüt ü yaZa doğru düşünüyorum onun hazırlıklarını yapmadım henüz, sen paylaş fikir olur hem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…