kızlar ben ocak sonunda oğluşun esyalarını yıkayıp ütülicem
sonra çantamı hazırlıcamm
var mı çantasını hazırlayannn ??
Bugün İpek'i gördüm:)
Yüzünü döndü ve doktorun dediğine göre ağzını oynatmış tebessüm ediyor galiba dedi
Günüyle uyumla ve 2 kgya yaklaşmış.
Dönmüş bu arada şimdiden pozisyonunu almış
Kordonuna baktı kafasının arkasından geçiyor dedi dolanmamış dedi
Tek kafamı karıştıran benim b12 vitaminim çok düşük çıkmıştı ampül verdi ve gün aşırı vurulmam gerektiğini söyledi.
Aranıza b12 desteği alan var mı bu şekilde? bugün ilk dozu yaptırrdım
Bu arada sağlık ocağındaki sonuçlarım da normal çıktı kan değerim de olması gerektiği gibi kafam karıştı tabii
Merhaba kızlar,
İki gündür geçmişi okumaya çalışıyorum. Nihayet güncele geldim. Size büyük bir itirafım var benim ikinci çocuğum olmasına rağmen doğum sonrasından korkuyorum. İki çocukla nasıl uğraşacağım, ilk kızıma ilgi gösterebilecek miyim? İki küçük bebek bir koca bebek (eşim ) olacak hayatımda. Çalışan bir anne olarak üçüne birden yetebilecek miyim? Bu sorular beni korkutuyor.
Bu arada ilk doğumumda ciddi şekilde süt ve meme sorunum olmuştu. Bu yüzden sabahtan bu yana Tomris'in emzirme notlarını okuyorum. Resmen göğsümden ( pardon göğüs değil meme :) süt gelecek sandım
Ben canim once 5 gun hergun 1 tane sonra hagtada 1 tane 5 hafta sonra ayda 1 tane yap dedi doktorum b12 onemliymis tabi kirmizi et ye dedi igne cok iyo geldi duzeldi kirmizi bi ilaçdi
Optimumda hangi mağaxa canım
Güle güle kullan
Ben canim once 5 gun hergun 1 tane sonra hagtada 1 tane 5 hafta sonra ayda 1 tane yap dedi doktorum b12 onemliymis tabi kirmizi et ye dedi igne cok iyo geldi duzeldi kirmizi bi ilaçdi
Yüzünü döndü ve doktorun dediğine göre ağzını oynatmış tebessüm ediyor galiba dedi
Tek kafamı karıştıran benim b12 vitaminim çok düşük çıkmıştı ampül verdi ve gün aşırı vurulmam gerektiğini söyledi.
Bu arada sağlık ocağındaki sonuçlarım da normal çıktı kan değerim de olması gerektiği gibi kafam karıştı tabii
doktorum bana da b12 iğnesi verdi. dodex diye bir iğne. ilk kutuyu her gün, ikinciyi haftada bir, üçüncüyü de ayda bir olcakmışım.ben haftada bir olanları yaptırıyorum şu an. sağlık ocağında iğne olanlarında büyük bir kısmı bu iğneden oluyor.nette de yorumları okudum.kullanan hamileler var. benim de çok içime sinmedi ama b12 eksikliği de pek iyi bir durum değil. sonuçta doktoruma güveniyorum
aslında cevap yazmıştım ama çıkmamış sanırım ya da ben göremedim:) bir dagi bir de suwen diye bir mağzadan aldım. başka bir çamaşır mağzasında da çok indirim vardı ama ben onlara kızdığım için almadım. ismini hatırlamıyorum mağzanın ama biten indirimin etiiketlerini çıkarmamışlardı. 40 Tl diye gidiyosun kasaya 60 çıkıyo falan.yine de orda da uygun fiyata güzel pijama ve gecelikler vardı aslında
maşallah bebişine bizimde yarın görüş günümüz masalımıumarım benim kızımda 2 kg kadar olmuştur hep dua ediyorum ben hamileliğimin başından beri iğne oluyorum canım ve hemen b12 seviyem normale döndü o yüzden sende sıkma canını ama sakın iğneyi aksatma gerçekten çok önemli ve bol bol kırmızı et tüket birde yeşil mercimek tüketmemi söylemişti doktorum
inşallah olmuştur ve her şey yolundadır canım benim
evet ben bu iğneyi bugün ilk defa duydum keşke daha önce uyarsaydı doktor
neyse eti bol bol tüketmeye çalışıyorum, yeşil mercimek de var, aynı şekilde buldukça semizotu da yiyorum bir de gün aşırı yumurta
zaten yumurtaya hayır diyemem hiç
:)
haa doğru diyorsun biz de de aynısı olmuştu annem gittikten sonra eskisi gibi odamda yatmıştık bi zde
Slm kıslar
Bugün kemeraltına gidip yeni oyuncaklarımı aldım, buzdolabı süsü yapıcam klasik birşey olucak ama yapım aşamaları beni biras daha oyalar diye düşünüyorum, babamlar yavaş yavaş yap bu da bitince yeni bişiy çıkarma diyor, 50 tane yapıcam eşimde dalga geçiyor hergün bir tane yap doğuma kadar ancak bitsin diye
o yazıda da komple ses olmasın demiyodu canım uyarıcılığı fazla olmasın diyordu. Az olabilir yani. Hatta anne karnında dinlediği müziği sonrasında dinlerse daha cok huzurlu oluyorlarmış..OYy beni bebeğim cok hassas olacak yaa. Ben ona onu incitmeden nasıl bakacagım yaa..
Slm kıslar
Bugün kemeraltına gidip yeni oyuncaklarımı aldım, buzdolabı süsü yapıcam klasik birşey olucak ama yapım aşamaları beni biras daha oyalar diye düşünüyorum, babamlar yavaş yavaş yap bu da bitince yeni bişiy çıkarma diyor, 50 tane yapıcam eşimde dalga geçiyor hergün bir tane yap doğuma kadar ancak bitsin diye
Canım taşınmak biras ağır iş seni çok zorlar bir daha düşün derim..valla bende zamn gecsın dıye daldım ortalıga can sıkıntısından bızımkıde sıkayetcıhergun bı ıcat cıkarıosun dıo akşam gelınce bugun ne dıcen bugunde tasınmaya karar verdım D : D :
Çok merak ettim cnm şimdi mutlaka paylaş resimleri görelim ben Mevlüt ü yaZa doğru düşünüyorum onun hazırlıklarını yapmadım henüz, sen paylaş fikir olur hemSende bendensin bende hiç boş durmuyorum sadece yakinlarima notluk seklinde bebek sekeri almistimki senin o bebek arabasi keçeyi gordum oturdum yaptim 55 tane cikti keçeden harika oldu telden girdigim icin foto yukluyemedim simdi minik magnet alicam arkasina yapistircam tulle susleyip kuranda herkeze şekerlerin yaninda vericem bu arada ben kuranda dagitmaya bu hunili mevlut sekeri kagitlarindan aldim uğur bocekli seker dagiticam birde fikir olsun plastik kadeh alip onlari susledim gelenlere lahusa serbeti dagitmak icin bi ara pc den girince hepsini aticam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?