Canım taşınmak biras ağır iş seni çok zorlar bir daha düşün derim..
Çok merak ettim cnm şimdi mutlaka paylaş resimleri görelim ben Mevlüt ü yaZa doğru düşünüyorum onun hazırlıklarını yapmadım henüz, sen paylaş fikir olur hem
dotorum henüz birşey demedi ama merak ediyrum normal doğum risk mi demek bu durumda
Bu gün Tomris'in bloğunu okurken " Allah'ım gücüm tükendiğinde bile bebeğime karşı anlayışlı, yumuşak olmam için bana kuvvet ver diye dua ettiğini okumuştum. Çok hoşuma gitti. Özellikle çalışan anneler ilk doğumlarından sonra daha ciddi şekilde depresyona girebiliyorlarmış. Her şeyi istediğimiz gibi olacak sanıyoruz ama doğan bebeğin kendi kişiliği, sevdiği sevmediği şeyler var diye düşünüyorum ben. Onları tanıyana kadar insan ciddi şekilde acemilik çekebiliyor. Bazen kendini çok çaresiz ve yorgun hatta tükenmiş hissedebiliyor. O yüzden hepimiz için bunu canı gönülden diliyorum. Gücümüz tükendiğinde bile bebeklerimize karşı anlayışlı, yumuşak olabilecek kadar kuvvetimiz olsun.
Slm kıslar
Bugün kemeraltına gidip yeni oyuncaklarımı aldım, buzdolabı süsü yapıcam klasik birşey olucak ama yapım aşamaları beni biras daha oyalar diye düşünüyorum, babamlar yavaş yavaş yap bu da bitince yeni bişiy çıkarma diyor, 50 tane yapıcam eşimde dalga geçiyor hergün bir tane yap doğuma kadar ancak bitsin diye
sanırım dogumu konusmak ıcın erken oldugunu dusunuo doktorlar banada dogumla ılgılı hıc bır kelıme etmedı sımdıye kadar:)
mart anneleri doğum hikayesi konusu açılsa da heyecan yapsak azcık
aman aman daha acilmasın canımkimse 38 den once yapmasın dogum.... benim de erken dogum riskim var, korkuyorum, devamlı yatistayım her hafta ignelerle zamanında gelmesi için calişioruz..
Kizlar benkm bebem sag tarafta toparlandimi sanki karnim asagida gbi bi nefesim daralio kalbim hizli atiyo bi sicak basiyo sizdede bole oluomu...
Valla benim de ole zatn ittiriyo aurekli artik cok yer degstrmiyobenim bebişimde hep sağda. artık acıtmaya da başladı fıstık :) merak ediyorum döndümü acaba diye çünkü tepiklerini yukarda hissediyorum eğer ayaklarıysa tabii. sıcak basması bende de çok oluyo çıkıp soğuk yerde geziyorum biraz çok fena oluyorum ama normalmiş öyle diyolar. c.tesi kontrolüm var bakalım ne diyecek doktor heyecanla bekliyorum.
Valla benim de ole zatn ittiriyo aurekli artik cok yer degstrmiyo
Kolay gelsin şimdiden ellerine sağlık canım..
Bişey sorucam bende izmirdeyim ve bende kendim yapmak istiyorum.. Malzemeleri nerden kaça aldın bilgi verebilirmisin ?
benim oğlum beni babasından bile kıskanıyor kardeşi çok daha fazla kıskanır gibi geliyor
inşallah bu süreci atlatabiliriz kolayca bebeğime gerekli sevgiyi gösterebilirim abimizi de ihmal etmeden
babamız azcık geri planda kalır sıkıntı olmaz heehh uyum süreci olacak bişey olmaz
Merhaba kızlar,
İki gündür geçmişi okumaya çalışıyorum. Nihayet güncele geldim. Size büyük bir itirafım var benim ikinci çocuğum olmasına rağmen doğum sonrasından korkuyorum. İki çocukla nasıl uğraşacağım, ilk kızıma ilgi gösterebilecek miyim? İki küçük bebek bir koca bebek (eşim ) olacak hayatımda. Çalışan bir anne olarak üçüne birden yetebilecek miyim? Bu sorular beni korkutuyor.
Bu arada ilk doğumumda ciddi şekilde süt ve meme sorunum olmuştu. Bu yüzden sabahtan bu yana Tomris'in emzirme notlarını okuyorum. Resmen göğsümden ( pardon göğüs değil meme :) süt gelecek sandım
aynen eskisi gibi değil hareketleri. zaten artık günün çoğunu uyuyarak geçiriyolarmış
Valla cnm benimki zatn beni geceleri pek rahatsiz etmiul hatta hic ama 30 haftalarimin basinda cilgin gbiydi o zmn yogunlasrmis hareketleri ama 33 den sbra azalirmis galiba gunde on ederse iyi allah hareketlerini cogaltain sagsalim elimize versin isallah))
Benin bebisim tam tersi dahada bi hareketlendi ozellikle geceleri durmuo sanki icimde takla atio hele bazen sivri bisiler surtuoo o kadar canim yanio ki anlatamam ama anlayamıyorum elimi ayagimi dirsegimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?