2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

canm ben suan cok ıyı hıssedıorum agırlasmadım daha tabı bu tasınmak ıcın yeterlı gerekce olamaz ama bız cocuk dogmadan ev almak ıstıoduk becerebılırsek agırlaşmadan ev alıp tasınasım var cocuk dogunca cok zor olur...bırde zaten ole bışey olursa annem hemen yanımıza gelcek rahat olurum

Sana yüreğimin en derininden kocaman bir aminnnnnnnnnnnn diyorum canım.. Dualarımızdan birbirimizi eksik etmeyelim :))

Kolay gelsin şimdiden ellerine sağlık canım..
Bişey sorucam bende izmirdeyim ve bende kendim yapmak istiyorum.. Malzemeleri nerden kaça aldın bilgi verebilirmisin ?

Kizlar benkm bebem sag tarafta toparlandimi sanki karnim asagida gbi bi nefesim daralio kalbim hizli atiyo bi sicak basiyo sizdede bole oluomu...

aman aman daha acilmasın canım kimse 38 den once yapmasın dogum.... benim de erken dogum riskim var, korkuyorum, devamlı yatistayım her hafta ignelerle zamanında gelmesi için calişioruz..

sağlıkla gününde gelsinler inşallah cnm... hepimiz beklediğimiz günlerde yapalıım doğumlarımızı inşş... ben aksiyon olsun diye dedim :) düşünüp sevinirdik belki :)

Kizlar benkm bebem sag tarafta toparlandimi sanki karnim asagida gbi bi nefesim daralio kalbim hizli atiyo bi sicak basiyo sizdede bole oluomu...

benim bebişimde hep sağda. artık acıtmaya da başladı fıstık :) merak ediyorum döndümü acaba diye çünkü tepiklerini yukarda hissediyorum eğer ayaklarıysa tabii. sıcak basması bende de çok oluyo çıkıp soğuk yerde geziyorum biraz çok fena oluyorum ama normalmiş öyle diyolar. c.tesi kontrolüm var bakalım ne diyecek doktor heyecanla bekliyorum.

Valla benim de ole zatn ittiriyo aurekli artik cok yer degstrmiyo

Benin bebisim tam tersi dahada bi hareketlendi ozellikle geceleri durmuo sanki icimde takla atio hele bazen sivri bisiler surtuoo o kadar canim yanio ki anlatamam ama anlayamıyorum elimi ayagimi dirsegimi

Kolay gelsin şimdiden ellerine sağlık canım..
Bişey sorucam bende izmirdeyim ve bende kendim yapmak istiyorum.. Malzemeleri nerden kaça aldın bilgi verebilirmisin ?

Tabi cnm toplamda 50 şeker malzemesi aldım 57.5 lira ödedim yalnız mıknatıs almayı unutmuşum onu yarın alıcam, kemeraltında balık halinin ordan kızlarağasına doğru giderken solda ufak bir dükkan camında hoşgeldin bebek süsleri falan var görürsün hemen kartını da aldım bugün istersen numarasını özelden yollayabilirim onlar daha iyi tarif ederler cnm, herşey var dükkanda kapı süsü sepetler takı yastıkları her türlü malzeme.... Ben hep ordan alıyorum...

Son düzenleme:

Canim su an oğluna kim bakiyor? Bizim bakicimiz var. 2. Donem de. Devam edecek. Yoksa hakkından gelemem ikisinin birden.

Senin ilki ne kadar canim? Ben de ayni durumdayim. Su an 18aylik oğlum .

aynen eskisi gibi değil hareketleri. zaten artık günün çoğunu uyuyarak geçiriyolarmış

Valla cnm benimki zatn beni geceleri pek rahatsiz etmiul hatta hic ama 30 haftalarimin basinda cilgin gbiydi o zmn yogunlasrmis hareketleri ama 33 den sbra azalirmis galiba gunde on ederse iyi allah hareketlerini cogaltain sagsalim elimize versin isallah))

evet 10 hareket normal ama ben pek sayamıyorum her hareketinde bir ohh çekiyorum sadece mesela şuan hareket ediyor Rabbime çok şükür amiiiinnn canım Allah hepimizin yüzünü güldürsün

Benin bebisim tam tersi dahada bi hareketlendi ozellikle geceleri durmuo sanki icimde takla atio hele bazen sivri bisiler surtuoo o kadar canim yanio ki anlatamam ama anlayamıyorum elimi ayagimi dirsegimi

hareketlerinin şekli değişti eskisi gibi vurma şeklinde değilde dokunduğu heryerini hissediyorum sanki ama bende ayırt edemiyorum kolunu bacağını. evet bazen öle bişi yapıyo ki şimdi karnımdan çıkacak diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…