2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Optimumda hangi mağaxa canım
Güle güle kullan

bence de ayrıntılıdaki durum doğrudur. çünkü ayrıntılıda iç organları da görülüyor ya yanlış hatırlamıyorsam rahim veya testislerde oluşmaya başlıyor ve görülebiliyordu.o yüzden doktor onları da görmüş olmalı

admin duy içimdeki sesi ben sinir oldum bu sisteme bebeğimide sinir etme ben emeli beğenmek istedim
beni çok uğraştırdı beğenemedim msj yazmak zorunda kaldım bebeğimi strese soktun emel yorumunu beğendim
cnm eskiden bir tıklamayla hallettiğimiz bu beğenme işini şimdi msj yazarak belirtiriyoruz beğendiğimizi
yani yazmak zorunda kalıyorum neyse çok uzattım ben şeker benim dilime vurdu sanırsam

Bende bu yazdığını beğenip katılmak istedim ama malesef.. Sonuna kadar sana katıldığımı yazayım dedim..

Bende bu yazdığını beğenip katılmak istedim ama malesef.. Sonuna kadar sana katıldığımı yazayım dedim..

bende kesinlikle sizlere katılıyorum kızlar

Ben de öyle acaba nasıl bir anne olcam diye düşünmeden edemiyorum. Eşim müthiş sabırlı ve bilinçli sakin mükemmel bir snne olacaksın diyor bana moralimi yüksek tutmak için büyük ihtimalle:))
Ben bebeğimin yaramaz mı yoksa uslu mu olmasından çok nasıl bir anne ve eş olacağımla ilgileniyorum:)) garip bir şey sanki:))

meraba kızlarr nasılsınızzz

artık fazla takılamıyorum yaa buralardaa
masa üstü pc olduğu için sandalyede fazal oturamıyorumm
laptop olsaydıı yattığım yerden girerdim oohh
bu aralar dikişede fazla vakit ayırdım bu aralar belim ağrıdı bıraktım artık :)
evimide afedersiniz ... götürüyodu (noktalı yerleri dolddurun bi zahmet hihih )
şimdi temizlik var evde oohh miss gibi olucakk bitincee

yaa bu arada barbie den haber var mı geçmişi pek okuyamadım
okuduğum yerlerde de göremedimm neymiş acaba durumuu ??

Bende hep bunu düşünüyorum.. Acaba sabırlı olucakmıyım, iyi bakabilicekmiyim, anlayışlı olucakmıyım, becerebilicekmiyim anneliği diye düşünüp duruyorum zaman yaklaştıkça.. Eşimde senin eşin gibi süper bi anne olucaksın diyo sürekli bu sefer ona kızıyorum beni gaza getirme diye :))

Benim de barbie aklımdan çıkmıyor dedigin gibi dönerken balon patlaması gibi birşey hissettim dedi yaa şuan her karnım gerildiginde yani otururken kalkarken gerinirken dönerken karın geriniyor yaa hemen bişey olcak diye kendimi dinliyorum.
Sakin olmak lazım bebişlerimizi strese sokarsak dogumdan sonrası zor olur.

gazla kola çalışır (bu oğlumun lafı)

içgüdülerimizle herşeyin üstesinden geleceğiz tabii ki de yanlış yaptığımız
ya da eksikliklerimiz mutlaka olacak önemli olan bunların farkına varıp telafisini zamanında yapabilmek

Bilinçli göbüşdaşım sağolasın açıklaman için:))

şimdi nekadarda şunu yapcam bunu yapcam desende doğunca herşey değişiyo kalbin ve annelik duyguların
seni yönlendiriyo tabiki bilinçli olmakta yarar var araştırman kitap okuman ki yapıyosun bunları sende şu hoşuma
gitti sadece iyi bir anne olabilirmiyim demedin iyi bir anne ve eş ikisini dengede tutmak çok önemli çoğu insan
bebek doğduktan sonra eşi 2. plana atıyolar ben bunu asla yapmadım bunun etkisini gördüm eşimle aramızdaki
sevgi saygı bağı dahada güçlendi sende üstesinden geleceksin bunların en iyi şekilde seni tanıdığım kadarıyla

hehehe oğluna öpücükler :)
Annemde öle diyo, kucağına aldın mı sanki 40 yıldır anneymişsin gibi olcak emin ol diyo bakalım inşallah :)

Her duam bu yönde. Çevremde çocuğu fazlalık gibi gören o kadar çok kişi var ki daralıyorum onları dinleyince. Ve o anda dua ediyorum bunlar gibi olmamı engelle Allahım diye:))

evet strese girmemeliyiz aklımdan çıkarmaya çalışıyorum bugün iyiyim ama güzel bir albise
giydim hafif bir makyaj yaptım kendim ve bebeğim için süslendim bu halimi sevdim

annelik gerçekten çok özel bir duygu o ağlarsa sen daha çok ağlıyorsun o gülerse sen daha da gülüyorsun
sabır geliyor allahtan ama bazen insanoğluyuz yoruluyoruz gergin zamanlarımız oluyor çocuğa da yansıyor tabiii büyüdükçe
ben mesela oğlumu hep taşıdım herkes kucağa alışır dedi aldırmadım doya doya taşıdım kucağımda elimden düşürmezdim kuzumu iyi ki de böyle yaptım
bazen kendi özgüveni gelişsin savunsun diye arkadaşıyla tartışırken karışmıyorum en son müdahele ediyorum ama hani hemen oğlumu alıp koruyasım geliyor
şimdilerde kendi işlerini yapıyor üstünü değiştiriyor kirlisini sepete atıyor sofrayı kurmama yardım ediyor ellerini gidip yıkıyor tuvaletine gidiyor sonra arkasından ben gidiyorum büyüyor işte canım oğlum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…