kızlar ben geçen gün dagi den lohusa pijamasını 40 TL ye ve önden tamamen düğmeli bir pijama takımını da 30 TL'ye (104 liradan düşmüş) aldım. bir de şansıma optimumdaki bir çamaşır mağzasından 20 Tl'ye önden düğmeli çok sevimli bir gecelik bularak bu gecelik pijama işini sonlandırdım. İstanbulda olanlara bi Optimum alışveriş merkezine bakmalarını tavsiye ederim
sevgili hamişler..
geçenlerde yazmıştım benim kızın pipisi var dedi en son doktor diye:))
gectiğimiz çarşamba böle söledi 28 hafta randevusunda..
eşiminde ısrarıyla başka doktora gittik cuma..
oda pipi göremiyorum dedi... baya bakındı..
ve dediki bazı kız çocuklarında kuku ii olabiliyormuş...oda erkek sanılmasını sağlayabilir... pipi göremedim dedi....
diğer doktorda karıstırmakta haklı ..dedi.. ama pipi çıkıntısı ben göremedim dedii...
doğuma kadar bekleyin dedi....bu haftalardan sonra tespit etmek dahada zor olabili,yor.. görüntü dağılıyor dedi..
biz dahada muallaka düştük tabi....
kız mı erkekmı beli olmayan bebişim :))
bebiime kız diye aldığımız herşeyi geçtim...
bir velim bana kız bebek magnetli kokulu sus yaptırdı....
şimdiii onlar nolcak :))
ve doktor dediki ayrıntılıda en belirgindir.... ordaki doktorda kız demişti...
böle başına bişi gelen varmıdır....
CENTRAL HOSPİTALA GİDEN VARMI ??? DOKTOR BAKIYORUMDA HASTANE DEĞİŞTİRCEM.... YADA ÜCRETLERİNİ BİLİYORMUSUNUZ???:2:
Ben mağazan almayı düşünmüyorum zaten. Yani etik midir bilmiyorum ama ekonomi yapmak için şüphe duyduklarıma mağazadan bakıp, beğenirsem nette araştırıyorum uygunsa da netten alıyorum. En basiti beğendigim pijama mağazada 90 tl idi. Nette baktım 70 tl. Mağaza kirasına ortak olmaktansa netten alırım daha mantıklı:)))
admin duy içimdeki sesi ben sinir oldum bu sisteme bebeğimide sinir etme ben emeli beğenmek istedim
beni çok uğraştırdı beğenemedim msj yazmak zorunda kaldım bebeğimi strese soktun emel yorumunu beğendim
cnm eskiden bir tıklamayla hallettiğimiz bu beğenme işini şimdi msj yazarak belirtiriyoruz beğendiğimizi
yani yazmak zorunda kalıyorum neyse çok uzattım benşeker benim dilime vurdu sanırsam
admin duy içimdeki sesi ben sinir oldum bu sisteme bebeğimide sinir etme ben emeli beğenmek istedim
beni çok uğraştırdı beğenemedim msj yazmak zorunda kaldım bebeğimi strese soktun emel yorumunu beğendim
cnm eskiden bir tıklamayla hallettiğimiz bu beğenme işini şimdi msj yazarak belirtiriyoruz beğendiğimizi
yani yazmak zorunda kalıyorum neyse çok uzattım benşeker benim dilime vurdu sanırsam
Bende bu yazdığını beğenip katılmak istedim ama malesef.. Sonuna kadar sana katıldığımı yazayım dedim..
Ben de öyle acaba nasıl bir anne olcam diye düşünmeden edemiyorum. Eşim müthiş sabırlı ve bilinçli sakin mükemmel bir snne olacaksın diyor bana moralimi yüksek tutmak için büyük ihtimalle:))o yazıda da komple ses olmasın demiyodu canım uyarıcılığı fazla olmasın diyordu. Az olabilir yani. Hatta anne karnında dinlediği müziği sonrasında dinlerse daha cok huzurlu oluyorlarmış..OYy beni bebeğim cok hassas olacak yaa. Ben ona onu incitmeden nasıl bakacagım yaa..
Ben de öyle acaba nasıl bir anne olcam diye düşünmeden edemiyorum. Eşim müthiş sabırlı ve bilinçli sakin mükemmel bir snne olacaksın diyor bana moralimi yüksek tutmak için büyük ihtimalle:))
Ben bebeğimin yaramaz mı yoksa uslu mu olmasından çok nasıl bir anne ve eş olacağımla ilgileniyorum:)) garip bir şey sanki:))
Benim de barbie aklımdan çıkmıyor dedigin gibi dönerken balon patlaması gibi birşey hissettim dedi yaa şuan her karnım gerildiginde yani otururken kalkarken gerinirken dönerken karın geriniyor yaa hemen bişey olcak diye kendimi dinliyorum.aslında buradaki hikayelerden etkileniyoruz kaç gündür barbie aklımdan çıkmıyo dönderken suyu gelmişya
ben sağıma dönmeye korkar oldum :18: ben mesela 2 aydır eşimden uzak duruyorum yaklaşıp öpmüyorum bile
sonu kötü olmasın diye :) neden diceksin ilk hamileliğimde birliktelikten sonra suyum gitmişti hepsi aynı olacak değil
ama korkuyorum işte neyapayım engel olamıyorum
ay geçmiş olsun inş.kısa sürede atlatırsın dinlenmek iyi geliyo eksikleri şimdi tamamlasak iyi olcak
ileriki zamanlarda yürümeye halimiz kalmıyomuş ben bunu anladım zorlanıyorum ben ya
ay bu insanları anlamıyorum ben ya aşağı inmiş yukarı çıkmış sonuçta dr gidiyoruz varsa bir durum dr söylüyo zaten
yani anneyi telaşa sokmanın anlamı yok banada hergün biri diyo herkes buna taktı galiba
Bende hep bunu düşünüyorum.. Acaba sabırlı olucakmıyım, iyi bakabilicekmiyim, anlayışlı olucakmıyım, becerebilicekmiyim anneliği diye düşünüp duruyorum zaman yaklaştıkça.. Eşimde senin eşin gibi süper bi anne olucaksın diyo sürekli bu sefer ona kızıyorum beni gaza getirme diye :))
Bilinçli göbüşdaşım sağolasın açıklaman için:))yanlış bilgilendirme yapmış olmayayım şimdi arkadaşlar okur etkilenirler birliktelikten sonra suyum geldi dedimya
onun öncesinde temizlik yapmıştım halı faln kaldırmıştım hangisi doğumu tetikledi bilmiyorum ama halıdan olabilir
açıklama yapayım dedimşekerim düşmüştü bişeyler yemeklemeşguldüm oyüzden eksik bilgi olmuş
Ben de öyle acaba nasıl bir anne olcam diye düşünmeden edemiyorum. Eşim müthiş sabırlı ve bilinçli sakin mükemmel bir snne olacaksın diyor bana moralimi yüksek tutmak için büyük ihtimalle:))
Ben bebeğimin yaramaz mı yoksa uslu mu olmasından çok nasıl bir anne ve eş olacağımla ilgileniyorum:)) garip bir şey sanki:))
gazla kola çalışır (bu oğlumun lafı)
içgüdülerimizle herşeyin üstesinden geleceğiz tabii ki de yanlış yaptığımız
ya da eksikliklerimiz mutlaka olacak önemli olan bunların farkına varıp telafisini zamanında yapabilmek
Bende bu yazdığını beğenip katılmak istedim ama malesef.. Sonuna kadar sana katıldığımı yazayım dedim..
Himm bnmkinn azaldi bn anlmdim herhlde cgr gelistricidencnm bizim prenses tur atıyo :) ama büyüdüler hareketleri azalacak
Ben de beğenmenizi beğenmeye çalıştım da telefonfa beğen butonu hiç görünmüyor bile :))
Bende hep bunu düşünüyorum.. Acaba sabırlı olucakmıyım, iyi bakabilicekmiyim, anlayışlı olucakmıyım, becerebilicekmiyim anneliği diye düşünüp duruyorum zaman yaklaştıkça.. Eşimde senin eşin gibi süper bi anne olucaksın diyo sürekli bu sefer ona kızıyorum beni gaza getirme diye :))
Ben de beğenmenizi beğenmeye çalıştım da telefonfa beğen butonu hiç görünmüyor bile :))
Benim de barbie aklımdan çıkmıyor dedigin gibi dönerken balon patlaması gibi birşey hissettim dedi yaa şuan her karnım gerildiginde yani otururken kalkarken gerinirken dönerken karın geriniyor yaa hemen bişey olcak diye kendimi dinliyorum.
Sakin olmak lazım bebişlerimizi strese sokarsak dogumdan sonrası zor olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?