Ben de beğenmenizi beğenmeye çalıştım da telefonfa beğen butonu hiç görünmüyor bile :))
Her duam bu yönde. Çevremde çocuğu fazlalık gibi gören o kadar çok kişi var ki daralıyorum onları dinleyince. Ve o anda dua ediyorum bunlar gibi olmamı engelle Allahım diye:))
şimdi nekadarda şunu yapcam bunu yapcam desende doğunca herşey değişiyo kalbin ve annelik duyguların
seni yönlendiriyo tabiki bilinçli olmakta yarar var araştırman kitap okuman ki yapıyosun bunları sende şu hoşuma
gitti sadece iyi bir anne olabilirmiyim demedin iyi bir anne ve eş ikisini dengede tutmak çok önemli çoğu insan
bebek doğduktan sonra eşi 2. plana atıyolar ben bunu asla yapmadım bunun etkisini gördüm eşimle aramızdaki
sevgi saygı bağı dahada güçlendi sende üstesinden geleceksin bunların en iyi şekilde seni tanıdığım kadarıyla
annelik gerçekten çok özel bir duygu o ağlarsa sen daha çok ağlıyorsun o gülerse sen daha da gülüyorsun
sabır geliyor allahtan ama bazen insanoğluyuz yoruluyoruz gergin zamanlarımız oluyor çocuğa da yansıyor tabiii büyüdükçe
ben mesela oğlumu hep taşıdım herkes kucağa alışır dedi aldırmadım doya doya taşıdım kucağımda elimden düşürmezdim kuzumu iyi ki de böyle yaptım
bazen kendi özgüveni gelişsin savunsun diye arkadaşıyla tartışırken karışmıyorum en son müdahele ediyorum ama hani hemen oğlumu alıp koruyasım geliyor
şimdilerde kendi işlerini yapıyor üstünü değiştiriyor kirlisini sepete atıyor sofrayı kurmama yardım ediyor ellerini gidip yıkıyor tuvaletine gidiyor sonra arkasından ben gidiyorum büyüyor işte canım oğlum
Ne mutlu sana canım yaa, darısı başımıza inşallah.. Şimdiden böle içim titriyor doğduğunu düşününce.. Hıçkırdığında falan gözlerim doluyor acaba rahatsız oluyor mu diye.. Anlatırlardı da inanmazdım gerçekten çok farklı bi duygu ama işte dediğin gibi inşallah sabırlı, duyarlı anneler olabiliriz :)
:)))) süpersin canim yaa. Bazen sen yazdıgında aynı anlarda aynı şeyleri yaşıyormuşuz gibi geliyor. Ben de dün aynısını yaptım işe son aylarda çok paspal gitmeye başlamıştım dün gitmeden öncd sabah kalktım saçlarımı düzleştirdim makyaj yapıp öyle işe gittimevet strese girmemeliyiz aklımdan çıkarmaya çalışıyorum bugün iyiyim ama güzel bir albise
giydim hafif bir makyaj yaptım kendim ve bebeğim için süslendim bu halimi sevdim
olursunuz tabiki çünkü bu hassasiyet var içinizde rabbim sağsalim doğmalarını nasip etsin
mesela ben canım istese de kalkıp canım çektiğini yapmam ama oğlum isterse kalkar yaparım
ama bunu yapmam ben bunu yemem bu yemeği yap derse yapmıyorum öyle de kurallarımız var mesela
Hem kanguru misali göğsünde taşıma aşkı hem de özgüveni yerine gelsin diye kendi haline ögrenmesini sağlamak offf offf bu ne yaman çelişki:)) ama senin oğlunla olsn ilişkin imrendiğim ilişkilerdenm umarım senin gibi bir anne olmayı beceririm.annelik gerçekten çok özel bir duygu o ağlarsa sen daha çok ağlıyorsun o gülerse sen daha da gülüyorsun
sabır geliyor allahtan ama bazen insanoğluyuz yoruluyoruz gergin zamanlarımız oluyor çocuğa da yansıyor tabiii büyüdükçe
ben mesela oğlumu hep taşıdım herkes kucağa alışır dedi aldırmadım doya doya taşıdım kucağımda elimden düşürmezdim kuzumu iyi ki de böyle yaptım
bazen kendi özgüveni gelişsin savunsun diye arkadaşıyla tartışırken karışmıyorum en son müdahele ediyorum ama hani hemen oğlumu alıp koruyasım geliyor
şimdilerde kendi işlerini yapıyor üstünü değiştiriyor kirlisini sepete atıyor sofrayı kurmama yardım ediyor ellerini gidip yıkıyor tuvaletine gidiyor sonra arkasından ben gidiyorum büyüyor işte canım oğlum
Aynen canım yaa.. Bazı arkadaşlarım var resmen doğurmuş olmak için doğurmuş sanki.. Allah dualarımızı kabul etsin, bizi öyle annelerden yapmasın inşallah amin :)
yıldız olan beğen butonu melojcum
Merhaba kızlar,
İki gündür geçmişi okumaya çalışıyorum. Nihayet güncele geldim. Size büyük bir itirafım var benim ikinci çocuğum olmasına rağmen doğum sonrasından korkuyorum. İki çocukla nasıl uğraşacağım, ilk kızıma ilgi gösterebilecek miyim? İki küçük bebek bir koca bebek (eşim ) olacak hayatımda. Çalışan bir anne olarak üçüne birden yetebilecek miyim? Bu sorular beni korkutuyor.
Bu arada ilk doğumumda ciddi şekilde süt ve meme sorunum olmuştu. Bu yüzden sabahtan bu yana Tomris'in emzirme notlarını okuyorum. Resmen göğsümden ( pardon göğüs değil meme :) süt gelecek sandım
Sana da çocuğun olsun görürsün dünyanın kaç bucak oldugunu tepkisi geliyor mu o insanlardan. Bana öyle dediklerinde siz e kadar gerizekalı nankör insanlarsınız diyesim geliyor da işte mecburen susuyorum:)))
Merhaba kızlar,
İki gündür geçmişi okumaya çalışıyorum. Nihayet güncele geldim. Size büyük bir itirafım var benim ikinci çocuğum olmasına rağmen doğum sonrasından korkuyorum. İki çocukla nasıl uğraşacağım, ilk kızıma ilgi gösterebilecek miyim? İki küçük bebek bir koca bebek (eşim ) olacak hayatımda. Çalışan bir anne olarak üçüne birden yetebilecek miyim? Bu sorular beni korkutuyor.
Bu arada ilk doğumumda ciddi şekilde süt ve meme sorunum olmuştu. Bu yüzden sabahtan bu yana Tomris'in emzirme notlarını okuyorum. Resmen göğsümden ( pardon göğüs değil meme :) süt gelecek sandım
Ondan var ama o olmaz yatak odasında da kullanabileceğim birşey olmalı aldıgım mobilyayı hiç bir şekilde yatak odasına sıgdıramam:))
Gelmez mi canım yaa..
Sürekli yok işte bi doğsun keşke hep karnımda kalsaydı diyceksin, yok işte nefesimi kesiyor bu çocuk diyceksin falan..
Gerçekten yüzyüze bakmıcak olsam ağzının payını vermek istediğim çok insan varda neysee...
Doğsun bebişim anneliğimle kapak edicem onları inşallah..
Bianka süt konusu sanırım annelerin en hassas olduğu konu..
Tomris'in emzirme notlarını mutlaka oku, bu sefer böyle olmasın diye dua ediyorum dedin ya, bu yazılar inan çok işine yarayabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?