evet 10 hareket normal ama ben pek sayamıyorum her hareketinde bir ohh çekiyorum sadecemesela şuan hareket ediyor Rabbime çok şükür amiiiinnn canım Allah hepimizin yüzünü güldürsün
Valla bende hic saymiyorum aslinda cnm ettimi cok sukur diyorum ama allaha sukur onu geciyordur .allahim zamaninda sagsalim elimize versin bbklerimizi
hareketlerinin şekli değişti eskisi gibi vurma şeklinde değilde dokunduğu heryerini hissediyorum sanki ama bende ayırt edemiyorum kolunu bacağını. evet bazen öle bişi yapıyo ki şimdi karnımdan çıkacak diyorum
ben hiç demedim karnıımda kalsaydı diye ben hamilelikte daha çok zorlanıyorum doğum sonrası bana daha rahat geldi ne bileyim görüyorsun falanGelmez mi canım yaa..
Sürekli yok işte bi doğsun keşke hep karnımda kalsaydı diyceksin, yok işte nefesimi kesiyor bu çocuk diyceksin falan..
Gerçekten yüzyüze bakmıcak olsam ağzının payını vermek istediğim çok insan varda neysee...
Doğsun bebişim anneliğimle kapak edicem onları inşallah..
Canim su an oğluna kim bakiyor? Bizim bakicimiz var. 2. Donem de. Devam edecek. Yoksa hakkından gelemem ikisinin birden.
tamamen ayırmıcaz odaları canım ya naptın ole bızde ılk baslarda toparlanana kadar
Kizlar benkm bebem sag tarafta toparlandimi sanki karnim asagida gbi bi nefesim daralio kalbim hizli atiyo bi sicak basiyo sizdede bole oluomu...
aynen oyle oluyor,nefesim daralıyor kalbim hızlanıyor,sanırsam pozisyona bağlı rahme baskı artınca öyle bir rahatsızlık veriyor ama bu aralar sıklaştı
:)))) süpersin canim yaa. Bazen sen yazdıgında aynı anlarda aynı şeyleri yaşıyormuşuz gibi geliyor. Ben de dün aynısını yaptım işe son aylarda çok paspal gitmeye başlamıştım dün gitmeden öncd sabah kalktım saçlarımı düzleştirdim makyaj yapıp öyle işe gittim
Herkes o paspal halime o kadar alışmış ki bugün bir kutlama mı var diye sordular:)) çok kötü hissettim kendimi ama böyle olmak gerekiyor bence
ilk çocuun kaç yaşında ? benimki 5 yaşında, ben ikisini de idare edemem diye korkmuyorum amaa kıskançlık işinden kızımın pskiolojiinin bozulmasından korkuyorum sadece.
Senin ilki ne kadar canim? Ben de ayni durumdayim. Su an 18aylik oğlum .
Tabi cnm toplamda 50 şeker malzemesi aldım 57.5 lira ödedim yalnız mıknatıs almayı unutmuşum onu yarın alıcam, kemeraltında balık halinin ordan kızlarağasına doğru giderken solda ufak bir dükkan camında hoşgeldin bebek süsleri falan var görürsün hemen kartını da aldım bugün istersen numarasını özelden yollayabilirim onlar daha iyi tarif ederler cnm, herşey var dükkanda kapı süsü sepetler takı yastıkları her türlü malzeme.... Ben hep ordan alıyorum...
ben hiç demedim karnıımda kalsaydı diye ben hamilelikte daha çok zorlanıyorum doğum sonrası bana daha rahat geldi ne bileyim görüyorsun falan
Geçenlerde gittik eşimşle kemeraltına, birkaç yer dolaştık ama hep hazır yapıolardı.. Bende malzemesini alıp kendim yapmak istiyorum.. O yüzden yerin adını ve telefonunu özelden yazarsan çok sevinirim canım..Fiyatıda gayet uygunmuş :)
aslında buradaki hikayelerden etkileniyoruz kaç gündür barbie aklımdan çıkmıyo dönderken suyu gelmişya
ben sağıma dönmeye korkar oldum :18: ben mesela 2 aydır eşimden uzak duruyorum yaklaşıp öpmüyorum bile
sonu kötü olmasın diye :) neden diceksin ilk hamileliğimde birliktelikten sonra suyum gitmişti hepsi aynı olacak değil
ama korkuyorum işte neyapayım engel olamıyorum
AYNEN CANIM.OKUDUĞUM AKŞAM SABAHA KADAR UYUMADIM.SÜREKLİ KENDİMİ DİNLEDİM.SOLDAN SAĞA DÖNEMEDİM.ETKİLENİYORUZ ÇOK. RABBİM YARDIMCISI OLSUN. İYİDİR İNŞALLAH BARBİCİM.
BEN KENDİMİ İYİ HİSSETMEK İÇİN GAYRET SARFEDİYORUM YA. AKSİ HALDE İNSANLARIN AAA NE KADAR SOLGUN GÖRÜNÜYOSUN DEMELERİNE İFRİT OLUYORUM.evet strese girmemeliyiz aklımdan çıkarmaya çalışıyorum bugün iyiyim ama güzel bir albise
giydim hafif bir makyaj yaptım kendim ve bebeğim için süslendim bu halimi sevdim
ANNE NE KADAR ŞİKAYETÇİ MIZMIZ OLURSA BEBEĞİDE O KADAR HUYSUZ OLUYOR. GEÇENLERDE İKİ ARKADAŞIM DOĞUM YAPTI İKİSİNİN ÜSTÜNDE GÖZLEMLEDİM BU DURUMU.Aynen canım yaa.. Bazı arkadaşlarım var resmen doğurmuş olmak için doğurmuş sanki.. Allah dualarımızı kabul etsin, bizi öyle annelerden yapmasın inşallah amin :)ANNELİK ZOR MESLEK. GÖNÜLLÜLÜK ESAS. KİMSE DOĞURMAK İÇİN DOĞURMAMALI BENCE.
BEN ALIŞVERİŞE BİLE GEÇTİĞİMİZ HAFTASONU BAŞLADIM. ANALAYACAĞIN ÇANTA MANTA YOK ORTADA. :26:kızlar ben ocak sonunda oğluşun esyalarını yıkayıp ütülicem
sonra çantamı hazırlıcamm
var mı çantasını hazırlayannn ??
AMİNNNNNNBu gün Tomris'in bloğunu okurken " Allah'ım gücüm tükendiğinde bile bebeğime karşı anlayışlı, yumuşak olmam için bana kuvvet ver” diye dua ettiğini okumuştum. Çok hoşuma gitti. Özellikle çalışan anneler ilk doğumlarından sonra daha ciddi şekilde depresyona girebiliyorlarmış. Her şeyi istediğimiz gibi olacak sanıyoruz ama doğan bebeğin kendi kişiliği, sevdiği sevmediği şeyler var diye düşünüyorum ben. Onları tanıyana kadar insan ciddi şekilde acemilik çekebiliyor. Bazen kendini çok çaresiz ve yorgun hatta tükenmiş hissedebiliyor. O yüzden hepimiz için bunu canı gönülden diliyorum. Gücümüz tükendiğinde bile bebeklerimize karşı anlayışlı, yumuşak olabilecek kadar kuvvetimiz olsun.
AMAN DİYİM ALEV HANIM GEREKİZ EKŞINA GİRMEYELİM:18:mart anneleri doğum hikayesi konusu açılsa da heyecan yapsak azcık
günaydın kızlar
oğluşumun arkadaşlarınada günaydın
herkes iyidir inşallah.kızlar ya dünde oğluşumun kıyafetleri için sabbun tozunu hallettim de aklıma geldi.bebeğinizin kirlileri için ayrı sepetmi alacaksınız ne düşünüyorsunuz teyzeler?
benim aklıma şöyle bir şey geldi fikrinizi almak istiyorum:hani şu sakallı ipler varya onlardan büyük bir torba öreyimm diyorum renk renk.ağzını büzmeli yapayım sapınada büzmesinede kurdele geçireyim.sonra üstünede ördek ayıcık vs dikeyim.banyoya asayım diyorum
ne dersiniz güzel olurmu?yada daha farklı birşeyler düşünen varmı aranızda
bu arada ben sab marka sabun tozu aldımtamamen doğal ve türk malı.yumuşatıcı kullanmama gerek varmı arkadaşlar?hani kimyasalı yoğun ya ondan pek istemiyorum açıkçası
VALLA SÜPER OLUR DA PEK BEKLETME LÜKSÜMÜZ OLMAZ HERHALDE KİRLİLERİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?