Kızım şuan 20 aylık. 22 aylıkken abla olacak. Zaten ikisini idare edebilir miyim dememdeki en büyük nedenlerden biri kıskançlık. Yeni doğan bebek ile ister istemez emzirme, besleme, uyutma vs. derken ilgileneceğim. Ben onunla ilgilenirken kızım ne düşünecek? Çok küçük olduğundan daha zor olacak gibime geliyor.
Günaydın anneleeeerr....
Kızım da size tekme vuruşlarıyla günaydın diyo
Dün bakım eşyalarımızı aldık tırnak makası,emzik,aspiratör vs.. kendime de manuelli gögüs pompası aldım 25 lira bebedorun biberonu da var kullanmazsam bile üzülmem.. ama dün eşimle denedik canımı acıtcak mı dieiki pompa yaptık sarımtırak bi su çıktı ayy dedim çığlık attım... ama deneme başarılıydı sonuç olarak..
selam hanımlarr ben de dün aldım çalışabilir raporumu. bebişin gelişimi de iyi çıktı 31+6 da 1850 gr 43 cm çıktı. tabi ağırlığını söylememişti doktor ama verileri bir internet sitesine girdiğimde (baş çapı ve lkarın çevresini) bu rakamı buldum yani 1850 gr ı. çok tatlıydı topak kafalı oğlişimkan sayımım 13 çıktı idrarım temiz şükürler olsun ki.
bu aralar benim de oğliş sağda solda toplanıp tepecik yapıyor.özellikle akşamları ve sabahın erken saatlerinde karnımın iki üst yanında gerilmeler oluyor. karnımı çekiştiriyolar sanki. tam göğüslerimin alt tarafları gibi. akşamları gelen uyku nöbetlrini zaten sölememe gerek yok 10 olmadan esnemeler başlıyor. geceleri uyurken çok sıcaklıyorum ve deli gibi su içme ihtiyacım oluyor.
artık oğlis gecen haftalar kadar sık vurmasa da vurdugunda canımı acıtmaya başladı. hareketleri ağırlıklı kayma ve yer değiştirme şeklinde
günaydın herkese...
Merhaba cnm. Bende dün kemeraltından aldım şeker malzemelerimi kendim yapıyorum. Ben ahşap figür aldım 100 tane olacak lavantalı bütün malzemelere 50 lira ödedim :) Fotolarını da göstereyim :)
Eki Görüntüle 933195 Eki Görüntüle 933196 Eki Görüntüle 933197 Eki Görüntüle 933198
Kızım şuan 20 aylık. 22 aylıkken abla olacak. Zaten ikisini idare edebilir miyim dememdeki en büyük nedenlerden biri kıskançlık. Yeni doğan bebek ile ister istemez emzirme, besleme, uyutma vs. derken ilgileneceğim. Ben onunla ilgilenirken kızım ne düşünecek? Çok küçük olduğundan daha zor olacak gibime geliyor.
saol canım tamambır tane fotokopısını cek bır tanesınınde calıstıgın kuruma ver, dogumdan sonrakı evraklarla beraber sgk ya verıyorsun
Aaa süpermiş.. Silikon tabancası falanda dahil mi ? Bu arada figürler çok tatlı, bende böle bişiler düşünüyorum, seramik istemiyorum açıkcası, sürekli düşüyo buzdolabından falan :)
Canım nerden aldın bana msj atabilir misin yerin adını ? bu cmtsi gidicem bende alırım :)
aslında buradaki hikayelerden etkileniyoruz kaç gündür barbie aklımdan çıkmıyo dönderken suyu gelmişya
ben sağıma dönmeye korkar oldum :18: ben mesela 2 aydır eşimden uzak duruyorum yaklaşıp öpmüyorum bile
sonu kötü olmasın diye :) neden diceksin ilk hamileliğimde birliktelikten sonra suyum gitmişti hepsi aynı olacak değil
ama korkuyorum işte neyapayım engel olamıyorum
ANNE NE KADAR ŞİKAYETÇİ MIZMIZ OLURSA BEBEĞİDE O KADAR HUYSUZ OLUYOR. GEÇENLERDE İKİ ARKADAŞIM DOĞUM YAPTI İKİSİNİN ÜSTÜNDE GÖZLEMLEDİM BU DURUMU.ANNELİK ZOR MESLEK. GÖNÜLLÜLÜK ESAS. KİMSE DOĞURMAK İÇİN DOĞURMAMALI BENCE.
Kesinlikle sana katılıyorum canım.. Gerçekten anne ne kadar huysuz olursa bebekde öle oluyor..Valla isteyerek yaptık isteyerekde doğurucam inşallah.. O yüzden hiçbi şikayetim yok, doğsada şöle içime çeke çeke koklasam kuzucuğumu diyorum :))
şimdi bizim bu bebişlerin artık haftada şu kdr cm uzaması beklenir gibi bişey varmı? mesela 30. haftadan itibaren haftada 250 gr alması beklenir gibi??
Teşekkür ederim cnm :) Evet silikon tabancası felan herşey dahil :) Dur bakayım bi aldığım yere yazayım sana
Izmirliyim bende kizima ede biseyker yaptim disarda satilan ayakkabilardan alip susledim on liraya alip yuze satiyorlar cokda gyzel oldu zibinlarino keceyle susledim allah kullanmayi nasip etsin:))Gerçekten çok uygun almışsın :)
Evlenmeden önce istanbulda yaşıyordum orda eminönünden almıştık arkadaşlarımınkini ama izmir daha uygun bence bu konuda :)
Izmirliyim bende kizima ede biseyker yaptim disarda satilan ayakkabilardan alip susledim on liraya alip yuze satiyorlar cokda gyzel oldu zibinlarino keceyle susledim allah kullanmayi nasip etsin:))
şimdi bizim bu bebişlerin artık haftada şu kdr cm uzaması beklenir gibi bişey varmı? mesela 30. haftadan itibaren haftada 250 gr alması beklenir gibi??
Gerçekten çok uygun almışsın :)
Evlenmeden önce istanbulda yaşıyordum orda eminönünden almıştık arkadaşlarımınkini ama izmir daha uygun bence bu konuda :)
Ellerine sağlık canım, Allah güle güle giymeyi nasip etsin inşallah :)
Bende keçeden kapı süsü yapmak istiyorum ama keçe satan yerde bulamadım, eğer bildiğin yer varsa söylermisin ? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?