2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
günaydın kızlar.dün 37.haftaya kadar çalışabilir raporu aldım.( sgk ya vermem gerekiyor mu? devlet dairesindeyim )bebeğime de dalin şampuan ve dalan roxy deterjandan aldım.bulamam diyordum küçük yerde olduğum için ama çok şükür aldım içimde kalmadı en azından.

selam hanımlarr ben de dün aldım çalışabilir raporumu. bebişin gelişimi de iyi çıktı 31+6 da 1850 gr 43 cm çıktı. tabi ağırlığını söylememişti doktor ama verileri bir internet sitesine girdiğimde (baş çapı ve lkarın çevresini) bu rakamı buldum yani 1850 gr ı. çok tatlıydı topak kafalı oğlişim kan sayımım 13 çıktı idrarım temiz şükürler olsun ki.

bu aralar benim de oğliş sağda solda toplanıp tepecik yapıyor. özellikle akşamları ve sabahın erken saatlerinde karnımın iki üst yanında gerilmeler oluyor. karnımı çekiştiriyolar sanki. tam göğüslerimin alt tarafları gibi. akşamları gelen uyku nöbetlrini zaten sölememe gerek yok 10 olmadan esnemeler başlıyor. geceleri uyurken çok sıcaklıyorum ve deli gibi su içme ihtiyacım oluyor.

artık oğlis gecen haftalar kadar sık vurmasa da vurdugunda canımı acıtmaya başladı. hareketleri ağırlıklı kayma ve yer değiştirme şeklinde

iyi yanları da var zor yanları da var , seninkinin yaşları çok yakın olacak biribirine, arkadaş sıkıntısı çekmeyecekler, bebeğin biraz büyüdüğünde birbirlerini oyalayacakalr, sne çok yorulmayacaksın amaaa bebeğin büyüyüp 2 yşına gelene kadar biraz sııntılı olacak tabi, ikisini de idare tmen gerek, durumun zormuş ama Allah güç verecktir, sabır veceketir, benim kızım büyüdüğü için artık eskisi gibi bakıma ihtiyacı yok, daha nalyışlı olacağını düşünüyorum, en azından bebiş bakımında yardım edecektir, o da sorumluluk alacaktır. Kıskançlık illa ki yaşayacağız, inşallah başarı ile atlatırız.

amaaaann sakın haaa, meme ucu kremini bile doktorlar doğuma 2 hafta kala sürmeye başlayın diyor, göğüs ucu ile oynamak sütü sıkmak doğumu tetiklermiş:18:

sanki erken doğuracak olan ben değilmişim gibi bir kaç parça eksiğim kaldı, aklımda ama tamamlamak için hiç çabam yok geceliğim, bebek şekerim ve bebeiş için banyo malzemlerim eksik, ama bugün alacağım yarın alacağım diye diye doğuma günler kaldı, hala almadım

bır tane fotokopısını cek bır tanesınınde calıstıgın kuruma ver, dogumdan sonrakı evraklarla beraber sgk ya verıyorsun

şimdi bizim bu bebişlerin artık haftada şu kdr cm uzaması beklenir gibi bişey varmı? mesela 30. haftadan itibaren haftada 250 gr alması beklenir gibi??

Aaa süpermiş.. Silikon tabancası falanda dahil mi ? Bu arada figürler çok tatlı, bende böle bişiler düşünüyorum, seramik istemiyorum açıkcası, sürekli düşüyo buzdolabından falan :)
Canım nerden aldın bana msj atabilir misin yerin adını ? bu cmtsi gidicem bende alırım :)

benımde kızımla kardesı arasında 30 ay olucak.. su anda bır ablamız var kızma bakan...kardesı oldugunda ablayı yarım gun yıne devam ettırırım dıyordum ama ıyıcene gozum korktu tam gun devam edecek sanırım....bır cocuk hıc cocukmus herkes oyle dıyor bakalım gorucez...
ama ıyı tarafıda su olucak ben hep onu dusunuyorum 1 sene sonra onlar okadar guzel anlasacakkkı kendı kendılerını oynuyacaklar felan bunu dusunup rahatlıyorum ben

Teşekkür ederim cnm :) Evet silikon tabancası felan herşey dahil :) Dur bakayım bi aldığım yere yazayım sana

şimdi bizim bu bebişlerin artık haftada şu kdr cm uzaması beklenir gibi bişey varmı? mesela 30. haftadan itibaren haftada 250 gr alması beklenir gibi??

Artık milim milim uzuycaklarmış nette okumuştum.. Kilolarıda geçtiğimiz 2 ay kadar hızlı artmıycakmış..

Teşekkür ederim cnm :) Evet silikon tabancası felan herşey dahil :) Dur bakayım bi aldığım yere yazayım sana

Gerçekten çok uygun almışsın :)
Evlenmeden önce istanbulda yaşıyordum orda eminönünden almıştık arkadaşlarımınkini ama izmir daha uygun bence bu konuda :)

Kizla gunaydin benim kizimda sanirim huysuz olabilir cunku ben cok stresli bi hamilelik aglamak sinirli gecrdim bakalim gorucez cok uzuluom benm yuzumden onu uzuyorum diye saglikla gelsinde sagsalim ama huysuz okuck gbi gekio

Evlenmeden önce istanbulda yaşıyordum orda eminönünden almıştık arkadaşlarımınkini ama izmir daha uygun bence bu konuda :)
Izmirliyim bende kizima ede biseyker yaptim disarda satilan ayakkabilardan alip susledim on liraya alip yuze satiyorlar cokda gyzel oldu zibinlarino keceyle susledim allah kullanmayi nasip etsin:))

Izmirliyim bende kizima ede biseyker yaptim disarda satilan ayakkabilardan alip susledim on liraya alip yuze satiyorlar cokda gyzel oldu zibinlarino keceyle susledim allah kullanmayi nasip etsin:))

Ellerine sağlık canım, Allah güle güle giymeyi nasip etsin inşallah :)
Bende keçeden kapı süsü yapmak istiyorum ama keçe satan yerde bulamadım, eğer bildiğin yer varsa söylermisin ? :)

cnm sen neyaptın gittin mi dr bide bebekten bebeğe genetiğe göre değişiyo mesela ben şeker hastasıyım bide
anneminde bebekleri hep 3.5 ve üzeri olurmuş doğduğunda doğuma kadar çok var bazı bebekler son ayda birden
alıyo genelde zaten kilo alımı son ay oluyo boy konusundada pek bilgim yok cnm

Ellerine sağlık canım, Allah güle güle giymeyi nasip etsin inşallah :)
Bende keçeden kapı süsü yapmak istiyorum ama keçe satan yerde bulamadım, eğer bildiğin yer varsa söylermisin ? :)

Evet cnm kemeraltı uygun oluyo böyle şeylerde. Pazarlık imkanı da oluyo. Kemeraltında o nerde bu nerde diye sorarsan kafan karışır :) Girceksin arka sokaklara her yeri gezcen. Ben dün keçeci de gördüm ama işte tarif etmesi imkansız yeri şurda diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…