2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Ellerine sağlık canım, Allah güle güle giymeyi nasip etsin inşallah :)
Bende keçeden kapı süsü yapmak istiyorum ama keçe satan yerde bulamadım, eğer bildiğin yer varsa söylermisin ? :)
Kemeraltinda kizlar haninin orda istanbul dugme var ordan aldim cnm geliklikcilerin orda hersey var

canım yazmıştım ama görmedin sanırım. bak şöyle yazmıştım:

*****selam hanımlarr ben de dün aldım çalışabilir raporumu. bebişin gelişimi de iyi çıktı 31+6 da 1850 gr 43 cm çıktı. tabi ağırlığını söylememişti doktor ama verileri bir internet sitesine girdiğimde (baş çapı ve lkarın çevresini) bu rakamı buldum yani 1850 gr ı. çok tatlıydı topak kafalı oğlişim kan sayımım 13 çıktı idrarım temiz şükürler olsun ki.

bu aralar benim de oğliş sağda solda toplanıp tepecik yapıyor. özellikle akşamları ve sabahın erken saatlerinde karnımın iki üst yanında gerilmeler oluyor. karnımı çekiştiriyolar sanki. tam göğüslerimin alt tarafları gibi. akşamları gelen uyku nöbetlrini zaten sölememe gerek yok 10 olmadan esnemeler başlıyor. geceleri uyurken çok sıcaklıyorum ve deli gibi su içme ihtiyacım oluyor.

artık oğlis gecen haftalar kadar sık vurmasa da vurdugunda canımı acıtmaya başladı. hareketleri ağırlıklı kayma ve yer değiştirme şeklinde *****

bu arada ben zaten boyu değil de kiloyu merak etmiştim boy da yazmışım farkında değilim

Yaa haklısın aslında ama geçen gezdiğimizde malzeme satan yerleri göremedim hiç.. Hep hazır şekerciler falan vardı,bende kendim yapmak istediğimden araştırıyorum hala.. Neyse cumartesi gittiğimde belime kuvvet o zaman :/

kızlar ömer aras mı yoksa ömer kıvanç mı? hangisi daha güzel.ömeri kesin ama 2.isimde kararsızız.aras kulağa hoş geliyor ama nehirden başka at kılı anlamı da var

Anladım cnm. Bol bol gezmen lazım :) Ben sana aldığım şekercinin adını bulayım da ona göre gidersin. Orası çok güzel herşey var

kızlar ömer aras mı yoksa ömer kıvanç mı? hangisi daha güzel.ömeri kesin ama 2.isimde kararsızız.aras kulağa hoş geliyor ama nehirden başka at kılı anlamı da var

ömer aras kesinlikle uyumu daha güzel

şimdi senin nezninde bende soruyorum kızlar

kerem bir tanesi diğeri için keremin önüne uygun isim tavsiyesi istiyorum

Anladım cnm. Bol bol gezmen lazım :) Ben sana aldığım şekercinin adını bulayım da ona göre gidersin. Orası çok güzel herşey var

Çok sevinirim canım gerçekten.. Ön yolda bişey yok zaten kızlarağasının ordan çıkınca hep bu tarz şeyler ama nokta atışı yaparsam benim için çok daha kolay olucak :)

bir iki bir iki emel nerdesin tatlım herşey yolundadır umarım
sen normalde bu saatte kadar uğrardın hiç görmedim seni

ufffff ınanmıorum ben ıstemem eşim hıc hıc ıstemez ole bışeyı okadar zaten bız daha yenı evlıyız bıkmadık dahaallahta hıc bıktırmasıjn ınşallahhhhh

canım ömer aras güzel görünüyo ama o ikinci anlamı sıkıntı yapar mı bilemedim
ama adı sadece aras olanlarda varr sıkıntı olmaz sanırım

yaaa bana da isim önersinide bulunun peeffff isismsiz mi olsun oğluummm ühühü

Anladim canim. Babanneniz bos kalmayacak. Yakin mi?

Çok sevinirim canım gerçekten.. Ön yolda bişey yok zaten kızlarağasının ordan çıkınca hep bu tarz şeyler ama nokta atışı yaparsam benim için çok daha kolay olucak :)

smasher bende bole bu tarz seler bakmak ıstıorum bebek ızın ve hamıle lohusalık tarzında bışeler almak ıstıyorum ızmırde kemeraltına gıtsek hersey var mı orda konaka fılan yakınmı yada bızım egepole yakınmı bız sığacıkta oturuyoruz otarafı cok bılmıorum da buralarda da hıc guzel şeler yok:Ç(

Canım konak'a yakın.. Metro ile konak durağında iniyosun hatta..Aradığın herşey var kemeraltında. Egepolden metro ile 2 yada 3 durak var arasında. üçyoldan metroya binersen çok rahat gelirsin.. Hem bebek mağazaları falanda var aralarda oralarda uygun şeyler oluyor. Hemde böle şeker keçe falan herşeyi bulabilirsin. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…