Kemeraltinda kizlar haninin orda istanbul dugme var ordan aldim cnm geliklikcilerin orda hersey varEllerine sağlık canım, Allah güle güle giymeyi nasip etsin inşallah :)
Bende keçeden kapı süsü yapmak istiyorum ama keçe satan yerde bulamadım, eğer bildiğin yer varsa söylermisin ? :)
cnm sen neyaptın gittin mi dr bide bebekten bebeğe genetiğe göre değişiyo mesela ben şeker hastasıyım bide
anneminde bebekleri hep 3.5 ve üzeri olurmuş doğduğunda doğuma kadar çok var bazı bebekler son ayda birden
alıyo genelde zaten kilo alımı son ay oluyo boy konusundada pek bilgim yok cnm
Evet cnm kemeraltı uygun oluyo böyle şeylerde. Pazarlık imkanı da oluyo. Kemeraltında o nerde bu nerde diye sorarsan kafan karışır :) Girceksin arka sokaklara her yeri gezcen. Ben dün keçeci de gördüm ama işte tarif etmesi imkansız yeri şurda diye :)
Kemeraltinda kizlar haninin orda istanbul dugme var ordan aldim cnm geliklikcilerin orda hersey var
kızlar ömer aras mı yoksa ömer kıvanç mı? hangisi daha güzel.ömeri kesin ama 2.isimde kararsızız.aras kulağa hoş geliyor ama nehirden başka at kılı anlamı da var
Yaa haklısın aslında ama geçen gezdiğimizde malzeme satan yerleri göremedim hiç.. Hep hazır şekerciler falan vardı,bende kendim yapmak istediğimden araştırıyorum hala.. Neyse cumartesi gittiğimde belime kuvvet o zaman :/
kızlar ömer aras mı yoksa ömer kıvanç mı? hangisi daha güzel.ömeri kesin ama 2.isimde kararsızız.aras kulağa hoş geliyor ama nehirden başka at kılı anlamı da var
Anladım cnm. Bol bol gezmen lazım :) Ben sana aldığım şekercinin adını bulayım da ona göre gidersin. Orası çok güzel herşey var
şimdi senin nezninde bende soruyorum kızlar
kerem bir tanesi diğeri için keremin önüne uygun isim tavsiyesi istiyorum
şimdi senin nezninde bende soruyorum kızlar
kerem bir tanesi diğeri için keremin önüne uygun isim tavsiyesi istiyorum
bizim eski anne grubunda yatağını ayıran olmuştu nerdeyse 2 yıla yakın eşiyle aynı yatakta yatmadılar arkadaş bebeğinin yanında eşi odada şeklinde sen de öyle yapıcaksın diye anladım aman diyim dedim
ben hiç demedim karnıımda kalsaydı diye ben hamilelikte daha çok zorlanıyorum doğum sonrası bana daha rahat geldi ne bileyim görüyorsun falan
kayınvalidem bakıyor canım ama 2.dönemde göndermeyeceğim gönderirsem kardeşim geldi annem beni babaanneme yolladı hissi oluşsun istemiyorum zor olacak ama yapacak bişey yok arada yollarım babaanneye biraz baba oyalar o devrede eylülde zaten 4 yaşında olacak kreşe gidecek ben de okula başlıcam bebişim de babaanneye gidecek öyle işte
kerem alp, Ahmet kerem olabilir
Kerem Mert yada Yılmaz Kerem :)
Çok sevinirim canım gerçekten.. Ön yolda bişey yok zaten kızlarağasının ordan çıkınca hep bu tarz şeyler ama nokta atışı yaparsam benim için çok daha kolay olucak :)
smasher bende bole bu tarz seler bakmak ıstıorum bebek ızın ve hamıle lohusalık tarzında bışeler almak ıstıyorum ızmırde kemeraltına gıtsek hersey var mı orda konaka fılan yakınmı yada bızım egepole yakınmı bız sığacıkta oturuyoruz otarafı cok bılmıorum da buralarda da hıc guzel şeler yok:Ç(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?