2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Kızlar Hera8381'nın daha önceki mesajlarında yazıyor zaten, idrarda protein ve bir kaç şey daha vardı.
Sanırım doktorlar bebişi riske atmak istemediler.

kızlar dogum zamanı geldi. Yaklaşık 30 dakika sonra sezeryan ameliyatına gireceğim. 32 + 6 durumundayız dualarınızı eksik etmeyin.

rabbim yardımcınız olsun dumamız seninle ve bebeişinle sağlıkla gelin yanımıza hera
okurken boğazım düğüm düğüm oldu aklımız sen de ve yaavrunda

Kızlar Dogum zamanı geldi. Yaklaşık 30 dakika sonra sezeryan ameliyatına gireceğim. 32 + 6 durumundayız dualarınızı eksik etmeyin.

Canım ya hayırlısı ile kucağına al inşallah. Dualarımız seninle... Senin ve bebeğin iyi haberlerini bekliyoruz. Daha önce hiç mi belirti vermedi preeklempsi?

slm kızlar

kaç günlerdir giremiyorum en son bel ağrılarımdan bahsetmiştim. pazar sabahı 5 te şiddetli bel ağrısıyla kadın doğum acile gittik nst ye aldılar alttan muayene ettiler ultrasondan kontrol ettiler nst de sancım çıkmış karnımda sertlik var diye yatış verdi erken doğum riski var diyip beni korkuttu :26: ama eşim kabul etmedi kendi doktorumuza görünelim diye pazar günü ağrıyı çektim doktorumu aradım parol ve magnezyum ve de bol bol süt içmemi söyledi p.tesi sabah erkenden kendi doktoruma gittik nst de sancı çıkmadı ultrasonda da herşeyim normal çıktı fakat bebeğim çok ters pozisyondaymış hala dönmemiş bir de bebek ters pozisyonda olduğu için ağrı yapabilir bir de bel ağrın kemiksel olabilir dedi parol kullanıyorum ama bel ağrım var oturamıyorum yatamıyorum ayakta duramıyorum Allahım şu bir ay sağ salim geçsin inşallah umarım sizler iyisiniz

Yani aslında özellikle 32. haftadan sonra heran riskli ama işte biraz tembellik biraz acele etmiyim düşüncesiyle bende hep erteledim..
Valla nette çok fazla çanta hazırlama şekli var en iyisi yakın zamanda doğum yapmış arkadaşlarından fikir almak.. Yani ben öle yaptım..
Gecelik,pijama,çorap,emzirme sütyeni,hastabezi,göğüspedi ve göğsüm yara olursa diye göğüs ucu koruyucu kendim için koyacaklarım..
Bebiş içinde bez,2 tane hastane çıkışı, battaniye,çorap şimdilik aklıma gelenler.. Biberon falan koymucam ben. En kötü eşim evden alır gelir.

hayırlısıyla bu günleri atlatsak sağsalim sağlıkla alsak yavrularımızı keşke

Senin ilki ne kadar canim? Ben de ayni durumdayim. Su an 18aylik oğlum .

oyy benim de 21 aylık kızım var. 23 ay olacak araları ve benim evde yardımcım yok. ancak temizliğe gelen var 2 haftada bir
hem şu hamilelik dönemim bitsin istiyorum hem de doğunca ne yapacağım diye korkuyorum. ilki planlıydı ama ikincisi plansız oldu, herkesin ortak görüşü ilk 2 sene zorlanacağımız yönünde. iş hayatına ne zaman nasıl dönerim orası tamamen muamma. bir de ben kendime vakit ayıramazsam acayip mutsuz oluyorum ve huysuzlaşıyorum (gerçi kim mutsuz olmaz ki?) annem var ama o da öyle tüm gün gelip de 2 bebeyle uğraşmaz, şimdiden seyahat planlarını filan yapmış yani. ancak yazın yazlığa gidince 2 kişi olacağız belki o zaman biraz rahatlarım. bir de emzirme problemlerim oldu ilkinde lohusalıktan nefret ettim inanın, doğsun ve 40 gün sağ salim geçsin Allahım diye dua ediyorum. Her kafadan bir sesin çıktığı nalet bir dönemdi benim için. Hiç öyle kendimi prenses gibi hissetmedim ne yalan söyleyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…