Kızlar Dogum zamanı geldi. Yaklaşık 30 dakika sonra sezeryan ameliyatına gireceğim. 32 + 6 durumundayız dualarınızı eksik etmeyin.
Kızlar Dogum zamanı geldi. Yaklaşık 30 dakika sonra sezeryan ameliyatına gireceğim. 32 + 6 durumundayız dualarınızı eksik etmeyin.
Kızlar Hera8381'nın daha önceki mesajlarında yazıyor zaten, idrarda protein ve bir kaç şey daha vardı.
Sanırım doktorlar bebişi riske atmak istemediler.
kızlar dogum zamanı geldi. Yaklaşık 30 dakika sonra sezeryan ameliyatına gireceğim. 32 + 6 durumundayız dualarınızı eksik etmeyin.
bana 30. haftdan sonra hazırla demişlerdi geçen gün koyacaklarım konusunda liste yapayim dedim ama daha da karıştı kafamgeçen kontrolümde doğum yöntemi konusunda netleştik doktorum rahatça normal doğum yapabilirsin dediysede bende yemedi :26: büyük ihtimalle epidrual anestezi olacak doğum paketleri ile ilgili görüşürken de normal doğumda 1 sezeryanda 2 gece kalınıyor dediler iş daha da karıştı internette doğum çantaları hazırlamayla ilgili saçma sapan yazılar var şunu koyun bunu koymayın diye hazırlayan varsa bilgi versin
sımdı bız muhtemelen arabayla gelırız hastaneye egepolden sora sora kemeraltı dedıkmı gosterırler heralde
slm kızlar
kaç günlerdir giremiyorum en son bel ağrılarımdan bahsetmiştim. pazar sabahı 5 te şiddetli bel ağrısıyla kadın doğum acile gittik nst ye aldılar alttan muayene ettiler ultrasondan kontrol ettiler nst de sancım çıkmış karnımda sertlik var diye yatış verdi erken doğum riski var diyip beni korkuttu :26: ama eşim kabul etmedi kendi doktorumuza görünelim diye pazar günü ağrıyı çektim doktorumu aradım parol ve magnezyum ve de bol bol süt içmemi söyledi p.tesi sabah erkenden kendi doktoruma gittik nst de sancı çıkmadı ultrasonda da herşeyim normal çıktı fakat bebeğim çok ters pozisyondaymış hala dönmemiş bir de bebek ters pozisyonda olduğu için ağrı yapabilir bir de bel ağrın kemiksel olabilir dedi parol kullanıyorum ama bel ağrım var oturamıyorum yatamıyorum ayakta duramıyorum Allahım şu bir ay sağ salim geçsin inşallah umarım sizler iyisiniz
Hamileyken oje suren varmi
hayırlısıyla bu günleri atlatsak sağsalim sağlıkla alsak yavrularımızı keşke
Senin ilki ne kadar canim? Ben de ayni durumdayim. Su an 18aylik oğlum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?