- 11 Temmuz 2011
- 369
- 31
- 98
Benin bebisim tam tersi dahada bi hareketlendi ozellikle geceleri durmuo sanki icimde takla atio hele bazen sivri bisiler surtuoo o kadar canim yanio ki anlatamam ama anlayamıyorum elimi ayagimi dirsegimi
canım ömer aras güzel görünüyo ama o ikinci anlamı sıkıntı yapar mı bilemedim
ama adı sadece aras olanlarda varr sıkıntı olmaz sanırım
yaaa bana da isim önersinide bulunun peeffff isismsiz mi olsun oğluummm ühühü
kızlar doğum çanyanızı hazırladınız mı daha erken mi?
Ben henüz hazırlamadım.. Yarın kontrolüm var dr uma sorucam artık hazırlıyım mı diye.. Erken gibi geliyor ama bakalım ne diyecek
canım ömer aras güzel görünüyo ama o ikinci anlamı sıkıntı yapar mı bilemedim
ama adı sadece aras olanlarda varr sıkıntı olmaz sanırım
yaaa bana da isim önersinide bulunun peeffff isismsiz mi olsun oğluummm ühühü
Anladim canim. Babanneniz bos kalmayacak. Yakin mi?
Canım konak'a yakın.. Metro ile konak durağında iniyosun hatta..Aradığın herşey var kemeraltında. Egepolden metro ile 2 yada 3 durak var arasında. üçyoldan metroya binersen çok rahat gelirsin.. Hem bebek mağazaları falanda var aralarda oralarda uygun şeyler oluyor. Hemde böle şeker keçe falan herşeyi bulabilirsin. :)
Hamileyken oje suren varmi
Hamileyken oje suren varmi
Kızlar Dogum zamanı geldi. Yaklaşık 30 dakika sonra sezeryan ameliyatına gireceğim. 32 + 6 durumundayız dualarınızı eksik etmeyin.
Kızlar Dogum zamanı geldi. Yaklaşık 30 dakika sonra sezeryan ameliyatına gireceğim. 32 + 6 durumundayız dualarınızı eksik etmeyin.
Kuzuna sağlıkla kavuşman dileğiyle...
canım yazmıştım ama görmedin sanırım. bak şöyle yazmıştım:
*****selam hanımlarr ben de dün aldım çalışabilir raporumu. bebişin gelişimi de iyi çıktı 31+6 da 1850 gr 43 cm çıktı. tabi ağırlığını söylememişti doktor ama verileri bir internet sitesine girdiğimde (baş çapı ve lkarın çevresini) bu rakamı buldum yani 1850 gr ı. çok tatlıydı topak kafalı oğlişimkan sayımım 13 çıktı idrarım temiz şükürler olsun ki.
bu aralar benim de oğliş sağda solda toplanıp tepecik yapıyor.özellikle akşamları ve sabahın erken saatlerinde karnımın iki üst yanında gerilmeler oluyor. karnımı çekiştiriyolar sanki. tam göğüslerimin alt tarafları gibi. akşamları gelen uyku nöbetlrini zaten sölememe gerek yok 10 olmadan esnemeler başlıyor. geceleri uyurken çok sıcaklıyorum ve deli gibi su içme ihtiyacım oluyor.
artık oğlis gecen haftalar kadar sık vurmasa da vurdugunda canımı acıtmaya başladı. hareketleri ağırlıklı kayma ve yer değiştirme şeklinde*****
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?