2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Benin bebisim tam tersi dahada bi hareketlendi ozellikle geceleri durmuo sanki icimde takla atio hele bazen sivri bisiler surtuoo o kadar canim yanio ki anlatamam ama anlayamıyorum elimi ayagimi dirsegimi

ay sorma benimkide geceleri ekstra bir çoşuyor sanki erkenden çıkası var

evet doğru diyosun ben de kararsız kaldm o yüzden.ömer ismi kurtarıyor zannımca. eymen, eren, emre elife uygun isimler.ben eren ismini çok beğeniyorum eşim istemiyo diye vazgeçtim

Ben henüz hazırlamadım.. Yarın kontrolüm var dr uma sorucam artık hazırlıyım mı diye.. Erken gibi geliyor ama bakalım ne diyecek

bana 30. haftdan sonra hazırla demişlerdi geçen gün koyacaklarım konusunda liste yapayim dedim ama daha da karıştı kafam geçen kontrolümde doğum yöntemi konusunda netleştik doktorum rahatça normal doğum yapabilirsin dediysede bende yemedi :26: büyük ihtimalle epidrual anestezi olacak doğum paketleri ile ilgili görüşürken de normal doğumda 1 sezeryanda 2 gece kalınıyor dediler iş daha da karıştı internette doğum çantaları hazırlamayla ilgili saçma sapan yazılar var şunu koyun bunu koymayın diye hazırlayan varsa bilgi versin

Sen bize bir başlangıç yap, ona göre biz de üretelim :)
Tek isim mi iki isim mi istiyorsun
Soyadınıza göre uyumlu olsun mu
Nasıl bir tınısı olsun vs
:)

sımdı bız muhtemelen arabayla gelırız hastaneye egepolden sora sora kemeraltı dedıkmı gosterırler heralde

Hamileyken oje suren varmi

Normal zamanlarda bile pek sağlıklı olmadığı için hamilelikte ben kullanmıyorum.
Yani şimdiye kadar hamilelik boyunca 3 defa filan sürdüm.

Butter London diye bir marka var 3 zararlı madde kullanılmadan üretiliyor.

Kızlar Dogum zamanı geldi. Yaklaşık 30 dakika sonra sezeryan ameliyatına gireceğim. 32 + 6 durumundayız dualarınızı eksik etmeyin.

nasıl yani erken doğum mu ?

inşallah herşey yolunda gider senin içinde bebeğin içinde

Son düzenleme:

yazdıktan sonra okudum benim dr daha kan sayımıma bakmadı habire vitamin veriyo allahım esirgesin yakışıklı oğluşunu
cnm sen normal düşünüyodun dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…