2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

ben de lohusalıkta kendimi prenses gibi hissetmedim 15 günlüktü oğlum yalnız kaldığımızda herşeyi ben ve eşim yaptık hoş eşim sabah çıkıp akşam geliyordu ama olsun

aaa günlerimizde aynıymış sen yine şanslısın canım o zaman ben et yerken midem bulanıyor ve hamileliğimin öncesinde hiç yemezdim. inşallah en kısa zamanda değerlerin normale döner

vejeteryan mıydın canım?
inşallah senin de öyle olur
evet az kaldı 12 mart'a, gerçi benim mecburen sezaryen olacak herhalde ilk haftasında gerçekleşir doğum

ben de lohusalıkta kendimi prenses gibi hissetmedim 15 günlüktü oğlum yalnız kaldığımızda herşeyi ben ve eşim yaptık hoş eşim sabah çıkıp akşam geliyordu ama olsun

benim de 15 gün kayınvalidem kaldı yanımda onun dışında annem geliyordu misafir gibi uğrayıp gidiyordu.
eşim sabahları gitmesin diye ağlayacak gibi olurdum

kızlar ay şaka gibi doğuma giren arkadaş mı var ben mi yanlış gördüm bi an yanlış topiğe girdim sandım da

Düşününce diyorum daha neredeyse 2 ay var, sonra diyorum 40. haftasına kadar içerde duran bebek çok az, çok az kaldı diyorum panik oluyorum...
Hamilelerin %80 i 37-38. haftada doğum yapıyormuş

benim de 15 gün kayınvalidem kaldı yanımda onun dışında annem geliyordu misafir gibi uğrayıp gidiyordu.
eşim sabahları gitmesin diye ağlayacak gibi olurdum

kayınvalidemde 2 gün kaldım sonra evimegeçtim ilçedeydim o zaman kayınvalidem gelmedi görümcem okula gidiyordu çünkü annem de memlekete gitti gelmedi sonra tek kaldım bilmediğim olursa ya int ya da annemi arıyordum annem çok şey öğretti neyi nasıl yapmam gerektiğini çocuk nasıl yıkanır aç mı tok mu nasıl anlaşılır nasıl giydirilir falan eğitime aldı anlayacağın

çok iyimiş ya çok da güzel olmuş eline sağlık. ben burda sordum hazırla benim yapmam arasında 10-20 tl farkediyo bende yapmaktan vazgeçtim. ama izmir.de kuzenim var fiyatlar böyle uygunsa ona mı aldırsam dedim şimdi:44:

kızlar doğum çanyanızı hazırladınız mı daha erken mi?

bugün çooooookkkk beklediğim çantama ulaştım sonunda artık çantasını hazırlamaya başlicam ben nolur nolmaz dursun kenarda. kendim içinde ayrı bir çanta yapıcam.

Kızlar Dogum zamanı geldi. Yaklaşık 30 dakika sonra sezeryan ameliyatına gireceğim. 32 + 6 durumundayız dualarınızı eksik etmeyin.

ayyyy inanmıyorum haftanı tekrar tekrar okudum acaba yanlış aya mı yazdın diye ama bizdensinnnn Allah hayırlısıyla atlatmanı nasip etsin sağlıkla kucağına al bebişini

dün bir arkadaş demişti doğumlar başlasa da heyecan olsa diye nekadar temiz kalpliymiş

Son düzenleme:
Bizim de dogum hikayeleri basligi acma zamanimiz geldi :)))) amargiiii nerelerdesinnn

YAAA loveli sen bana okadar rahat huzurlu sakın gelıyorsunkı anlatamam:):)::):) bebegınıde emınım cok rahat buyutursunn

YAAA loveli sen bana okadar rahat huzurlu sakın gelıyorsunkı anlatamam:):)::):) bebegınıde emınım cok rahat buyutursunn

ay sağol casnım çok gururlandım yüzüm kızardı valla inşallah canım
beraber büyütürüz bebeklerimizi biz hala ekim 2010 anneleriyle beraber büyütüyoruz
buradada olur inşallah

Düşününce diyorum daha neredeyse 2 ay var, sonra diyorum 40. haftasına kadar içerde duran bebek çok az, çok az kaldı diyorum panik oluyorum...
Hamilelerin %80 i 37-38. haftada doğum yapıyormuş

ayyy yazını okuyunca o kadar heyecanlandım ki..........

Kızlar Dogum zamanı geldi. Yaklaşık 30 dakika sonra sezeryan ameliyatına gireceğim. 32 + 6 durumundayız dualarınızı eksik etmeyin.

çok şaşırıdm, İkinizinde iyi haberlerini bekliyoruz, Allah kolaylık versin inşallah, hayırlı uğurlu olsun ilk bebişimiz

İnsanlar neden anne olunca sanki sadece dünyadaki tek çocuk onunmuş gibi dünyalarını herkese kapatırlar aklım almıyor. Benim ablam da öyle o tamamen zırvalamış durumda. Yeğenim 10 yaşında ve hala onla yatıyor. 16 yaşında oğlu var diye eğer dışarda ise eve gidip yemeğini hazırlıyor o yemeği isitamaz diye.
öyle olmak istemiyoruuumm Allahım korusunnnn(

merak edenle riçin hera 2 gün önce sağlığı ile ilgili bunları yazmış, Allah yardımcısı olsun, şu zor günleri kolayca atlatıverisn inşallah, bebeği ile musmutlu musmutlu günler yaşasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…