oyy benim de 21 aylık kızım var. 23 ay olacak araları ve benim evde yardımcım yok. ancak temizliğe gelen var 2 haftada bir
hem şu hamilelik dönemim bitsin istiyorum hem de doğunca ne yapacağım diye korkuyorum. ilki planlıydı ama ikincisi plansız oldu, herkesin ortak görüşü ilk 2 sene zorlanacağımız yönünde. iş hayatına ne zaman nasıl dönerim orası tamamen muamma. bir de ben kendime vakit ayıramazsam acayip mutsuz oluyorum ve huysuzlaşıyorum (gerçi kim mutsuz olmaz ki?) annem var ama o da öyle tüm gün gelip de 2 bebeyle uğraşmaz, şimdiden seyahat planlarını filan yapmış yani. ancak yazın yazlığa gidince 2 kişi olacağız belki o zaman biraz rahatlarım. bir de emzirme problemlerim oldu ilkinde lohusalıktan nefret ettim inanın, doğsun ve 40 gün sağ salim geçsin Allahım diye dua ediyorum. Her kafadan bir sesin çıktığı nalet bir dönemdi benim için. Hiç öyle kendimi prenses gibi hissetmedim ne yalan söyleyeyim.
aaa günlerimizde aynıymışsen yine şanslısın canım o zaman ben et yerken midem bulanıyor ve hamileliğimin öncesinde hiç yemezdim. inşallah en kısa zamanda değerlerin normale döner
ben de lohusalıkta kendimi prenses gibi hissetmedim 15 günlüktü oğlum yalnız kaldığımızda herşeyi ben ve eşim yaptık hoş eşim sabah çıkıp akşam geliyordu ama olsun
Kızlar Dogum zamanı geldi. Yaklaşık 30 dakika sonra sezeryan ameliyatına gireceğim. 32 + 6 durumundayız dualarınızı eksik etmeyin.
Kızlar Dogum zamanı geldi. Yaklaşık 30 dakika sonra sezeryan ameliyatına gireceğim. 32 + 6 durumundayız dualarınızı eksik etmeyin.
benim de 15 gün kayınvalidem kaldı yanımda onun dışında annem geliyordu misafir gibi uğrayıp gidiyordu.
eşim sabahları gitmesin diye ağlayacak gibi olurdum
Merhaba cnm. Bende dün kemeraltından aldım şeker malzemelerimi kendim yapıyorum. Ben ahşap figür aldım 100 tane olacak lavantalı bütün malzemelere 50 lira ödedim :) Fotolarını da göstereyim :)
Eki Görüntüle 933195 Eki Görüntüle 933196 Eki Görüntüle 933197 Eki Görüntüle 933198
kızlar doğum çanyanızı hazırladınız mı daha erken mi?
kayınvalidemde 2 gün kaldım sonra evimegeçtim ilçedeydim o zaman kayınvalidem gelmedi görümcem okula gidiyordu çünkü annem de memlekete gitti gelmedi sonra tek kaldım bilmediğim olursa ya int ya da annemi arıyordum annem çok şey öğretti neyi nasıl yapmam gerektiğini çocuk nasıl yıkanır aç mı tok mu nasıl anlaşılır nasıl giydirilir falan eğitime aldı anlayacağın
YAAA loveli sen bana okadar rahat huzurlu sakın gelıyorsunkı anlatamam:):)::):) bebegınıde emınım cok rahat buyutursunn
ay sağol casnım çok gururlandım yüzüm kızardı vallainşallah canım
beraber büyütürüz bebeklerimizi biz hala ekim 2010 anneleriyle beraber büyütüyoruz
buradada olur inşallah
Düşününce diyorum daha neredeyse 2 ay var, sonra diyorum 40. haftasına kadar içerde duran bebek çok az, çok az kaldı diyorum panik oluyorum...
Hamilelerin %80 i 37-38. haftada doğum yapıyormuş
İnsanlar neden anne olunca sanki sadece dünyadaki tek çocuk onunmuş gibi dünyalarını herkese kapatırlar aklım almıyor. Benim ablam da öyle o tamamen zırvalamış durumda. Yeğenim 10 yaşında ve hala onla yatıyor. 16 yaşında oğlu var diye eğer dışarda ise eve gidip yemeğini hazırlıyor o yemeği isitamaz diye.bizim eski anne grubunda yatağını ayıran olmuştu nerdeyse 2 yıla yakın eşiyle aynı yatakta yatmadılar arkadaş bebeğinin yanında eşi odada şeklinde sen de öyle yapıcaksın diye anladım aman diyim dedim
Kızlar heryerim şiş...
Tansiyon tavan...
İdrarda Protein +++
Ve doktorum hastahaneye yatırdı. Ama sonuçta burada takip altındayım. Tansiyon ilacına başlandı. NST'ye bağlandı. 2 Saatte bir tansiyonum ölçülüyor. Yarın da 24 saatlik idrarda protein bakılacak. Bebeğin akciğerlerinin gelişmesi için 1. Doz iğnem yapıldı. Ne kadar yatacağım bilmiyorum. İnşAllah her şey yoluna girer. Dua edin bebeğimiz 35. haftayı bitirsin.
Kendinize iyi bakın mutlu haberler ilr gelirim inşAllah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?