2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Evet eşim de senin dediğin gibi diyor, yani zaten özel hastane, hiç bir şey vermiyorlar mı diyor :)) Demek veriyorlar aslında :)

İkinci bölüme de aynen katılıyorum. (Yani benim daha ilk bebiş ama okuduklarım sonucunda hazırlıklıyım şimdilik)

Cumlemizin Allah yardimcisi olsun canim. Ben de oğlumu ilk zamanlar emsin diye 1 Saat kucagimda tuttuğunu bilirim. Yeni doğduğunda yavaş etmiyordu çok. Simdi nazil yaparim bilemiyorum evdeki zipirla sağolsun.

Kızlar Dogum zamanı geldi. Yaklaşık 30 dakika sonra sezeryan ameliyatına gireceğim. 32 + 6 durumundayız dualarınızı eksik etmeyin.

Canim yaaa okuyunca çok korktum ama çok şükür tansiyon bebeğine zarar vermeden dünyaya gelecek. ALLAHİM SAĞLIK SIHHAT VERSIN. durumunu müsait oldukça bizimle paylaşm merakta bırakma

Yer kaplıyor ama ya :)
Hastanede bez yok mu?
Biz niye götürüyoruz herşeyi ?
(İsyan başladı :)) )

Hastane verir mi vermez mi bilmiyorum ama, normal doğumda 1, sezeryanda 2 gün hastanede kalacağız. Ne olur ne olmaz diye bende paketi götüreceğim. Dediğim gibi biz kızımda ilk günlerde, hatta ilk aylarda çok bez kullanmıştık.

olmazsın canım bizler en azından seni buradan tanıdığımız kadarıyla kesinlikle
ablanı da göz önünde bulundurup zannetmiyorum aynı şeyleri yapacağını

şimdi hasta bezi konusunda bende yanıma alacağım ama kaç tane alırım
diye düşününce sanırım bir 5 tane falan alırım ne olur ne olmaz diye
sana rakam çok gelebilir öncesinde de suyum falan gelirse kullanırım
diye düşündüm

canım bende ilkinde zaten acemilik vardı bebek memeyi tutmayı bilmiyor ben acemi neyse gece emziremedim ve çocuk sarılık oldu neyse ki kolay atlattı yani beslenmesi önemli bu tabi ki her bebek farklı olduğu için o an kaşık ya da biberon hangisi ile yapabilecekseniz-ki temennim hiçbirine ihtiyacın olmasın bebeğin emebilsin- onunla takviye yapmanız.

loveli kesinlike bu konuda sana katılıyorum
döktü batırdı ama kendi kendine yetebilmeyi öğrendi

Hastayım genicim 2 gün dahaa rapor aldım. Yeni yeni kendime gelince de buraya girdim hemen.

canım geçmiş olsun sabahtan beri uğramayınca merak ettim

Hiç bir kombinde başarılı olmadığım gibi bu isim konusunda da kombinde başarılı değilimdir:))
Beni mazur gör canımm

olsun ben fikir için sormuştum

şu söz çok hoşuma gider ne yiyeceğine sen karar ver ne kadar yiyeceğine bebeğin karar versin

valla çok değil geçen haftaya kadar öyleydi şimdi hem ne giyeceğine hem ne yiyeceğine kendi karar veriyor
bende karışmıyorum sonuçta o da bir birey ve onunda artık zevkleri beğendikleri var

4 adet diyor.
Hani kısmetse doğdu, hastaneden eve gelene kadar 4 adet yeter dedi.

schaga hastaneden de takviye yapılacağını ve kaç gece kalacağını falan göz önünde bulundurunca
yeterli olabilir de olmayabilir de.

Paketin içinde 50 tane var yahu.
Neyse o zaman ben ilk fikrime geri döneyim 8 tane koymuştum çantaya.
Yettiği kadar :)

Kızlar Dogum zamanı geldi. Yaklaşık 30 dakika sonra sezeryan ameliyatına gireceğim. 32 + 6 durumundayız dualarınızı eksik etmeyin.
Ayyy çok heyecanlandım inşallah sağlıkla gelsin bebeğin cnm hayırlı haberlerini bekliyoruz...

Hasta bezi ben de kendim için 4 -5 tane diye düşündüm.
Her ihtimale karşı yine de ped de alırım.
Gerçi eminim hastanede onu da veriyorlardır.

ben de lohusalıkta kendimi prenses gibi hissetmedim 15 günlüktü oğlum yalnız kaldığımızda herşeyi ben ve eşim yaptık hoş eşim sabah çıkıp akşam geliyordu ama olsun

Lohusalıkta kendini prenses gibi hisseden var mi ki? Benim çevremdeki herkes lohusalıgın çok zor bir dönem oldugunu söylemiştir hep. Ben zorlu bir dönem bekliyorum yani her kafadan ses çıkan, durmadan terleyen,sıcakların bastığı bir an olarak hayal ediyorum en kötüye hazırlıyorum yani kendimi. Bakalım nasıl olacak o dönem:))

Senin mi benim mi. Okuyunca neee diye bağırdım resmen. Allahım korusun bebişlerimizi:))

ben çok korktum valla inşallah herşey yolunda olur
bebekte annede sağlıklı olur emel
bu durumda bizde de artık her an herşey olabilir
olasılığı aklıma geldi

Kıslar işte ilk magnet denemelerimiz özlem maker iftiharla sunar nasıl olmuş???
Eki Görüntüle 933708 . Eki Görüntüle 933709

senin maşallahın var balkaymakcım hamaratsın bayağı
çok da güzel olmuşlar ellerine sağlık

Hasta bezi ben de kendim için 4 -5 tane diye düşündüm.
Her ihtimale karşı yine de ped de alırım.
Gerçi eminim hastanede onu da veriyorlardır.

kesin veriyorlar ama o anda kimse panik olmasın anne/kayınvalide çantada olacak
oradan verir misiniz dersin tatlım
hem hazır da almışsın kullanmışta olursun

valla çok değil geçen haftaya kadar öyleydi şimdi hem ne giyeceğine hem ne yiyeceğine kendi karar veriyor
bende karışmıyorum sonuçta o da bir birey ve onunda artık zevkleri beğendikleri var
.

oğlum giyimine meraklı kot pantalonuna hasta her sabah önce onu soruyor eşofmanlarla çımak ona işkence gibi dolabını açar ona uygun üst bulur giyer o derece düşkün yakışıkllı mıyım anne der hep aynada baba gibi saçlar düzeltilir dışarda mont giyen yoksa utanır çıkar hemen der yaramaz oğlımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…