Teşekkür ederim cnmGayet olmuş işte.
Bir yere yaptırsan da aynen bunu yapacaklardı.
Ellerinize sağlık...
Arkadaki tülün öyle yelpaze gibi durması çok güzel olmuş.
Süper olmuşlar bence. Eline sağlık ama sen başlar başlamaz 4-5 tane yapmışsın. Her gün birer tane yapman gerekmiyor muyduBu gidişle bunlardan sonra başka bir şeyler daha yapmaya karar vereceksin gibi görünüyor
Lohusalıkta kendini prenses gibi hisseden var mi ki? Benim çevremdeki herkes lohusalıgın çok zor bir dönem oldugunu söylemiştir hep. Ben zorlu bir dönem bekliyorum yani her kafadan ses çıkan, durmadan terleyen,sıcakların bastığı bir an olarak hayal ediyorum en kötüye hazırlıyorum yani kendimi. Bakalım nasıl olacak o dönem:))
ben çok korktum valla inşallah herşey yolunda olur
bebekte annede sağlıklı olur emel
bu durumda bizde de artık her an herşey olabilir
olasılığı aklıma geldi
senin maşallahın var balkaymakcım hamaratsın bayağı
çok da güzel olmuşlar ellerine sağlık
kesin veriyorlar ama o anda kimse panik olmasın anne/kayınvalide çantada olacak
oradan verir misiniz dersin tatlım
hem hazır da almışsın kullanmışta olursun
Teşekkür ederim cnm
Hihihih bir tane kesmedi napıyım 3 tane yaptım, bir tek etiketimiz eksik üzerinde bu arada
Magnet yapacak arkadaşlar internette etiket için bir site keşfettim yüzlerce etiket var istediğiniz gibi tasarlıyorsunuz, isteyenlere mesaj atabilirim rüya gibi etiketler var şekilli şekilli..
benim de 15 gün kayınvalidem kaldı yanımda onun dışında annem geliyordu misafir gibi uğrayıp gidiyordu.
eşim sabahları gitmesin diye ağlayacak gibi olurdum
oğlum giyimine meraklı kot pantalonuna hasta her sabah önce onu soruyor eşofmanlarla çımak ona işkence gibi dolabını açar ona uygun üst bulur giyer o derece düşkün yakışıkllı mıyım anne der hep aynada baba gibi saçlar düzeltilir dışarda mont giyen yoksa utanır çıkar hemen der yaramaz oğlımmm
Teşekkür ederim cnm
Hihihih bir tane kesmedi napıyım 3 tane yaptım, bir tek etiketimiz eksik üzerinde bu arada
Magnet yapacak arkadaşlar internette etiket için bir site keşfettim yüzlerce etiket var istediğiniz gibi tasarlıyorsunuz, isteyenlere mesaj atabilirim rüya gibi etiketler var şekilli şekilli..
Bir arkadaşım var senle aynı sıkıntıları çekti hem de 1 çocugu varken işe dönmesi tehlikeye girdi. Kendi annesi ablasının çocuklarına baktığı için arkadaşımınkine bakmayı reddetmişti. Çok zor bir durum sahiden yakınlarından destek görmemek. Benim artık en ağırlaştığım dönemlerim iki ablam var bir görümcem var annem var kayınvalidem var ama şimdiye kadar kimse destek olmadı evdeki işlerle alakalı herşeyi ben ama en çok eşim yapıyor. Sen de üzülme canım her sıkıntının sonu refahtır unutma
Aynı şeyi ben de düşünüyorum loveli konusunda:)) bir sorunum olsa arayacağım nadir insanlardan biri soğukkanlılığı ile:))YAAA loveli sen bana okadar rahat huzurlu sakın gelıyorsunkı anlatamam:):)::):) bebegınıde emınım cok rahat buyutursunn
Zaten bence insanın eşi yeterince destek oluyorsa gerisini insan hiç aramaz bile..
Allah yüzlerimizi eşlerimizden güldürsün :)
bir iki bir iki emel nerdesin tatlım herşey yolundadır umarım
sen normalde bu saatte kadar uğrardın hiç görmedim seni
Kızlar Dogum zamanı geldi. Yaklaşık 30 dakika sonra sezeryan ameliyatına gireceğim. 32 + 6 durumundayız dualarınızı eksik etmeyin.
ben lohusa oldum mu bilmem nazımı çekecek kimse yoktu etrafımda aldım oğlumu gezdim komşularımı bindirdim arabasına yürüyüş yaptık mesela
Tabii ki öyle ama eşle olan ilişkin bebekten sonra sekteye uğradı mı mesela? Onu çok merak ediyorumaslında çok güzel bir yazı vardı şimdi bulamam sanırım, bir annenin duygularıydı, anne olana kadar başka anneleri eleştirdiğim ve asla yapmam dediğim herşeyi yapıyorum artık diye :) anne olunca farkında olmadan bütün dünyan çocuk oluveriyor gerçekten, ve işin ilginci bunu gerçekten severek ve isteyerek yapıyorsun. çok enteresan bir duygu, normalde beni yataktan mecburi durumlar dışında kimse kaldıramaz amaa kızım yanıma gelip anne çiişim geldi dediği zaman nasıl büyük bir şevkle kalkıyorum o yataktan kendime şaşıyorum.
Bir arkadaşım var senle aynı sıkıntıları çekti hem de 1 çocugu varken işe dönmesi tehlikeye girdi. Kendi annesi ablasının çocuklarına baktığı için arkadaşımınkine bakmayı reddetmişti. Çok zor bir durum sahiden yakınlarından destek görmemek. Benim artık en ağırlaştığım dönemlerim iki ablam var bir görümcem var annem var kayınvalidem var ama şimdiye kadar kimse destek olmadı evdeki işlerle alakalı herşeyi ben ama en çok eşim yapıyor. Sen de üzülme canım her sıkıntının sonu refahtır unutma
Peki bir sorum daha var, bazı şeyleri ne zaman dezenfekte edelim.
Yani şimdi teoride hastane çantası hazırlıyoruz ya, mesela göğüs kalkanını ne zaman dezenfekte edip koyalım çantaya.
Atıyorum şimdi dezenfekte etsek, buzdolabı poşetine koyup çantaya koysak olur mu?
Dezenfekte dediğim de; önce Nuk'un deterjanıyla yıkayıp sonra kaynatıcam yani alt tarafı.
boşver emelllllllll hiç takma da takılma da sen bu zamana kadar eşinin desteği ile geldin
çok şükür herşey yolunda bundan sonra da herşeyin üstesinden eminim yine beraber geleceksiniz
bebek doğduktan sonra da. işte o zaman sana fazlası ile cevap hakkı doğuyor herkese karşı.
şimdi haftana baktım ben senden 10 gün öndeyim ama ne olur ne olmaz diye çantayı hazırlamayı
planlıyorum haftasonu. bu durumda dezenfekte edip buzdolabı poşetine koyup çantaya koyacağım
eğer çalışamaz raporu aldığımda hala doğurmamış olursan bir daha yaparım dezenfekte işlemini
ama en kötüsünü göz önünde bulundurursak hazır olsun
nasıl olsa izne ayrılınca bu yapabileceğimiz işlerden biri
ben oğlum bana bağımlı olmasın diye kaşık çatal kullanmayı çok erken başladım döktü üstüne başına sürdü ama öğrendi ellerini yıkaması giyinme soyunma kirlisini atma oyuncaklarını toplama falan hep erkenden öğrettim ben hep yanında olmayacağım kendi başına ayakta durmalı ben sırtına havlu falan koymayı nerdeyse yapmadım
kendm yemek yedirmem eğer hasta değilse bazen hasta olunca iştahsız oluyor ilaç içecek diye yemesi için sırar ediyorum onun dışında yemezse yemez açsa yer gibi
mesela 8. sınıfta dersteysim ısınma koşusu yaptırdım baktım bir kadın bir erkek öğrencimin sırtına havlu koyuyor ne yapıyrsunuz falan hocam dedi hasta olmasın diye yapmayın dedim 13 yaşında çocuk bırakın kendi yapsın yok hocam dedi hala ben giydirip soyduruyorum demez mi ağzım açık kaldı
Zaten bence insanın eşi yeterince destek oluyorsa gerisini insan hiç aramaz bile..
Allah yüzlerimizi eşlerimizden güldürsün :)
Merhaba genic bizimkininde ismi Kerem olacak inş 2. isminide Kutay olarak karar verdim bu arada geçen gün Semerkantın yapraklı takvimi elime geçti doktorumun verdiği sezeryan doğum tarih yani 7Marta baktım bide ne göreyim kız ismine Mihrimah erkek ismine Kerem yazmışlar güzel bir tesadüf oldu benim için ..
Tabii ki öyle ama eşle olan ilişkin bebekten sonra sekteye uğradı mı mesela? Onu çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?