2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Gayet olmuş işte.
Bir yere yaptırsan da aynen bunu yapacaklardı.
Ellerinize sağlık...
Arkadaki tülün öyle yelpaze gibi durması çok güzel olmuş.
Teşekkür ederim cnm

Hihihih bir tane kesmedi napıyım 3 tane yaptım, bir tek etiketimiz eksik üzerinde bu arada
Magnet yapacak arkadaşlar internette etiket için bir site keşfettim yüzlerce etiket var istediğiniz gibi tasarlıyorsunuz, isteyenlere mesaj atabilirim rüya gibi etiketler var şekilli şekilli..

Bende o her kafadan çıkacak olan sese çok gıcık olucam gibi geliyor

Son düzenleme:

Teşekkür ederim geniccim

eline sağlıkkkk
bana yollar mısın canım

benim de 15 gün kayınvalidem kaldı yanımda onun dışında annem geliyordu misafir gibi uğrayıp gidiyordu.
eşim sabahları gitmesin diye ağlayacak gibi olurdum

Bir arkadaşım var senle aynı sıkıntıları çekti hem de 1 çocugu varken işe dönmesi tehlikeye girdi. Kendi annesi ablasının çocuklarına baktığı için arkadaşımınkine bakmayı reddetmişti. Çok zor bir durum sahiden yakınlarından destek görmemek. Benim artık en ağırlaştığım dönemlerim iki ablam var bir görümcem var annem var kayınvalidem var ama şimdiye kadar kimse destek olmadı evdeki işlerle alakalı herşeyi ben ama en çok eşim yapıyor. Sen de üzülme canım her sıkıntının sonu refahtır unutma

Peki bir sorum daha var, bazı şeyleri ne zaman dezenfekte edelim.
Yani şimdi teoride hastane çantası hazırlıyoruz ya, mesela göğüs kalkanını ne zaman dezenfekte edip koyalım çantaya.
Atıyorum şimdi dezenfekte etsek, buzdolabı poşetine koyup çantaya koysak olur mu?

Dezenfekte dediğim de; önce Nuk'un deterjanıyla yıkayıp sonra kaynatıcam yani alt tarafı.

maşallah senin oğluşuna da

sen linkini at tatlım biz de bir göz atalım

Zaten bence insanın eşi yeterince destek oluyorsa gerisini insan hiç aramaz bile..
Allah yüzlerimizi eşlerimizden güldürsün :)

ben lohusa oldum mu bilmem nazımı çekecek kimse yoktu etrafımda aldım oğlumu gezdim komşularımı bindirdim arabasına yürüyüş yaptık mesela

YAAA loveli sen bana okadar rahat huzurlu sakın gelıyorsunkı anlatamam:):)::):) bebegınıde emınım cok rahat buyutursunn
Aynı şeyi ben de düşünüyorum loveli konusunda:)) bir sorunum olsa arayacağım nadir insanlardan biri soğukkanlılığı ile:))
Channel senin de hakkını yiyemem sen de öylesin ama:))

bir iki bir iki emel nerdesin tatlım herşey yolundadır umarım
sen normalde bu saatte kadar uğrardın hiç görmedim seni

Merhaba genic bizimkininde ismi Kerem olacak inş 2. isminide Kutay olarak karar verdim bu arada geçen gün Semerkantın yapraklı takvimi elime geçti doktorumun verdiği sezeryan doğum tarih yani 7Marta baktım bide ne göreyim kız ismine Mihrimah erkek ismine Kerem yazmışlar güzel bir tesadüf oldu benim için ..

ben lohusa oldum mu bilmem nazımı çekecek kimse yoktu etrafımda aldım oğlumu gezdim komşularımı bindirdim arabasına yürüyüş yaptık mesela

En güzelini yapmışsın loveli.
Benim bir arkadaşım sadece eşi ile beraber baktılar ilk hafta bebeğe.
Sonra eşi işe geri döndü.
Ve hayat gayet normal devam etti onlar için.
Yani bence kalabalıkta daha çok kaos oluyor.

Tabii ki öyle ama eşle olan ilişkin bebekten sonra sekteye uğradı mı mesela? Onu çok merak ediyorum

boşver emelllllllll hiç takma da takılma da sen bu zamana kadar eşinin desteği ile geldin
çok şükür herşey yolunda bundan sonra da herşeyin üstesinden eminim yine beraber geleceksiniz
bebek doğduktan sonra da. işte o zaman sana fazlası ile cevap hakkı doğuyor herkese karşı.

şimdi haftana baktım ben senden 10 gün öndeyim ama ne olur ne olmaz diye çantayı hazırlamayı
planlıyorum haftasonu. bu durumda dezenfekte edip buzdolabı poşetine koyup çantaya koyacağım
eğer çalışamaz raporu aldığımda hala doğurmamış olursan bir daha yaparım dezenfekte işlemini
ama en kötüsünü göz önünde bulundurursak hazır olsun
nasıl olsa izne ayrılınca bu yapabileceğimiz işlerden biri

Bir de kısmetse benim dikişler 37. hafta alınacak ya o yüzden biraz eteklerim tutuşmaya başladı yani :)

Hiç şaşırmam çünkü kendi ablam da öyle. Bu çocuklar hep bizimle beraber olamıcaklar ki kendi kendilerine yetmeyi ögrenmeliler. Benim bebeğime kayınvalidem bakacak. Disiplini çok ayarında olan biri. Ona çok güveniyorum bu konuda. Umarım yanılmam(

Zaten bence insanın eşi yeterince destek oluyorsa gerisini insan hiç aramaz bile..
Allah yüzlerimizi eşlerimizden güldürsün :)

amin inşallahhh

tesadüfün çok güzelmiş bende bir işaret bekliyorum

Tabii ki öyle ama eşle olan ilişkin bebekten sonra sekteye uğradı mı mesela? Onu çok merak ediyorum

mutlaka fikir ayrılığı yaşanılan durumlar oldu ama cinsel anlamda ya da duygusal anlamda
eşim her zaman anlayışlıydı biraz daha dikkatli davrandı bunun farkına varınca bende hakkını
yememem gerektiğine karar verdim bende dikkatli davrandım ona karşı ne de olsa benim en
zor zamanlarımda yanımdaydı hala öyle

meraba kızlar bugun doktor amcayla randevumuz vardı.....cok mutluyum:):)

kızım 1.750 gr olmuşşşşşş herseyı gayet normalmış adet tarıhıme gore 31+1 olması gerekırken 32+5 cıkıo dedı ama bız 31+5 dıycez dedı ılerde gıdıoruz..
ve dogum tarıhımıde 11 mart dedı11 de olur 14 arası beklıoruz dedı erkenden gıttıgı ıcın sanırım aslında 18 ı cıkıodu hep ama sımdı 11 14 mart olabılır dıo dr....çantamızı hazırlamaya basladık yavastannnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…