Bir de kısmetse benim dikişler 37. hafta alınacak ya o yüzden biraz eteklerim tutuşmaya başladı yani :)
Hiç şaşırmam çünkü kendi ablam da öyle. Bu çocuklar hep bizimle beraber olamıcaklar ki kendi kendilerine yetmeyi ögrenmeliler. Benim bebeğime kayınvalidem bakacak. Disiplini çok ayarında olan biri. Ona çok güveniyorum bu konuda. Umarım yanılmam(
sende yavaştan başla hazırlıklara tatlım
benim bebeğin kıyafetleri yıkandı ütülendi
dolabına yerleşti üstlerine de ananemiz
tülbentler örtmüş gerekirse dediğim gibi
tekrar yaparız ama ani bir durum olursa
en çok ondan çekiniyorum ama pozitifim
zamanında gelicekler inşallah bebeklerimiz
4 adet diyor.
Hani kısmetse doğdu, hastaneden eve gelene kadar 4 adet yeter dedi.
Yer kaplıyor ama ya :)
Hastanede bez yok mu?
Biz niye götürüyoruz herşeyi ?
(İsyan başladı :)) )
4 adet çok az geldi bana schaga çünkü ziyaretine gidip denk geldiğim bir bebekte yarım saatlik sürede 2 bez kirletti. Ben en az 10 tane götürürüm büyük ihtimalle.
Süpersin ve magnetler de çok güzel ellerine ve azmina sağlık:))Kıslar işte ilk magnet denemelerimiz özlem maker iftiharla sunarnasıl olmuş???
Eki Görüntüle 933708 . Eki Görüntüle 933709
Hangi bezi kullandıklarını biliyor muyuz ki hastanede? Ben bu açıdan düşündüğüm için temkinli olmak istiyorum. Evet hastane çıkışını hastanede veriyolar da foto çekimlerindr ilk kıyafetinin üzerinde acıbadem yazısını görmek pek hoş bir anı olmada gerek:)) kızılay dağıtmış gibi ne o öyle:))
Hangi bezi kullandıklarını biliyor muyuz ki hastanede? Ben bu açıdan düşündüğüm için temkinli olmak istiyorum. Evet hastane çıkışını hastanede veriyolar da foto çekimlerindr ilk kıyafetinin üzerinde acıbadem yazısını görmek pek hoş bir anı olmada gerek:)) kızılay dağıtmış gibi ne o öyle:))
Yani ben çok takılmamaya karar verdim.
Biraz daha rahat olacağım.
Bazen bazı şeylere fazla anlam yüklüyorum.
Evlenirken de öyleydi.
Nikah oldu bitti. Dedim "niye kimse bana o kadar büyütülecek bir şey yok demedi"
Yani belki bu durum da öyle olacakı.
Atıyorum akşam üzeri doğum olacak, zaten ilk gün o saatten sonra kimseyi beklemiyorum. Ertesi gün de doktor çıkabilirsiniz derse öğlen 12 gibi çıkartabiliyorlarmış. Ee bi bakıcaz. Oldu bitti :)
Ben daha çanta bile hazırlamadım kiben çok korktum valla inşallah herşey yolunda olur
bebekte annede sağlıklı olur emel
bu durumda bizde de artık her an herşey olabilir
olasılığı aklıma geldi
senin maşallahın var balkaymakcım hamaratsın bayağı
çok da güzel olmuşlar ellerine sağlık
kesin veriyorlar ama o anda kimse panik olmasın anne/kayınvalide çantada olacak
oradan verir misiniz dersin tatlım
hem hazır da almışsın kullanmışta olursun
oğlum giyimine meraklı kot pantalonuna hasta her sabah önce onu soruyor eşofmanlarla çımak ona işkence gibi dolabını açar ona uygun üst bulur giyer o derece düşkün yakışıkllı mıyım anne der hep aynada baba gibi saçlar düzeltilir dışarda mont giyen yoksa utanır çıkar hemen der yaramaz oğlımmm
benim de aklıma kızılay geldi.....
işte bak benimde hayalimdeki doğum şekli aynen bu oldu da bitti
ve inan saatler bile aynı inşallah düşündüğümüz/hayal ettiğimiz gibi olur
Ben daha çanta bile hazırlamadım ki( offff gelecek haftaya odaklandım gelmesin mümkünse erkenden (
Paranoyak oldum iyice sabah kalkar kalmaz elime yüzüme ve syaklarıma bakıyorum şişlik var mı diye sonra gün içinde bir kaç kez hem tansiyonumu hem de ateşimi ölcüyorum. Sıkıntı olmadan zamanında gelsinler bebişlerimiz(
Tabii ki öyle ama eşle olan ilişkin bebekten sonra sekteye uğradı mı mesela? Onu çok merak ediyorum
Ben sabunlar için etiket düşünüyorum o siteyi verir misin? Bir de sabunlar için kese düşünüyorum onun için de uygun bir site var mü bildiğin?Teşekkür ederim cnm
Hihihih bir tane kesmedi napıyım 3 tane yaptım, bir tek etiketimiz eksik üzerinde bu arada
Magnet yapacak arkadaşlar internette etiket için bir site keşfettim yüzlerce etiket var istediğiniz gibi tasarlıyorsunuz, isteyenlere mesaj atabilirim rüya gibi etiketler var şekilli şekilli..
asla yapmam demiceksin tabide ama çok duygusal davranırsak dengeyi tutamayabiliriz ben kızım uyuyana kadar onun yatağında
uyuduktan sonra kendi yatağıma geçtim kızım alışana kadar bir süreden sonrada tek başına uyumaya alıştı doğruları biz biliyoruz
onlar bilmiyolar bende gece kalkıyorum kızımın altına kaçırma problemi var buaralar kızımı tuvalete götürüyorum geri yatıyorum ama
susuyorum su almaya kendim için kalkmıyorum kızım için kalktığımda gıkım çıkmıyo aynı saatte kalkıyorum nasıl alıştırırsan öyle gider
Müthiş soru. Sabırsızlıkla bekliyorum cevabı. Ayrıca schaga sen göğüs kalkanı aldın mı aldıysan hangisinden aldin hava alandan mı yoksa kapalı olandan mı? Ve markası ne? Çok soru sordum:))Peki bir sorum daha var, bazı şeyleri ne zaman dezenfekte edelim.
Yani şimdi teoride hastane çantası hazırlıyoruz ya, mesela göğüs kalkanını ne zaman dezenfekte edip koyalım çantaya.
Atıyorum şimdi dezenfekte etsek, buzdolabı poşetine koyup çantaya koysak olur mu?
Dezenfekte dediğim de; önce Nuk'un deterjanıyla yıkayıp sonra kaynatıcam yani alt tarafı.
evet sana katılıyorum, dengeyi tutturmak lazım, ben öğretmenim, kendi öğrencilerimin annelerinde gördüğüm yanlışları bazen kendimin yaptığını farkediyorum,bilmiyorum kınayarak mı eleştiriyorum nedir, bir bakıyorum aynısını kendim yapmış olarak buluyorum, şu bir gerçek ki evlat yetişrimek, kurala alıştırmak, disiplin vermek, ahlak görgü temizlik alışkanlığı vermek çok zor, biraz annelik iç güdüsüne ket vurmak gerekiyor sanırım, ama bu çok zor oluyor, en azından ben çok zorlanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?