2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Bir de kısmetse benim dikişler 37. hafta alınacak ya o yüzden biraz eteklerim tutuşmaya başladı yani :)

sende yavaştan başla hazırlıklara tatlım
benim bebeğin kıyafetleri yıkandı ütülendi
dolabına yerleşti üstlerine de ananemiz
tülbentler örtmüş gerekirse dediğim gibi
tekrar yaparız ama ani bir durum olursa
en çok ondan çekiniyorum ama pozitifim
zamanında gelicekler inşallah bebeklerimiz

belki torunu olunca tölere edebilir bazı şeyleri sonuçta torunlarını çok başka seviyorlar emel

Amin aminnnn
Tatlı bebişlerimiz sağlıkla zamanında dünyaya gelsinler inşallah

Yer kaplıyor ama ya :)
Hastanede bez yok mu?
Biz niye götürüyoruz herşeyi ?
(İsyan başladı :)) )

Hangi bezi kullandıklarını biliyor muyuz ki hastanede? Ben bu açıdan düşündüğüm için temkinli olmak istiyorum. Evet hastane çıkışını hastanede veriyolar da foto çekimlerindr ilk kıyafetinin üzerinde acıbadem yazısını görmek pek hoş bir anı olmada gerek:)) kızılay dağıtmış gibi ne o öyle:))

4 adet çok az geldi bana schaga çünkü ziyaretine gidip denk geldiğim bir bebekte yarım saatlik sürede 2 bez kirletti. Ben en az 10 tane götürürüm büyük ihtimalle.

Ben de 8'e karar verdim :)
Çantada koymayı planladığım yere o kadar sığdı.

Yani ben çok takılmamaya karar verdim.
Biraz daha rahat olacağım.
Bazen bazı şeylere fazla anlam yüklüyorum.
Evlenirken de öyleydi.
Nikah oldu bitti. Dedim "niye kimse bana o kadar büyütülecek bir şey yok demedi"

Yani belki bu durum da öyle olacakı.
Atıyorum akşam üzeri doğum olacak, zaten ilk gün o saatten sonra kimseyi beklemiyorum. Ertesi gün de doktor çıkabilirsiniz derse öğlen 12 gibi çıkartabiliyorlarmış. Ee bi bakıcaz. Oldu bitti :)

benim de aklıma kızılay geldi.....

işte bak benimde hayalimdeki doğum şekli aynen bu oldu da bitti
ve inan saatler bile aynı inşallah düşündüğümüz/hayal ettiğimiz gibi olur

Ben daha çanta bile hazırlamadım ki ( offff gelecek haftaya odaklandım gelmesin mümkünse erkenden(
Paranoyak oldum iyice sabah kalkar kalmaz elime yüzüme ve syaklarıma bakıyorum şişlik var mı diye sonra gün içinde bir kaç kez hem tansiyonumu hem de ateşimi ölcüyorum. Sıkıntı olmadan zamanında gelsinler bebişlerimiz(

Kizlar aclik sekerim 68. birinci saat tokluk 158.ikinci saat tokluk 137 cikti.doktorum normal dedi ama sizin degerler nasil .doktorun tavsiyesi oldu mu.cevap yazarsaniz sevinirim.

Karizmatik senin oğluşun:))

inşallah canım benim zamanında gelsinler
ama acil bir duruma karşı da hazırlıklı olalım
korkutmak için değil sadece tedbir amaçlı

Tabii ki öyle ama eşle olan ilişkin bebekten sonra sekteye uğradı mı mesela? Onu çok merak ediyorum

kesinlikle uğradı bizim, biz eşimle birlikte büyüttük kızımı, çok kolay bir bebek olmasına rağmen ikimiz de çok yorulduk, birbirimize zaman ayırmayı bırak aynı odada yatmadığımız çok günlerimiz oldu, zamanla bu tempoya alıştıımızı ve yadırgamadığımızı farkettim, ama birbirmizle eskisi gibi olmadığımzıı baya geç farkettim, çünkü bebek = telaşe telaşe telaşe, bebeğim çok uslu olmasına rağmen bizde durum buydu, arsız huysuz bir bebeğim olsaydı eşimle ne halde olurduk düşünemiyorum bile :111:

Ben sabunlar için etiket düşünüyorum o siteyi verir misin? Bir de sabunlar için kese düşünüyorum onun için de uygun bir site var mü bildiğin?

evet sana katılıyorum, dengeyi tutturmak lazım, ben öğretmenim, kendi öğrencilerimin annelerinde gördüğüm yanlışları bazen kendimin yaptığını farkediyorum,bilmiyorum kınayarak mı eleştiriyorum nedir, bir bakıyorum aynısını kendim yapmış olarak buluyorum, şu bir gerçek ki evlat yetişrimek, kurala alıştırmak, disiplin vermek, ahlak görgü temizlik alışkanlığı vermek çok zor, biraz annelik iç güdüsüne ket vurmak gerekiyor sanırım, ama bu çok zor oluyor, en azından ben çok zorlanıyorum

Müthiş soru. Sabırsızlıkla bekliyorum cevabı. Ayrıca schaga sen göğüs kalkanı aldın mı aldıysan hangisinden aldin hava alandan mı yoksa kapalı olandan mı? Ve markası ne? Çok soru sordum:))

evet içimiz sızlasa da bazen katı, gaddar anne olabiliyoruz ama sonuçta herşey onların iyiliği için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…