2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
belki torunu olunca tölere edebilir bazı şeyleri sonuçta torunlarını çok başka seviyorlar emel

doğru diyorsun kuralcıdır babaannemiz ama toruna öyle değil oğlum bun yemem derse gider istediğini yapar mesela ben bişey demiyorum ama nasılsA babaannesi iyiliği için diyor eve gelince kurallar devam

Ben de öyle istiyorum ama işte kayınvalidede 8 kardeş olunca biraz zor. Eşim böbrek taşlarını aldırdığında odasında nerdeyse 25 kişi sabahtan akşama kadar refakat etti. Delirdigim anlardan biriydi. Bizim evin de öyle olmasından korkuyorum ama işte gelene de git nasıl diceksin offf offf

hi hi sen de benim gibisin, geceleri 2 saatte bir meme diye kaldirdi, bi de gazliydı benim oglus... eskisi gibi olamiyorusn tabi..birbirinize zaman ayiramiyorsun , onu bırakcak bir yerin yoksa, 1 saat bile basbasa vakit geciremiyorsun, bırak esini tuvalete gircek zmaanın bile olmuyor , tam wc desin içerden aglama sesi, kostur kostur yanına gidiyosun.. gene de o bebişi o kadar cok seviyorsun ki ondan bir tane daha istiyorsun

doğru diyorsun kuralcıdır babaannemiz ama toruna öyle değil oğlum bun yemem derse gider istediğini yapar mesela ben bişey demiyorum ama nasılsA babaannesi iyiliği için diyor eve gelince kurallar devam

evet ama çocuklar ne kadar kolay uyum sağlıyorlar her ortama göre ayak uydurabiliyorlar

Bizim evi bile bilen pek kimse yok o yüzden benim içim biraz rahat.
Anneme biraz problem olacak misafirler tahminim. Çünkü herkes ona gidecek eminim :)

şimdiden düşünme o kısımları olmaz mı
rabbim gönlüne göre olanı verecektir eminim
vermezse de senin zaten o an odak noktan
kızın olacak fark etmeyeceksin bile belkide

Aldım :))
Philips Avent
Bu ve bunu aldım. Hatta bir de şunu aldım.

ilkini almıştım kullanmadım
3.cüsü son dönemlerde tavsiye edilen tercih sebebim

Son düzenleme:

O konuda haklısın eğer destek verseler üzerimde söz söyleme hakları doğacak. Böylesi daha iyi hiç bir şeye karışamıyolar. Kapı süsü beğenmistim ya hani. Onu yaptırırız diye düşünmüstüm ksyınvalide yapar diye yani. O da geçen zor olur onu yaptırmak dedi. Ben de önemli değil yapan var zaten ordan alırız dedim 140 tl imiş dedim. Sanal mağazasından alışveriş yaptırıp bizi kazıklamayı planlayan sayın görümcem ooo çok pahalı 2 günlük kullanılacak birşeye o kadar para verilmez dedi. Ben beğendim ama dedim sesini çıkaramadı bir daha:))
Muhtaç olmayınca söz söylemek de size kalıyor.

Ben de kimseye söz söyleme hakkı doğmasın diye karıştırmayı sevmem.

belki torunu olunca tölere edebilir bazı şeyleri sonuçta torunlarını çok başka seviyorlar emel

Halis muhlis bir koç burcu. Fikri değişme diye umut ediyorum ve hep de kendisine dillendiriyorum ona bebek bakımı konusunda çok güvendiğimi disiplinini çok beğendigimi:))

Çok mantıklı oldu bu bence:))

Ben her ihtimale karşı emzik de almıştım.
Ondan da vazgeçtim.
Yani biberon, pompa, emzik benim doğum çantamda olmayacak.
8 bebek bezi olacak :))
2 takım kıyafet alacağım bebişime.

Moralman çöktüm((( bugün doktora gittim zaten 10 gündür tansiyon ölçüyorum yüksek bulmuştu doktorumc degerlere bakınca ne yüksek ne düşük dedi sonra ktrasona baktık bebeğimin kafasıhaftasına göre büyük vücuduhaftadına göre küçük çıktı gecen seferde aynı çıktı kilosuda 1600 gr civarında. Beslenmeinde sorun var dedi sonra ayrıntılıya yolladıordada aynı şekilde çıktı . Ama kan akışında problem yok dedi.sonra doktoruma gittik sonuçlarla çalışmamı uygun bulmadığını sol tarafıma yatıp dinlenmem gerektiğii söyledi. Yani iş görmezlik verdi. İdrar testi yaptırım herhangi bir protein kaybı çıkmadı...Yıkıldım resmen moralim çok bozuk((((( oysa oğlum bugün esnedi dilini çıkrdı bize yüzünü gördük ilk defa bu kdar net.. Oğlum benim bugün çok kötüyüm yeternce besleyemior mym. Nede anlış yapıyorum(((( çok kötüyü çokkkkkk Allah korusun erken doğum bile olabilirmiş((dua eder misiniz oğlum için lütfen(

Yaşayıp görcez desene. Eşin de seninle aynı tempoda kızınla ilgilendiyse ve bu durumu yadırgamadıysanız herşey normaldi demek ki. Ama ben eşimle olan ilişkim ile bebek ile olan ilişkimin ayrı ayrı olması daha doğry geliyor bana. Ama başta da söylediğim gibi yaşayıp görceZ

Kıslar işte ilk magnet denemelerimiz özlem maker iftiharla sunar nasıl olmuş???
Eki Görüntüle 933708 . Eki Görüntüle 933709

yaa balkaymakk bunlar çok güzel olmuş ama yaa:) kıskandım valla, ne becerikli bi hatunsun sen ya maşallah, nazar değmesin..benim yaptıracağım da buna çok benziyor. sen nasıl yaptın bunları söyle bakalım? kolay oluyor mu? kaça maloluyor? 2-2,5 tan aşağı olmuyo bunlar bizim buralarda..çok beğendim canım ellerine sağlık...

bu arada alıntı yapamadım ama HERA yazını okuyunca gözlerim yerinden fırladıAllah yardımcın olsun, biraz sıkıntılıydı son zamanların inşallah bebişine sağlıkla hayırlısıyla kavuşursun canm..güzel haberlerini bekliyoruz

Kendini stresse sokmak bebişe yapacağın kötülüklerin başında geliyor canım benim.
İçini ferah tut öncelikle. Sakinleş.
Kendi kendine bir beslenme planı düşün.
Haplarını düzenli kullanıyor musun? (Multivitamin, kalsiyum, magnezyum, omega 3)
Haftada 2 gün bakliyat (mümkünse yeşil mercimek) yemeye çalış.
Haftada 1-2 balık (mümkünse somon) yemeye çalış.
Tahıllı ekmek ve bulgur yemeye çalış. Pirinç yeme.
Ara öğünlerde ceviz, kuru kayısı vs yiyebilirsin.
Meyveyi sabah ya da gündüz saatlerinde ye, akşam yeme.
Tarhana çorbası, mercimek çorbası içmeye çalış.
Su içmeyi ihmal etme.
Allah hepimize bebeklerimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.

Aldım :))
Philips Avent
Bu ve bunu aldım. Hatta bir de şunu aldım.

Yaaa silikon göğüs ucu ve göğüs kalkanı olarak ben de bunu düşündüm de hava alanlar yatarken kullanilamıyormuş yani sütün sızma riskinden dolayı ama bana da havalı olan mantıklı geldi onu alıcam bende.
Dün mastiti araştırmıştım ödüm kopmuştu son gönderdiğin de mastit için önlem olarak kullanılıyor heralde süper onu da değerlendireyim ben çok sağol schagaa:))

Kızlar 3 gündür yazdığım hiçbir yorum gelmedi sinir oldum artık yaa işyerindeydim pc demi bir sorun var anlamadımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…