belki torunu olunca tölere edebilir bazı şeyleri sonuçta torunlarını çok başka seviyorlar emel
En güzelini yapmışsın loveli.
Benim bir arkadaşım sadece eşi ile beraber baktılar ilk hafta bebeğe.
Sonra eşi işe geri döndü.
Ve hayat gayet normal devam etti onlar için.
Yani bence kalabalıkta daha çok kaos oluyor.
kesinlikle uğradı bizim, biz eşimle birlikte büyüttük kızımı, çok kolay bir bebek olmasına rağmen ikimiz de çok yorulduk, birbirimize zaman ayırmayı bırak aynı odada yatmadığımız çok günlerimiz oldu, zamanla bu tempoya alıştıımızı ve yadırgamadığımızı farkettim, ama birbirmizle eskisi gibi olmadığımzıı baya geç farkettim, çünkü bebek = telaşe telaşe telaşe, bebeğim çok uslu olmasına rağmen bizde durum buydu, arsız huysuz bir bebeğim olsaydı eşimle ne halde olurduk düşünemiyorum bile :111:
doğru diyorsun kuralcıdır babaannemiz ama toruna öyle değil oğlum bun yemem derse gider istediğini yapar mesela ben bişey demiyorum ama nasılsA babaannesi iyiliği için diyor eve gelince kurallar devam
Ben de öyle istiyorum ama işte kayınvalidede 8 kardeş olunca biraz zor. Eşim böbrek taşlarını aldırdığında odasında nerdeyse 25 kişi sabahtan akşama kadar refakat etti. Delirdigim anlardan biriydi. Bizim evin de öyle olmasından korkuyorum ama işte gelene de git nasıl diceksin offf offf
Ben de öyle istiyorum ama işte kayınvalidede 8 kardeş olunca biraz zor. Eşim böbrek taşlarını aldırdığında odasında nerdeyse 25 kişi sabahtan akşama kadar refakat etti. Delirdigim anlardan biriydi. Bizim evin de öyle olmasından korkuyorum ama işte gelene de git nasıl diceksin offf offf
ilkini almıştım kullanmadım
3.cüsü son dönemlerde tavsiye edilen tercih sebebim
boşver emelllllllll hiç takma da takılma da sen bu zamana kadar eşinin desteği ile geldin
çok şükür herşey yolunda bundan sonra da herşeyin üstesinden eminim yine beraber geleceksiniz
bebek doğduktan sonra da. işte o zaman sana fazlası ile cevap hakkı doğuyor herkese karşı.
şimdi haftana baktım ben senden 10 gün öndeyim ama ne olur ne olmaz diye çantayı hazırlamayı
planlıyorum haftasonu. bu durumda dezenfekte edip buzdolabı poşetine koyup çantaya koyacağım
eğer çalışamaz raporu aldığımda hala doğurmamış olursan bir daha yaparım dezenfekte işlemini
ama en kötüsünü göz önünde bulundurursak hazır olsun
nasıl olsa izne ayrılınca bu yapabileceğimiz işlerden biri
O konuda haklısın eğer destek verseler üzerimde söz söyleme hakları doğacak. Böylesi daha iyi hiç bir şeye karışamıyolar. Kapı süsü beğenmistim ya hani. Onu yaptırırız diye düşünmüstüm ksyınvalide yapar diye yani. O da geçen zor olur onu yaptırmak dedi. Ben de önemli değil yapan var zaten ordan alırız dedim 140 tl imiş dedim. Sanal mağazasından alışveriş yaptırıp bizi kazıklamayı planlayan sayın görümcem ooo çok pahalı 2 günlük kullanılacak birşeye o kadar para verilmez dedi. Ben beğendim ama dedim sesini çıkaramadı bir daha:))
Muhtaç olmayınca söz söylemek de size kalıyor.
belki torunu olunca tölere edebilir bazı şeyleri sonuçta torunlarını çok başka seviyorlar emel
Ben de 8'e karar verdim :)
Çantada koymayı planladığım yere o kadar sığdı.
Çok mantıklı oldu bu bence:))
Yaşayıp görcez desene. Eşin de seninle aynı tempoda kızınla ilgilendiyse ve bu durumu yadırgamadıysanız herşey normaldi demek ki. Ama ben eşimle olan ilişkim ile bebek ile olan ilişkimin ayrı ayrı olması daha doğry geliyor bana. Ama başta da söylediğim gibi yaşayıp görceZkesinlikle uğradı bizim, biz eşimle birlikte büyüttük kızımı, çok kolay bir bebek olmasına rağmen ikimiz de çok yorulduk, birbirimize zaman ayırmayı bırak aynı odada yatmadığımız çok günlerimiz oldu, zamanla bu tempoya alıştıımızı ve yadırgamadığımızı farkettim, ama birbirmizle eskisi gibi olmadığımzıı baya geç farkettim, çünkü bebek = telaşe telaşe telaşe, bebeğim çok uslu olmasına rağmen bizde durum buydu, arsız huysuz bir bebeğim olsaydı eşimle ne halde olurduk düşünemiyorum bile :111:
Kıslar işte ilk magnet denemelerimiz özlem maker iftiharla sunarnasıl olmuş???
Eki Görüntüle 933708 . Eki Görüntüle 933709
Moralman çöktüm((( bugün doktora gittim zaten 10 gündür tansiyon ölçüyorum yüksek bulmuştu doktorumc degerlere bakınca ne yüksek ne düşük dedi sonra ktrasona baktık bebeğimin kafasıhaftasına göre büyük vücuduhaftadına göre küçük çıktı gecen seferde aynı çıktı kilosuda 1600 gr civarında. Beslenmeinde sorun var dedi sonra ayrıntılıya yolladıordada aynı şekilde çıktı . Ama kan akışında problem yok dedi.sonra doktoruma gittik sonuçlarla çalışmamı uygun bulmadığını sol tarafıma yatıp dinlenmem gerektiğii söyledi. Yani iş görmezlik verdi. İdrar testi yaptırım herhangi bir protein kaybı çıkmadı...Yıkıldım resmen moralim çok bozuk ((((( oysa oğlum bugün esnedi dilini çıkrdı bize yüzünü gördük ilk defa bu kdar net.. Oğlum benim bugün çok kötüyüm yeternce besleyemior mym. Nede anlış yapıyorum (((( çok kötüyü çokkkkkk Allah korusun erken doğum bile olabilirmiş ((dua eder misiniz oğlum için lütfen (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?