2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Canımmm çok teşekkür ederim ama inan beceriklilikle alakalı değil zamanın varsa birde istekliysen çok kolay bence yaptırma kendin yap, iki tülü üst üste koyuyoruz içine ortasına lavanta koyuyoruz ve tülü ikiye katlayıp bir taraftan yelpaze gibi katlamaya başlıyoruz, bir ön bir arka kağıttan yelpaze yapar gibi sonra lavantanın ağzını iple bağlıyoruz tül zaten yelpaze şeklinde kalıyor. Üzerine hazır kurdeleyi ve bebeği silikonla yapıştır bitti. Ben tanesini 1 liraya mal ettim ama seçtiğim tülden kaynaklandı, yanar dönerli parlayan bir tül seçtim, karlı tüller yarı fiyatınaydı yani daha ucuza da mal edilebilir, çoğu şekerci tek tül kullanıyor. Tavsiye ederim kafa dağıtmaya birebir ve insan birşeyler ürettiği için mutlu oluyor...

İkinci olan var ya; onun hem delikli hem deliksiz kapağı var içinde.
Yani birikmesi için deliksizi takıyorsun, sırf masaj ne bileyim ideal baskıyı yapsın diye de delikliyi takıyorsun gibi bir şey sanırım.
Üçüncü de duruma göre hem sıcak hem soğuk kullanmak gerekiyor ya, o açıdan ideal. :)

Kizlar aclik sekerim 68. birinci saat tokluk 158.ikinci saat tokluk 137 cikti.doktorum normal dedi ama sizin degerler nasil .doktorun tavsiyesi oldu mu.cevap yazarsaniz sevinirim.

evdeki ölçüm mü bu canım? Diyet mi yapıosun? valla benim doktor sırf sabahları 140 küsür çıkıo diye düşük doz insülin verdi..ki ikinci saatte ve diğer öğünlerde 140 ı geçmediği halde..Sinir oluyoruym benim ki mi çok titizleniyo yaaa

kapı süsünü hatırlıyorum hatta ne kadar şanslısın demiştim sana
ama olsun hiç sorun değil 2 gün ya da 2 sene kimseyi de ilgilendirmez
önemli olan senin beğenmen ve istemen o kadar
sen kesinlikle iyi tarafından bak olaya bebeğim.

Halis muhlis bir koç burcu. Fikri değişme diye umut ediyorum ve hep de kendisine dillendiriyorum ona bebek bakımı konusunda çok güvendiğimi disiplinini çok beğendigimi:))

gazla çalışıyorsa sorun yok şaka şaka tatlım umarım söylediklerinin farkındadır

Ben her ihtimale karşı emzik de almıştım.
Ondan da vazgeçtim.
Yani biberon, pompa, emzik benim doğum çantamda olmayacak.
8 bebek bezi olacak :))
2 takım kıyafet alacağım bebişime.

zaten doğar doğmaz emziğe ihtiyacın olmayacak eve geçince gerekli görürsen
alıştırma çalışmalarına başlarsın

öncelikle geçmiş olsun dualarımız seninle canım benim
ama lütfen en kötüsünü düşünme ve pozitif ol
bebeğin de inşallah zamanında gelecek

adaptasyon günlerini atlattıktan sonra ikisi ile de ilişkini daha dengede tutabileceksin eşinde sen de

Yorumlarımı yazabiliyormuş sıraya dizeyim sorularımı geçen günlerde 2-3 gün mercimek kadar süt geliyordu göğsümü sıktığımda şu 3 gündür gelmiyo neden acaba

Ben her ihtimale karşı emzik de almıştım.
Ondan da vazgeçtim.
Yani biberon, pompa, emzik benim doğum çantamda olmayacak.
8 bebek bezi olacak :))
2 takım kıyafet alacağım bebişime.
Emzik ben de koymıcam ama biberon be pompa yanımda olacak. Emzirmek evet en mantıklısı ama meme ucumun olmama ihtimali, bebeğin meme ucunu alamama riskine istinaden alıcam pompa ve biberonu. Biberonu kullanmamaya gayret göstericem kaşıkla veririm belki ilk sütü alması lazım ha emzirerek ha kaşıkla ha biberonla ki biberonlar artık anne memesiyle uyumlu oluyor yani lökür lökür akmıyor ki damla damla akıtıyor anne memesi gibi. Çok yazdım susuyorum:))

Susma susma :)
Ya daha yeni konuşuldu bu konu bybo'da.
O yüzden ben yanıma almamaya karar verdim.
Meme ucu yoksa da işte o ilk verdiğim linkteki işe yarıyor.

Kizlar aclik sekerim 68. birinci saat tokluk 158.ikinci saat tokluk 137 cikti.doktorum normal dedi ama sizin degerler nasil .doktorun tavsiyesi oldu mu.cevap yazarsaniz sevinirim.

Cnm bu 75 ilk şeker yüklemesi mi?
Eğer öyleyse benimkine benziyor
Açlık 79
1. Saat 180
2. Saat 129 Dr normal dedi

1. Saat 180 i
2. Saat 140 ı geçmemeliymiş

Yorumlarımı yazabiliyormuş sıraya dizeyim sorularımı geçen günlerde 2-3 gün mercimek kadar süt geliyordu göğsümü sıktığımda şu 3 gündür gelmiyo neden acaba

Sıkma şekerim göğsünü :)
Hem ilk süt bebek için çok önemli.
Hem de göğüsü uyarmak erken doğumu tetikleyebilir.

Öncelikle geçmiş olsun. Ama doktor anladığım kadarıyla pek umutsuz konuşmamış. Sen doktorunu dinle ve evde bol bol dinlen ve göreceksin bebeğin nasıl toparlanacak istedigin gibi olacak. Sen sadece tansiyonunu sıkı sıkı takip et olur mu?

2 ucu varsa süper o zaman. Listeme eklemiştim ama içinde kapali olanı bilmiyordum bu daha iyi oldu)

Cnm kendini ve bebişini üzme belki de dinlenmeye ihtiyacın vardır, hergün ceviz yumurta ve pekmez yemeye çalış soluna doğru yat ve dua et biz senin için ettik, moralini yüksek tut cnm herşey olacağına varır...

canım panik yapmamaya caliş, beslenmenle alakalı oldugunu sanmiyorum ,32.haftanda cıkman iyi olmus, bebek daha hızlı kilo alır dinlenir vaziyette iken...sol tarafına yat her zaman , pek iş falan da yapma..

Susma susma :)
Ya daha yeni konuşuldu bu konu bybo'da.
O yüzden ben yanıma almamaya karar verdim.
Meme ucu yoksa da işte o ilk verdiğim linkteki işe yarıyor.
Bybo da yazılanları takip ediyorum çok çok mantıklı açıklamalar da var ama körü körüne oraya bağlı kalmayı da istemiyorum. Çünkü yaşanılan ve gözümle şahit olduğum deneyimler de olunca ister istemez alayım nolur nolmaz fikri oluşuyor bendem umarım hiç birine ihtiyacımız kalmaz. Meme uçlarımız olur,meme uçlarımız yara olmaz,bebek memelerimizi hemej tutar da bunlara ihtiyaç kalmaz:))

Aminnnn
+ İnşallah foşur foşur sütümüz olur, bebişlerimize çok faydalı olur, bebişlerimiz zevkle emer ve biz de zevkle emziririz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…