Bizim evi bile bilen pek kimse yok o yüzden benim içim biraz rahat.
Anneme biraz problem olacak misafirler tahminim. Çünkü herkes ona gidecek eminim :)
yaa balkaymakk bunlar çok güzel olmuş ama yaa:) kıskandım valla, ne becerikli bi hatunsun sen ya maşallah, nazar değmesin..benim yaptıracağım da buna çok benziyor. sen nasıl yaptın bunları söyle bakalım? kolay oluyor mu? kaça maloluyor? 2-2,5 tan aşağı olmuyo bunlar bizim buralarda..çok beğendim canım ellerine sağlık...
bu arada alıntı yapamadım ama HERA yazını okuyunca gözlerim yerinden fırladıAllah yardımcın olsun, biraz sıkıntılıydı son zamanların inşallah bebişine sağlıkla hayırlısıyla kavuşursun canm..güzel haberlerini bekliyoruz
Yaaa silikon göğüs ucu ve göğüs kalkanı olarak ben de bunu düşündüm de hava alanlar yatarken kullanilamıyormuş yani sütün sızma riskinden dolayı ama bana da havalı olan mantıklı geldi onu alıcam bende.
Dün mastiti araştırmıştım ödüm kopmuştu son gönderdiğin de mastit için önlem olarak kullanılıyor heralde süper onu da değerlendireyim ben çok sağol schagaa:))
Kizlar aclik sekerim 68. birinci saat tokluk 158.ikinci saat tokluk 137 cikti.doktorum normal dedi ama sizin degerler nasil .doktorun tavsiyesi oldu mu.cevap yazarsaniz sevinirim.
O konuda haklısın eğer destek verseler üzerimde söz söyleme hakları doğacak. Böylesi daha iyi hiç bir şeye karışamıyolar. Kapı süsü beğenmistim ya hani. Onu yaptırırız diye düşünmüstüm ksyınvalide yapar diye yani. O da geçen zor olur onu yaptırmak dedi. Ben de önemli değil yapan var zaten ordan alırız dedim 140 tl imiş dedim. Sanal mağazasından alışveriş yaptırıp bizi kazıklamayı planlayan sayın görümcem ooo çok pahalı 2 günlük kullanılacak birşeye o kadar para verilmez dedi. Ben beğendim ama dedim sesini çıkaramadı bir daha:))
Muhtaç olmayınca söz söylemek de size kalıyor.
Halis muhlis bir koç burcu. Fikri değişme diye umut ediyorum ve hep de kendisine dillendiriyorum ona bebek bakımı konusunda çok güvendiğimi disiplinini çok beğendigimi:))
Ben her ihtimale karşı emzik de almıştım.
Ondan da vazgeçtim.
Yani biberon, pompa, emzik benim doğum çantamda olmayacak.
8 bebek bezi olacak :))
2 takım kıyafet alacağım bebişime.
Moralman çöktüm((( bugün doktora gittim zaten 10 gündür tansiyon ölçüyorum yüksek bulmuştu doktorumc degerlere bakınca ne yüksek ne düşük dedi sonra ktrasona baktık bebeğimin kafasıhaftasına göre büyük vücuduhaftadına göre küçük çıktı gecen seferde aynı çıktı kilosuda 1600 gr civarında. Beslenmeinde sorun var dedi sonra ayrıntılıya yolladıordada aynı şekilde çıktı . Ama kan akışında problem yok dedi.sonra doktoruma gittik sonuçlarla çalışmamı uygun bulmadığını sol tarafıma yatıp dinlenmem gerektiğii söyledi. Yani iş görmezlik verdi. İdrar testi yaptırım herhangi bir protein kaybı çıkmadı...Yıkıldım resmen moralim çok bozuk ((((( oysa oğlum bugün esnedi dilini çıkrdı bize yüzünü gördük ilk defa bu kdar net.. Oğlum benim bugün çok kötüyüm yeternce besleyemior mym. Nede anlış yapıyorum (((( çok kötüyü çokkkkkk Allah korusun erken doğum bile olabilirmiş ((dua eder misiniz oğlum için lütfen (
Yaşayıp görcez desene. Eşin de seninle aynı tempoda kızınla ilgilendiyse ve bu durumu yadırgamadıysanız herşey normaldi demek ki. Ama ben eşimle olan ilişkim ile bebek ile olan ilişkimin ayrı ayrı olması daha doğry geliyor bana. Ama başta da söylediğim gibi yaşayıp görceZ
Kizlar gogus alt tarafina sag tarafina batar giren varmi surekli batar giriyo anlamiyorum neden ?
Emzik ben de koymıcam ama biberon be pompa yanımda olacak. Emzirmek evet en mantıklısı ama meme ucumun olmama ihtimali, bebeğin meme ucunu alamama riskine istinaden alıcam pompa ve biberonu. Biberonu kullanmamaya gayret göstericem kaşıkla veririm belki ilk sütü alması lazım ha emzirerek ha kaşıkla ha biberonla ki biberonlar artık anne memesiyle uyumlu oluyor yani lökür lökür akmıyor ki damla damla akıtıyor anne memesi gibi. Çok yazdım susuyorum:))Ben her ihtimale karşı emzik de almıştım.
Ondan da vazgeçtim.
Yani biberon, pompa, emzik benim doğum çantamda olmayacak.
8 bebek bezi olacak :))
2 takım kıyafet alacağım bebişime.
Emzik ben de koymıcam ama biberon be pompa yanımda olacak. Emzirmek evet en mantıklısı ama meme ucumun olmama ihtimali, bebeğin meme ucunu alamama riskine istinaden alıcam pompa ve biberonu. Biberonu kullanmamaya gayret göstericem kaşıkla veririm belki ilk sütü alması lazım ha emzirerek ha kaşıkla ha biberonla ki biberonlar artık anne memesiyle uyumlu oluyor yani lökür lökür akmıyor ki damla damla akıtıyor anne memesi gibi. Çok yazdım susuyorum:))
Kizlar aclik sekerim 68. birinci saat tokluk 158.ikinci saat tokluk 137 cikti.doktorum normal dedi ama sizin degerler nasil .doktorun tavsiyesi oldu mu.cevap yazarsaniz sevinirim.
Yorumlarımı yazabiliyormuş sıraya dizeyim sorularımıgeçen günlerde 2-3 gün mercimek kadar süt geliyordu göğsümü sıktığımda şu 3 gündür gelmiyo neden acaba
Moralman çöktüm((( bugün doktora gittim zaten 10 gündür tansiyon ölçüyorum yüksek bulmuştu doktorumc degerlere bakınca ne yüksek ne düşük dedi sonra ktrasona baktık bebeğimin kafasıhaftasına göre büyük vücuduhaftadına göre küçük çıktı gecen seferde aynı çıktı kilosuda 1600 gr civarında. Beslenmeinde sorun var dedi sonra ayrıntılıya yolladıordada aynı şekilde çıktı . Ama kan akışında problem yok dedi.sonra doktoruma gittik sonuçlarla çalışmamı uygun bulmadığını sol tarafıma yatıp dinlenmem gerektiğii söyledi. Yani iş görmezlik verdi. İdrar testi yaptırım herhangi bir protein kaybı çıkmadı...Yıkıldım resmen moralim çok bozuk ((((( oysa oğlum bugün esnedi dilini çıkrdı bize yüzünü gördük ilk defa bu kdar net.. Oğlum benim bugün çok kötüyüm yeternce besleyemior mym. Nede anlış yapıyorum (((( çok kötüyü çokkkkkk Allah korusun erken doğum bile olabilirmiş ((dua eder misiniz oğlum için lütfen (
İkinci olan var ya; onun hem delikli hem deliksiz kapağı var içinde.
Yani birikmesi için deliksizi takıyorsun, sırf masaj ne bileyim ideal baskıyı yapsın diye de delikliyi takıyorsun gibi bir şey sanırım.
Üçüncü de duruma göre hem sıcak hem soğuk kullanmak gerekiyor ya, o açıdan ideal. :)
Benim sol tarafım giriyor cnm o kadar acıyor ki saniyelik bir girip bir çıkıyor, doktor bebek kaburgalara baskı yapıyor normal dedi....
Bybo da yazılanları takip ediyorum çok çok mantıklı açıklamalar da var ama körü körüne oraya bağlı kalmayı da istemiyorum. Çünkü yaşanılan ve gözümle şahit olduğum deneyimler de olunca ister istemez alayım nolur nolmaz fikri oluşuyor bendem umarım hiç birine ihtiyacımız kalmaz. Meme uçlarımız olur,meme uçlarımız yara olmaz,bebek memelerimizi hemej tutar da bunlara ihtiyaç kalmaz:))Susma susma :)
Ya daha yeni konuşuldu bu konu bybo'da.
O yüzden ben yanıma almamaya karar verdim.
Meme ucu yoksa da işte o ilk verdiğim linkteki işe yarıyor.
Bybo da yazılanları takip ediyorum çok çok mantıklı açıklamalar da var ama körü körüne oraya bağlı kalmayı da istemiyorum. Çünkü yaşanılan ve gözümle şahit olduğum deneyimler de olunca ister istemez alayım nolur nolmaz fikri oluşuyor bendem umarım hiç birine ihtiyacımız kalmaz. Meme uçlarımız olur,meme uçlarımız yara olmaz,bebek memelerimizi hemej tutar da bunlara ihtiyaç kalmaz:))
Süpersin ve magnetler de çok güzel ellerine ve azmina sağlık:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?