2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Kızlar sizlere çok teşekkür ederim bazen tanımadığınız ama ortak dertleri olan insanlardan destek almak yakınından almaktan iyi geliyor çünkü çıkarsız olduğunu biliyorsun....çok duygulandım bugün gerçekten ona yetememek düşüncesi kahretti beni sanki anne olmayı beceremedimi düşündüm .. 2 hafta sonra kontrolüm var inaşşalah herşey normale girer ve buraya güzel şeyler yazmak nasip olur.Güzel Allahım hepimizin yavrularını sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallahhh

Kıslar herkese ayrıntılı yollucam da 5 dk da bir mesaj atabiliyorum bekleyin gari

Arkadaslar özellikle ayakta kalınca karmımın sertleştiğini hissediyırum sanki bebek ön tarafa dayanıyor
Bazen karnımda çıkıntılar oluyor tüm bunlar normal mi ne diyosunuz
İş için de 1 -1.5 saat yol gidiyorum evde kaldığımda ise yalnızım erken doğum falan olabilir mi

buna da şükür ama bugün kötü bir gün geçirdim
geceden ateşim yükselmeye başladı sabahı zor ettim
sabah daha iyiydim ama bir müddet sonra kötüleşmeye başladım
eşim zorla banyo yaptırdı ateşim düşsün diye
yine düşmedi
acile gittik hemen doktoruma sevk ettiler
o da serum antibiyotik ağrı kesici falan filan yaptı
yeni geldik hastaneden sabaha göre çok çok iyiyim
küt küt öksürüyorum bronşit olmuşum öksürmekten boğazım tahriş oldu
öksürüğe ne iyi gelir ki

yine de şükürler olsun

Geçmiş olsun canım

Ne demek canım aynı anlarda aynı duyguları yaşadığımız için emin ol yüzyüze görüştüğümüz çoğu insandan daha yakınız birbirimize. Sen moralini yüksek tut burda herkesin birbirinden istediği de bu. Herşey o zaman bak ne güzel olacak

evet ama çocuklar ne kadar kolay uyum sağlıyorlar her ortama göre ayak uydurabiliyorlar
öyleler işlerine negelirse onu yapıyorlar yaramazlarrr
Kızlar 3 gündür yazdığım hiçbir yorum gelmedi sinir oldum artık yaa işyerindeydim pc demi bir sorun var anlamadımm
valla yazıyoruz ama görünmedi mi
Hera arkadaşımızdan haberi olan varmı kızlar nasıl oldu acaba yasa :18:
yok valla canım bilgi yok hala
Yorumlarımı yazabiliyormuş sıraya dizeyim sorularımı geçen günlerde 2-3 gün mercimek kadar süt geliyordu göğsümü sıktığımda şu 3 gündür gelmiyo neden acaba
sakın sıkma kurcalama göğsünü hem bebeğe lazım hemde erken doğumu tetikler

geçmiş olsun canımm zencefil bal limon bal barış mançonun şarkısı var ya nane liomn kabuğu o
bi de zeytinyağı yutabilirsin

Bana da oluyor aynısı poposunu dayandığını düşünüyorum elimle hafif bastırınca elimden rahatsiz olup boş kısma doğru kayıyor:)))

Geçmiş olsun. Ben de senin kadar ağır olmasa da aynı durumdayım öksürük fena halde. Zencefil bal limon karıştırıp içiyorum ıhlamur bir de. Kivi de yiyorum c vitamini olduğu için

Amiiinnn.herşey güzel olacak :) hepimizin duaları bizimle,merak etme sen :)

çok geçmiş olsun canım,bal zencefil limon.bir de zeytinyağı içmek iyi gelir derler.

Kızlar su an cok fena karnımda ağrı var. Sanki bıçak sapliyorlar gibi aynı ağrı vajinamda da oluyor . Acidan ağlıyorum su an .31.haftamdayin neden olmus olabilir?? Uzandım biraz geçmezse doktora gideceğim ama cok korkuyorum.

pekmez iyi gelir demişlerdi
içiyorum ama sanki boğazıma yapışıp kalıyor
bide bunu deneyim teşekkür ederim

Çok çok geçmiş olsun umarım bir an önce iyileşirsin.... Pekmezi ısıtıp içine karabiber koyup şurup gibi içebilirsin.. Bana çok iyi gelmişti hemen kesiyor öksürüğü... Bir de bol bol ılık su iç içine bal ve limon koyabilirsin....

ben oğluma yapıyorum bunları canım yatmadan birkaç kaşık zeytinyağı veriyorum boğazı sakinleştiriyor gece öksürmüyor

öksürdükçe içim çıkacak gibi oluyorum
uzun zamandır böyle hasta olmamıştım
kaslarım ağrıyor kollarım sırtım
iyi değilsen kal dedi doktor ama kalmak istemedim sabaha göre daha iyiyim hem

Hiç panik yapma biraz sakinleşip sol tarafına bacaklarının arasına bir yastık koyarak uzan ayağını sıcak tut üzerine de kalın bir örtü al... belki sadece üşütmüşsündür... Karnını yavaş yavaş okşayarak bebeğinle konuş...o seni rahatlatacaktır....içini ferah tut.... Hiç bir şey olmayacak Allah'ın izniyle....

Kasılma mı acaba ya da ağır iş falan mı yaptın cnm???? Ben de hiç anlamıyorum kasılma ağrı farkını... Doktorunun telefonu varsa ara bir istersen...

canım benim 1.5 ay evvel 10.5 cıkmıstı hemoglobin..demir hapımı gunde 2 e cıkarmişti, bu hafta sonu gene kan sayımı olcumu istedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…