kızlar bebin sarılık olmaması için yapılacak bişeyler var mı? bi kaç kişiden duymuştum dogumdan önce kayısı suyu iç birde bebek dogdugunda salatalık suyu az ver demişlerdi var mı sizinde bildiginiz
eşimde tutamam diyo ama bence bebegimizi gördüğü anda ona alışacak ve tutacak çünkü o ikimizin bebişi :)eşim yenidoğan bebeğe bile bakmakta bırak tutmayı bakmakta bile çekinen bir adamdı ama sonra oğlu oldu
ben okuldayken bakıyordu oğlumuza kendi bebekleri olunca yapıyorlar
valla canım herkes yapmış bişeyler malum hamilelikte etraftan gelen bir sürü bilgi oluyo herkes şunu yap bunu yap bakalım yaşayıp görecezcanım o bilgileri hic duymadigim bildigim bebege dogunca o tur takviyeler yapılmaz.. sarılık olmaması ya da hafif olması için tek yapılcak sey bol bol emzirmek diye biliyorum.. oglumda da oyle yapmiştim , cok sukur sarılık olmadi..
evet genelde hemen emzirin diyolar ama ben o salatalıgı yeni duydum işe yaradı dediler zaten o anda anneler yanımda olur onlardan bir sürü inciler dökülür :)ya eşımın patronunn karısı gecenlerde tup bebek yaptı dgurdu ve eşıme sey demıs ılk dogdugunda cok az mama verdık sarılık olmaması ıcın tam ememıomus ac kalmasın dıye vermısler sarılık olmams sonra emmeye devam etmıs ama hıc bı fıkrım yok ac olmaması lazım dıye bılırıorummm aclık tan oluomus sanırım
ya eşımın patronunn karısı gecenlerde tup bebek yaptı dgurdu ve eşıme sey demıs ılk dogdugunda cok az mama verdık sarılık olmaması ıcın tam ememıomus ac kalmasın dıye vermısler sarılık olmams sonra emmeye devam etmıs ama hıc bı fıkrım yok ac olmaması lazım dıye bılırıorummm aclık tan oluomus sanırım
kızlar bebin sarılık olmaması için yapılacak bişeyler var mı? bi kaç kişiden duymuştum dogumdan önce kayısı suyu iç birde bebek dogdugunda salatalık suyu az ver demişlerdi var mı sizinde bildiginiz
geçen gün komşunun oğlunu boşlukları agrıyor diye hastaneye acil götürdüler.böbrek mi apendist mi diye kontrol edilmiş hiçbirisi değilmiş.devamlı ipad le oynamakatan kasları ezilmiş.
canım o bilgileri hic duymadigim bildigim bebege dogunca o tur takviyeler yapılmaz.. sarılık olmaması ya da hafif olması için tek yapılcak sey bol bol emzirmek diye biliyorum.. oglumda da oyle yapmiştim , cok sukur sarılık olmadi..
ah ah canm keske ole becerıklı bı eşım olsa guvenemem esıme mecbur anneler gelcek ama en azından benım evıme gelsınler ben rahat ederım aynı fıkırdeyım ama becerıklı eşlerı olan bebek tutabılen,:)şanslılar
Calisabilir raporu aldıktan sonra tekrar rapor alinmiyor diye biliyorum ben de. Yoksa doğum iznine cikin deniyor. Ama illa 5 hafta calismana gerek yok dedi doktorun. Ne kadar dayanirsan dedi. İstersen 2 ya da 3 olabiliyor.
Hayır kesinlikle öyle bir şey yok. Ben doktoruma sordum. Kadın doğum hariç istediğin yerden rapor alabiliyorsun. Zaten bir düşünsenize grip olursak nolcak? 5 hafta çalışabilir raporu aldık diye ölelim mi? :))
evet doğru diyosun ben de kararsız kaldm o yüzden.ömer ismi kurtarıyor zannımca. eymen, eren, emre elife uygun isimler.ben eren ismini çok beğeniyorum eşim istemiyo diye vazgeçtim
Ben psikolojik danismanim bu konularda ister istemez bilgi sahibiyim. Asla cocugumu 2 bucuk yasina kadar tv pc tablet ve telefon gibi aletlerle tanistirmayacagim. Haliyle bizde izlemeyecegiz:) ileride cocuklar dikkat daginikligi ve algi problemleri yasayabiliyor. Cok dikkat edilmesi gereken bir konu bence
Sen bize bir başlangıç yap, ona göre biz de üretelim :)
Tek isim mi iki isim mi istiyorsun
Soyadınıza göre uyumlu olsun mu
Nasıl bir tınısı olsun vs
:)
canım nekadar doğru bilmiyorum ama hamilelikte maden suyu içersen bebek sarılık olmazmış gibi bişey duydumkızlar bebin sarılık olmaması için yapılacak bişeyler var mı? bi kaç kişiden duymuştum dogumdan önce kayısı suyu iç birde bebek dogdugunda salatalık suyu az ver demişlerdi var mı sizinde bildiginiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?