2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

cnm zor kısmı atlattınız çok şükür bu günlerde geçecek,herşey yoluna girecek, ilk mart bebeği ocak bebeği mi oldu şimdi sağlıkla büyür inşallah

canım ilk mart annemiz sensin...iyi olmanıza da çook sevindim...Allah yardımcınız olsun

çok güzel olmuşlar ellerine sağlık

canım benim dualarımız seninle lütfen sen moralini yüksek tut bebeğini inşallah hemencecik kucağına alacaksın
inşallah herşey yolunda gidecek lütfen bak sağlığı yerindeyse bebeğinin varsın bir gün daha kalsın küvezde
biliyorum çok zor ama onun ve senin sağlığın herşeyden önemli şuan

geçmiş olsun canım sakin ol lütfen

ohh heradan da iyi haber gelmiş nihayet, çok sevindim iyi olmalarına

Son düzenleme:

seni çok merak ediyordum, hayırlı olsun bebeğin, kilosu da gayet iyiymiş maşallah küvözde çok kalacağını düşünmüyorum, bir kaç güne alırsınız inşallah bebeğinzi yanınnıza, sen knedine dikkat et, sürekli olarak iyi şeyler düşün ki sütün artsın, ve bebeğine güç derman versin. olan oldu artık bundna sonra herşey çok güzel olacak.

Allahım sana ve bebeğine sağlık sıhhat versin..... Rabbim birbirinize tez zamanda kavuştursun..... tez zamanda küvezdende çıkar inşallah..... dualarımız seninle canım Allah yardımcınız olsun..... bebiş nasıl iyi tarafını düşün bebişini görebiliyorsun maşallah sana ve bebeğinize .....

sakin ol, inşallah güzel haberler verirsin, barbie nin suyu gelmişti ve doğum durdurulmuştu, o da ne zmandır yazmıyor ama sanırım hala hastanede ve doğum başlamadı diye biliyorum, belki senin doğumu da durdurabilirler, hemen panik yapma, inşallah Allah yardımcın olsun

Dualarımız seninle Hera'cım inşallah sen kendini toparla bebeğin en kısa zamanda kucağında olacak, doktorlar en iyisi için uğraşıyorlar. Sen kendine çok dikkat et ama lohusasın hep güzele odaklan ve güzel olacağını düşün dualarımız senin ve bebeğin için canım.

geçmiş olsun canım ilk bebeğimiz hoşgelmiş inşallah en kısa zamanda kavuşursun bebişine fırsat bulursan fotosunu at biz de görelim Allah yardımcınız olsun.

inşallah canım iyi haberlerini bekliyoruz.sakin ol üzülme .Allah yardımcın olsun

arkadaşlar ben kapı süsü olarak oğlumun odasını süslemeyi düşünüyorum bebeğimin beşiği orda olmayacak ama oğlumun kapısına Ada abi oldu şeklinde unisex bir renkte tülle süsleyip alt kısmına da hoşgeldin bebek yada kızımın adını yazmayı düşünüyorum. Oğlum 8 yaşında nasılsa bebek anlamayacak oğlum mutlu olsun istiyorum. Sizce nasıl olur?

bende düşünüyorum böyle birşey tülü nerden alacağımı kestirebilirsem birde
oğlumunda gönlünü yapmak istiyorum

doğuma hazırlık tam gaz devam ediyor, ben öyle süsle püsle ilgilenmiyorum, ilgilenmek istiyorum da ilgilenemiyorum erken doğum korkum nedeni ile, kaç gündür annemle perdeleri yıkıyoruz hala bitmedi :111: bizi en zorlayacak yer mutfaktı, korka korka girdik ama sağolsun annem çoğunu halletti, dolapları boşalttık sildik, buzdolabını hallettik, perdeleri yıkadık ütüledik, camları sildik, ama çoğul konuşuyorum da çoğunu annem tek başına yaptı mutfağı da bitirdikten sonra son odamız yatak odasına geçeceğiz, ve sonra evin dip temizliğini bitirmiş olacağız

bende haftasonu kadın alıcam annemde gelecek ikisi halledecekler

Perde yıkamakta ne var ki diyorum tam; perdeleri ütülediniz mi?

Oh temiz temiz oturun. Çok severim derin temizliği. Ellerinize sağlık.

bende düşünüyorum böyle birşey tülü nerden alacağımı kestirebilirsem birde
oğlumunda gönlünü yapmak istiyorum

Kızlar bence fazla kız gibi düşünüyorsunuz. Erkek çocuklarını oda kapı süsünün etkileyeceğini sanmıyorum.
Evet onların odalarına da özel bir şey yapın ama ne bileyim kız işi olmasın (Tül filan :) )

Geçmiş olsun. Umarım herşey yoluna girer de bu stresli günleri atlatırsın canım m

Heyecanla gelişmeleri bekliyoruz.
Allah sağlık versin...

Oyy maşallah kuzuna.
Allah ikinize de sağlık versin.

canım hayırlı uğurlu olsun bebişin dualarımız sizinle inş bir sıkıntı çıkmayacak :) dikkat ettim de hamilelik takviminde de bebeginiz bu hafta yaklaşık 2000 gr yazıomş :d :d kavuştun işte yavruna. Bazı bebekler erken de dogsa arsızca tutunuyorlar hayata:) senin yavrun da onlardan olur umarım kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…