Sagligi iyi teyzesi.akcigerleri gelissin diye dogumdan once bana sonra ona igne yapmislar.yanimizda degil ona uzuluyoruz.sut sagmaya calistim.cirpiniyoruz onun icin.aksama gorus saati.sabirsizlikla bekliyoruz.hepiniz kendinize iyi bakin.ben firsat bulunca yazicam size...
Sagligi iyi teyzesi.akcigerleri gelissin diye dogumdan once bana sonra ona igne yapmislar.yanimizda degil ona uzuluyoruz.sut sagmaya calistim.cirpiniyoruz onun icin.aksama gorus saati.sabirsizlikla bekliyoruz.hepiniz kendinize iyi bakin.ben firsat bulunca yazicam size...
kızlar şu an çok keyifliyim, keçeden bebime magnetler yapıodum ya bugünde kapı süsüne başladım,magnetlerin yarısından fazlasını tamamladım keçem kalmadığından diğer yarısınıda haftasonu başlicam işyerine taşıdım resmen malzameleri öğe arasında ve boş vakitlerde yapıym diye birde hamiletyim ya kimse bişe demiyo bende iyice saldım işi gücü amirlerden biri görse yandım neyse hepsii bitince foto eklemek için sabırsızlanıyorum ama yinede sizenetten aldığım örnekleri eklicem
Eki Görüntüle 935513 işte bu modeli yapıyorum daha önce iki yaptığım iki örneği eklemiştim zaten bunlar Eki Görüntüle 935518 bunları bir de böyle keselicem ve etiketlicem Eki Görüntüle 935519 ayrıca bende balkaymağın yaptığı bebekl arabası süslerinden de yaptım, şimdide kapı süsüsünün yıldızlarını yapıyorum Eki Görüntüle 935521 benim yıldızlarım sarı amaçok hoşuma gidiyor bunları yapmak ve uğraşmak bir an önce bitseler son halini görmek için sabırsızlanıyorum, dikmesi içini doldurması fln biraz zaman alıyo ama oldun bebişim için herşey ayrıca dışardan yaptırtıp bir sürü para vermeye hiç gerek yok ben tüm malzemeleri 18.5 tl'ye aldım, bir kaç eksiğim kaldı onlarıda en fazla o fiyata alsam 72 bebek magneti ve bir kapı süsü 35 40 tl'ye gelcek istifa edip magnet yapıına mı başlasam napsam
Kizlar aksamdan beri toparlanmaya calisiyorum.iyiyim cok sukur.kuzucugumuz kuvez de.iki kilo dogdu.yanimizda degil.4saatte bir goruyoruz esimle.hepiniz kendinize dikkat edin.tansiyonlariniza ve idrarda protein.suanda gozlerim kapaniyo halsizligim var.dualariniza ihtiyacimiz cooookk.eksik etmeyin...
Kızlar hastanedeyiz. Ağrılarım devam edince geldik nst ye girdim ve biraz karşılamalarım cikti😞doktorun vajinal muayenede yaptı . Muayene olmadan once bacaklarimdan. Aşağı akan su sızıntısı hissettim. Tahlil sonuclarını bekliyoruz . Bebeğin suyu mı değil mı diye? Ona göre hastaneye yatacağım. Cok korkuyorum. Doktorumda bu haftada dogum yapan bir cok hastam oldu, korkma diyor ama elimde değil.aglamaktan mahvoldum ,inşallah hayırlı haberler alırım birazdan.
Kilosu da 5 gün gerıden geliyormuş bebeğimin. O kadar da beslenmeme dikkat ettim😞😞😞😞
Kizlar aksamdan beri toparlanmaya calisiyorum.iyiyim cok sukur.kuzucugumuz kuvez de.iki kilo dogdu.yanimizda degil.4saatte bir goruyoruz esimle.hepiniz kendinize dikkat edin.tansiyonlariniza ve idrarda protein.suanda gozlerim kapaniyo halsizligim var.dualariniza ihtiyacimiz cooookk.eksik etmeyin...
Kızlar hastanedeyiz. Ağrılarım devam edince geldik nst ye girdim ve biraz karşılamalarım cikti😞doktorun vajinal muayenede yaptı . Muayene olmadan once bacaklarimdan. Aşağı akan su sızıntısı hissettim. Tahlil sonuclarını bekliyoruz . Bebeğin suyu mı değil mı diye? Ona göre hastaneye yatacağım. Cok korkuyorum. Doktorumda bu haftada dogum yapan bir cok hastam oldu, korkma diyor ama elimde değil.aglamaktan mahvoldum ,inşallah hayırlı haberler alırım birazdan.
Kilosu da 5 gün gerıden geliyormuş bebeğimin. O kadar da beslenmeme dikkat ettim😞😞😞😞
arkadaşlar ben kapı süsü olarak oğlumun odasını süslemeyi düşünüyorum bebeğimin beşiği orda olmayacak ama oğlumun kapısına Ada abi oldu şeklinde unisex bir renkte tülle süsleyip alt kısmına da hoşgeldin bebek yada kızımın adını yazmayı düşünüyorum. Oğlum 8 yaşında nasılsa bebek anlamayacak oğlum mutlu olsun istiyorum. Sizce nasıl olur?
doğuma hazırlık tam gaz devam ediyor, ben öyle süsle püsle ilgilenmiyorum, ilgilenmek istiyorum da ilgilenemiyorum erken doğum korkum nedeni ile, kaç gündür annemle perdeleri yıkıyoruz hala bitmedi :111: bizi en zorlayacak yer mutfaktı, korka korka girdik ama sağolsun annem çoğunu halletti, dolapları boşalttık sildik, buzdolabını hallettik, perdeleri yıkadık ütüledik, camları sildik, ama çoğul konuşuyorum da çoğunu annem tek başına yaptımutfağı da bitirdikten sonra son odamız yatak odasına geçeceğiz, ve sonra evin dip temizliğini bitirmiş olacağız
doğuma hazırlık tam gaz devam ediyor, ben öyle süsle püsle ilgilenmiyorum, ilgilenmek istiyorum da ilgilenemiyorum erken doğum korkum nedeni ile, kaç gündür annemle perdeleri yıkıyoruz hala bitmedi :111: bizi en zorlayacak yer mutfaktı, korka korka girdik ama sağolsun annem çoğunu halletti, dolapları boşalttık sildik, buzdolabını hallettik, perdeleri yıkadık ütüledik, camları sildik, ama çoğul konuşuyorum da çoğunu annem tek başına yaptımutfağı da bitirdikten sonra son odamız yatak odasına geçeceğiz, ve sonra evin dip temizliğini bitirmiş olacağız
arkadaşlar ben kapı süsü olarak oğlumun odasını süslemeyi düşünüyorum bebeğimin beşiği orda olmayacak ama oğlumun kapısına Ada abi oldu şeklinde unisex bir renkte tülle süsleyip alt kısmına da hoşgeldin bebek yada kızımın adını yazmayı düşünüyorum. Oğlum 8 yaşında nasılsa bebek anlamayacak oğlum mutlu olsun istiyorum. Sizce nasıl olur?
bende düşünüyorum böyle birşey tülü nerden alacağımı kestirebilirsem birde
oğlumunda gönlünü yapmak istiyorum
iyi geceler sevgili hamiş arkadaşlarım,
Uzun zamandır giremiyorum. Tansiyonla başım dertte... Bir düzeltemiyorum ki tuzlu hiç bir şey yemiyorum. Haftaya randevum var doktorumla idrarda proteine bakılacak. Çok korkuyorum. Oğlum ishal olduğum haftalarda pek beslenememiş kilosu hemen hemen aynı, 2 hafta geriye düştü gelişimi çok üzülüyorum.Allah sonumuzu hayırlı etsin inşallah.
canım hayırlı uğurlu olsun bebişin dualarımız sizinle inş bir sıkıntı çıkmayacak :) dikkat ettim de hamilelik takviminde de bebeginiz bu hafta yaklaşık 2000 gr yazıomş :d :d kavuştun işte yavruna. Bazı bebekler erken de dogsa arsızca tutunuyorlar hayata:) senin yavrun da onlardan olur umarım kuzumsagligi iyi teyzesi.akcigerleri gelissin diye dogumdan once bana sonra ona igne yapmislar.yanimizda degil ona uzuluyoruz.sut sagmaya calistim.cirpiniyoruz onun icin.aksama gorus saati.sabirsizlikla bekliyoruz.hepiniz kendinize iyi bakin.ben firsat bulunca yazicam size...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?